Sziasztok!
Ditke!
Köszönöm szépen.
Szívből GRATULÁLOK a férjednek!!!
HURRÁ, szuper hír!
Meme!
Hááááááááát, meglehetősen felzaklatott a sok alaptalan rágalmazás, de bevettem egy plusz Elevitet és beszéltem a babákkal, hogy minden OK és hogy jöjjenek bátran, én mindig mindenkitől megvédem majd Őket, a családomat.
Annamari!
Köszönöm szépen a gratulációt, aranyos vagy!!!
Mi is annyira örültünk ennek a hírnek, hogy hihetetlen!
És én még annak is, hogy ezáltal végre vissztérhetek közétek!!! Szuper!!!
Tényleg felesleges lett volna bármit is mondasz, hiszen a többiek akik kiálltak mellettem, azok is ugyanarra a sorsra jutottak, mint én...
Ugyanúgy lehurrogták Őket is és meg sem nézték a bizonyítékként felkínált tényeket.
Úgy látszik a cél csak az volt hogy lejárassanak és eltávolítsanak.
Én tényleg nem tudtam hogy oda csak az mehet, akinek nehezen jön össze a baba, azt gondoltam valóban a lényeg az hogy 36 éven felüli csajok csoportja.
Bár még csak 34 vagyok. Hihi!
Nyanya!
Dominika tegnap mondta hogy milyen édes voltál és kiálltál mellettem Te is. Köszönöm szépen, nem is gondoltam volna...
Akart írni, de mondtam neki hogy semmi esetre se tegye, hiszen ez már így is több mint sok(k) volt, többet ne is olvasgasson ilyesmiket.
Nem szabad több jelentőséget tulajdonítani ennek az ügynek.
Elkeseredett emberek mindig vannak, akik bármire képesek, csak tönkretegyék mások boldogságát.
Egyszer mondta nekem egy idős néni (szomszédunk) hogy inkább legyen ezer irigyem, mint egy sajnálóm. És jól vállon veregetett... Hihi!
Hát van benne valami azt hiszem.
Én nem szeretnék több csúnyaságot olvasni, nem megyek addig vissza, amig nem tisztul a kör abban a topicban.
Viszont nagyon szívesen venném ha azok akik ott szerettek (mint Te is ezek szerint) néha írnátok nekem ide.
Ugye IKRES MAMIK ez nem lenne gond nektek?
Ha igen, akkor kérlek mondjátok meg, nem szeretnék alkalmatlankodni, akkor valahogy megoldjuk máshogy Nyanyával addig is.
Képzeljétek, egy ideje nem tudok aludni normálisan...
Éjjel mint egy béka kiterülök, kiesik a könyv a kezemből és elalszom a legizalmasabb filmeken is.
Viszont amikor hajnalban kimegyek pisilni, utána csak forgolódom és nem jön már álom a szememre.
Aztán ahogy telik az idő, elkezd korogni a gyomrom, megéhezem.
Több hét után most jutottam odáig, hogy legalább "hasznosan" töltöm az időm és kijövök netezni, amig a többiek az igazak álmát alusszák.
Sőt, hoztam magammal egy nagyon fini jégkrémet is, csak még várni kell hogy picit megolvadjon. Mert úgy szeretem legjobban.
Azt hiszem annyira fel vagyok pörögve a boldogsától, hogy azért nem tudok utána aludni.
Oh és a tegnapira visszatérve tudjátok mire gondoltam?
Hogy nagyon szuper hogy néha-néha vannak Babanetes talik egy-egy topicon belül, mert akkor legalább fényderül arra hogy tényleg ki kicsoda.
Mert pl. társkereső hirdetésekben gyakran van olyan hogy azt írja valaki magáról hogy 185 cm, 50 kg, topmodel kinézetű, aztán amikor meg találkozik a másikkal, kiderül hogy 200 kg, zsíros hajú, ápolatlan, stb. Szóval tényleg egy hazudozó, aki belebújik online valakinek a személyiségébe.
(Azért kíváncsi lennék hogy a két tegnapi írogató ugyanaz a személy-e, nekem elég gyanús volt. Az IP-cím alapján ki lehet deríteni nem?)
Szóval ha lesz tali megint (amiből eddig sajnos mindig kimaradtam) akkor MEGYÜNK!!!
És végre megláthatjátok tényleg az vagyok aki a fotókon és tényleg annyi gyerkőcöm van ahányat megírtam.
Nem lehet összetéveszteni senkivel. 183 cm magas, extrém vörös hajú energiabomba vagyok és mindig mosolygok. Hihi!
Puszi mindenkinek, Vadvirág