Kedves Zsebibaba! Nagyon jól és szépen írtál! Bízom benne, hogy Anyanyos is olvassa.
A "kinek mondom el és kinek nem" nálam is dilemma néha, de SOHA nem tagadom le az örökbefogadás tényét. Ha olyasvalakivel találkozom, akivel valószínűleg később is lesz kapcsolatom, és szóba kerül a gyerek, akkor elmondom. De nem kötöm minden járókelő orrára, aki megcsodálja a gyerekem. Mint ahogy az sem tartozna rá, hogy császárral, vagy normálisan szültem, ha én szültem volna.
A kislányunk, különben nagyon hasonlít a férjemre, ezt azok is mondják, akik tudják, hogy nincs köztük vérségi kapcsolat. Ilyenkor vagyok dilemmában, hogy közöljem-e egy idegennel, hogy nincs ok a hasonlóságra, nics közük genetikailag egymáshoz. Ilyenkor szoktam bölcsen hallgatni, és jóváhagyni a dolgot egy "tényleg?"-gel, vagy "igen, sokan mondták"-kal. Hogy ezt jól teszem-e vagy sem, nem tudom. Mi a véleményetek?
Nálunk most újra szóba került a kislányommal az örökbefogadás téma, mert két barátunknál is most zajlik az örökbefogadás.
Egyiküknél már otthon a baba, de még nem végleges a dolog, mert titkos örökbefogadás, és ugye ott az a 2 hónap...
A másik helyen is megszületett már a bébi, de csak a hét végén vihetik haza. Emez meg nyílt örökbefogadás.
Zsuzsa! Megyünk nyaralni, augusztusban Kőszegre.
A Tisza-tó az én fantáziámat is izgatja (még nem voltam ott), de a férjem idegenkedik tőle egy kicsit valamiért. Légyszi, írjál róla, talán jövőre sikerül rávenni az uramat, hogy menjünk oda.
Köszi az Indexes címet, megtaláltam!