Halihó!
A gyermekeim a fejemre nőttek!
Egyszerűen mással, másnál angyalkák, aztán ha megjelenek jönnek a cirkuszok, hisztik.
Mondtam nekik, hogy ha így viselkednek anya szomorú lesz. Jót nevettek.
Aztán mondtam, hogy ez nem nevetni való dolog, mert anya ha szomorú nem tud velük játszani, biciklizni, stb... Egyből bevágták a jó gyerek pózt!!!!
Hihetetlen.
Másnál is van, hogy a gyerekek a hiszti csomagot csak anyukának adják?
Lilla!
Ezt a talit már nem úszod meg!!!
Nekünk mindegy, hogy szombat vagy vasárnap.
Az meg, hogy tavasz legyen , vagy nyár, majd meglátjuk milyen időjárás lesz. Mert azért ne sűljünk oda hozzátok. ( júliusban lehet rá esély)
Szerintem május vége, június eleje.De, ahogy a többiek is jónak találják.
Nagyikámat is vigyem? Ez persze lehetetlen, mert 100 km nagyon hosszú lenne neki.
Most sajnos kevesebbet látom, mert beteg, meg mindig valami programja van! 82 évesen!
Amúgy ha beszélgetünk ontja nekem az okosságait, csak nem írom le.De, hogy miért is nem ????
Meg újabban politizál, s azt meg főleg nem akarom leírni!
Turizás, az csak a közeljövőben, s terv sajna, mert az elkövetkező 5 hétben nincs szabad hétvégém.
Ha viszont 98-as,104-es tuti nike, adidas cucc van, nyugodtan elhozhatod átveszem!!!
Manók!
Biztosan én is megmutatnám szakembernek, saját megnyugvásom érdekében.
Mi is mindennel, ami kicsit is másnak tűnik megyünk.
Igy leírva nem tűnik annyira furcsának, de gondolom látva ezt más.
Vadvirág!
Az alpári dolgokra azt mondom, hogy ők hozták ki belőled. Tegnap este elolvastam az egész cirkuszt.Elszőrnyedtem.
Mert tudod, amíg megrágalmaztak, azon voltam véd meg magad, aztán kész, lecsillapodnak. De, azt álmomban sem gondoltam, hogy utána még ők így viselkednek, sőt azokat is előveszik, akik melletted írnak.Röhej.
Egy bababákkal, gyerekkel foglalkozó fórumon?!
Egy biztos, nem érdemlik meg, hogy írj nekik ezentúl.Szerintem is!
Csak tudod, az ilyenek nem nyugszanak, mert most majd valaki mást fognak kikezdeni, mert nem nyugszanak le az tuti.
Babókáid?
Milyen vizsgálat jön majd most soron?
Tontica!
Mikor 5 hetes voltam, akkor mentem az első Uh-ra én is. A doktorom olyan sokáig , és elmélyülten nézte a monitort, azt hittem baj van. Aztán kinyögte, valami ketté ágazik, de többet nem volt hajlandó elárulni, mert annyira az elején voltunk valaminek.
Valamint én ott megmondtam neki, hogy ne is mondjon többet, mert nekünk 1 gyerekünk lesz, mert mi 1-et akarunk. Akkorát nevetett, s közölte ez nem kívánság műsor!!!
Második UH-n közölte be a tuti-t. Igaz, hogy akkor már tudtunk, mert voltunk 4 D-s UH-n.
Valamint akkor mondta meg, hogy 5 hetesen azért nem akart sokat beszélni a dologról, mert egyik kisebb volt, s nem akarta azt, hogy elkezdjük beleélni esetleg magunkat olyanba, ami nem is lesz.
Aztán utána is volt egy pici különbség a kettő között, de ezt már a fiú-lány vegyesnek tulajdonította be.
A lényeg ne idegeskedj semmin, az élet megoldja!!!
Ikreket szeretnétek?
Cat!
Neked is puszi, ezért is imádok idejárni, mert mindenki őszintén, nyíltan felvállalja, amit gondol.
Nagyon sokszor örülök, ha ellenkező dolgokkal találkozom, mint amit én gondolok. Mert akkor elgondolkozom azokon, s más látásmódot nyit meg előttem.
Ugye, már beszélgettük, hogy fiaidnak kivételes a muzikális tudása?! De, most is csak ezt tudom megerősíteni. Gondolkoztok azon, hogy ezt később tudatosan fejlesztetni fogjátok?
A beszédre, ha nem gond leírom Zsófim tegnap esti aranyos story-ját.
Tudod ugye, hogy nem vagánykodom ezzel, mert szerintem ez is genetika. Nem az én érdemem.
Akkor:
Fürdök. Bejönnek, kisszékre a kád mellé telepednek.
Zsófi: Anya mesélek neked. Egy történetet. Mikor kicsi voltál elcsúszt a kádban. De, doktor bácsi összevarrt itt. ( mutatja)
Azt hittem megzabálom. Mert ezt a törénetet, már régebben meséltem el nekik, hogy a kádban ne legyenek annyira virgoncak.
Annamari!
A gyerekek vagy megerősítenek egy kapcsolatot, akár hullám völgyekkel is lehetséges ez.( nálunk így történt) Vagy megmutatják, hogy nem tud működni.
Pedig szegénykéim mit sem tehetnek erről, sőt ha rajtuk múlna mindenkinek együtt lenne anyukája-apukájával.
Sajnálom.
Vikóka!
Milyen szépen eszenk kanállal!!! Ejha, gratula!!!
Kata!
Hidd el, semmilyen kérdés nem lehet unalmas itt, s kérdezz csak nyugodtan!!!
Kinek hogy tetszett az ikres műsor az NG-n?????