Sziasztok
Na voltam dokinál. Képzeljétek galamb poloskák csípkednek össze éjjelente. Nem Alsópáhokról származik a nyavalya, hanem a saját lakásunkból. Ugyanis tetőtérben lakunk, és rengeteg a galamb a tetőn. Tavasszal sokat van nyitva az ablak, és valahogy bejöttek ezek a rohadt dögök a tetőablakon, mármint nem a galambok, hanem a poloskák, és szívják a véremet,.
Megnézte a doki nagyítóval a csípéseket, és látja benne a csípésnyomot. Ezek is válogatnak mint a szúnyogok, nem mindenki vére jó nekik. Szeretik a vitaminban dús vért, főleg a B vitamint. Képzeljétek én meg ezt szedem kullancs ellen, így ezzel csak bevonzom őket.
Most rendeltem poloskairtást jövő hét közepére, mert utána olvastam, és nagy túlélők ezek a rohadékok, házilag nem lehet kipenderíteni őket.
Brigi
Igazi kis királylányok voltak a csajok! Csuda csinik.
Nekünk jó az aug. 2-3 is.
Az aug 8-a nem, mert akkor utazunk Horvátországba.
Meme
Gyors átesést a barikán! Nekem is ez a rémálmom. Kristóf volt már bárányos? Nem fogja elkapni?
Apukád hogy van? Hogy szuperál a protézise?
Sziszus
Baromi ügyes vagy a jobbos közlekedéssel. Én minden ilyen újtól rettegek, így nagyon csodállak, hogy így bevállaltad. Engem még az autpmata váltós autóra sem lehet rávenni, mert a megszokások rabja vagyok.
Vikóka
Tessék már képet feltenni kérem!
Gratula a munkahelyi sikerekhez, és a törpe ágyakhoz is.
Képzeljétek most tudtam meg, hogy a mi agyonsztárolt ovinkba amiről már írtam, összesen 8!!!!! gyereket vesznek fel, és 94-en jelentkeztek. Szerintetek ez normális? Az önkormányzat betett még 5 gyereket, és van 7 testvérgyerek akiket muszáj felvenni, így be is telt a 20 hely.
Még szerencse, hogy nem ide jelentkeztünk.