Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vadvirág!
Gratula és minden elismerésem a tied!!!Meséltem apának a családi felállást,leesett az álla!!! :) :)
Mindegyik gyerkőcnek nagyon szép neve van!Van ennek valmi története?A gyerkőcök hogy fogadták a hírt? Tudják már?

Brigi!
(azt hiszem te említetted)
Mesekönyv: nálunk már az összes (szám szerint 15) keménylapos leporellót száttépték a fiúk.Ezt mind a Dávidtól örökölték,ő egyetlen egy könyvet se tépett szét. Én nem is vagyok hajlandó új könyvet a kezükbe adni,amíg meg nem értik,hogy kell a könyvekkel bánni. Addig csak a tesótól öröklött van.Bár a múltkor a Dávid szomorúan mesélte,hogy eltéápték a "Három nyuszi"-t.De mindegyik másikat,azt is összeragasztottuk és most úgy funkcionál.

Cat!
Kösz! De én az anyósom szemében nem hiszem,hogy nőttem volna,de számomra ez lényegtelen is.A fontos,hogy végre pihentünk egyet! :)

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Lilla!
A picik nem igazán izgatták magukat az "eltűnésünkön"! Örültek nekünk,de nem volt anyán-apán csüngés. Játszottunk velük még vacsi előtt,ezzel ők letudták ezt a részét.Meg persze mindegyik kapott egy kis apróságot: a Dávid valami sárkányt (ez az ő világa) , a picik meg játék-mobilt.Ez csak apának nem jött be,ők nagyon élvezték.Mint a nagyok, rohangáltak a fülükre szorított telefonnal!
Oli jobban van,Dávid ugat mint a kutya és még mindig lázas (6. napja). Az ugatását az utca kutyái irigykedve hallgatják. Bevetettem mindent a gyógyszerek mellett: hagyma-tea,disznózsír,lándzsás útifű szirup,hidegpárásító.Így most talán legalább aludni tud!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit :)
De örülök, hogy tudtatok pihenni, kikapcsolódni :) Gondolom mennyire Rátok fért már ! Jobbulást-gyógyulást kivánok a gyerekeknek. A nem alvás engem is teljesen leamortizált a legutóbbi betegségük idején.....

Téma volt mostanában, hogy ki milyen vitamint ad a kicsiknek:
Én adtam egy KIDS nevezetű állatfigurás vitamint - Aloe-s - és én úgy tapasztaltam sokkal ritkábbak a nyavaják ezen a télen. Nem tudom, hogy ez a növekedésüknek, erősödésüknek tudható be, vagy a vitaminnak. Ezen kivül adom a Béres cseppet Cebion cseppekkel együttesen. A Bérest a betegségek idejére leállitom a vas miatt.

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Vikóka!
Akkor ezek szerint már minden OK. :D :D
Nahát, nem is gondoltam hogy megfejted egyedül. Hihi! GRATULÁLOK, ügyes vagy. :D

(A peteérés csak annyi, hogy egyik hónapban nincs, másikban meg van több is. A természet így programozott szerencsére...)

Edit!
De jóóóóóóóóó! :D Én meg annak idején meséltem Attilának a Ti történeteket és akkor meg neki esett le az álla. :D

Örülök hogy neked is szimpatikusak a nevek. :D Semmi története nincs, ezek tetszettek legjobban. Szerencsére eddig is mindig sikerült eltalálni, igazán illenek a gyerkőcök személyiségéhez... :D

NAGYON ÖRÜLTEK A TÖBBIEK!!! :D :D A három legkisebb fogadta a legédesebben. Egyszerűen fülig ért a szájuk, sikongattak, ugráltak, teljes izgalommal kérdezgettek, megsimogatták Őket, beszélgek hozzájuk, stb. És persze a babák azóta is a fő téma náluk.... Dávidot olyan részletek is érdekelték hogyan jönnek majd ki. Hát mi sem volt egyszerűbb, mint ezt elmesélni. Hihi! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Timi vagyok, szeretnék én is csatlakozni hozzátok, igaz nekem még a pocakomban vannak az ikrek, de jó - nagyon jó - titeket olvasni, én egy kicsit félek, hogy majd milyen lesz???
De látom, hogy szuper...???

Kép
Kép
times

Sziasztok,

Nem tudtam jönni pár napig, mert a fiúk rájöttek hogy álldogálni nagyon klassz dolog, szekrényt és fiókokat pakolni nagyon klassz dolog, és egyáltalán minden nagyon klassz dolog amivel rendetlenséget lehet csinálni..... :D
Egyenlőre élvezem a dolgot, be'halok rajtuk annyira édesek. :)

Vadvirág! Szeretettel gratulálok a fantasztikus hirhez.
Megnéztem a fotóidat, és nem értek egy dolgot: Jázmin és Márk nem ikrek?? Vagy kis korkülönbséges testvérek? Ne haragudj, hogy igy ismeretlenül érdeklődök, ha nem akarsz, ne irjál róla, mármint ha valami rossz dologról kéne....szóval érted.

puszi Ágnes

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
Péter és Levente (2005. december 26.)
agnes77

Sziasztok!

Timi!
Üdvözöllek itt is. :D :D

Ágnes!
Azt hiszem csak nem úszom meg...

Szóval Márk Marcell és Jázmin nem ikrek, viszont Márk Axel és Jázmin ikrek.

Ők 2004-ben születtek, csak sajnos nem a császármetszés mellett döntött az akkori orvosunk.

Jázmin hipp-hopp világrajött minden további nélkül, viszont Márk keresztbefordult szülés közben. Az orvos pocakon át megpróbálta kinyomni belőlem a Kispasit, de abban a pillanatban az addig remek szívhangja megszűnt létezni.

30 perc múlva emelték ki császármetszéssel, de addigra már nem élt. Viszont újra élesztették, de az oxigénhiány következtében rengeteg maradandó sérülést szerzett a Kismanócska.

Még 4 hónapot lehettünk együtt, aztán egyik éjjel angyalka lett.

Mostmár hála istennek biztonságban vagyunk mindhárman, orvost váltottunk és a doktor a nagy napon egészen biztosan császármetszéssel segíti világra a babákat. Bátran rábízhatjuk magunkat, remek szakember és nagyszerű ember. :D :D

Vadvirág
Vendég

Kedves Vadvirág!
Ne haragudj, hogy rákérdeztem, már bánom is....
Köszönöm hogy leirtad a történteket!
Ágnes

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Vadvirág!
Melyik kórházban fogsz most szülni?

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Vadvirág!

Én is most olvastam mi történt veletek, borzasztó, annyira sajnálom! Megnéztem a fotóalbumotokat, mit mondjak? Fantasztikusan csodálatos családod van!!!! 4 gyerek + még az ikrek is, annyira jó!!!
Vikóka szavaival élve, tényleg Istennő vagy!!!!
Én néha a saját kettőmtől teljesen kiborulok és csak csodálni tudom, akinek több gyereke van.
Szóval jó, hogy itt vagy!

Timi!
Üdv, itt!

Ágnes!
Én már nem élvezem az állandó pakolást...... :? Mivel lusta vagyok az állandó pakolgatáshoz, ezért sokszor hagyom, hagy pakoljanak, aztán egyszerre rakok rendet. Az elején nekem is nagyon tetszet... :D

Minden betegnek jobbulást!

Kata

Kata

Kép
kateduo

Vadvirág!

Ezt a fejtörést, amit okoztál...
:D
Ugye ikrek, Jázmin és Márk? Csak a vonalzódat nem tudom megfejteni.
De, ami nagyon fontos, gratulálok nektek, és csodállak benneteket azért, hogy ennyi gyermeketek van.
Amennyiben J és M ikrek ( :lol: ), akkor meg főleg "leborulok " előttetek. Tudod, én nem tudnám elképzelni, hogy ezt így még egyszer. De, amennyiben így alakulna, lehet én is könnyebben, nagyobb örömmel fogadnám, hiszen tudnám, hogy mi vár rám...
Mert, azt vallom, hogy erre felkészülni - előzetes tapasztalat nélkül - nem lehet!!!
De, jó olvasni soraidat, árad belőlük a boldogság!

Ágnes!

Bátorítják is egymást a srácok a rosszaságban?
Nálunk ez a pakolós korszak kimaradt, de valahogy nem bántam. Minden a helyén maradt, semmit nem kellett elpakolni előlük.Persze volt helyette más. Pl. nem maradtak meg egyedül sosem...
:roll:

Times!

Szia Nálunk, velünk!!! :lol:
Én már apróságokkal csatlakoztam ide, de tényleg nagyon jó lett volna már egy kis "előzetes".
De, hidd el szuper lesz, szuper nehéz!!!De, valami csoda.
:wink:

Edit!

Jobbulást nektek, főleg ugye Dávidnak.
Nálunk tavaly Zsombi nyalt be, ilyesmi vírust. Sajnos kórház is lett a vége. Azóta, ha kicsit is ugatva köhög, máris indul a ventolin-pulmicort hörgőtágító spray.
Örülök, hogy pihizni tudtatok, és anyósék azért helyt álltak.Tudod, én sajnos ilyen téren nem számíthatok az enyém anyósra, s ilyenkor irigy-irigy -irigy vagyok.
A megjegyzésekkel, meg én sem foglalkoznék a helyedben, mert ugye egyértelmű, hogy nem helyt állóak.
Mutattam kristófnak a legutóbbi képeket, hát a kiságyas bemászós nagyon tetszett neki. Ezután elmagyaráztam neki, hogy Dávid annyi idős mint ő és ő 3 kisöcsit kapott. Erre őszintén csak ennyit mondott: 3 Zsombor???? Utána meg ilyesmi arcot vágott: :shock:

Ditke!

Nagyon klassz lett a ti Thomas-otok. Egyet csináltál magatoknak ? ( lehet írtad, csak nem emlékszem, bocsi)
Zsombikának megmutattam, azt mondta, hogy ezt rajzolták.

Brigi!

Kezed?
A vírusból már kigyógyultál? Nekem 2 hét volt amíg magamhoz tértem.

Megyek, mert ebédezünk, a picik mennek aludni, Kristófom meg szülinapi buliba.
Apa meg trénigezik egész nap, utána pedig évzáró vacsorán vesz részt.

Ja, az olvasás téma.
Nálunk most kezdik kérni, és végig hallgatni.
De, amit ennél jobban szeretnek, a mondókák. Mondogatom nekik, ők meg amit tudnak már, mondogatják velem.
Este lefekvéshez nem kérnek semmit, hagyjam őket békén, a kis szobájukban, csendben szépen elalszanak. Néha puszikáért vissza hívnak, de nagyon gyorsan és könnyen elalszanak. ( mostmár Zsombika is, neki nehezebben ment)

Eldugultam.

Meme
szinta

Vadvirág!

Egyszerre irtunk, így most olvastam el, ami veletek történt.
Nagyon sajnálom, nem is lehet ilyenekhez szavakat találni.

De, akkor ez így a maga teljes egészében csodálatos, hogy ikrek lesznek.

Nagyon drukkolok nektek, az orvos váltáson pedig egyáltalán nem csodálkozom.

Meme
szinta

Sziasztok!

Ágnes!
Áh, semmi baj, legalább tisztáztuk és így mindenkinek világos minden, tehát mostmár csupa jó dolgokról beszélgethetünk majd. :D :D

Kata!
Köszönöm a kedves fogadtatást. :D

Azért ne túlozzatok csajok, dehogyis vagyok én istennő. Hihi!

Nálunk is egész nap mindenütt szanaszét játékok a lakás minden pontján, stb.

De azt hiszem ezt a nagycsaládosdit főként úgy érdemes csinálni, ha elég rugalmas az ember és azon csak nevet egy jót ha alkalomadtán zsírkrétás lesz a fal, vagy ha kiborul újra és újra valami a szőnyegre, az asztalterítőre és még sorolhatnám a végtelenségig. :D :D

Attila mindig mondja is hogy nálunk aztán gyerekparadicsom van és hogy neki is milyen jó lett volna egy ilyen energikus, pozitív gondolkodású, kedves anyuka. :D

Meme!
Szívből köszönöm szépen a drukkot, aranyos vagy! :D

Vadvirág
Vendég

De mint látjuk ikres anyukáknak, még a net elé is van időnk ülni..... :D :D :D

Kata

Kép
kateduo

Egy kérdés?
Ti mikor kezdtetek el olyan felnőttesebb kaját adni a gyerkőcöknek? Gondolok most olyan fűszerekre, mint pl. piros paprika, vegeta... vagy rántás? Én ezeket még nem használtam, csak kóstolókat kaptak és sztem annyira ennék már....
Pl. miket főztetek, főztök olyan 15 hó körül?

Kata

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Kata!
Na és miért? :D Mert pl. most is amig a fritőzben sülnek a husik, addig a folytonos játék összeszedegetés helyett inkább kicsit magammal foglalkozom és két kiszedés közben a netezést részesítem előnyben. :D

Így mindenki jól jár... :D :D

Vadvirág
Vendég

Na igen...!!!
Én is mindig ezt mondom a páromnak, döntse el, mi a jobb. Egy gyönyörűen rendberakott, tiszta lakás és egy idegbeteg, lepukkant, rozoga feleség vagy egy játékokkal teli, nem tökéletes rend és egy normális, türelmes és vidám feleség. Azt hiszem a gyerekeknek mindenképp a második a jobb. Na meg nekem is. Ez nem azt jelenti, hogy nem rakok rendet, csak próbálom úgy megoldani, hogy ne egész nap ezt csináljam. Naponta egyszer, este, amikor lefeküdtek a srácok, akkor rámolom össze a játékokat.... Persze reggel kezdődik előről... Ja és éjszaka senki nem látja a rendet... :?

Kata

Kép
kateduo

Kata!

Mi is ezt beszéltük meg és szintén naponta egyszer esténként kerülnek helyükre a játékok. :D Akkor is csak azért, hogy éjjel nehogy rálépjünk véletlen... :lol:

Vadvirág
Vendég

Kata :)

Sztem ennyi idősen már nyugodtan ehetik mindazt, amit saját magatoknak főzöl. Én úgy emlékszem, hogy ilyentájt már minden olyat adtam, amit írtál. Már rég nem főzök nekik külön, kivéve a főzelékeket, mert az csak nekik csinálom, mivel én nem szeretem. De akkor magamnak főzök külön, nem nekik. :)
Mondjuk a pacallal várnék még, meg a tatárbífsztekkel, és biztos akad még hasonló, de gondolom nem ilyeneket esztek általában. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Vadvirág!

Gartulálok! Remélem ezúttal rendben lesz minden.
Bevallom, tegnap egész este a fórumot böngészve nyomoztam, hogy mi is történt veletek. Nagyon sajnálom Márkot! :(

Betegség: ma kihívtam hozzájuk a dokinőt, mert Niki néha kicsit sípolt. Tiszta szerencse: kezdődő hörghurut megint. :evil: Úgyhogy most nálunk is megy a Ventolin. Remélem azért még időben elkaptuk és antibigyó nem kell majd.

Pakolás: én a játékaikat egyfolytában pakolom utánuk, mert csak úgy játszanak velük, ha egybe vannak az összetartozók- amint azt néhányan brilliánsan kitaláltátok! nekem eszembe se jutott volna... :oops:

Amúgy Meme akkor én duplán sz-rul jártam velük, mert ők pakolósok is és egséz nap a szoknyám mellett is akarnak ülni. :roll: Ja, meg leesősök és mindenre felmászósok. :twisted: De mi így szeretjük őket! :wink: :lol:

Kaja: nyáron ők már mindent ettek-amihez kedvük volt. Grillhusik, pörkölt, pizza. Ja, és húsevős pályafutásukat vmi zsíros disznóhússal kezdték a nagynénéméknél. :shock: De ezért nem árt vigyázni a nagyon fűszeres kajákkal, Niki egy kerti sütögetős zabálás után egséz éjjel durrogott és nem is aludt jól. Ja, és csípőset még nem adnék- de nem is hiszem, hogy azt szeretnék.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Brigi!

De pl. borsot is használtál?
Akkor kipróbalhatnám a pörköltet, bolognai spagettit is? Bár ezek bors nélkül is mennek...
Na igen, mi sem vagyunk pacalevők.....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Pakolás: kétszer pakolom össze teljesen, ebéd utáni alváskor és este. Napközben csak olyan átmeneti rendet csinálok, mert rájöttem, hogy nagyon izgalmasnak tartják kipakolni újra azokat amiket én kb. 3 másodperce beraktam a dobozokba. Rendszer is van (pl. könyvek, labdák egy dobozban), ezt igyekszem tartani, mert nekik ez nagyon tetszik.:)) Kb. óránként berakom pl. az összes épitőkockát a dobozukba, akkor óriási lelkesedéssel és lendülettel odamásznak és kipakolják egyenként. És megvan újabb 30 percre az elfoglaltság. :D Apró kis trükkök, igaz?:))

Kata!
Én egyéves koruk óta mindent adok a fiúknak, ill. igyekszerm úgy fözni hogy nekik ne kelljen külön. Ez nem mindig sikerül, mert pl. ha magunknak rántott csirkét csinálok, akkor abból ök nem kapnak , mert bár van 8 foguk, nem szeretnek keményeket rágcsálni:)). Elég lustik,de nem zavar, nem izgatom magam. Ilyenkor pl. magunknak krumplifőzeléket készitek köretnek (tejföllel), és akkor nekik az az ebédjük. A főzelékek közül ettek már sárgaborsót, zöldborsót, krumplit. Rántással kapják a leveseket is már régóta, azt talán már 11 hónapos koruk óta. Nem hiszem hogy ezzel ártanék nekik, a kislányommal is igy csináltam, és nem volt semmi gond. Egy kis liszt, tej, tojás nem okozhat gondot (már ha nincs a családban komoly allergia).
Fehérborsot, vegetát, pirospaprikát nyugodtan adhatsz nekik már.
Miket szoktál fözni nekik?
Tésztát adtál már nekik? MOndjuk valamiféle paradicsomos öntettel, szósszal?

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Kata!

15 hónaposan nálunk is simán ették azt amit mi.Persze, mindig figyeltem a fűszerek mennyiségére. Azért chilis babból nem lakattam őket jól. :wink:
Én már 11-12 hónaposan elkezdtem bevezetni.
De, levesek azóta zöldség dúsak, imádnak is minden zöldség félét.
A főzelékekből válogatósabbak, a husik jöhetnek, főleg rizzsel, meg krumplival.
A tészta félék is csúsznak.Tehát pörkölt, bolongai mehet nyugodtan szerintem.
Ennyi idősen, ezen ízek megismerése kell, mert később már válogatósabbak lehetnek.
Kristófomat anyukámék 8 hónaposan ( !! ), krumplis tésztával megetteték. Persze kellően összeturmixolták, de akkor is.
:roll:
Nem ízlett neki a bébi kaja, s mivel velük volt, gondolták ne maradjon éhes. :wink: :lol: Most már csak mosolygok ezen, de akkor...

Lilla!

Voltál mostanában turizni? Én holnap szeretnék eljutni. Újra akkorát nőttek, hogy kollekció váltás kell. :?
Dulpán szarul... :wink: ja, persze..Írtam már, hogy nagyon tetszik a stílusod? Olyan csípőből lazán kilövöd ezeket a hozzászólásokat. Jó.
Suli?

A játék összepakoláshoz:
Nekem is annyi időm persze nincs mint ikrek előtt rendet tartani, de valahogy az alakult ki, hogy mindig pakoltam utánuk, ami már nem kell nekik vissza a helyére , így vész sosincs.Meg ezáltal ők is pakolásznak már maguk után. Igy ebéd után és este kell még egy kis rendezés aztán kész.
Meg nálunk is az kell mit Lilla írt, hogy a helyén és egyben legyenek a játékok, mert így szívesebben játszanak velük.

Csajok!

Ismeri valaki a Flavon vitamin készítményket ? Ez egy lekvár, és az egyik barátnőm ma áradozott róla.

Megyek mert a gyerekek várnak pucérra levetkőzve, hogy fürödjünk... Önállóságuk határtalan, főleg amiben ők akarják.
:shock: :lol:

Meme
szinta

Kata :)

Az én gyerekeim kedvenc reggelije a házikolbász volt, benne mindennel, amit normális helyeken beletesznek. Most kicsit lanyhult az érdeklődésük, de bajuk, az nem lett tőle. A fasírt is nagyon bejön nekik. De ők egyébként is húsevők.
Pörkölt, bolognai nyugodtan mehet. Egy kis bors biztos nem árt. Enyémek még enyhén csípőset is ettek, de nem óriási mennyiséget. Sztem a normál konyha teljesen elfogadható nekik, rántás is minden további nélkül. Gondolom már esznek liszteseket.
Az enyémek imádják a tésztákat. Arra akármit tehetsz, hiszen a feltét úgysem akkora mennyiség. Ha végignézed a repertoárodat biztos látod, hogy mi az, ami kilóg a sorból, mert fűszeres, egzotikus. Azokat talán kevésbé adnám.
Próbálkozz nyugodtan. Szólni fognak, ha valami nem ízlik.

Meme :)
Ez az, amit én nem tudok csinálni. Folyamatosan elpakolni utánuk.
Nálunk nagy sláger a játékok kiborítása a dobozból. Ó nem egyesével, hanem fejre a doboz és kész, jöhet a következő. Aztán berugdossák a kanapé, szekrény, asztal alá. Elég macera összeszedni. Azt meg nem szeretném, hogy elpakolok mindent és kérni kell, bár tényleg lehet, hogy ez a megoldás. Csak tartok tőle, hogy a játékok fele soha nem kerülne elő, mert el is felejtik, hogy van. Én örülök, hogy most gyakorlatilag minden játékukat használják (rendeltetésszerűen is :) ).
De neked azért könnyű, nem is pakolósak a gyerekeid!! :wink:

Én is úgy csinálom mint Ágnes, kétszer totál rendbe. Közben még a könyveket szoktam, az könnyen megy, esetleg a kirakókat, ha éppen nincs mind kiborítva. :roll: De mostanában nem vagyok a csúcson, úh. a rend is kicsit labilis. De nálunk tényleg nehéz, mert nincs hely a játékoknak. Csak dobozok. Nekik is nehéz megtanítani, hogy mit hová tegyenek, ha csak egymásra lehet pakolni. És ha az alsó dobozt akarja, akkor le kell venni a felsőt, ....

Lilla :)
Jobbulást a kiscsajnak!

Timi :)
Üdv. Majd kérünk beszámolókat a fejleményekről.

Na megyek és pakolászok kicsit. Már úúúúgy unom. De jövő hét végén vége, addigra kész kell lennem.

Jó hétvégét nektek,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Meme

ma voltam épp turizni. :D Nem fogod elhinni mit találtam!!! Egy vadi új, még bontatlan dobozú Lego duplo-t!!!!! Dora the epxloreres, nem olyan tól nagy készlet, de itthon boltban tuti 5 és 10000 között lenne. :shock: Annyira örülök neki! Meg ők is nagyon! Bár még el fogom rakin egy időre, mert nálunk is megy a mindent be kell dugdosni vmi alá. :roll: Ez meg túl apró ahhoz, hogy állandóan ezt vadásszam.
Köszi hogy bírod a stílusomat! Nagyon jól esik az ilyesmit hallanom- kissé önbizalomhiányos vagyok az emberi kapcsolatok terén... :oops: Amúgy a bókot visznozhatom is, én is bírom a te hozzászólásaidat. :D főleg ha a nagyikád aranyköpéseit is tartalmazzák. :wink: :lol:

Csajok és Kiliman :D

Már sokat gondolkoztam rajta, hogy kellene vmikor nyárra szervezni egy talit. Nálunk pl lenne is hozzá hely a kertben. Addigra lesz homokozó is, és reményeim szerint csúszda is. Mindenféle hintánk is van. Mindenki csinálhatna vmi kajcsit, összeülnénk és végre megismerkedhetnénk személyesen is. A gyerekek is biztosan élveznék a társaságot. Lenne hozzá kedvetek?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Lilla!
Köszönjük szépen, aranyos vagy! :):)

Csajok!!!

Eképesztő dolog történt velem!!!

A Babanet/Társalgó/Szülészetek, Kórházak/36 éven felüliek topikban megaláztak... De nagyon!!!

Olvassátok el kérlek! Brühühü... Komolyan nem tudom mivel érdemeltem ki... Nagyon szomorú lettem amikor az imént elolvastam.

Vadvirág
Vendég

Szia Vadvirág!!!

Teljesen le vagyok döbbenve!!!! Totál kiakadtam! nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszindulatú emberek is vannak a babaneten...
Mindenesetre írtam pár sort.

Kata

Kata

Kép
kateduo

Kata!
Tiszta szívemből nagyon szépen köszönöm hogy kiálltál mellettem nyilvánosan azon a topicon. :D :D

Nagyon jó érzés, hogy bízol bennem továbbra is és szuper hogy a gonoszakat legyőzi végül a jó, a szeretet. :D :D

Puszi, Vadvirág
Vendég

Lilla!

Tudod, hogy csúcs ez az ötlet???!!! :lol:
Részünkről oké. Ott a helyünk.
Már nekem is volt a fejemben ilyesmi gondolat.
Én is voltam turizni.
Olyan jó, komolyan, kikapcsol.
Csomó mindent tudtam a gyerkőcöknek venni, főleg next cuccokkal volt tele a turi.
A csúcs Zsombinak egy Thomas-os pizsama. Annyira örült neki, sikítozott örömében, s mindenkinek mutogatja.
Már ki is kellett mosni, mert abban akar aludni.
Lego duplo, nem semmi!!!
Egyszer felmegyek turizni oda is, ahova te jársz, ígérem.Ha ilyesmik is vannak,nagyon nagy.Bálabontásra mész?
Vannak Pesten rokonaink, mindig hívnak bennünket. Most megkapják. A picik ott maradnak, én meg megyek.
Majd megdumcsizzuk.
Szokott lenni nike, adidas, szóval ilyen sportosabb cucc is? Most ezeket vadászom. Csomó sport eseményre járunk, jó lenne nekik.
Kristóf már csak ilyenbe feszít.

Vadvirág!

Elolvastam.
Igazából nem írom le, mit is gondolok, mert az nem gyerekkel foglalkozó topic-ba való.( a hölgyre és a stílusra gondolva)
De, ez már nem is megalázás, hanem rágalom.
Cáfold meg.S, azzal nem tud mit kezdeni.

Vasalok, mert egy olyan adag vár rám, hogy sírni tudnék....

Meme
szinta

Lilla!

Nekem tetszik az ötlet!!! Tényleg jó lenne személyesen is megismerni a topikon lévőket!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!
Meme!
Megírtam több elérhetőséget is ahol leellenőrizhető vagyok bármikor... :D :D

Most tudtam meg hogy ott olyan hölgyek írnak, akiknek nehezen jön össze a bébi és bántotta Őket hogy nekünk meg mindig hipp-hopp összejött.

És állítólag a stílusom kioktató, stb. Pedig csak felettébb őszinte vagyok, nem azt mondom amit hallani szeretnének. Azt gondolom intelligens stílusban írtam mindig...

Kár hogy a hátam mögött priviztek arról hogy nem vagyok oda való közéjük és nem pedig őszintén nekem szóltak erről. Vagyok olyan toleráns, hogy azonnyomban távoztam volna.

De sajnos nem sejtettem hogy ez a véleményük...

Vadvirág
Vendég

És a legjobb, hogy a hosszú évek során rengeteg barátságra tettem szert a Babanetről, sokan ismernek személyesen is... :D :D

Azért mentem bele a vitába, hogy megcáfoljam a vádaskodót, tisztázva ezzel magam azok előtt, akik nem ismernek személyesen, viszont már évek óta jókat beszélgetünk a fórumon és a chaten.

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Már megint elmaradtam, Ti meg úúúúúgy elrohantatok témailag, hogy csak na! De ez így jó, csak sajna nem tudok naprakészen reagálni, mindig lemaradok. :? De nekem úgy is az a lényeg, hogy olvassalak benneteket!

Edit, én imádom nézni a kis "ördögeidet"! Te is nagy példakép vagy ám, ha rámtör a csüggedés! Ráadásul Te ajánlottad nekem a környék legjobb nyőgyógyiját, akivel simán megszültem a fiúkat! Örök hála :)

Brigi, apa lánya kép egyszerűen csúcs!

Kata
, köszi a rucik dícséretét. Azt hiszem idén nem futja majd hasonló kollekcióra. Épp eladtuk a házunkat és újat építünk. :roll:
Cat, jó az ötleted, de azt hiszem nem tudok az ikresekre képet csatolni.

Vadvirág, ismeretlenül is szorítok a benned lakozó picikért!
Sokszor nálam is bejött a nagyon akarom - és összejön dolog. Néha már kísértetiesen. Épp arra gondoltam, hogy fordítva van a dolog. Lehet, hogy tudat alatt tudom, hogy ez fog történni, ezért elkezdem akarni és meg is történik?

És egy kép rólunk. Nálatok is így libikókáznak? Azért olyan homályos, mert már ugrottam Ágostont elkapni!

Kép

Még valami fontos:
VIKTA!
Ha néha még olvasol minket, írj egy sort, csak hogy jól vagytok! Szerintem sokan gondolunk itt rátok!!!!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen

Sziasztok!

Vadvirág! Ez borzalmas, ilyen viták miatt alakulnak ki általában a zártkörű fórumok. Netes "pályafutásom" során 2 ilyen esettel találkoztam, napokig nem aludtam rendesen, aztán az lett a vége hogy a hozzáértő apukák segitségével létrehoztunk egy zártkörű fórumot és azóta is ott irunk egymásnak.
Tudom hogy nagyon nehéz megállni, de én megtanultam a leckét: soha nem szabad reagálni a mocskolódásra, rágalmazásra, mert annál jobban fűti az ember az ellenvéleményt. Tudom, hogy ez irtó nehéz ha bántják az embert.
Rettentően sajnállak hogy ez történik veled!!!!

Taliban én is benne vagyok, bár nem rég irok ide....:))

Ágnes

Ágnes és a gyerekek:
Tímea (2003. július 4.)
agnes0708

Bocs, újra kellett regisztrálnom, mert az előző felhasználónévhez (Ágnes77) tartozó emalicimemet megváltozott, ezt be akartam irni az adatok közé, és valami hibát jelzett a rendszer, nem engedett belépni.

Ágnes és a gyerekek:
Tímea (2003. július 4.)
agnes0708

Ágnes!
Köszi a drukkot, egyetértek veled mindenben!!! :D :D

Gyönyörűek a gyerkőcök mindahányan!!! :D :D

A vitába azért mentem bele, mert azok előtt szerettem volna tisztázni magam, akikkel évek óta jókat beszélgetek, de személyesen még nem ismernek.

Szerettem volna ha a bizalom fennállhatna továbbra is és akárki leellenőrizhetné (ha szükségesnek látja) azt hogy igazat mondok.

Nem akartam hogy néhány alaptalnul rágalmazó irigy és vádaskodó személy megingassa bárkiben is a bennem való hitet. Ahhoz már túl régóta járok a Babanetre... :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Tali: Ha lehet, mi is mennénk.:roll:

Vadvirág!
Gratulálok mégegyszer. :)
A másikba írtam már neked. :)

Cat!
Köszi, hogy érdeklődsz. :) Viki összeszedett valami vírust, de már jól van.
Most keresünk másik gyermekorvost, akinél nem kell órákat várni a lázas gyerekkel, összeszedve más nyavalyát is, el lehet érni hétköznap napközben, és kijön du. is; nem jön ki idegesen a rendelőből, hogy zavarjuk a rendelését, miután már 2 órája ott vagyunk. Nem akarja, hogy a lázas gyereket péntek este 7-kor még vigyem be hozzá, mivel szerinte hűtőfürdő + kúp után nyugodtan lehet menni. :twisted: Szerencsére 8-ra lement a láza, még jó, hogy inkább nem mentem. A rendelőben valaki az ügyeletet ajánlotta, mikor du. felhívtam őket, de a dokinőnek nem voltak hajlandóak szólni, hogy ugorjon be hozzánk is. :( Vajon, ha nem lenne gyerekorvos, akkor mit csinált volna a gyerekeivel? :( Túl jó dolga van, túl sok kártyát gyűjtött össze, de ennek a gyerekek lettek a vesztesei. :( Ja és még fizettem is volna, ha kijön. :(
Ti a rendelőjébe mentek, vagy kijött hozzátok?
Csak ilyenkor bánom, hogy nem lettem gyerekorvos.

Eri
simones

Vadvirág!
Légyszíves ne tűnj el a másik topikból, főleg amíg nem tisztázódik ez a hülye helyzet. Vagyunk ott többen és nem biztos, hogy neked kéne távozni. Én szeretem Melcsit is ezért nem értem a mostani kirohanását, de most mint tudjuk nála is tombolnak a hormonok, így Ő érthető. De a 2 kukkoló nem. És a lényeget még nem is írtam, hogy GRATULÁLOK AZ IKREKHEZ :lol:

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Rita, köszi a feltételes helyátadást, megkérdeztük a bölcsit, 35-en várakoznak előttünk...

Cicamica!
Jó ötlet az ikresek összehozása, csak meg ne bánd :)
Mi benne vagyunk...

A wellnesshétvége jó volt, a gyerekeknek szemmel láthatólag kevésbé hiányoztunk, mint fordítva :)

Úgy tűnik a Kolping tényleg megtelt nyárra :(
Az osztrák oldalon is van ilyen gyerekbarát wellness szálloda, utánanézek az ottani áraknak...

Kiliman

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Vadvirág!

Gratulálok a babákhoz :)
Olvastam délután a másik fórumot, de ide már nem volt időm írni :(
Szörnyű, hogy ott miket művelnek, gyere inkább ide, itt nem szoktunk veszekedni :D Én ezért hagytam ott a babaszobázást, mert ott is folyton az volt a téma, hogy ki kit hogy vert át, lopott meg... én meg amilyen nagyszájú vagyok sokszor leírtam a véleményem aztán csak feleslegesen bosszantottam magam :(

Kata!

Szerintem is adhatsz már mindent. Mondjuk mi nem eszünk nagyon fűszeresen, de én adtam borsosat, paprikásat, mindent. És van egy olyan tapasztalatom, hogy ilyen kicsi korban még a csípős sem zavarja őket: Apa valami paprikásat evett, de olyan csípős volt, hogy rá sem bírtam nézni. A csajok addig koldultak, hogy adott egy miniatűr falatot, én fel voltam készülve a legrosszabbra, ezek meg szó nélkül elmajszolták :shock:
Én 1 éves koruk után nem főzök külön nekik, eszik amit mi. Mondjuk én imádom a főzelékeket, úgyhogy nyert ügyem van :wink:

Játékpakolás: délelőtt nem pakolok, akkor főzök, takarítok, mosok, erre már nincs időm, meg értelme sem sok, úgyis egy pillanat alatt szétdobálják. Így ha ilyenkor téved hozzánk valaki akkor olyan a lakás mintha bomba csapott volna be, mert a nappaliban meg a konyhában szoktunk legtöbbet lenni, így pont itt van rumli. Délben mielőtt megyünk aludni nagyjából elpakoltatom velük a dolgokat, Csenge különösen szeret pakolni. Bár vanank bogarai: a Megabloks kockákat szét kell válogatni, a sima építőelemek az egyik dobozba, a figurák a másikba :shock: Míg alszanak addig tudok teregetni, vasalni, meg a konyhában feltakarítani az ebéd maradványait a padlóról. Délután megint hagyom a fenébe, majd csak este lefekvés előtt kell összepakolniuk. (Persze nekem is aktívan részt kell venni benne.) Amíg meg fürdenek szétválogatom a mosnivalót.

Könyvek: az összes könyvünk romokban :cry: Van néhány amit jobban sajnálok, azokat csak együtt nézegethetjük, de a többit megkaphatják, ők olvassák, este csak a Micimackós könyvükkel hajlandóak elaludni. Aztán ha elszakad hozzák, hogy ragasszam meg.

Edit, Kiliman!

Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek :)

Enikő!

Szerencsére ilyen hintahasználattal nem volt dolgom :P

Meme!

Flavin vitamint nem ismerem, nekem most valami Aloe Verás cuccról áradozott a barátnőm, de nem tudom mi a neve. :?:
Magunknak egy Thomast csináltam, meg készül egy James is, de az még csak félig van meg. Nektek hogy csináljam? Két egyforma, vagy ugyanúgy ahogy nekünk? Ha kész lesz a másik is majd megmutatom és akkor könnyebb választani, bevallom, nekem a Thomas szimpatikusabb, de Csenge Jamest kért, hát legyen :wink:
Nagyon jól esett Zsombitól, hogy azt monta, hogy rajzolták :D Bár rajzolni még egy macskát sem tudok rendesen :(

Irigykedem a tali miatt. Innen a világ végéről sajna nem tudunk menni :cry:
De ha erre jártok mondjuk nyaralni, bármikor jöhet bárki :)

Vikta! Tényleg írj majd pár sort, meg én
Bannamarit is hiányolom, mi lehet velük?

Ja, még egy kérdés: textilfestésben járatos valamelyikőtök? A lányok kézlenyomatát szeretném vászonra nyomni, úgy, hogy befestem festékkel a pracikat aztán rányomom az anyagra. De a lényeg az lenne, hogy ki lehessen mosni és ne kenődjön el, maradjon szépen a helyén :) Utána további terveim lennének vele :wink:

Ditke
Ditke
ditke62

ja , és még annyit akartam, hogy pénteken végre kiderült, 5 orvost küldtek el a sebészetről :( de a férjem nincs közte :D :D :D
ditke62

Ditke!

Tényleg jó, hogy párod maradhat. Csak, tudod mi jutott eszembe rögtön? Ha eddig is alig láttátok, akkor most mennyit fogjátok? Csak el kell látni azt a munkát is, amit eddig az az 5 orvos tett! Ugye, egy sebészeten mondani, hogy várjon kérem, nem lehet?!

Hú, nem is tudom, hogyan kérjük?! Olyan rendes ez tőled, komolyan zavarba hozol. :oops:
Megvárjuk Jamest, aztán dönt Zsozsó. Mert Zsombi az tuti Thomas. Ma turiztam egy Thomas-os pizsamát neki. De, ugy hoztam el, hogy éppen jó. Annyira örült neki a kis drágám. De, úgy gondoltam, ha nekünk kicsi, Pepének elküldöm. :wink:
Tényleg, hogy fogom ezt Vled rendezni?
Kristófék, a suliban technika órán most tanulják a varrást. Olyan kis ügyes. Hát, nem anyja fia ebben.....

Kiliman!

Múltkor valahol rátaláltam egy olyan oldalra, ahol 30 bababarát helyet mutattak be. Most persze, hogy Neked szeretném ajánlani az istenért nem találom.
:x
Ha rálelek, szólok.

Vadvirág!

Remélem nem idegesítetted fel magad nagyon. Ez most nem hiányzik Neked!!!!
Borzasztóan felháborít amit veled tettek. Próbáljmeg túl lépni rajta!

Viszont ott olvastam a homeos bogyókról.
Ti is próbáltátok? Ha igen, tapasztalat?
Mi csak a fogzáskor használtunk, az nagyon bejött.
A többit sajnos eddig nem is ismertem.

Enikő!

Amióta láttam a libikókátokat, gondolkodom rajta, csak az enyémeket már nagynak találtam hozzá.
de, ez a kép megingatott.. :lol:
Nagyon jó, tetszik. :lol:
Nagyon egyformák a srácaid élőben?

Lilla!

Itt a turis téma miatt, Nikiről meg majdnem nem írtam.Pedig mindig ezzel akartam kezdeni. Jobbulást neki. Remélem már túl is van rajta.

Jó éjszakát mindenkinek.

Meme
szinta

Sziasztok!

Ditke!

Köszönöm a hiányolást, nagyon jólesik. Sajnos válságban a magánéletünk, vagy úgy is mondhatnám, hogy a házasságunk, így főleg kedvem nem volt írni, időm néha még akad.
Valahogy úgy van, hogy arra mindig szakítok időt, hogy olvassalak benneteket meg a koraszülötteket az Indexen, a többi topikról nagyjából lemorzsolódtam.

Szóval nem tudnék most felhőtlen boldogságban áradozni arról, hogy milyen jó dolog is a család, a férj, meg a gyerekek. A gyerekeket persze imádom, most egyfolytában Doriska van a szemem előtt, hogy ő mennyi türelemmel és méltósággal tudta végigcsinálni ezt az egészet. Mi el sem jutottunk a válóperig, sajnos addig lépni sem tudok, amíg a gyerekeket nem adom bölcsibe és nem megyek el dolgozni. Ez ugye nem lesz egyszerű menet, mert terhesség előtt suliztam, így nem tudok hová visszamenni dolgozni.

A gyerekek egyébként tündériek, néha ördögfiókák. Főleg Ádámom teljesen kivetkőzött magából, nagyon úgy fest, h dackorszakba lépett a drága. Gyakorlatilag mindennel ellenkezik. Ha valamit el akarok érni, épp az ellenkezőjét kell mondanom, akkor megteszi. Eddig nem volt ilyen problémám vele, és persze biztos vagyok benne, hogy az itthoni cirkusz hozta ki ennek egy részét. Csak, sajnos, én ezt most elég nehezen tolerálom, amúgy sem vagyok olyan nagyon türelmes fajta, mint Te vagy Doris. Szóval nálam elég hamar elszakad a cérna, és megőrülök tőle, hogy egész nap nyüszít, fetreng vagy valami más módját választja a hisztinek. A szép szó sajnos nem segít, a fenékre-, kézrecsapás sem, talán a leghasznosabb, ha bezárom őket a kisszobába, vagy kirakom az előszobába.

Nem tudom, h a cirkuszok miatt, vagy csak itt volt az ideje, most már az enyéim is leszoktak a szopiról. 31.-én betöltötték a 22 hót, aznap szoptak utoljára. Persze azóta is kérik, ha olyan a szituáció, de már nem falják be, csak ki kell venni nekik, megnézik, megtapogatják és kész. Mondjuk olyan nagyon már nem bánom, jobb most, mint 5 évesen leszokni róla. Az utóbbi időben egyre ritkábban jöttek, napokat hagytak ki, szóval az utolsó hónap már nagyon önállóskodós volt.

A játékokból nálunk mindig vita van, így én naponta többször is el szoktam pakolni, mert kicsi a hely, és a férjem állandóan azért morrog, h akárhová lép, mindenhol játék van. Amúgy nálunk is úgy van, h inkább játszanak a játékokkal, ha rendezve van, de sokszor, ha elpakolom őket, akkor elő sem veszik, hanem inkább máson törik az agyukat. Pl hová lehet bebújni, kergetőznek stb.
A legót csak akkor adom oda, ha minden játékot összeszedtünk, és az utóbbi napokban egész jól kezdenek belejönni, h mit hová kell pakolni. Építeni is csak most kezdtek el, totál lemaradottnak érzem a gyerekeimet a tieitekhez viszonyítva. Pl az enyémek semmit nem tudnak rajzolni, ha én rajzolok valamit, azt firkálják össze. Mintha besatíroznák vagy valami.

Vadvirág!
Először is gratulálok az ikrekhez, nagyon megérdemlitek, hogy egészséges ikreitek szülessenek. Én már akkor is olvasgattam, amikor elvesztettétek Márkot, így különösen örültem, h ilyen hírrel jelentkeztél be.
A másik topikba majdnem beszóltam, aztán csak azért maradtam csendben, mert nem szeretik sehol a fogadatlan prókátorokat, inkább támadják a kívűlállókat, mint megfontolnák azt amit mondanak. Tudom, h minden szavad igaz, és szerintem is gyere ide, mi szívesen olvasunk.

A többiekhez nem tudok mit szólni, ég a pofámról a bőr, h így elmaradoztam és csak néha szólok bele, főleg ha valami bajom van.

Lilla!

A talira mi is vevők lennénk, elmennénk ha nem suliidőre szervezed.
A sulit szerencsére csinálom, nem is gondoltam, h ilyen jól átvészelem ezt a félévet. Valaki kérdezte még régebben, h hová járok. A közgázra járok levelezőre kommunikáció és médiatudomány szakra.

Edit!
A te fiaid gyönyörűek! Igaz mindannyiatoké, de olyan csodás nekem ezt a 3 gyereket látni, hogy csak na. Biztos azért, mert egyszerre mentek haza a kórházból annakidején. Az ágybamászós kép csúúúcs! Na meg a két gyerek egy bőrben is, bár tudom, h azok nem a tieid.
Örülök, h el tudtatok menni kikapcsolódni egy kicsit, gondolom nagyon jólesett. Nálunk esélytelen az egész. Én megyek mostanában valamikor anyumhoz Erdélybe a gyerekekkel.

Ja még: a fiúk változatlanul nem beszélnek, én nem tudom, h itt a többi fiú mikor kezdte, de ezek szinte semmit nem mondanak, csak nyüszítenek meg mutogatnak egész nap.
Ci (minden olyan szó, amiben c betű van:)), cici, tüts (csüccs), tuccs(kukucs), baba, mama, hoppá. Hát ennyi nagyjából a repertoár.

Az újaknak üdv itt a fórumon, és mindenki mástól bocsánat, hogy nem reagáltam. Majd igyekszem erőt venni magamon és gyakrabban írni.

Puszi babáknak, mamáknak, örülök, h nem felejtettek el.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Én eddig light-osabban főztem nekik...kivéve a kelkáposzatfőzeléket, azt nem is tudom miért nem.... Szóval igazándiból szinte mindig főzeléket csinálok mindenféle zöldségből. Minden zöldséget megesznek, krumplival és husival. Picit sóztam csak. És húsileves a levesek közül. Azt hiszem most fogunk akkor egy kicsit váltani....felnőttesebbre és akkor tényleg mindenki eheti.
Na nagyon leragadtam a kajáknál, de ezt tényleg tudni szerettem volna.
Brigi!
Igen, esznek liszteset is, azt is szoktam tenni a főzelékbe, hogy hizzanak. 9 kilók (bár Vendel még nem érte el teljesen) és 20-án lesznek 16 hónaposak, de látszatra nem látom őket soványnak, sőt el sem tudom képzelni őket 1-2 kilóval többen. Akkor már dagik lennének???

Annamari!
Te nem ismersz engem, mert még nagyon új vagyok, de én már olvastam tőled itt és a korababás fórumon....
:oops: Sajnálom, hogy a házasságotok válságban. Ez nem jó hír.

Ditke!
Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy fog 5 orvossal kevesebbel működni a sebészet? Ki csinálja meg a hiányzó 5 munkáját? Akkor ez olyan non-stop munka lesz???? :shock: Nem semmi! De legalább lesz munkája a férjednek és ez még mindig a jobbik oldal.

Enikő!
Tetszik a kép!

Lilla!
A talival kapcsolatban, amit írtál, nekem nagyon tetszik az ötlet, csak még én is nagyon új vagyok itt és hát nem is tudom..... :oops:

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Ditke!
Köszönöm szépen. :D Szívből GRATULÁLOK a férjednek!!! :D :D HURRÁ, szuper hír! :D

Meme!
Hááááááááát, meglehetősen felzaklatott a sok alaptalan rágalmazás, de bevettem egy plusz Elevitet és beszéltem a babákkal, hogy minden OK és hogy jöjjenek bátran, én mindig mindenkitől megvédem majd Őket, a családomat. :D :D

Annamari!
Köszönöm szépen a gratulációt, aranyos vagy!!! :D :D

Mi is annyira örültünk ennek a hírnek, hogy hihetetlen! :D :D

És én még annak is, hogy ezáltal végre vissztérhetek közétek!!! Szuper!!! :D :D

Tényleg felesleges lett volna bármit is mondasz, hiszen a többiek akik kiálltak mellettem, azok is ugyanarra a sorsra jutottak, mint én...

Ugyanúgy lehurrogták Őket is és meg sem nézték a bizonyítékként felkínált tényeket.

Úgy látszik a cél csak az volt hogy lejárassanak és eltávolítsanak.

Én tényleg nem tudtam hogy oda csak az mehet, akinek nehezen jön össze a baba, azt gondoltam valóban a lényeg az hogy 36 éven felüli csajok csoportja.

Bár még csak 34 vagyok. Hihi!

Nyanya!
Dominika tegnap mondta hogy milyen édes voltál és kiálltál mellettem Te is. Köszönöm szépen, nem is gondoltam volna... :D :D

Akart írni, de mondtam neki hogy semmi esetre se tegye, hiszen ez már így is több mint sok(k) volt, többet ne is olvasgasson ilyesmiket. :D :D Nem szabad több jelentőséget tulajdonítani ennek az ügynek.

Elkeseredett emberek mindig vannak, akik bármire képesek, csak tönkretegyék mások boldogságát.

Egyszer mondta nekem egy idős néni (szomszédunk) hogy inkább legyen ezer irigyem, mint egy sajnálóm. És jól vállon veregetett... Hihi!
Hát van benne valami azt hiszem. :D :D

Én nem szeretnék több csúnyaságot olvasni, nem megyek addig vissza, amig nem tisztul a kör abban a topicban.

Viszont nagyon szívesen venném ha azok akik ott szerettek (mint Te is ezek szerint) néha írnátok nekem ide.

Ugye IKRES MAMIK ez nem lenne gond nektek?
Ha igen, akkor kérlek mondjátok meg, nem szeretnék alkalmatlankodni, akkor valahogy megoldjuk máshogy Nyanyával addig is. :D :D

Képzeljétek, egy ideje nem tudok aludni normálisan...

Éjjel mint egy béka kiterülök, kiesik a könyv a kezemből és elalszom a legizalmasabb filmeken is.

Viszont amikor hajnalban kimegyek pisilni, utána csak forgolódom és nem jön már álom a szememre.

Aztán ahogy telik az idő, elkezd korogni a gyomrom, megéhezem. :D :D

Több hét után most jutottam odáig, hogy legalább "hasznosan" töltöm az időm és kijövök netezni, amig a többiek az igazak álmát alusszák. :D :D

Sőt, hoztam magammal egy nagyon fini jégkrémet is, csak még várni kell hogy picit megolvadjon. Mert úgy szeretem legjobban. :D

Azt hiszem annyira fel vagyok pörögve a boldogsától, hogy azért nem tudok utána aludni. :D :D

Oh és a tegnapira visszatérve tudjátok mire gondoltam?

Hogy nagyon szuper hogy néha-néha vannak Babanetes talik egy-egy topicon belül, mert akkor legalább fényderül arra hogy tényleg ki kicsoda.

Mert pl. társkereső hirdetésekben gyakran van olyan hogy azt írja valaki magáról hogy 185 cm, 50 kg, topmodel kinézetű, aztán amikor meg találkozik a másikkal, kiderül hogy 200 kg, zsíros hajú, ápolatlan, stb. Szóval tényleg egy hazudozó, aki belebújik online valakinek a személyiségébe.

(Azért kíváncsi lennék hogy a két tegnapi írogató ugyanaz a személy-e, nekem elég gyanús volt. Az IP-cím alapján ki lehet deríteni nem?)

Szóval ha lesz tali megint (amiből eddig sajnos mindig kimaradtam) akkor MEGYÜNK!!! :D :D

És végre megláthatjátok tényleg az vagyok aki a fotókon és tényleg annyi gyerkőcöm van ahányat megírtam.

Nem lehet összetéveszteni senkivel. 183 cm magas, extrém vörös hajú energiabomba vagyok és mindig mosolygok. Hihi! :D :D

Puszi mindenkinek, Vadvirág
Vendég

Meme!
Az előbb elfelejttettem, hogy a homeos bogyók beváltak nálunk is!!! :D :D

(Persze volt jónéhányszor olyan, hogy tényleg antibiotikumra volt szükség, hiába kísérleteztem az enyhébb, természetesebb megoldásokkal... De néha viszont annak olyan helyzetek, amikor valóban nagyon jó segítséget nyújtanak a homeok is önmagukban!!! :D :D )

Vadvirág
Vendég

Még az jutott eszembe, hogy tegnap megint győzedelmeskedett a szeretet és a jóság. :D :D

Ugyanis jelentősen több kedves, szeretni tudó, őszinte, boldog, nyitott ember írt, mint ahány irigy, buta és gonoszkodó. HURRÁ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vadvirág
Vendég

Ikres Mamik!

Még egy utolsó szó a tegnapi bonyodalmakhoz és elnézést hogy felbolygattam ezt a békés topicot. :D

Nyanya!
Írhatnék privit, de nem akarom hogy bárki is azt gondolja titkolok valamit, ezért itt teszem meg...

Kedves vagy, hogy említetted, az egyik csapat tag nem is olyan embertelen, mint amilyennek mutatta magát tegnap, de Melindával kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy nem szeretnék olyasvalaki társaságában levelezgetni, aki azt gondolja, hogy egy házasság hazugságokon, fortélyokon és praktikákon kell hogy alapuljon.

Pláne hogy teljes mértékben egyetért azzal a másik emberrel, aki a férjét akarja becsapni nagyon csúnyán és annak kérése ellenére akar gyereket szülni önmagának.

Mindegy hogy a férfi milyen oknál fogva ellenzi az újabb gyerkőcöt, (lustaság, kényelmesség, bármi lehet) a hangsúly azon van, hogy: NEM!!!

Azt hiszem már elég "nagyfiú", eldtudja dönteni mi lenne jó neki.

Szóval én még mindig hiszek a szeretetben és az őszinteségben. :D :D
És ez bármilyen kapcsolatra vonatkozik...
(Házastársi, szerelmi, baráti, kollegális, üzleti és egyebek.)

Ráadásul Ő is benne volt abban a kis összeesküvő, rágalmazó trióban, sőt egyik szószólója volt.
A bizonyítékokat figyelmen kívül helyezte, már a politikát is belekeverte a végén.

Hormonok ide, vagy oda, az én szememben hitelét vesztették azok a személyek végérvényesen.

Vadvirág
Vendég

Nyanya!
Nyissunk egy új topicot és akkor akik akarnak írhatnak oda (is) meg a másikba is ha úgy érzik és így nem lesz keveredés, több vita, stb.

Csak ne a Szülészetek, Kórházak és ne is a Gyermeknevelés címszó alá, mert még a nevüket sem akarom többé látni, valami más útvonalat kellene találni, amerre nem járnak nagy valószínűséggel.

(Remélhetőleg betartják a szavukat és valóban többé nem kutakodnak utánam sehol, valamint békén hagyják a kedvenc topicjaimat, meg azokat a nyitott, kedves, értelmes embereket, akik szintén szeretnek ott lenni és szívesen járnak oda már évek óta. :D :D )

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Brigi!

Ne haragudj, lehet, hogy nem figyeltem eléggé, miért kell nektek jó ortopéd orvos? :oops:
Én is gondolkodom, ugyanis Vendel ugyan már megy, de nagyon csúnyán befelé fordítja a lábfejét. Szerintetek Dévényre vigyen ezzel a problémával vagy ortopéd orvoshoz vagy mindkettőhöz? Még olyat is hallottam, hogy ezzel nem tudnak ilyenkor még mit kezdeni, hanem majd ha kicsit nagyobb lesz. Hát nem tudom....Mindenesetre nyugodtabb lennék, ha szakember látná.

Kata

Kata

Kép
kateduo

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?