Sziasztok!
Itt vagyok, csak mostanában annyira nem jut időm írni, olvasni is ritkán, de hogy válaszoljak is... Nagyon jól esett amúgy, hogy hiányoltatok!
Ancsa (druszám
),
üdv köztünk, örülök, hogy végre jött valaki, mert lassan lefogy az utánpótlás, az én csajaim itt a legifjabbak.
Csatlakoznék az előttem okosan szólókhoz, pihenés, nyugalom, és "agylekötés". Sajna a rosszulléthez én is csak kitartást tudok javasolni, a 15. hétig hánytam.
Ami nagyon jól esett mindig, az a jéghideg innivaló volt.
A vetélésekkel kapcsolatban kérdem, hogy a sárgatesthormon-szinted jó volt? A sógornőmnek is volt két vetélése, nem tudták miért, azután orvost váltott, és ott derült ki ez a probléma, egy egyszerű Utrogestan kúp kezeléssel orvosolták a harmadik terhessége alatt, és rendben is volt minden.
Edit,
annyira jó volt olvasni, hogy ilyen klassz a hangulat nálatok, az esti együtt játszás biztos nagyon feldobja a nap végét!
A gyerekszájas sztorik írtó édesek, mindig olyan jókat röhögök rajtuk! Már alig várom, hogy az enyimek is csacsogjanak!
Lilla,
én tag vagyok az FLP-nél, ahonnan lehet rendelni az Aloe gélt, és épp hétfőn készülök rendelni tőlük. Ha kell valami szólj addig légyszi, mert van egy rendelési minimum összeg, így olyankor szoktam, ha összegyűltek a vennivalók. Én is veszek most a csajoknak ilyen gélt, csak nem a naturt, hanem barack ízűt.
Vikóka,
már meg sem merem kérdezni, hogy vagy?
A hétfő vége sajna az lett, hogy hazajöttünk, mert felhívtunk még a környéken pár helyet, de vagy szintén teltház volt, vagy nem volt gyerekmedence.
Kiliman,
nekünk is ajánlották azt a fürdőt, de már csak mikor ott voltunk Esztergomban, és hát nem volt nálunk a gyerkők útlevele...
Nálunk amúgy szép az élet, nagyon élvezem a lányokat, írtó jókat mulatok rajtuk, a viselkedésükön, a "dumájukon", ugyanis folyékonyan halandzsáznak.
Amúgy Zsófi valszeg hamarabb elkezd beszélni, mint az Anna, ő már egy hónapja mondja, ha nyújt valamit, hogy "te", vagy "tessz" a tessékre, ha valamit sokszor elismétlek, ezerrel próbálja utánam mondani, mutogat, és mondja, hogy "et" meg "at", a csüccsre, "cüssz", és még pár ilyen apróság. Az első szava még szeptember elején a baba volt, kérésre is mondta bármikor, de nem társította a jelentéssel. Mostmár tudja mi az a baba, de ha kérem, hogy mondja, kiröhög.
Anna is mondja néha, de neki még mindig inkább "dede".
Ha már a méreteket írtátok, Anna 10,3 kg, Zsófi 8,9. A magasságukat nem mértem, de Anna fél fejjel magasabb.
Ami amúgy mindenkinek szemet szúr a csajokkal kapcsolatban, hogy mennyire barátságosak, közvetlenek, nagyon ritkán illetődnek meg idegenek társaságában, és akkor is hamar túllépnek rajta. Tényleg, ha belegondolok, hihetetlen, hogy vadidegen emberekkel is hogy barátkoznak. Múltkor itt a baba-mama klubban volt bábszínház, mikor elkezdődött a mesélő néni kiállt a függöny elé a nagy üres placcra, elkezdett mesélni, Zsófi felállt az ölemből, odasétált a néni elé, felnézett rá, és nyújtotta mindkét kezét, hogy vegye fel. Persze mindeni ezen nevetett, a néni felvette, folytatta a mesét, erre Anna is nekiindult nyafogva, hogy akkor őt is... Na gondolhatjátok, mentem hátra a két gyerekkel az utolsó sorba, mert pillanatok alatt körülöttünk az összes gyerek nyafogott.
Na, eldugulok, mert órákig tudnék róluk áradozni.