Kedves Tenzia! Légy üdvözölve. Hogy mikor érdemes elkezdeni készülődni? Hát ez már sokszor körberágott kérdés. De mégis két szó, ami az én véleményem: amikor akarsz. Tudniillik mindenki úgy várakozik, ahogy neki jólesik, van akit az nyugtat meg, hogy a hosszú évek alatt gyűjtöget, de van aki az utsó pillanatra hagyja, ki babonából, ki másért. Tehát tégy belátásod szerint. Na, most jól megvigasztaltalak és elláttalak tanáccsal, mi? Hidd el, ez szerintem mindenki véleménye lesz. Kriszti pl. már régóta vásárolgat, én szinte a végére hagytam a lényeges dolgokat, mert nálunk kétséges volt, hogy kisebb, vagy nagyobb babónk lesz. Hát újszülött lett, így az utsó pillanatra maradt egy-két dolog (60 ezer forint értékben). Ja, és a nagyobb dolgok, mint pl. kiságy, babakocsi már megvolt (ezeket úgy kaptuk), mint ahogy számos kis ruhácskát is. Mégis a telefonhívás után még gyorsan elszaladtunk kicsit vásárolni.
Lányok, ne haragudjatok, hogy ilyen utálatos vagyok, hogy nem jövök sűrűn. Egyszerűen nem tudok... Ivett rámol, jön-megy és intézkedik, mint pl. ezen a képen:
De anya, nem én voltam, ezek csak úgy maguktól borultak le.
24-én elindulunk Németországba a bátyámékhoz, kb. 900 km. Nem itt van a szomszédban és én már pakolászok, nehogy valami fontos dolog elmaradjon. Na, gondolhatjátok, hogy nem magunkra gondolok elsősorban. Ja, azt elfelejtettem, hogy 29-én ismét keresztelőt tartunk Németországban. A bátyámék lesznek Ivett másik keresztszülei.
Egyébként egy kis locska-bocs lányom van... a maga kis nyelvén reggeltől-estig mondja és mondja és mondja. Alul virít a két kis foga, már feltérdel és minden mozdulata életveszélyes. Semmi veszélyérzete nincs. IMÁDOM! Na, nem csak én ám! Apa és az egész família.
Amanda féltékeny, de nagyon, ennek ellenére, azért nagyon szereti Ivettet, csak hát az ő játékai csak az övék és persze Ivett játékaival is szívesen játszik. A kis huncut.
No mit is akartam még? Ja, igen! Kata, Patrik gyönyörű. Igazán helyes kis pasi. Apának is mutattam a képeit. Neki is igen csak tetszik.
Kriszti! Hogy vagy mostanság? A gólyák nem járnak felétek?
Fitgabi, hát te hogy vagy?
És többiek? Hadd ne írjak mindenkit név szerint.