Adrienn:
Nagyon édes vagy
A kérdéseidre a válaszok:
Milyen pasi? Jó!!
Nincs családja de van egy barátnője. A srác fiatalabb tőlem 2 évvel!!
Nem hinném, hogy szeret, inkább elvisel. Úgy van vele, ez van ezt kell szeretni, mármint a szituációt! Nem volt elragadtatva az ötlettől, hogy megtartottam a babát, sőt! Rám se nézett a terhesség alatt és azóta se. Én hívtam párszor telefonon, ott aranyos volt megigérte, hogy eljön meglátogat bennünket....., azóta is jön! Küldtem neki képet a lányról, elfogadta, de nem jelentkezett azóta sem. Telefonon beszéltünk a múlt héten és említettem neki, hogy jól jönne egy kistesó
Ő csak nevetett, egyébként pedig nem hinném, hogy rá tudnám venni. Esetleg pénzért, olyan mélyre viszont nem süllyedek!!! De azért még próbálkozom, hátha....
Tudod ő olyan tökéletes. Jól néz ki, kimondottam szép arcú, baromi jó teste van és nagyon értelmes intelligens, egyszóval tökéletes apa. Csak éppen engem nem szeret. De nem bánom mert én se őt, csak tetszik. Sose volt közöttünk olyan egetrengető nagy szerelem. Neki se volt éppen akkor barátnője, nekem sem volt éppen akkor pasim és így összejöttünk. A csúcs az egészben az, hogy több, mint 4 hónapig nem bújtam vele ágyba, direkt azért, hogy nehogy azt gondolja rólam, hogy egy....... És az első alkalommal, hogy együtt voltunk megfogant a kisleány.
Amikor elmondtam neki, hogy terhes vagyok örült. Legalábbis nekem úgy tűnt. Kérdezősködött olyan kisfiúsan, aranyosan, hogy akkor most ez hogy is van, gólya.....meg egyebek... Aztán nekem el kellett utaznom pár napra és amikor visszajöttem akkor közölte, hogy gondolkozott, de neki nem kell gyerek mert ő még túl fiatal hozzá, na meg hát a karrierje.......
Felajánlotta, hogy ha elvetetem velem marad, mert tulajdonképpen velem nincsen baja, de gyerekről hallani sem akar! Én meg felajánlottam neki, hogy he nem tetszik el lehet menni...... elment!
Azóta nem láttam csak telefonon beszéltünk!
Nem sírtam, nem törtem össze. Ha éreztem volna iránta szerelmet akkor biztosan kiakadtam volna, nem?? Akkor volt pocsék amikor az utolsó napokat a kórházban töltöttem. Na akkor állandóan bőgtem, de az a szülés előtti idegállapotom miatt volt, nem apuci miatt. Jólesett volna ha bejön meglátogatni, de tudtam, hogy úgysem fog. Így hát nem is éltettem magamban ezt a dolgot.
Na ő nem az a férfi tipus aki értékeli az önnállóság,határozottságot. Jól mondta RJuli, hogy nem minden férfi értékeli ám azt! Nem is tudom hogy jöttünk mi össze. Így visszagondolva egyáltalán nem illünk egymáshoz, egy dekát sem
Teljes ellentétek vagyunk. Én szeretek bulizni ő otthonülős, én imádok főzni, enni élvezni az élet minden örömét, ő betelik egy hamburgerrel. Ő állandóan a konditermeket és a butikokat rója és a legtutibb tapadós szerelésben jár, amiből kidomborodnak az izmai. Én a látványtól is rosszul vagyok, amikor egy pasi ki van gyúrva (hát ő ki van)és nem vagyok különösebben öltözködős. Én nem értek hozzá, de én vízöntő vagyok ő meg rák, ha ez számít valamit
! Szóval nem tudom, hogy gabalyodtunk mi össze.Halvány fogalmam sincs. De jó volt!!
Adrienn én nem szeretném visszaszerezni ezt a pasit, megmondom neked őszintén. Esetleg egy kistesó erejéig, de azért keményen meg kell dolgoznom még!!!
Én nem szeretnék senkivel együtt élni, sokkal jobb így egyedül, könnyebb, egyszerűbb. A másodikat is így stzeretném, sőt egy harmadikat is majd kb 30 körül. 30 fölött már nem szeretnék szülni, nekem az baromi sok!! Azért is sürgettem az elsőt
Egyébként van pasim, amire kell arra van, másra meg nem kell. Ez tudom nagyon gusztustalanul hangzik és elítélendő, de nekem így jó. Van egy barátom akivel nem élünk együtt nem is fogunk. Néha találkozunk, elmegyünk ide-oda jól érezzük magunkat majd hezemegyünk. Én a saját lakásomba ő meg a sajátjába.
A lányom ismeri és jól kijönnek, de semmi esetre sem szeretnék tőle gyereket, mert már elég idős, meg nem veti meg a márkás alkoholt
!! Szóval nemnem! Itt azért hozzá tenném, hogy nem cserélgetem a pasijaimat. Ez az egy van a lányom apja óta. Illetve a szülés óta. Kb 2 hónapos volt a lányom amikor megismerkedtünk. Azóta "együtt" vagyunk. Ő elvált egyedül él. Nem lennék képes nős pesival kezdeni!!! Ez törvény! És itt még a szükség sem bont törvényt, mert nincs az a szükség!!!
Szóval nem vagyok frigid vagy ilyesmi, nagyon is vannak igényeim bizonyos dolgokra de azt van kitől megkapnom és kinek adnom
A gyerekdolog meg.....ez van!!
MT