Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti, hogy telik a szabi? Vagy ma is bemész még az oviba?
Képzeld tönkre ment a medencénk. :(

Többiek?
Vendég

Kata!!

A szabim telik...bár fél lábbal mindig az oviban vagyok!!most festik a játékokat az udvaron!!
A képeket majd küldöm,még nem sikerült lekicsinyíteni,mert sajnos akkor behomályosodik,ha lekicsinyítem!!De rajta leszek!!!

A mediteket sajnálom!! :cry:
Mi ebben a változékony időben már egy hete nem is használtuk!!!
Hol jó idő van,másik pillanatban pedig esik!!!

Szép napot!!Kriszti
kkriszi

Na én megyek lassan a dolgozóba! Már csak pár nap és szabadság! Tulajdonképpen imádom a munkámat, de ez most jól fog esni!

Legyetek jók, ha lesz idő benézek majd, úgyis lesz egy 1 órás munkám a gép elött, úgyhogy írjaaaatok!! :))

Szép délutánt!
Vendég

Sziasztok!!
Van már jó gépünk!!!!! Már csak napo kérdése és elárasztalak Bence képekkel Benneteke :wink:
Most még a férjura birtokolja feltölt , letölt módosít.... :roll: :roll: Meg próbálja a régi gépből elővarázsolni a dolgainkat, mert hál istennek az utolsó nap az is bedöglött :twisted: Bár csoda , hogy eddig is bírta
szép délutánt mindenkinek!!!

Kép
ibi01

Ibi!!

Nagyon várjuk a képeket!!!!
kkriszi

Sziasztok!

Hoztam nektek egy kedves "gyerekszájat" :lol:

Miklóska nagyon szereti a pizzát, kb. 2 hetente szoktunk rendelni, Barlang Pizzéria (ez itt a reklám helye :) ).

Apa: Honnan rendeljünk?
Anya: A Barlangból.
Miklóska KÉTSÉGBEESVE: :o De Anya a medve nem árul pizzát!! :o

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
renóca

Renóca!!

Nagyon édes volt ez a gyerekszáj!!Már ovis nagyfiú Miklóska??
Nem szeretnétek neki kistesót??
kkriszi

Szasztok!!!
az igért képek.Csak pár darab :wink: :wink: Kép Bence borsózik

Kép
ibi01

Na most folytatom!! Kép megint borsózok Kép Fűnyirózok Kép Géptisztítás Kép Száguldunk tesóm is bírja a sebességet!!! Kép saját erővel ^+ egy kis segítséggel Kép A tesóm is fürdik, pedig nem is akart Kép Melikével és én hajtom a hintát!!!

Kép
ibi01

Bocsi lányok !!! Kissé zaklatottra sikeredett a kép és az írás :oops: :cry: Próbáljátok őket összepasszítani.....Ez házi feladat :roll:

Kép
ibi01

Egy kéréssel fordulok most felétek. Beneveztem Ivettet egy babaszépségversenyre. Ha nem túl fárasztó számotokra, egy rövid regisztrációval (ingyenes) tudtok rá szavazni. Nagyon szépen köszönjük!
http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 8745#18745
Ez csak a kép linkje, de innen már könnyebb eljutni a regihez és a szavazáshoz.

Ibi, Benci gyönyörűséges! :lol:

Renóca! Édes a kisfiad! :lol:

Kriszti, Kata, Dotti! Kitartás! :lol: Látjátok, hogy milyen babaeső van!
kanga_mama

Sziasztok

Már sokszor megfogadtam, hogy ha megírok egy hosszú hozzászólást elmentem, mert sokszor elszállt az irományom. Ma ismét ez történt, de nincs erőm újra írni, csak röviden.

Bocsánat, hogy már megint eltüntem, de egyszerűen nincs időm írni, azt is alig győztem olvasni amit az elmúlt hetekben írtatok.

Köszönöm a dícsérő szavakat Peti nevében, tényleg egy igazi kis szívtipró. Oviban is tetszik a kiscsajoknak. :lol:

Örülök, hogy felbukkant egy két régi ismerős is.

Renóca, Miklóska olyan nagy fiú. Emlékszem pedig nem is olyan rég volt amikor először láttam, alig pár hete hoztátok haza.

Napsugi, Norisz is már lassan oviba megy, pedig szinte most született. Képet kaphatunk róla?

Kanga_mama, örülök, hogy te is jelentkeztél. Hogy van a kicsi lány? Fényképet kérhetünk róla? Mióta megszületett, látom te is időhiánnyal küzdesz.

A várakozóknak kitartást, nagyon szurkolok nektek, hogy minél hamarabb hazataláljon a picurkátok.
Valamelyik este amikor jöttem haza a munkából Peti szaladt elém:
"édesanyu, de jó, hogy megjöttél" , Ivett természetesen mint a papagáj mondta utána. Nagyon jó érzés volt, minden fáradtságom elmúlt azon nyomban.

Most megyek aludni, mert holnap vár a munka. :wink:

Egy pár képet azért teszek fel.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
atan

Atan! De gyönyörűek... :lol:

Jól vagyunk, köszi. Növögetünk, gyarapszunk. Hát igen, időből a legkevesebb. Dobok fel képet ide is, bár a gólyahíresen mindig frissítem.

Egyébként nagyon jó evő, alvó, mosolygós, mozgékony, vidám baba! 31-én megyünk mérésre, akkor majd bővebbet is tudok mondani.

Na, egy pár kép, aztán én is megyek aludni, mert mindjárt itt a reggel és kezdődik a 24 órás műszak előlről. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezek a mostani kedvencek!
kanga_mama

Sziasztok!!!

Anyucik,nagyon-nagyon köszönjük a képeket!!!!Hihetetlen,hogy mennyit nőnek fejlődnek napról napra,hétről hétre!!!!
mindegyik gyerkőc nagyon-nagyon édes,és gyönyörű!!!

Bencike nagyon-nagy fiú!!Ha nem látnám,hogy még csak másfél éves el sem hinném!!Olyan nagy fiú!!!hihetetlen!!!

Petike,és Ivettke is nagyon-nagyot nőtt!!!Gyönyörű gyerekek!!!

A kicsi husibaba is nagyon édes!!!Csinos a strandon a kis rucijában!!!:)

A várakozók nevében köszönjük a biztatást!!!Nagyon ránk fér,mert néha nagyon nehéz ez az út!!!De mindig előttünk van,hogy itt mindenki anyuci lesz egyszer,így ez éltet minket a hosszú úton!!!Na és a rengeteg fotó,amivel melengetitek várakozói szívünket!!
Már én is nagyon szeretnék ilyen gyönyörű fotókkal büszkélkedni,de remélem,hogy hamarosan eljön majd annak is az ideje!!! :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Kanga_mama, köszi. :lol:
Megnéztem a gólyahíren a képeket, nagyon kis tündér a lányod, és már öt hónapos, hihetetlen. Látszik, hogy kiegyensúlyozott, boldog baba. A keresztlányod nem féltékeny rá?

Ami az előzőből kimaradt :lol:

Steiff, gratulálok így utólag is a kisfiatokhoz. Megmondom őszintén nem irigyellek, viszont le a kalappal előttetek. Hogy bírjátok? A kicsi lányról olvastam, hogy felbukkan, mindig anyuka mielőtt letelik a 6 hónap? Hogy vannak a gyerkőcök?

Obea, gratula a kis Gergőhöz.

Túl vagyunk egy költözésen, építkezni kezdünk, szóval nem unatkozunk. Petit felvették az új óvodába, Ivettet viszont elutasították helyhiány miatt, függetlenül attól, hogy már bölcsis volt.
Most megyek vissza dolgozni, mert kiakapok. :lol: :P :lol:

Napsugi írok privit.

Kép
Kép
atan

Igen, Kriszti, el fog jönni az a nap, életetek legboldogabb napja lesz, majd meglátod. Most erről még csak beszélünk, de átélni az igazi, én sem hittem volna. Én olyan boldog voltam, hogy legszívesebben kibújtam volna a bőrömből és nagyon-nagyon éreztem, sőt biztos voltam benne, hogy Ivett a mienk. Annyira tudtam, hogy sikerülni fog és lám bejött. Bár voltak akik kételkedtek kicsit mint utólag kiderült... de ennek már vége. Most minden napunk a boldogságról, a szeretetről, a nyugalomról szól és persze arról, hogy Ivett mennyit és mit evett, aludt, vagy - khm. bocsi - kakilt, mert most ez is téma. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kis ruha Kegyes kislányáé volt, nagyon sok szép rucit kaptunk tőlük is és persze Amanda is sokat örökített ránk. :lol: :lol: A keresztelő ruci is Kegyeséktől van. Amikor megkaptuk, akkor azt mondtam, hogy talán a keresztelőre jó lesz. Hát mit mondjak a nyakán a felső gombot hátul már nem tudtam begombolni a kis tokája miatt... :lol: :lol: Pedig a ruci 80-as. :lol:
kanga_mama

Igen, Atan, ma 5 hónapos! :lol: :lol: :lol:

Teszek fel egy képet Amandáról és Ivettről, a keresztelőn készült, ezt eddig még csak a belsőn láthattátok, de most megmutatom, hogy mennyire féltékeny. :lol:
Egyébként az volt, de szerencsére levetkőzte, rájött, hogy nincs miért féltékenykednie, hiszen a mi kapcsolatunk az ő irányába semmit sem változott. :lol: :lol:

Kép

Ezt a képet továbbra is nikinozsonak küldjük, sok-sok szeretettel.
kanga_mama

Süni!
Ritkán nézek be ide, de most bekukkantottam. Örülök, hogy hallok felőletek! Miklóska nagyon sokat nőtt és ugyanolyan helyes kisfiú mint amikor először láttam. :D

Atan!
Te is rég jelentkeztél, de talán ez a dolgozó anyukák sorsa. Ivettet, miért nem vették fel az oviba, bölcsiben, maradhat még egy évet?
Peti számomra mindíg gyönyörű lesz, kicsit az én Pisti fiamra hasonlít. Ivett is nagyon sokat változott amióta hazakerült. Hogy jön ki egymással a két gyerek?

Nálunk már jó nagyok a gyerekek. A fiam tegnap volt először az apjával dolgozni az Ikeába, tetszett neki. 16 múlt és már kész férfi, mutál a hangja, 180 cm lett, szóval felnőtt.
Szandi most kezd kamaszodni. Vannak összetűzéseink, de azt hiszem elég jól veszem az akadályokat, mert engem még nem szárnyalt túl a kamaszkori akaratosságomon.
simineni

Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat :)

Atan, Simineni
Jó hallani Rólatok. :P
Milyen nagyok már a gyerekek, olyan gyorsan telik az idő.
amíg vártuk gyermekeinket vánszorogtak a napok, most pedig...

Kkriszti
Március végétől, szülinapjától ovis Mimi. Nagyon szereti, csak az ottalvást nem, pedig ő dőlt ki mindig elsőnek. Amikor délelőttös voltam együtt jöttünk haza ebéd után. Ebben a tanévben csak péntekenként lesz így. Megvárom míg felébred, mert sokszor nagy harc után aludt csak el 3-kor itthon, mert kiment a szeméből az álom mire hazaértünk, pedig csak 5 perc kocsival. 5-kor pedig fél órát sírt, úgy ébredt. Alvásra pedig szüksége van, hogy reggel 6-kor fel tudjon kellni ha fél 7-re megyünk.
Az óviban 1-kor elalszik, háromra felébred-meguzsizik és kipihenve, vidáman játszhat estig.

Tesó?????
Számunkra is kérdés. :D
Most nagyon boldogok vagyunk :P , kerek a világ. Férjemmel azonos véleménnyel vagyunk, hogy 2 év múlva visszatérünk rá. Addigra Mimi is okosabb lesz, túl leszünk talán :wink: a dackorszakon. Majd akkor meglátjuk. Mi azt szeretnénk, hogy ő sulis legyen, ha jön a tesó.

Megyünk aludni, szép délutánt mindenkinek.

Süni

Kép
renóca

ibi, kanga mama
CSODASZÉPEK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki csak olvas írjon és mutasson képeket :lol:

Kép
renóca

Sziasztok!

Régiek:Renóca,Atan,Simineni! De jó hallani rólatok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gyertek gyakrabban,ha van egy kis időtök(mondom ezt én,aki olvasni is alig tudok ideülni :D :D :D )

Gyönyörűek a gyerkőcök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sünikém,a Sződi taliról nagyon szép emlékeket őrzök még mindig,és azóta mennyi minden történt! :lol:

Kanga: Gyönyörű a kis nőci,hamarosan élőben is láthatom :wink:

Mi jól vagyunk,Laura tündér továbbra is, öröm vele minden perc. :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek és szép időt!(nálunk hideg,esős.... brrrrr :cry:

Kép
csöpke

Csöpke :lol:
De jó, hogy te is itt vagy.

Szerintem a régiek mind be-bekukkantanak, mert jó kis csapat volt ez :D , csak nem írnak.
Örülök, hogy szép emlékeket örzöl a taliról. :D

Most olvastam a Gólyahíren a legfiatalabb Gólyahíres családról.
Sok boldogságot nekik, remélem hamar otthon lesznek :P
GRATULÁLUNK
renóca

Sziasztok!

Renóca, köszönjük szépen! :lol: :lol:

Boldogságunk határtalan, le sem tudom írni ezt az érzést .. de hiszen Ti is ismeritek!
Most az a legfontosabb, hogy Patrik minél elöbb hazajöhessen egészségesen, aki egy gyönyörű, tüneményes, csodálatos kisbaba! A mi pici fiunk!!! Istenem alig tudom még felfogni!!! :lol:

Most nem is tudok többet írni, rengeteg dolgom van / szerencsére!!/, mert aztán délután beköltözöm a kórházba én is!!!
Vendég

Drága diadella!

Ráleltem a blogodra :D Olvasója lettem, ha nem baj. :D
(Én a TEGYESZ-es levél megérkezése óta írok Miminek, bár én papírra.)
Köszönöm, hogy megosztottad velünk boldogságotokat! :D
Ha hazajöttök és jó ötletnek tartod megoszthatnád itt a többiekkel a blog elérhetőségét. Optimizmusodból nagyon sok várakozó meríthetne erőt.
Annyia örülök nektek! :D
Érezted te, hogy egy ideig a hétvégi lesz az utolsó versenyetek :wink:

Várakozók!
Számotokra is eljön ez a nap és onnantól repül az idő.
Kitartás, mert lehet, hogy a Ti kicsitek szíve is dobog már valahol :D

Süni

Kép
renóca

Diadella!!!

Itt is hatalmas Gratula nektek!!!!!:)))))))))

Renóca!!

Nagyon aranyos vagy!!Nagyon bízom én is benne,hogy már él a mi Kicsikénk valahol,és dobog a pici szivecskéje!!!
Nagyon hiányzik nekünk!!! :cry: :oops:
De mi türelmesen várakozunk Rá!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata ez a kép nektek szól:

Kép
kkriszi

Diadella!
Gratulálok a kisfiadhoz!
Ugye megérte tavaj, hogy nem túl kedvesen, de kirángattalak a gödörből és elindítottad az örökbefogadást.

Süni!
A sződi tali még bennem is szép emlékeket ébreszt, Sokat gondolok rátok. Szandi is emlegeti, amikor a fényképeket nézegetjük.

Csöpke! Nem tennél fel Lauráról képet? Biztos már nagylány.

Kkriszti!
Remélem hamarosan eljön a te babád is!
simineni

Drága Katácska!

Szívből gratulálok a kis Patrik megszületéséhez! Kívánom, hogy olyan legyen az életetek együtt, mint amilyennek megálmodtad!

Bébivers

Megjöttem, ITT vagyok, gyermeketek,
Nem kérek mást csak szeressetek!
Hozzátok mennyekből küldött AZ úr,
Vágyatok tüze ejtett rabul...

Mosolygok rátok, oly boldogan én,
Hadd legyek nektek, jövő s remény.
Vigyázzatok rám, most óvjatok,
Amíg nem sírok, én jól vagyok!

De hogyha hangom keserves lesz,
Legyen hamar, ki ölébe vesz!
Megnyugtat engem, reám nevet,
Kacagva mondja a nevemet...

Édesanyám és édesapám,
Ó, milyen büszkén néztek Le rám.
- Milyen tündéri kicsi baba!
Mondják, míg fekszem a kocsiba.

Ringat AZ úton, kényelmes ám,
Sétálni megyünk, nap-nap után.
Gurul alattam a négy kerék.
Jó a friss levegő, sétáljunk még!

Vigyázzatok rám, szeressetek,
Hadd legyek boldog, kicsi gyerek!
Lárjátok, hogyan ragaszkodok?
Pedig még kicsi, s gyenge vagyok!

Rajtam nem múlik a boldog család,
Anya és Apa reám vigyáz.
Én is őrizem szeretetük,
Mostmár ITT leszek mindig velük!

Sok - sok puszi: Ági
szabko

Sziasztok

Először is Diadella, szívből gratulálok kisfiatok érkezéséhez. Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családnak.

Siminéni, Ivett még bölcsödébe menne, de elköltöztünk és az új helyen nem vették át helyhiány miatt. Az az érzésem, hogy nehezen fogja viselni, hogy Peti oviba megy ő meg otthon marad, ugyanis imádott bölcsibe járni, nagyon szerette a gyerekeket, most is emlegeti őket. Egyébként szeretik egymást, de azért néha össze is kapnak mint ahogy a tesók szoktak. :lol: :wink:
Hű mekkorák már a gyerekeid. Szandi hány éves? El sem hiszem, hogy akaratos, olyan csendes kis békés leányzóra emlékszem. :roll: :lol:

A talik nekem is hiányoznak, jó lenne néha összefutni.

Csöpke, legutóbb amikor találkoztunk még kettecskén voltatok, most meg már túl vagytok Laura első szülinapján. Most valahogy gyorsabban megy az idő nálatok is. :lol:

Kép
Kép
atan

Diadella! :)
Gratulálok a kismanódhoz, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!! :D

Kép
petyaanya

Diadella!
Szívből gratulálok Patrikhoz! Jó egészséget kívánok!

Renóca!
A sződi tali számomra is kellemes emlék. Írtam e-mailt.

Zolika ősztől bölcsibe megy, februártól pedig oviba, én meg dolgozni. Voltunk szülőin a bölcsiben, amikor kijöttünk a kapun pici fiam azt mondta: Jól van, voltunk bölcsiben, most menjünk oviba. Ha így haladunk, hamarosan nagy mama leszek. :lol:
Vendég

:D :D :D :D

Simi
Nekem is jót tettek akkoriban a beszélgetéseink :D

Deva
Nem kaptam meg :( , mert más a címem és nem tudom valamiért a profilban kijavítani.
Az új címem: sunireni@gmail.com
Várom :D
Kép?

Petyaanya
Néha kukucsolok a Kaálisba :wink: , milyen ügyes nagy lány már Eszter.
Teszel fel képet?

Üdv süni

Kép
renóca

Kedves Diadella!

Nagy szeretettel gratulálok én is! Olyan biztató, hogy olyan valaki kapott babucit, akivel együtt várakoztunk. Nagy puszi Patriknak! Ha már otthon vagytok, kaphatnék én is fotót? Vagy valaki átküldené nekem?

Várakozó lányok! Látjátok, nem lehetetlen, mi is sorra kerülünk majd!
fitgabi

Sziasztok!

Renóca, Csöpke, köszike a dícséretet! :lol:

Diadella, itt is tiszta szívből kitörő örömmel gratulálunk, legyetek nagyon boldogok! :lol: :lol: :lol:

Hát "Fődim" ez nem jött össze, de ne csüggedjünk, talán a jövő héten sikerül... 8)
kanga_mama

Kinga,Kinguska!!!!

Isten éltessen benneteket névnapotok alkalmából!!!!! :lol: :P :lol: Kép
kkriszi

Diadella!!!
Szívből gratulálunk !!!!!! Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!
Ibolya Bencike

Kép
ibi01

Sziasztok!

Kkriszti!
Köszi, hogy gondoltál ránk! :) Kingus meglátta a képet, egyből sorolta, melyik hercegnő melyik! :lol:
Kapott Anna, Peti és Gergő-s mesekönyvet, hát már korán reggel itt ugrált a szobában, annyira örült neki! :lol:

Diadella!
Én is nagyon örülök az örömötöknek! Sok-sok szép percet, órát, napot, évet kívánok Nektek! :)

Renóca!
De jó, hogy Te is előbújtál! :P Milyen nagy már Miklóska!

Üdv Mindenkinek!

Kép a névnapos

Kép a kis huncut

kizsó

Kizsó!!

A lányaid gyönyörűek,mint mindig!!!Nagyot nőttek azóta mióta nem találkoztunk!!Az a gyönyörű szép kék szemek!!!:))
Zsófika pedig valóban egy kis huncutka!!!:)))
Örülök,hogy felismerte a hercegnőket...nekem egy kicsit nehezebb már,mert nem mindet ismerem!!
Majd lesz alkalmamm nekem is megismerni,ha egyszer kislányom lesz!! :lol: :oops: :lol:
kkriszi

Sziasztok!
Régen olvaslak benneteket, de még sosem volt erőm vagy időm írni is! Szeretném a véleményeteket és a segítségeteket kérni!

Nekünk két fiúnk van akiket imádunk: Ábel 3,5 éves és Botond 2 éves. Szeretnénk egy harmadikat is és a férjem nemrég megkérdezte, hogy nem szeretnénk-e örökbefogadni!

Én is szeretném, de bennem annyi kérdést és kétséget felvet ez a dolog, lehet csak azért mert keveset tudok róla, hiszen annyira jó lenne segíteni egy pici gyereknek hogy Ő is boldog lehessen!
De.... mikor mondom majd el neki? Elmonjam-e egyáltalán?(úgy hiszem el kell!) Nem lesz-e neki trauma? A gyerekek hogy kezelik majd? Nem akarom-e majd tudat alatt kompenzálni, hogy ő ne érezze magát különcnek? És még ezer kérdés....Néha meg olyan egyszerűnek tünik, hogy hazahozzuk és élünk tovább egyszerűen úgy mint eddig csak már öten!
Bocsánat, hogy elsőre is ilyen soknak sikeredtem... :roll:

Ha van köztetek olyan aki a "sajátja" mellé fogadott örökbe picit és tud tanácsot adni azt megköszönöm!
Szép napot!
Kriszta
kriszta0612

szia Kriszta!!!
Mi a 2 felnőtt gyermekünk mellé fogadtunk örökbe, vagyis nekem van 2 nagy gyermekem, a 2. házasságomba fogadtuk örökbe Bencikét.Kicsit bonyolultra sikeredett :roll: bocsi. A nagyok imádják a kis ördögfiókát. :lol: Nem kell semmit kompenzálni tudatosan minden megy magától. nálunk a nagy fiam egy kicsit féltékeny volt, de úgy küzdöttük le mint a kicsiknél. Ha Bence sok ruhát kapott akkor Péter is kapott valamit.Pudingból, joghurtból rudiból neki is jár....
Üdv Ibolya

Kép
ibi01

Sziasztok Lányok!

Ide is benéztem,látom mindenki élvezi a nyarat,a gyerekek gyönyörűek!
Diadella!

Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok ezen az oldalon is!!! :P
Vendég

Sziasztok!

Nem tüntem el megint, csak sajnos dolgozom. Azért sajnos, mert a fiúk itthon vannak. Apa kivett egy hetet, hogy Miminek még ne kelljen jönni oviba, de jövő héten már ő is jön velem.

Kizsó
A lányok csodaszépek :D
Ők még otthon vannak, dolgozol már?

Megyek, mert indulnom kell.
Szép napot
Süni

Kép
renóca

Sziasztok.
Bocsánat, de ezt most kaptam egy ismerősömtől, és bemásolom, minden kommentár nélkül: :cry: :cry:

Sziasztok!

Sajnos ismét van egy Down-szindrómás kisbaba, aki nem kell a szüleinek. Befogadó
családot keresünk neki, akik szeretettel nevelnék.

A kisfiú júl. 15-én született, 3050 grammal, 49 cm-rel. Mozaik down, nincs
szervi problémája. Jelenleg kórházban van, de azonnal hazavihető, mihelyst
valaki szeretné.

Ha tudtok valakit, engem keressen a 20/260 7793 számon.

Steinbach Éva

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kriszti!!!
Nagyon boldog névnapot kivánok!!! :lol:

kicsit druszák vagyunk mert a második nevem nekem is Krisztina. Én ezt csak hivatalosan használom.
Isten éltessem sokáig!! Jövőre szerintem már a kicsikével ünnepeltek.
Ibolya

Kép
ibi01

Ibi!!

Nagyon szépen köszönöm,és szeretnélek téged is köszönteni krisztina nap alkalmából,hisz Te is viseled ezt a nevet,és közelgő névnapod alkalmából is szívből köszöntelek!!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

IBI!!!!!

Isten éltessen névnapod alkalmából!!!!
Kép
kkriszi

Kriszti ! Köszönöm szépen!!!! :lol:

Kép
ibi01

Kedves Ibolyák és Kriszták!
Kicsit megkésve, de nagy szeretettel kívánok én is boldog névnapot Nektek.
Kép
Szeretettel: Süni
(a kép a mi kertünkben készült)

Kép
renóca

Hoztam sok-sok képet :D
Pancsi, avagy nézd Anya úszok!!!! :P :
Kép
A nagy Ho-ho (erre jó a medence, ha lehűl az idő):
Kép
Az új pizsim Verdás :D
Kép