Na vagyok végre.
Poloska helyzet: Volt a kártevő irtó, kb 10 perc alatt végzett. Egy gázmaszkban lefújta a szobát, ahová 2 órát nem lehet bemenni, így nem tudom mi van bent. Utána szellőztetni kell, mert gázos irtás van. 4-6 hét múlva ismétlik, mert csak akkor vállalnak garanciát, ha teljeskörű az irtás, tehát a most kikelő petéket is ölik. Nem tudom, hogy mi a garancia arra, hogy nem jönnek be a tetőről a galambokról, de azt mondta a pasi, hogy ez a permet megül a bútorokon, így arra nem fognak jönni többet.
Óvoda helyzet: Nem írták ki tegnap a felvételi eredményt, mert cirkusz van a kerületben az ovikkal, annyi a jelentkező, csak május 28-ra lesz eredmény. Felhívtam az ismerőst, mondta, hogy rajta vagyunk a felvettek listáján, de utánunk már csak 3 gyereket vettek fel, így csak hátszéllel és nehezen jutottunk be. Kérdeztem, hogy hogy hogy, amikor körzetesek, és majdnem 4 évesek. Hát úgy, hogy még nincsenek 4 évesek, tehát nem középsősök, de 3 évesek már elmúltak, tehát már nem kiscsoportosok.
Mondtam, hogy mindjárt összerosálom magam. Ha nincs 3 éves a gyerek az a baj, ha van akkor meg az. Könyörgöm október 6-án lesznek 4 évesek, és szeptemberben kezdik a bölcsit. Mi múlik azon az 1 hónapon
Aztán lehet, hogy csak az ismerős akarta a saját fontosságát hangoztatni (ovodavezető-helyettes), hogy hálásak legyünk.
Szerencsére az általános iskola nem lesz ez a cirkusz, mert itt lakik egy tanítónéni a házunkban, ahová akarom a fiúkat vinni ott tanít, és a ház összes gyereke oda jár.
Meme
A pöttyeim múlóban, de azóta a nappaliban alszom, így nincs kártevő.
Le a kalappal Zsombesz előtt, hogy ilyen jól viseli a pöttyöket.
Vikóka
Barihimlő-űző sugarakat küldök nektek!
Kiliman
Az enyémek is imádnak guminaciban és gumicsizmában eső után csigázni. A legtöbb csiga a Rákoskeresztúri temetőben van, így ezek folyton oda akarnak menni.
Sziszus
Jó feltöltődést kívánok az ismerősökkel, rád fér.
Gyöngyi
Hazajött Zoli Koppenhágából, és mondta, hogy tegnap reggel 1 fok volt ott.
Nem Koppenhágában volt, hanem egy kisvárosban mellette, olyan mint Vác. Jól érezte magát, sokat bicajozott a városban.
Kata
Szerintem most nyáron a nyári szünetben vágjatok bele az orrmandula műtétbe, akkor a 2 hét karantént jobban meg lehet oldani.
Lilla
Hogy sikerült a vizsga? Szorítottam! A pörcök a pótnagyinál?
Szerintem legyen a partyn marhapörkölt bográcsban, főtt krumplival, és sok csemege ubival, esetleg valami desszert. Akkor a fiúk tudnak bográcsozni, beszélgetni, mi meg krumplit főzünk.
A borsra pedig mi fogunk ügyelni. Meg kellene mindent egyben venni, és szétosztani az árát.
Kenyérsütőgép: Amióta megvan csak egyszer sütöttem kenyeret, viszont minden másnap sajtos pogit kell a fiúknak csinálnom benne. Nagyon élvezem, hogy a dagasztás nem könnyű terhét leveszi a vállamról.