SEDITH:nem is tudom hogyan jutott eszembe,de már azon agyaltam az előbb hogy ha holnap jövök haza az osztálytaliról,átöltözök egy csuklyás fekete ruhába és fogok egy százas szöget és meghúzom a csaj gyönyörű fekete BMW-jét,de nem vagyok normális,még a végén dutyiba megyek,amikor már nem tudom hányadszorra csinálják ezt,végső elkeseredésemben nem tudom mire gondoljak.
Folyton itthon eszi őket a rosseb,a csaj szerintem nem dolgozhat,őt úgy képzeljétek el mint egy szőke cicababát,akinek szilikonmelle és szája van,fennhordott fejjel jár és feszít a BMW-ben,ami ügye nem mindenkinek adatik meg.
A faszija szintén nem dolgozik,ruhásboltja van meg kávézóval egybekötött lottozója.
A csaj lánya meg általános iskolás de már úgy öltözik mint egy kis k..
Lehet hogy a csaj dolgozik itthon,mert midig jönnek ide nők hozzá,épp az előbb ment el egy csaj,már meg is őrültem mert leskelődök a kulcslyukon mint MARI NÉNI.
Este biztos megint banzáj lesz náluk,mert az előbb nagyon zörögtek és kinéztem,erre látom hogy a folyósó tele van rakva lufival,biztos ezek rakták ki.
Na mindjárt kimegyek szétdurrantani
Csak vicceltem
Azt még nem tudom hogy tudják e hogy annak idején én hívtam ki rájuk a rendőröket,gondolom ezért csinálják,de azt nem értem hogy a többi szomszéd hogy bírja ezt idegekkel.
Nem régen költöztek ide alánk és ahogy a nőt elnéztem jó nagy pocakja volt,szerintem babát vár,már most sajnálom őket
SEDITH írok neked emilt mindjárt.
CS-NÉ KATI:szívesen fogadom a te receptedet is
Milyen ügyes itt már minden baba
SUDI:merre vagy?