Sziasztok!
3 napja olvasok vissza....., eszméletlen mennyit írtatok. Édesek vagytok, hogy hiányoltatok!
Igazándiból nem rögtön vonultunk kórházba, hanem a brutál fulladás szombat éjszaka volt, vasárnap-hétfő folyamatos nehéz légzés és délutánra láz. Ezek után hallotta dr.nő a tüdején, hogy val.szín tüdőgyulladás. Azt mondta határon van, hogy ők tudják vállalni, gondolom nem merte vállalni a felelősséget, felajánlott egy injekció kúrát is. Ott helyben nem tudtam dönteni, nem tudtam mi lesz Vendellel, ki vigyáz rá..stb. Na meg nem akartam kórházba menni, ezért kértem inkább az injekciót. Be is adta. Állítólag brutál erőset. Mármint mennyiségre.( Rocephin , Ditke! Neked írom...
Gondolom, ha ezt otthon végigcsinálom, az is jó lett volna, nem? Illetve feleslegesen kapott volna antibiotikumot, mert nem volt tüdőgyuszi. Persze a végén mégis antibigyó lett, mert a hörghurutja felülfertőződött, mandulája is begyulladt. ) Ezek után este otthon mérlegeltünk és elkezdtem parázni, hogy azért jó lenne tudni hogy van e tüdőgyuszi vagy nincs. Gondoltam menjünk be egy röntgenre, aztán hazajövünk. A kórházban azonban erősködtek, hogy ilyen nincs, na meg főleg, hogy a háziorvos ráírta a beutalóra, h kéri a beteg felvételét, akkor ők felveszik. Mondjuk saját felellőségre hazajöhettünk volna, de megdumáltak, hogy legalább egy röntgen + vérképet csináltassak. Én meg úgy voltam vele, hogy ha mégis otthon lenne valami, sosem bocsátanám meg magamnak, így ott maradtunk. csakis a lelkiismeretem megnyugtatására. Egyébként tényleg mindent megtudtam volna itthon csinálni, kivéve az inhalálást (naponta 3-szor), de most már kiderült, hogy a nagynénémnek van porlasztója, így csak egy maszkot kell vennem hozzá és tudjuk használni. Gergőnél az a gáz, hogy az asztmája miatt a tüdeje ilyen durván reagál. össze sem hasonlítható Vendel légzésével és köhögésével.
Első nap nagyon nehéz volt, a harmadikra meg már totál berendezkedtünk, szinte nem is volt dolgom. nyugiban ültem az ágyon, Gergő meg a folyosón nézelődött, de nem mert elmenni 5 lépésnél messzebbre, na meg szórakoztatták a nővérek meg a többiek. De ez csak egy nap volt. Az eleje horror volt, alig aludt, nappal senki nem tudott bejönni hozzánk, pénz is alig volt nálam, az idő nagy részét a kertben töltöttük, mert ugye hiába fulladt Gergő, nem volt képes leülni, ugyanúgy kergette a galambokat. roll:
Szóval összeségében utálom a kórházat!!!!!!!!!!!!!
Ja a branül..., itt is kapott, persze nem volt rá szükség. De jó, hogy írtad Ditke, hogy itthon is lehetne branüllel szükség esetén. De gondolom nem a háziorvos csinálná, nem? Én nem tudom elképzelni a miénkről. A Heim Pálban olyan rugalmatlanok voltak.
Lilla!
Robinak olyan szempontból lehet igaza, hogy pl. a tejérzékenység vizsgálatnál 1 napot voltunk bent, reggeltől kora délutánig, aztán 1 hétig otthon kellett figyelnem a fiúkat. Viszont a kórházi papiron úgy szerepelt, hogy fel vannak véve. 1 hétre írták a számlát.
Mindenesetre így megnyugtattam a lelkiismeretemet, az idegemet kevésbé.
Fiúk szépen javulnak mára már Vendelnek sem volt láza. A köhögés megy, de az mindig eltart egy darabig. Nekem viszont ma reggel elkezdett fájni a torkom. Most nem lehetek beteg, mert szombat du. megyek Tihanyba az éves céges bulira. Ki kell tartanom!!!!!!
Edit!
Nagyon sajnálom, ami apukáddal és veletek történik. Sok erőt és kitartást kívánok!
Vízsérve nálunk Gergőnek volt, pici baba korában, hatalmas zacsija volt, de felszívódott magától. Gondolom ez pici korban így van, a nagyobbaknál meg műtét? Olyan rossz, hogy mindig van valami. De azért jó hír is, jó nagyok a fiúk és csökken az alllergia!
Brigi!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog Szülinapot kívánunk Rékának és Borokának!!!
Tali: Lelkes vagyok!!!! Nekünk minden jó egyenlőre, mármint a felvetett időpontok közül, egyenlőre egy nyaralásunk van jún. 21-től Várgesztes.
Próbálok írni, mindenkinek, de már nem tudom kinek mit akartam, de pótolom. Ahogy szokott lenni, amint elküldöm az üzenetet rögtön minden eszembe jut.
Detti!
Király a cd, tegnap néztük meg, ma du. meg nem engedték kikapcsolni a tv-t...., tök jól megcsináltátok.
Fertő tónál autóval mentetek át az osztrák oldalra és ott ültetek bringára vagy már a magyar részről mentetek. nekünk is terv, csak még várjuk a riksánkat, amit rendeltünk.
Kenyérsütés: Hihetetlen miket süttök!!!! Ja, amire felkaptam a fejem, Lilla!!! kakaóscsigát is szoktál csinálni? Az enyémek imádják. Leírod, hogy csinálod?
Gyöngyi!
Jó, hogy újra jelentkeztél!
Na megyek aludni, mert reggel nem fogok tudni felkelni.
Annamari, Sziszus!
Nem tudom mikor tartjátok, de Gergőknek nagyon boldog névnapot kívánunk.