Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket Csenge nevében
Cat!
Féig-meddig tartjuk a névnapokat, bár nem csinálunk nagy ügyet, megköszöntjük, de nincs buli, torta, ilyesmi. Tőlünk egy doboz gyurmát kapott Csenge, a régi már eléggé kiszáradt. A nagyszülők mások, ők szokás szerint egy csomó ajándékot vettek: mostmár van játékkonyhájuk, fából babaházuk, egy csomó edényük... nem leeht nekik megmagyarázni, hogy felesleges még egy tucat játék, csak azért, hogy legyen min hasraesnem
Mondjuk a babaházhoz nagy reményeket fűztem, az Eichorn favonatot annyian dícsérték, ez is az a márka, hát legszívesebben visszavinném a boltba
, csak nem akarom megbántani anyósomékat. Alig tartja néhány kis tipli, folyton hullik szét, nem illeszkednek rendesen az elemek, nem lehet normálisan összerakni
Ja, és adtak hozzá bútorokat is, egy totál szét volt törve mikor kibontottuk, kettő pedig elengedett a ragasztásnál, azt újra kell ragasztani. A szekrények ajtajai nyithatók, csak épp maguktól is folyton kinyílnak
Meme!
Megcsináltam a Thomasunkat, ilyen lesz a Tiétek is
Gyorsan befejezem a magasságmérőt és aztán nekifogok
Ágnes!
A férjem orvos, a rosszabbik fajtából: sebész
Ennél már csak a nőgyógyász lehet rosszabb
A kórházban a napi munkán felül 6-8 ügyelet, most, hogy elküldenek 3 embert tőlük nem tudom hogy fogják bírni a mégtöbb ügyeletet. (már ha nem ő lesz az egyik, elvileg péntekre derül ki...) Ráadásul kedd és csütörtök "hosszú nap" ami azt jelenti, hogy ha nem ügyeletes akkor is sokáig maradnak, ilyenkorra suvasztják be a máskor elmaradt műtéteket, tehát a normális 7-17 órás munkaidő helyett akár este 8-ig is ott lehet ha őt osztják be, persze túlórapénz nem jár... És mivel a kórházi fizuból nem lehet megélni, ezért 3 háziorvosi körzet teljes ügyeletét látja el havonta a kórházi ügyeleten felül. Szóval elég ritkán látjuk... és pl. most szabin volt, de ebből csak annyit érzékeltem, hogy nem fél 7-kor ment el itthonról hanem 8-kor. Mert persze ha volt előjegyezve betege azt bement megoperálni, ha jött kontrollos azt megnézte, bejárt kötözni, varratot szedni, csöveket kiszedni, volt hogy beugrott mert bevitt egy beutalót az egyik betegnek, erre délre jött csak haza... mindig közbejön valami.
Brigi!
Komolyan mondod, hogy a férjed az a képen??? Esküdni mertem volna, hogy Te vagy. Nagyon jó:))
Vikóka!
Én gyenge vagyok kézimunkából
Gyakorlatilag ez a magasságmérő az első keresztszemes munkám
De nem az utolsó, nagyon megszerettem
Egyébként nem bonyolult minta, a következő amit kinéztem tele van fél szemekkel meg franciacsomóval, szóval még nem tudom hogy bírkózok majd meg vele... Ebben csak az idő sok. 5 hónapig tartott a kettő
Mondjuk közben volt kb. egy hónap, mikor az elsővel elkészültem, hogy erőt gyűjtsek a másodikra... Másodjára már unalmas. Pláne a virágokat utálom, mindegyiken van 14-14 darab. Már csak a közepüket kellene kihímezni, de nem visz rá a lélek. Bár holnap angol órám lesz, szóval tanuás helyett talán
Mennem kell, a férjem elzavar a géptől, már megint dolgozik
A többieknek majd holnap írok, még akartam...
Ditke