Sziasztok
Már sokszor megfogadtam, hogy ha megírok egy hosszú hozzászólást elmentem, mert sokszor elszállt az irományom. Ma ismét ez történt, de nincs erőm újra írni, csak röviden.
Bocsánat, hogy már megint eltüntem, de egyszerűen nincs időm írni, azt is alig győztem olvasni amit az elmúlt hetekben írtatok.
Köszönöm a dícsérő szavakat Peti nevében, tényleg egy igazi kis szívtipró. Oviban is tetszik a kiscsajoknak.
Örülök, hogy felbukkant egy két régi ismerős is.
Renóca, Miklóska olyan nagy fiú. Emlékszem pedig nem is olyan rég volt amikor először láttam, alig pár hete hoztátok haza.
Napsugi, Norisz is már lassan oviba megy, pedig szinte most született. Képet kaphatunk róla?
Kanga_mama, örülök, hogy te is jelentkeztél. Hogy van a kicsi lány? Fényképet kérhetünk róla? Mióta megszületett, látom te is időhiánnyal küzdesz.
A várakozóknak kitartást, nagyon szurkolok nektek, hogy minél hamarabb hazataláljon a picurkátok.
Valamelyik este amikor jöttem haza a munkából Peti szaladt elém:
"édesanyu, de jó, hogy megjöttél" , Ivett természetesen mint a papagáj mondta utána. Nagyon jó érzés volt, minden fáradtságom elmúlt azon nyomban.
Most megyek aludni, mert holnap vár a munka.
Egy pár képet azért teszek fel.