Éva!
Nagyon sokáig úgy gondoltam hogy csak egy gyerekem lesz, Dominika - 8 évig így is volt.
Aztán megismerkedtem Attilával és természetes volt hogy lesz közös gyerekünk is, ekkor jött Dávid.
És mivel annyira jól sikerült gondoltuk legyen még egy és kész, vége a bébi projektnek.
De akkor hihetetlen módon egyszerre ketten jöttek, Márk Marcell és Jázmin.
Aztán a tragédia kapcsán természetes volt hogy pótolnunk kell a létszámot, így jött Márk Marcell.
Utána pedig mindenhol "üldöztek" az ikerpárok, mert bármerre is jártunk, mindig mindenhol folyamatosan ott voltak közvetlen a közelünkben.
(Pl. előttünk a sorban a pénztárnál, a folyosó szomszédunk lányai, a játszótéren pont mellettünk a homokozóban, az oviban a csoportban, Dominika első szerelme és sorolhatnám a végtelenségig...)
Ezt egyfajta jelnek tekintettük, így utoljára még belelevágunk egy projektbe hátha ikrek lesznek megint.
Végig erősítettük egymásban hogy igen, sikerülni fog mert igazán megérdemeljük és hittünk a gondolat teremtő erejében, meg az égiekben és önmagunkban, végül hála Istennek úgy lett ahogy szerettük volna: jött Pálma és Lara.
7 év alatt 6 gyerkőcöt szültem Attilának, plusz ugye 92-ben Dominikát is világrahoztam - ez összesen 7 gyerek.
Minden megadatott nekünk hála Istennek amiről csak álmodhat egy házaspár!!!
:):):):):):)
Egészséges, nagyszerű, csodás kispasik és kiscsajszik vegyesen, ráadásul 3 éven belül 2 alkalommal is ikreknek adtunk életet, pedig soha egyikünk családjában sem volt egyetlen gemini terhesség sem.
Mindig úgy gondoltam hogy 20-35 éves korom között fogok szülni és így is lett...
Nálunk ez a végleges fellálás a gyerekek számát tekintve, egészen biztosan nem lesz már több baba projekt.
Ti mennyi gyermeket terveztek összesen?
Jelmezes fotók:
http://picasaweb.google.hu/vadvirag6/2008Farsang
Vadvirág