Sziasztok!
Brigi!
A 6 óránkénti fájdalomcsillapítás azt jelenti, hogy egyfajta szerből ne szedj gyakrabban, mert ezek kb. ennyi idő alatt bomlanak le annyira, hogy a hatékony koncentráció alá esik a szintjük. viszont különböző hatóanyagúból szedhetsz gyakrabban, pl. reggel 6-kor Panadol, 8-kor Algopyrin, 10-kor Contramal, 12-kor Panadol...
Nekem a contramal a kedvencem, rám olyan hatással van, mintha becsiccsentettem volna
Ha le vagyok törve a férjem mindig mondja, hogy kapjak be egyet
Ja, és a könyöködet, ha be van gipszelve nem tudod terhelni, mivel egy picit sem tudod mozgatni. Akármennyire is úgy érzed, most csak a vállad dolgozik
De az keményen. Majd észreveszed, ha leveszik a gipszet
Nekem sem volt még semmim eltörve, de elsőévesen az egyetemen ráejtettem egy konyhakést a lábamra és sikerült egy fél centis vágást csinálnom a lábfejemen. Ez elég volt ahhoz, hogy elvágtam a nagylábujjam mozgatóinát, szóval meg kellett műteni. Kaptam 6 hét fekvőgipszet, persze műtét után 5-6 nappal vizsgáznom kellett anatómiából, meg még az összes többi vizsgám is hátra volt (mert ugye Murphy szerint minden a legjobbkor történik
), befelé menet elestem a gipszemmel a folyosón, akkor nagyon fájt, de nem gondoltam, hogy baj van. 6 hétig rajta volt a gipsz, majd mikor kiszedték a drótokat kiderült, hogy (valszeg az eséskor) elszakadt ismét az ín, így újabb műtét, újabb 6 hét gipsz. Persze feküdni kellett volna, de akkor nem lett volna meg a félévem én meg nem akartam halsztani, így jártam suliba. Már akkor sem fogadtam meg az orvos utasításait
A Clexan miatt ne aggódj, néhány nap és megszokod
A lila foltok meg hamar eltűnnek
Meg kell mondani apjuknak, hogy agyjon a bibire gyógypuszit
Edit!
És mi lenne, ha fürdés előtt betennéd őket a kádba, mikor még nincs benne víz, úgy innának, így nem tudnának a fürdővízbe beleinni, viszont nem gond ha folyik mindenfele, hisz úgyis pucérok
Aztán meg engednéd a vizet. Az enyémek imádják, ha a folyó víz alá tarthatják a kezüket-lábukat.
Meme!
Köszi a meghívást, de sajnos nem hiszem, hogy lesz időnk. Olyan ritkán mozdulunk ki, hogy ha megyünk valahová akkor mindig útbaejtünk valakit- odafelé a férjem egyik volt kollégáját aki már Pesten lakik, visszafelé meg egy régi barátnőmet (őket meghívjuk abba az étterembe ahová nyertem a vacsiutalványt - ők most döntöttek úgy, hogy gyereket szeretnének, gondoltam elriasztjuk kicsit őket
) Közben meg mindössze a szombat van, amikor menni "kell" mindenféle maszázsra meg kozmetikai kezelésre (képzeljétek, még csokipakolás is van a dologban- elég bizarrul hangzik
) No persze nem panaszkodni akarok
Remélem hamar meggyógyulsz
Rillisz!
Fogalmam sincs a nőgyógyász szakmai protokollról, bár itt szerintem a legnagyobb mulsztás emberileg történt
Egyébként sem értem, hogy engedhetett veszélyeztetett terhesként repülni, ekkora utat megtenni... 20 hét körül felénk már javában a kórházi ágat nyomják a hármasikresek
Fürdőszoba:
azért most jöttek, mert egy éve azzal a feltétellel kaptuk meg a lakáshitelünk utolsó részletét, hogy a hiányosságokat pótoljuk. nos, ez a fürdőszoba volt az. Viszont mivel akkor már hitelre dolgoztak nálunk a munkások, így ahogy megjött a pénz, őket fizettük ki belőle, szóval nem maradt fürdőszobára. Most jött a levél, hogy írásban jelezzük, hogy elkészültünk. Mi ezt meg is tettük, mindenki azt mondta az ismerősök közül, hogy úgysem jönnek ki ellenőrizni, hozzájuk se mentek. Erre rá néhány nappal megjelnet ez a nő
Ez a mi formánk
De jól haladunk
Sikerült alig 1 óra alatt megvenni a kádtól a csempéig mindent, nem is ismertem magamra
És nem is lesz ronda - szerintem
Ma már a falat le is burkolta a csempés, vasárnapra teljesen kész lesz, hétfőn jönnek szerelvényezni. Nem sok embert láttam, akiknél nem egészen 4 nap alatt elkészült minden- lehet, hogy még jól is jött ez a dolog, különben 4 nap után még azon vacilálnék, hogy a kiválasztott 23 fajta csempe közül akkor melyik is legyen...
Ha kész lesz megmutizom
Megyek, mert irdatlan koszt csináltak, kicsit összetakarítok.
Ditke