Sziasztok!
Bejelentkezek,már sokkal jobban érzem magam.
Kúrálgatom magam,meg kimentünk anyuékhoz pénzeken és ma jöttünk haza,kellett egy kis segítség,mert közben hasmenésem is lett meg néha kerülgetett a hányinger is.
Meg vasárnap már kimentünk a temetőbe is,meg anyuéknál fürdőkád van így mindennap cickafarkfüves fürdőt vettem,ami nagyon jót tett.
A nátha még időnként kerülget,de iszok mindennap egy coldrex teát,így még nem tudott kijönni
CS-NÉ KATI:nem hordok toppokat,csak egyszerűen rövidek a ruháim,én már kinőttem 23 évesen a toppos korszakból,sosem szerettem ha kilóg a hasam,de a derekam mindig kicsúszik a ruha alól
KATI:nagyon szépek vagytok a képeken,a hajad is nagyon tetszik,mikor változtattál rajt
Nem szoptatok,így nyugodtan szedhetek antibiotikumot.
TOMIKA:nagyon aranyos kép lett felrakva
SEDITH:hát nagyon megijedtem mikor olvastam hogy Kriszta mit vett be a szájába,ezek a kis nyuszifülek mindent megtalálnak,a keresztfiam is ilyen volt,holnap megírom az emailt,remélem lesz már rá időm,mert eléggé szenvedünk ebben a pár napban
KÉPZELJÉTEK:Lilike nem hajlandó enni
Egyszerűen nem eszi meg a tápit vagy csak úgy ha órákon át tömöm belé és végig bömböl.
Volt hogy egyik nap evett 3-szor,reggel 6-kor majd fél 3-kor és végül fél 8-kor és az éjszakát átaludta.
Ha beleteszem a kajás üveget a szájába már ordít,de a teát elfogadja és abból meginna 2 üveggel is.
Ha meg megeszi a tápit olyan 80 körül eszik csak,ritkán 120-at.
Ma megtömtem 3 részletben,120-sal.
Most fél 6-kor evett 80-at és fürdés volt és kicsit hisztizett amíg nem kapott teát és most alszik.
Szerintem már nem fog felkelni vacsizni
Nem akarom bántani mert ma alig aludt,már tiszta ideg vagyok hogy miért nem eszik.
Felhívtam a dokit,holnap viszem tanácsadásra és megnézzük a súlyát,meg ír fel másik tápit.
Remélem csak a tápszerrel lett baja.
Szerintetek mi lehet ez?
És valaki segítsen már nekem:a mi székletünk sötétzöld,állítólag ez normális a tápszer miatt,rá is van írva hogy elzöldül.
Szerintetek ez normális?
Mert a neten olvastam hogy egy anyukánál ugyanez volt a panasz,mármint a babájánál és azt mondta neki a doki hogy nem jó a zöld széklet és tápit is váltottak meg emésztési zavara van.
Ha meg fájna a hasa akkor éjjel is sírna,nem?
Hát nem tudom már,nagyon izgulok,remélem nincs semmi baja és nem ment a súlya lefele.
Egyébként sokat mosolyog meg játszik csak nyügösebb és többet sír,minden ok nélkül,mármint én nem tudom miért sírhat
Van egy másik sztorim:Ma indultunk a városba és a lépcsőház előtt megkezdődőtt megint a hiszti és adtam teát a LILINEK,jött a szomszédom,a BMW-s csajszi,erre köszönt és megállt jogy megnézheti e a babát.
Mondta hogy hallja miket gügyörészik meg hogy szokott sírni,de hozzá tette hogy nem azért mondja mert zavarja.
És mondta hogy ő egész nap itthon van és bármikor szívesen segít ha valami gondom van,még vigyáz is rá hogy el tudjak menni a dolgaimat elintézni,ha elakadnék.
Hát nagyon kiakadtam milyen rendes,mikor jöttünk haza,egyszerre értünk haza és segített felhozni a babakocsit,szegénynek majdnem kitört a tűsarkú cipője.
Hát látjátok,még a végén a legrosszabb szomszédom lesz a segítségem
Mindenesetre jól esett a kedvessége.
Na megyek lepihizek,valaki írjon nekem a kajagondunkkal kapcsolatban ha van valami ötlete,előre is köszönöm,ja meg a széklettel.
PUSZI MINDENKINEK,JÓ ÉJT