Új privát üzeneted érkezett!

Rita!!

Bizony ,bizony legjobb ilyen melegben a medencében lubickolni,vagy vízparton lenni!! :lol: :lol: :lol:
Mi ma is fürödtünk a mediben,és mellette kipróbáltuk az új grillünket!!
Első nekifutásra szuperül végződött a grillpqartink!! :lol: :lol: :lol:
Először majdnem kifogott rajtunk a tűzcsiholás...de vagy 10 perc után kezdett izzani a parázs!!
Még egy bicikli pumpát is bevettettünk,amivel tudtuk fújni a szenet,hogy izzon!közben mindig körbenéztünk,hogy nem-e lát valaki,hogy ilyen technikát alkalmazunk!! :lol: :lol: :lol:

Szóval elvoltunk!! :P :P :P Na és a vacsi is nagyon fini lett!!Gyros volt a menü!! :lol:

A gólyamadarunk mint minden este újból eljött hozzánk!!Már kezdtem hiányolni,mert egy kicsit később ért ide a megszokottnál.Ráfogtam a szomszéd gyerekekre,akik fociztak az udvaron,hogy esetleg tőlük megijedt!!
De szerencsére nem olyan ijedős a mi Gólyamadarunk,mert nem sokkal később hangos kelepelés közepette megérkezett!! :lol: :lol: :lol:

Majd este 8 körül keressél a neten,mert eltte lehet,hogy pancsizunk!!

Szép estét,és jó éjt mindenkinek!!Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Dotti! Ilyen szigorúan veszik a munkaruhát? Dehát megsültök! Legalább addig megengedhetnék, amíg nincs klíma!

Nálunk szerencsére nagyon rendes a főnök! Csak fehérbe legyünk! Én ilyen melegbe egy sima fehét halásznadrágba és egy fehér pólóba vagyok ... pedig van klíma!

Kriszti! Én is medencéztem ma a munka elött :wink: , olyan jó volt! Kinéztem egy szupi medencét, 475 cm átmérőjű és 91 cm magas, de aztán rájöttem, hogy nem vesszük meg, jó ez a kicsi
/ 260cm átm./ nekünk, mert ha megszületik Patrik, akkor szerencsére úgyse lesz időm lubickolni! Jajj bár csak már itt lenne!
Annyira hiányzik! :roll: :roll:
Vendég

Ma vagyunk 8 hónaposak! :wink:
Vendég

Szép jó reggelt!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Diadella,Kizsó: Kicsit megkésve,de köszönjük a névnapos köszöntést! :oops: :D :D

Két hétig nem leszek netközelben,mire visszajövök,remélem lesztek sokan babásodók ( hallod,Diadella? :lol: :lol: :lol: )

Puszi mindenkinek,kizsó gyönyörűek a csajszik! :lol: :lol: :lol:

Martinnak jobbulást!

Kép
csöpke

Csöpke! Igen, hallom! Semmit sem szeretnék jobban! :wink:

Nyaralni mész? Pihenj sokat, nagyon jó nyaralást kívánok nektek!
puszi!
Várunk vissza ám!! :wink:
Vendég

Hooool vagytok csaaaaaajok????? :P
Vendég

Én is Őket keresem!!Szóval,hol vagytok???

Mindenki nyaral??Babázik
:wink: :wink: :wink: ???

Legalább akkor egy kis fényképet hozzatok!!!annyira jó nézegetni ezeket a gyönyörű képeket!!! :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Sziasztok!
Most tudok jelentkezni. Benci szombaton 39,4 -s lázzal ébredt. Irány az ügyelet. Doktornéni megvizsgálta: piros a torka , de nagyon.Megijedtünk met csak feküdt és lógott ..Félemetes volt. Kaptunk gyógyszert, antibiotikumot meg lázcsillapítót. Egésznap nem ment a láza 39 alá.Este megint mentünk az ügyeletre. Doki néni azt mondta, hogy már a mandulája is gennyes.Szerncsére nem kellett kórházba menni, mert inni nagyon sokat ivott egész nap. Éjjelre Germicid kúpot kapott. Ma reggel 37,2-vel kelt egésznap nem ment fel a láza szerencsére. visszanyerte jó kedvét, bepótolja mit tegnap kihagyott :lol: Hihetetlen amilyen jó reagált a gyógyszerre :P A számítógépünk még mindig beteg, ezért nem tudok képet küldeni :evil: :cry: A biztosítóval kinlódunk :twisted: Nem értik miért szeretnénk most meglévő alkatrész tetetni a 2 éves gépünkbe, miért nem engedünk ugyan olyant mint volt benne.Ja az csak használt van már csak :roll: Azt gondolják hogy nyerészkedni akarunk :twisted: Egyébként gyönyörű az élet!!!!
Szép estét mindenkinek!!!

Kép
ibi01

Sziasztok!

Jajj de borzalmas lehet amikor a gyerek beteg! Én azt is nehezen viselem el ha a férjem beteg, egyszerűen én iylen vagyok ... nagyon túl tudom aggódni a dolgokat!
Örülök hogy Bence ilyen hamar rendbe jött! Kis drága tündér, inkább legyen eleven, kis rosszcsont, csak ne legyen beteg! :wink:

Remélem a biztosítóval is rendbe jönnek a dolgok.
Képzeld anyuék is így jártak. Volt egy vihar és tönkre ment a számítógépük! Az érdekes csak az, hogy ki volt kapcsolva, sőt olyan elosztóba van bedugva amin kapcsoló van, és az is le volt kapcsolva! Mégis! Ők olcsón megúszták, 8ezerért megjavították ... bár van még rá jótállás, de azt mondták nekik, hogy erre nem vonatkozik! :roll:
Vendég

Sziasztok lányok!

Kicsit ismét eltüntem!!Sajna nálunk csütörtökön felhőszakadás volt,amit biztosan láttatok ti is a híradókban!Mi szerencsésen megusztuk,csak néhány cserepünket igazgatott meg a szél és a padlásfeljáró ajtaját szakította ki!De tőlünk egy-két utcával odébb egy háznak a fel tetőszerkezetét leszedte,beton villanyoszlopot kidütött,fákat dűtött ki stb...!Olyan mértékű víz zúdult a városra ,hogy a mi utcánkban is kb 5-10 cm-es víz hömpölygött,iszonytató látvány volt!Még aznap az emberek hozzákezdtek a \"romok\"eltakarításához!!
Azokat az embereket sajnálom akinek elkellett hagyniuk otthonaikat!!
Nekünk is aznap állandóan csörrent a telefon,minden rendben van -e,és mi is ismerőseinket végig csörgettük!!

Ibi!
Szegény kis Bence!Azért már jó,hogy jobban van!!Én 3 hete küszködök torok és mandula gyulladással,most is gyógyszert szedek,mert alig bírok nyelni,épphogy abba hagyom a gyógyszer szedését rá 2-3 nap múlva újra visszatér!!Remélem már túl leszek rajta!!De azt annyira lesújtó amikor egy kisgyerek beteg!!

Diadella!
Kicsit megkésve ,de gratula a 8 hónapotokhoz!!

Nem tudom ti ,hogy vagytok vele,de nekem egyre jobban fáj,hogy nincs még velünk a kisbabánk !Minden nap mintha egy örökké valóság lenne,annyira hiányzik!!Az utóbbi időben már annyit sírtam,szinte fáj,a pici babánk hiánya!!
Na jó zárom soraimat mert megint a sírás marcangolja a torkom!!Sziasztok!Puszi Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Dotti! Nem semmi ez a vihar! Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!!
Ismerős az érzés!! Én is el szoktam érzékenyülni, pl ma reggel is ... de ilyenkor eszembe jutnak a vígasztaló szavak ... pl kedvenc autóversenyzőm mondta nekem " ezt a kis időt már féllábbal is kibírod, gondolj arra, hogy ez az idő semmi ahhoz képest, amit majd VELE LEHETTEK" és nekem ez is nagyon sokat jelentett! Milyen igaza van! Ettől függetlenül nem könnyű! :oops:
Vendég

Jelentem jól vagyunk!!!! :lol: :P
Benci olyan erőben van,hogy tiplistől levette a falvédőjét :shock: :lol:
Várakozó leendő anyucik!!!
türelem babókát terem!!!! :oops: tudom,hogy nagyon nehéz de türelem, türelem....
Addig edzés képpen tanuljatok gipszelni :oops: :roll: :wink: A két nagy gyerkőcömnél ilyet nem kellett csinálnom, de hát ezek a mai gyerekek..... :wink: Ezt mókának szántam :oops: De ha jön a babóka olyanokat fogtok csinálni amire még almaitokban sem gondoltok.
szép álmokat!!!

Kép
ibi01

Ibi! Jó erőben van a kis kópé!! :P :P :P De édes!
Vendég

Sziasztok!!

Ibi!!

Jajj,de jó,hogy kis Bence már túl van ezen a csúnya lázas betegségen!!!szegénykém!!!Annyira sajnálom én is,amikor betegek a gyerekek!!!
De az a lényeg,hogy újra a régi a kicsi fiad!!! :lol: :lol: :lol:

Dotti!!
Sajnáltalak a viharnál benneteket!!Még Zoli mondta is,hogy biztos felétek lehet,mert látta a villámokat!!!
Írtam is neked akkor a Gólyahíren,de sajna nem válaszoltál!!Biztos nem voltál net közelben!!
Az a fő,hogy nektek nem lett semmi bajotok!!

Kata!!
Nagyon tetszik a kedvenc autóversenyződ idézete!!!Annyira jól megfogalmazta....és teljes mértékben igaza van!!Csak néha olyan nehéz nehéz ez a várakozás,és annyira hiányzik egy kis Drága Élet ebből a mi kis boldog életünkből!!!De(idézek az autóversenyződtől!!):
"ez az idő semmi ahhoz képest, amit majd VELE LEHETTEK"
Ez annyira szép gondolat!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Nagyon gyorsan bekukkantottam!

Ibi!

Nem semmi,Bence kis huncut!!Az mi Kerifiunk,meg a függönyt tépkedte le állandóan!!Most már felhagyott vele!!Na meg ő igazi konektoros gyerek volt,még szerencse,hogy az anyjáék időben mindent bevakdugóztak!!

Kriszti!

Igen látom,hogy folyamatosan elkerüljük egymást!Az az igazság,hogy este is elég hamar lefekszem ,mert reggel korán kellek!!Holnap nem,de holnapután megpróbálhatjuk a csevejt!!

Kata!

Tényleg jó az idézet,nagyon szép!!Igen én is egyre érzékenyebb vagyok!!Nem is mertük még a kiságyat sem összerakva úgy hagyni,mert én abba bele is betegednék ha napmint nap ott látnám üresen állni!!A pelenkázot viszont úgy hagytuk összeállítva!!Minden nap mi is tervezgetünk ,milyen lesz a kisbabánk,mit hová rakjunk...stb!!Nagyon nehéz a várakozás!!Annyira de annyira szeretném már magamhoz,magunkhoz ölelni,megsimogatni kicsi arcocskáját...!!
Na megint sírok egy jót..!!!Bocsi!!Sziasztok!Jó éjt!!Rita

Kép
dotti

Ritácska!! Egyem a szived, megértelek! Te kérdeztél mostanában sorszámot? Kitartás!!!

Kriszti! Hát igen, sok vígasztaló szót kap az ember, de vannak különlegesek, amik sűrűn eszembe jutnak, amik valóban MEGVÍGASZTALNAK és ez tényleg így van! Ilyen ez is amit a Krisztián mondott ... és annyira igaz!

Egy biztos, mi minden percben készenlétben várjuk a kisfiunkat! Vajon hogy lehet? Dobog már a pici szíve? :roll:
Vendég

Rita!!
Kitartás Drágám!!!Mindenkinek eljön majd az idő,amikor majd megszületik a Kicsikéje!!!Ez az idő már nekünk dolgozik!!Ínnen már minden nap elteltével egy nappal kevesebb lesz a nagy találkozásig!!!!
:lol: :lol: :lol:
Kitartás Anyuci!!Hisz tudod,te is Anyuci leszel,mint itt mindannyian!!!!

Kata!!
Biztos,hogy dobog valahol Patrik kicsi szíve!!Már csak a megfelelő pillanatra vár,hogy megszülessen!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek,és kitartás lányok!!!A kis Tündéri Kismanónk eljön majd hozzánk,kihez előbb,kihez később,de minden nap elteltével közelebb kerülünk hozzá!!!
Már nagyon várom a nagy találkozást!!!
Imádom a kis Drágánkat,aki a szívünkbe költözött!!!Hiányzik nagyon,annyira szeretném már látni őt,megpuszilgatni kis pofikáját,megcirógatni kis pociját,gyönyörködni azokban a tündéri kis kezecskékben....De jóóóó lesz,ha egyszer itt lesz köztünk!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!Kriszti
kkriszi

Szép napot csajok!

Még csak most írtam, hogy 8 hónapos a jelentkezésünk és máris 8 hónapos 1 hetes! Ez hihetetlen, tényleg repül az idő!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem jöttem hozzátok mert befőztem!!Meg már lassan a boltba minket is be lehet főzni!!Nagyon meleg van ,légkondi meg nincs!Hát én a tulajékat egy hétig pakoltatnám a nagy melegbe,meglétnám akkor is ennyire sürgetnék a beszerelést mint most!!

Kata!

Nem nem kérdeztem,gyűjtöm a bátorságot!!meg nem tudom Gabikáék mikor mennek nyaralni,így nem szeretnék zavarkodni a hívásommal!!
A ti kicsi Patrikotok,már szerintem alig várja ,hogy megszülethessen!!A kicsi szíve már értetek dobog!!Nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz a várakozás!!Minden gondolatunk nekünk is csak a kicsink körük forog!!Sokszor el is gondolkodom rajta,milyen lesz,szőke,barna,kék szemű...!!Vajon megfogant már??Dobog a kicsi szíve!!Vagy még csak a mi szívünkben él??stb

Kriszti!
Igen igazad van egyszer Anyucik leszünk!!A legkisebbik keresztfiúnk Bence még nem tudja kimondani,hogy keresztanyu,azért azt mondja kemama,aztán meg csak mama sze!!Ez azt jelentette:Keresztmama szeretlek !!És dugta oda a kisfejecskéjét hozzám!!Hát azt hittem megzabálom!!Tünemény kis rosszcsont!!Most majd meint készülök átmenni hozzájuk a jövő héten!!Kicsit babázok megint!!

Na megyek mert már nagyon fáradt vagyok!!Jó pihenést mindenkinek!!Puszi!Rita

Kép
dotti

Rita!! Szerintem az esti órákban nyugodtan felhívhatod Gabikát, 7 óra után! Biztosan szívesen megmondja a sorszámotokat!! Ő mindíg meg tudja nyugtatni az embert, én is beszéltem vele valamelyik nap, mert képzeld csörgött a mobilom .. ismeretlen szám és nem tudtam felvenni. Olyan ideges voltam amikor a nem fogadott hívásokat megnéztem és láttam, hogy ismeretlen, érdekes, de pont az olyan furcsa idegesség lett rajtam úrrá mint amikor jött a várva várt telefon ... aztán miután körbetelefonáltam a családot, hogy Ők hívtak e és mindenki mondta, hogy Ő bizony nem hívott, na akkor hívtam fel gabikát! Gondoltm, hogy kicsit kellemetlen a helyzet, hogy én kérdezek rá, hogy keresett e, de ha nem hívom fel, a mai napig bizonytalan lennék. Amúgy nem Ő volt! :oops: :oops: :oops: :oops: És nem derült ki, hogy ki volt, mert azóta sem hívott vissza!! Szóval jó Gabikával beszélgetni, megnyugtató, hihetetlenül kedves hölgy ... én büszke vagyok, hogy ennek a Gólyahíres nagy családnak a tagja lehetek!!

Borzasztó rossz lehet olyan melegbe dolgozni! nálunk van vita a klímából! Pár kolleganőm nem bírja! Én ezt meg is értem, nem mindenki bírja a klímát, de van aki meg egyenesen rosszul lesz a melegben .. szóval kompromisszumot kell kötni ... van egyébként klímás sztorim! :D :lol: :P

Visszatérve a leendő babánkra ... tudjátok eddig is hiányzott, nagyon, de nagyon szerettük volna, de most, hogy már egyszer átéltünk egy telefoncsörgést, még borzasztóbb a hiánya. Nagyon sokszor eszembe jut az a kisfiú, pedig tudom, hogy ez butaság, hiszen Ő már szerető családban van és valakik nagyon boldogok vele! Csak azt az érzést nehéz megfogalmazni, amikor odaléptem az inkubátor mellé és az alig egy órás csöppség édesen szuszogott benne, aki mellesleg gyönyörű volt .. és én akkor ott azt éreztem, hogy Ő a kis Patrik ... és ez az érzés alig akar múlni!!! :oops: :oops: :oops: hiszen akkor ott először komolyan belémhasított az a fantasztikus érzés, hogy lehet, hogy hamarosan anya leszek! Egy biztos... ilyen közel nem álltam még soha az anyasághoz, mint akkor és ezt nehéz feldolgozni ... azt hiszem ez az az érzés, amit csak egy másik baba által, a mi igazi Patrikunk által fogok tudni feldolgozni! Szóval borzasztóan hiányzik!
De, türelmesek vagyunk! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ivett alszik... Most van egy kis időm. Főznöm nem kell, mert tegnapról maradt. Takarítanom kellene, de nem akarom a törpit felébreszteni. Majd holnap délelőtt apát ráveszem, hogy menjenek ki egy kicsit sétálni, és akkor kitakarítok. Úgysem csinálja meg helyettem senki, nem igaz?

Ibi, Benci meggyógyult már?

Kata, ez most kicsit nehéz időszak, de hidd el, hogy elmúlik. Tudom, hogy milyen amikor megcsillan a remény és puff... sehol semmi. Átéltük, de talán tudod, biztosan olvastad.

Dotti, neked is csak annyit tudok mondani, hogy türelem.

Kriszti, hadd kérdezzek valamit, remélem, hogy nem bántalak meg. Nem rossz, hogy ennyire csak a baba körül forog minden gondolatod? Hülye kérdés, tudom, én is ezt csináltam, de igazából csak az utolsó két hónapban, amikor már nagyon éreztem, hogy hamarosan anya leszek. Nem rossz szándékkal írom ezeket a sorokat, de hidd el/higyjétek el, hogy így sokkal nehezebb. Csak tanácsként írom, hogy éljétek a mindennapjaitokat, ahogy eddig... és egyszer csak ott a telefon. Most mondhatjátok, hogy én már könnyen beszélek... ez igaz, de higyjétek el, hogy a tapasztalat beszél belőlem.

A másik jó tanács, hogy használjátok ki, amíg ketten vagytok csak, mert utána minden, de minden más lesz. Nem lesz esti TV-zés, mert elfogtok aludni. Nem lesz séta kettesben, evés, amikor éhes vagy... majd akkor ha a pici alszik, vagy valaki vigyáz rá. Az első hónapban mindent megtudtam csinálni, amit akartam, most csak akkor ha valaki dajkálja Ivettet, vagy épp alszik. És ez egyre csak fokozódik, mivel egyre többet van ébren és bizony-bizony erőteljesen igényli, hogy dajkálják, foglalkozzanak vele. De örömmel teszem, hiszen ez volt minden vágyam. A házimunka meg úgyis megvár, akkor csinálom, amikor tudom. Ezért vagyok annyit távol... Nem tudom, hogy ti kedves anyukák, hogyan csináljátok, de nekem alig van időm bármire is... Hála Istennek! :lol: :lol:
kanga_mama

Bea! Érdekes amit írsz! De sztem van akit ez nyugtat meg valamelyest, hogy ha ennyire készül!
Én bevallom őszintén, hogy nem vettem volna semmit még, mert én meg úgy voltam vele, hogy még ráérünk van két-három év hátra! Aztán amikor egyszercsak Gabika szólt, hogy készüljünk, mert megnézte a papírjainkat és a különleges sorban alig vannak ... na akkor aztán elkezdtünk valóban készülődni! Megvan minden, kivéve egy-két apróságot pl mégiscsak veszünk pihenőszéket, mert időközben megérdeklődtem, hogy milyen is az és minden anyuka dícsérte. Már ki is néztük, jövőhéten talán eljutunk a Brendonba.
A járóka van még hátra, de ezt nem akartuk eddig elkapkodni mert amilyet mi szeretnénk .. hát nehéz eset vagyok nnnna :lol: :lol: de ez is meglesz mire kell!

Viszont ha így teljesen felkészülve kellene még várakoznom két évet ... hááát az nekem nem lenne jó!
egyébként mi aztán kihasználjuk a párommal, hogy még ketten vagyunk ... és biztos vagyok benne, hogy Patrik teljesen meg fogja változtatni az életünket, és nem lesz időm semmire, pl ide írkálni, de tudod mit?? Alig várom! :wink: Azt akarom, hogy ne legyen időm, hogy dajkálni kelljen a kisfiamat :lol: :wink:

Szóval igen igazad van, valóban nehezebb így, de nekünk talán már nem kell sokat várni. Te tudod a legjobban Bea, amikor nektek meghiúsult az az öf, akkor gondolom neked is nagyon nehéz volt ... és biztosan Te sem tudtál arra gondolni akkor, hogy még éveket várjál egy újabb babára! Majdcsak eljön a mi kisfiunk is ... de meghazudtolni nem tudom önmagam ... vele fekszem le, vele ébredek, napközben itt van szinte minden gondolatomban és akármit csinálok bevillan, hogy ezt most hogy csinálnám ha Patrik itt lenne.
Csak egy példa, hogy lássátok mennyire működik már az anyai ösztönöm .. ezen én magam is meglepődtem ám!
Egyik nap mentünk valahová kocsival, párom vezetett és valamiért egy picit nagyobban kellett fékeznie, de nem volt vészes, én meg automatikusan hátrakaptam a fejem a hátsó ülés felé ... hogy megnézzem Patrikot. :oops: :oops: :oops: Nem volt tudatos, még mielött bolondnak hinnétek! :lol: Ez ösztönből jött!
Vendég

[quote]A írta:z első hónapban mindent megtudtam csinálni, amit akartam, most csak akkor ha valaki dajkálja Ivettet, vagy épp alszik. És ez egyre csak fokozódik

Dotti :)
Ez csak fokozódni fog! :lol: :lol:
Amíg Eszter pici volt, alig vártam, hogy többet legyen ébren, most azt várom, hogy egy picit többet aludjon. :lol: Nekem is csak az a másfél órám van napközben (házimunka, főzés, internet, stb.) amíg alszik. Meg amikor anyukám elviszi 1-2 órára. Szerencsére apa is aktívan részt vesz mindenben.

Én is voltam a "másik oldalon" (gyerek nélkül), semmit nem gyűjtögettem. Ami ruhát, egyebet kaptunk vittem anyukámhoz tárolni. Megőrültem volna, ha itt kell kerülgetnem évekig a porosodó összerakott, beágyazott kiságyat, a hetente kimosott, hajtogatott babaruhákat. Olyan meg eszembe se jutott, hogy milyen gyerekülést vegyek a hordozó után. :oops:
Mindig vannak újabbak, szebbek, lehet, hogy másik jobban tetszik majd.
Kriszti ezt most ne vedd magadra, én így gondolom, nekünk így volt jobb. Ha jólesik vásárolgatni, akkor tedd azt. :D

Babavárók!
Használjátok ki, míg ketten vagytok, tudom, ez már a könyökén jön ki mindenkinek. :roll:
Gyerekkel elindulni valahová külön logisztikát igényel (legalábbis nálunk). Legutóbb csak 2 éjszakára mentünk, de a fél háztartást bepakoltam. :lol:

Kép
petyaanya

Petyaanya! Bárcsak már Dottinak is lenne egy ilyen gyönyörű kislánya, mint Ivett, de ő az én kislányom! :lol: :lol: :lol:
Egyébként egyetértek veled, engem is megőrjített volna, ha éveket kellett volna néznem a babaholmikat. Amit kaptunk azt mi is a mamáéknál tároltuk, amit meg el kellett hoznunk azt csak azután tettük, miután januárban volt az a meghiúsult eset.

Drága Kata! Hangsúlyozom ismét távol álljon tőlem, senkit nem akartam megbántani. Mindenki úgy cselekszik, él, ahogy neki jó, csak bennem felvetődött Kriszti felé a kérdés, mert olyan kitartással ír a picurkájukról, hogy az már csodálatra méltó. Esküszöm nem láttam még ilyent, hogy valaki ennyire kitartó legyen. Én már rég összeomlottam volna.
Kérlek benneteket, hogy ne bántódjatok meg, nem akarok én senkit bántani!!!
Katám édes, dehogy vagy te őrült, természetesen viselkedsz, hiszen a célegyenesben vagytok. :lol: :lol:

Puszi mindenkinek és még egyszer hangsúlyozom, hogy nem akartam megbántani senkit, ha sikerült volna.
kanga_mama

Sziasztok!!!

Minket egyáltalán nem zavar az,hogy vásárolgatunk,és ábrándozunk a leendő gyermekünkről!!Sőt,ez minket nagyon-nagyon megnyugtat,hogy lesz egy emberke,aki majd csak a mienk lesz,és ő lesz a mi életünk értelme!!
Az,hogy még mikor érkezik meg???az minket nem zavar,egyszer úgyis itt lesz velünk,és ez a lényeg!!:)))))Kinek előbb,kinek utóbb,de a végén úgy is ott lesz a Drága Kincsünk a gyermekünk!!!!:))))

Mindenkinek máshogy telik a várakozás nehéz hónapjai!!mindenkit más nyugtat meg!!!

Van,aki a legutolsó pillanatban szerez be valamit!!Van aki addig nem is nagyon éli bele magát a babavárásba!!!Van aki nem is nagyon beszél addig róla,amíg élesbe nem kerül a dolog!!

Mi mások vagyunk!!Mi(ha furin hangzik is!!!!)de várandósok vagyunk,itt,a szívünkben várjuk Őt!!Teljes szívünkkel,teljes lelkünkkel várjuk a Kicsikénket!!!
Minket borzasztóan megnyugtat az,hogy már van kiről beszélni,van kinek vásárolni!!!:))))

Még ha sokat is fog itt állni a kiságyunk,mégha sokat is fog várni a babakocsi a gazdájára,mégha üresen is áll a gyerekülés,mégha sok-sok éjszaka eltelik is kettesben....akkor is lesz majd egyszer valaki,aki majd megszületik nekünk,aki a gyermekünk lesz!!:)))))

Én nagyon örülök,és boldog vagyok,hogy már nem hiú reményekkel teli várakozunk!!!
Boldoggá tesz az a tudat,hogy nekünk majd lesz egy kisbabánk!!!

Minden vágyunk,és gondolatunk egy kis Drága Élet,aki majd örökre a mienk lesz!!
A sors nem adta meg nekünk a vérszerinti gyermekünket,ezért mindennél jobban várjuk a szívszerinti gyermekünket!!!:))))Akit már most imádunk,mégha ez furin hangzik is!!Már most látom becsukott szemeim előtt a pici kezecskéit,lábacskáit.....:))))

Minden egyes nappal közelebb kerülünk hozzá,ez pedig megnyugtat!!!Mert a végén úgyis elfogynak előttünk a napok....hisz mások előtt is elfogytak!!!:)))

Nagyon boldoggá tesz az a tudat is,hogy a Gólyahír Egyesületnél várakozhatunk!!!:))))Ez egy fantasztikus nagycsalád!!!Nagyon szeretem őket,és persze az összes kis gyerkőcöt,akinek a képeit napról napra megcsodálom!!:)))

ha pedig zavar esetleg benneteket,hogy kiírom magamból a gondolataimat,akkor nyugodtan megmondhatjátok!!!Nem vagyok egy sértődős,haragudós tipus,én egy boldog ember vagyok,aki a kisbabája születésére vár!!!!aki egyszer majd meg fog születni!!!!:)))))

Ne féljetek,nem haragudtam meg a kérdéseitekre,hisz van aki így,van aki úgy gondolja a gyerekvárást!!!!Az a fő,hogy mindenki a gyerekére vár,ki így,ki úgy!!!:))))))

Szép délutánt mindenkinek!!Kriszti
kkriszi

Bocsi :oops: :oops:
Természetesen Kanga mama akart lenni..

Kép
petyaanya

Petyaanya, jól van, jól van... :lol: Semmi gond!

Kriszti! Írjál csak... engem nem zavar. Csak csodálom a kitartásodat, és hogy ilyen lelkes tudsz maradni. Ez örömteli dolog és maradj még sokáig ilyen. Legyél őszinte, tiszta ember! Hiszen az vagy! Az alföldi emberek különösen őszinték és én ezt nagyra tartom! :lol: :lol: :wink: :wink: Írjál csak drága és persze, vásároljatok. Puszi Nektek Zolival együtt!!!!!!! :lol:
kanga_mama

Még annyit szerettem volna,csak az előbb elment a net!!

Ide várjuk a kicsi Drágánkat!!!!:)))))))))
Kép
kkriszi

Sziasztok!
Kanga mama!! Köszi az éreklődést :lol: Bence nagyon-nagyon jól van :lol: :P Ma voltunk kontrol vizsgálaton: minden rendben!!!
Van már bibis is a lábikón :cry: Hasra eset a drága azóta meg más részet nem tudja beütni csak a bibist :roll: Ha kérdezzük hola bibis, akkor olyan édesen húzza fel a gatyóját és mutatja. Tegnap még a szája is lepittyedt annyira sajnélta magát. :wink: Ma a nagy tesója megmotoroztatta. Hát a hajam égnek állt. :roll: elöl ült Péter elött , fogta a kormány és mentek vagy 30-cal is :shock: Bencinek meg a haja helyett a füle lobogott, mert a haja igen picike. Ez a kis bütyök rettentően élvezte. Bence úgy megy a Péter után mint akit zsinóron húznak, Ő az Isten a szemében.
Kriszti!! Abba ne hagyd az írást!!!!
Szép estét mindeninek!!!

Kép
ibi01

Sziasztok!

Kriszti! Csodaszép helyre várjátok a kisbabátokat! Gondolom, minden nap megcsodálod a leendő babád leendő helyét! :wink:
Mi is összeraktuk Patrik kiságyát, egyszer be is rendeztem, de csak, hogy lássam milyen lesz ... most szét van szedve, sőt a kókuszmatracot még ki sem bontottam a csomagolásából, minek porosodjon addig. :oops: .. ezt már hamar össze lehet állítani! :wink:
Dehogy zavar amit és amiről írsz Kriszti!! :wink:

Petyaanya! Hát mi tényleg kihasználjuk hogy még kettesben vagyunk .. ha éppen nem dolgozunk állandóan megyünk szórakozni .. addigis a hobbinknak élünk! :wink:

Jó éjt csajszikák!
Vendég

Ja és ez lemaradt.
Bea! Dehogy bántottál meg! :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Ma sokszor végig futott az agyamon,hogy írtátok,hogy használjuk ki a még kettesben eltöltött időt,mert ha itt lesz a Pincurink,akkor nem sok idő jut egymásra!

Az örökbefogadásnál egy kis Drága Gyerkőc nem úgy jön hozzánk,mintha hirtelen,a megismerkedésünk elején teherbe estem volna.
Nem kellett feláldozni a friss kapcsolatunkat,kettesben eltöltött időnket azért,mert jött a baba!!
Nekünk nem érkezett meg a Kicsink természetes úton!!Hanem hosszú,hosszú évek előzték meg ezt a nagyon fontos döntést,hogy örökbefogadás útján érkezik el hozzánk a Kicsi Drágánk!!!:)))

Mi már ezalatt a sok-sok év alatt maximálisan kihasználtuk a kettesben eltöltött napokat,estéket ,éjszakákat...
Mi már nem erre vágyunk,hanem arra,hogy már egy teljesen más életet éljünk,hogy ezeket a napokat,estéket hármasban,a gyermekünkkel töltsük el!!!
Ez minden vágyunk,és álmunk!!!:))))))

Minket már nem érdekelne az,hogy jajj,most a kis Drágánk miatt nem tudunk elmenni vacsorázni,vagy a Kicsikénk miatt nem tudunk kettesben lenni!!!

Nem azért mert nem szeretjük a másikat,mert még most is imádjuk egymást a Párommal,és ezt a szeretetünket,imádatunkat szeretnénk átadni gyermekünknek is,aki majd az életünk része lesz!!!:))))

Ha megszületik majd a kis Pincurkánk,ő lesz a világon a legfontosabb számunkra,és nem az,hogy most kettesben legyünk,sétálgassunk,moziba menjünk...!!!!

A gyermekünk lesz számunkra a legfontosabb,és nem az,hogy esetleg nem tudjuk aznap éjszaka maximálisan kipihenni magunkat!!
Ha kell,akkor hússzor kelünk fel éjszaka a Kicsinkhez,mert az fog nekünk számítani,hogy már itt van velünk,és megkaptuk az élet,és a sors legeslegnagyobb ajándékát,a gyermekünket!!

Akkor már nem fognak érdekelni a tv-ben a sorozatok,vagy egyéb filmek(bár most sem nagyon nézzük őket!!)hanem csak ő lesz a mi időtöltésünk!!!

Már előre látom a programjainkat,amikor csak ott ülünk majd kettecskén a kis ágyikó melett,és csendben nézzük majd a Kisbabucink hogyan alszik,hogyan mosolyog álmában,hogyan nyögdécsel....

Vagy figyeljük kis cuppogásait,amint jóízűen szopizza a tápit a cumisüvegből...vagy amikor együtt örülünk hármasban a büfiknek.
Na és a közös esti programokhoz fog tartozni az esti fürdés,a pancsi-pancsi,a masszírozás,simizés....:)))))

De említhetném még a közös délutáni sétát,amikor babakocsival sétálunk hármasban!!Zoltánkám már előre várja,és emlegeti ezeket csodaszép együtt eltöltött programjainkat!!!!:)))))

Nagyon boldogok vagyunk most is kettesben,de ez a boldogság fokozódni fog,ha itt lesz velünk a legfontosabb emberke az életünkben,akire oly régóta várunk,és vágyunk,az pedig a Drága kicsi kisbabánk!!:)))))))

Nekünk már ezek az idők hiányoznak,amikor már végre hármasban lehetünk!!!!:)))))

Jó éjszakát,és meseszép álmokat mindenkinek!!!Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Szeretnék én is az előttem szólókhoz csatlakozni!
Én is illetve mi is úgy gondolkodunk mint Krisztiék,talán ezért is szövődött közöttünk jó barátság!!!!
:lol: :lol: :lol:

Mi is számtalan évet töltöttünk kettesbe,igazán kiélvezhettük az édeskettesben töltött órákat napokat!!Mi nem vagyunk nagy nyaralósak ,tehát nekünk soha nem jelentett próblámát ha valamelyik éven esetleg nem utaztunk el valahová!!Mi nem szeretünk és soha nem is volt rá igényünk ,hogy pl:akár az olasz tengerpartra elutazzunk,itt magyarországon is van annyi szép látnivaló amiről az emberek nem is tudnak!!Na de nem ez a lényeg,hanem mi már korábban is megértünk arra ,hogy ne csak kettesben legyünk,hanem 3-ban!!!!!!!!!!!!!!

Mindeketten nagyon családcentrikusak vagyunk,és régóta szeretnénk kisbabát,de nekünk sem adatott meg,hogy akár természetes akár mesterséges uton sikerüljön!!Azt gondolom,hogy azzal hogy jelentkeztünk az örökbefogadásra,mi felkészültünk a kisbabánk fogadására!!Abszolút nem zavarna ha éjszaka kellene felkélni hozzá,mindketten szeretnénk közösen részt venni a gyermekünk nevelésében és gondoskodásában!!Bár már ott tartanánk,hogy babusgathatnánk!!

Mi 16 éve várunk a kisbabánkra!!!

Ha már holnap csörögne a telefon azzonnal rohannánk hozzá,mert hiányzik nagyon-nagyon!!

A gyereknevelésben én is kicsit részt vettem,mert nem egyszer kelltem fel éjszaka megetetni az ikreket,tisztába tenni,hogy anya meg apa tudjon aludni!4Ők ugyanis nagyon hasfájósak voltak!! :cry: Tehát tudom mit jelent éjszakázni!!Amikor picurik voltak akkor is rengeteget voltam náluk,Gergikét én tanítgattam járni felválltva Kittivel!!Szídtak is utána anyukáék,de aztán milyen jó volt mert 11 hónaposan már szépen jártak!!Volt úgy ,hogy egyszerre jött ki az etetés ideje és egyszerre két cumisüveggel a kezemben etettem őket!!

A férjem családjában is vannak ikrek a nővérének!!!Ő már fiatal korában ringatgatta őket éjszakánként felváltva mert ők is hasfájósak voltak!!Közben énekelgettet nekik!!Tehát ő is nagyon tisztában van vele mit is jelent és milyen lemondásokkal jár egy gyerek!!

Bár nekünk nem kell sok mondenről lemondani,hiszen együnk sem karrierista,nem vagyunk tv függők!!

Azt ,hogy kihogyan várakozik,vásárol-e vagy sem szerintem mindeninek a személyes magánügye!!Valakit megnyugtat,mert tudja legalább lesz valaki akinak örömmel teszi!!

Én is sok mindent vásároltam már,nagyon minimális dolog kell majd!!Szeretném kihasználni "várandóságomat"!!Szeretek böngészgetni a kisbabcuccok között!Egyáltalán nem bántam meg,hiszen nem akatuk mindent az utolsó percre hagyni,akkor épp elég futkosás lesz!!Így legalább kedvemre válagathatok a szebbnél szebb babadolgok között!!Nem kell majd kényszerből azt megvennünk ami éppen van,hanem ami igazán tetszik nekünk és reméljük a kiscsemeténk is jól fogja magát érezni a neki vásárolt dolgokban!!!

Talán egy kicsit túl éles volt a Kriszti felé tett megjegyzés!!Én csodálom őt teli optimizmussal,jókedvel,igazán ő a lelke mindkét fórumnak!!Én számtalanszor voltam elkeseredve és ő vigasztalt,miközben neki sem könnyebb!!Nagyon várja már ő illetve ők is a kisbabájukat!!És biztos vagyok benne,hogy odaadó anyuka lesz majd!!

A várakozást pedig szerintem mindenki másképp éli meg,van aki éli a mindennapjait ,valakit nem is igazán érdekli a várakozás és vannak akiknek mined gondolatuk a leendő kisbabájuk körül forog!!

Talán azt egyikőtök sem gondolta komolyan,hogy ne gondoljuk a kisbabánkra!!??Hiszen nem tudni mikor de ő lesz életünk értelme!!Nem lehet ,úgy élni a mindennapokat,hogy ne gondoljuk rá!!Legalábbis aki szívből szeretné és igazán vágyik rá az nem tudja megtenni!!!

Remélem senkit nem bántottam meg a hozzászólásommal !Szép napot mindenkinek!!

Kép
dotti

Sziasztok!!!

Mi ez a nagy csend??szeretném megtörni a csendet egy Szülinapi köszöntéssel!!

Nikinozso!!
Kép

Mindenkinek szép napot!!Kriszti
kkriszi

Sziasztok lányok!

Látom nagy a csend!!Hol vagytok??Mindenki strandol??
Mi tegnap és ma grilleztünk anyukámmal és apukámmal!!Jól érezte mindenki magát,de ma nagyon meleg van!!Ma muszály volt hamarabb grillpartyzni,mert a férjem Sanyi megy éjszakára dolgozni!!Szegénykém ,most rengeteget megy mert szabadságolások vannak és sokat helyettesít!!

Kata!

Remélem az autótokat megcsinálták ,így kimehetettek a versenyre!!Majd mesélj!!

Kriszti!

Megtudtad nézni az ikrek videóját??Ugye milyen arik!!Már csak két hét és jönnek!!Bencike ma mondta először a telefonba nekem Kejesztmama!!!!!! :lol: Még az örömkönnyek is kiszökkentek a szememből!!!

Sajna nem tudom meddig lesz a gépünk szerelőnél ,pár programot ráakarunk tetetni,Sanyi hétfőn viszi el!!Remélem gyorsan megcsinálja majd!!Addig is jó pihenést kívánok mindenkinek!!Puszi!Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Dotti!!
Milyen finomságot grilleztetek??
Mi már vagy két hete nem grilleztünk,mert a Párocskám dolgozik,és este későn jön haza!!
Aratnak,és ilyenkor menni kell,még hétvégén is.jövőhéten megint esőt mond,így akkor megint tud egy kicsit pihizni!! :lol:

A videókat meg tudtam nézni,nagyon édesek voltak!!Csak pont azokat küldted át,amit már egyszer átküldtél,de azért nagyon jó volt újra megnézni!!!
Csak most,hogy újra telepítették a gépünket,így azok sajna odavesztek,mert nem tudtam kiírni őket!!
Teljesen leállt a gépünk,és nem is tudtam beindítani,így egyetlen megoldás az újratelepítés jelentette!!

gondolom már gőzerővel várod az ikreket!!!Remélem,hogy nem gondolják meg magukat,hisz már annyira készültök rá!!de biztos ketten jól ellesznek veletek,és nem akarnak majd hazamenni!!!
Bence nagyon édes lehetett!!

Tibike is má olyan szépen beszél!!Folyamatosan,mondatokban beszél!!Még nem tiszta minden szava,de meg lehet érteni,nagyon édes!!!:)Már igazi nagyfiú!Ő május végén volt 2 éves,és már napközben nem mindig van rajta pelus!!A pisinél már szól,és ügyesen pisil,de a kaki az még csak a pelusba megy!!De majd lszokik,már ez is haladás,hogy le tudta az anyukája venni róla a pelust!!:)

Kata!!
Remélem,hogy jól éreztétek magatokat a versenyen!!!Szorítottam,hogy meggyógyuljon a kocsitok!!!:)

Anyucik!!
Lepjetek már meg bennünket egy pár darab fotóval!!! :lol: :lol: :lol: Annyira jó nézegetni a Ti Drágaságotokat!!!!
Várakozó szívünknek ez a legjobb gyógyír!!!!:):):)

Kép
kkriszi

Sziasztok lányok!

Hol vagytok??

Kriszti!

Úgy látom egyenlőre csak velem érheted be!Szombaton grillkolbászt és szalonnát is sütöttünk a grillezőn,aztán vasárnap folytattuk akkor már husit ettünk,anya pácolta be a sertéstarját ,ami nagyon finom lett!!Én készítettem hozzá tavaszi salátát ami szintén igen ízlett mindenkinek!!Nagyon jól telt a hétvége, nagyon gyorsan is!!!Kitti és Gergő kb 4 napot lesznek itt anya és apa nélkül nálunk és anyuéknál!!Már szervezzük nekik a programokat!!Aztán utána jönnek értük a tesómék,ők is néhány napot még velünk töltenek!!A gyerekek is nagyon várják a szülők nélküli nyaralást!!!
Tibike szerintem egyidős lehet Bencével,mert ő is május 27-én volt 2 éves!!Neki még van pelusa, de bilije is,néha sikerül is produkálni a bincibe valamit!!

Lányok én is várom ám a képeket!!Ha lesz új programom akkor én is teszek fel képeket csak most egyenlőre nem tudom lekícsinyíteni!! :cry: :cry:

Sziasztok!Puszi Rita

Kép
dotti

Sziasztok lányok!
Mindennap itt vagyok olvasóként, de hát mit is írhatnék nektek várakozóként?
Már napok óta gondolkozom, leírjam-e, így hát nekifogok.

Emlékeztek, nekem most voltak az első macskás élményeim. Sajnos azonban májusban az egyik macskánkat elütötte az autó, így csak egy maradt.
Vasárnap viszont újra négytagúra bővült a család. Tudom, hogy azoknak, akiknek még nem olt állatuk, hülyén hangzik mindez, te tudom, hogy van köztetek macskarajongó is.
Szóval net-en néztem ki a kis kandúrt, Pumukli a neve. Olyan érdekes volt, ahogy a párommal készültünk a fogadására, átbeszéltünk sok-sok dolgot, nevelést, Cilihez való szoktatást. Ma van itt harmadik napja, ma kezdtek először közeledni egymáshoz. Sose volt még kiscicánk, és ő egy igazi kis hiperaktív kölyök. Teszek fel egy képet róla, ha sikerül. Pumukli
fitgabi

A másik kedvenc fotóm, amikor a párom a barátnőm kisfiával játszik. hárman
fitgabi

Babaügyben annyi hírem van, hogy elkezdtük alakítani a babaszobát, tapétázni fogunk, már majdnem sikerült az összes régit levakarni, nem semmi meló volt. Már megvan az új tapéta, csak az előmunkálatokkal nem végeztünk még. Én nem merek még vásárolgatni, olyan távolinak tűnik a sor vége. Néha bízok benne, hogy hamar a végére érünk, máskor pedig nagyon messzinek tűnik a három év. Mi is nagyon várjuk a Picurkánkat, de most nem érzem annyira közel, mint te Kriszti. Ami pedig a neveket illeti, volt egy hosszú listánk, most már csak tíz név van rajta, vegyes fiú és lány nevek. Legelső helyeken az Eszter, Anna, Bence, Balázs állnak. Ahogy a párom bölcsen megmondta: ha megláttuk a Kincsünket, majd tudni fogjuk,melyiket kapja.

Szép hetet mindannyiotoknak, Gabi
fitgabi

drága fitgabi!!!

Annyira jó,hogy újra itt vagy köztünk!!!
Nehogy azt hidd,hogy untat minket a cicás történetek!!!Nekünk is van két cicusunk,vagyis három.Csak Lucifer ritkán jár haza,de azért ő is a minek,mégha néha-néha jár is haza!!!
Gratulálok az új kis cicushoz!!!

A babaszobát meg csak díszítsétek,szinesítsétek,mert egyszer majd be fog költözni oda az új kis lakója!!!!:):):)
Én amikor vásárolgattunk annyira,de annyira megnyugodtam,hogy az már hihetetlen!!Igazi várandós anyukának éreztem,és érzem azóta is magamat!!!:):):)

Nagyon szép neveket választottatok ki!!Biztos majd a Kicsikéteknek is nagyon fog tetszeni!!!!

Gyere máskor is,és mesélj a cicusodról a kicsi Pumukliról!!Édes a neve,imádtam azt a mesét!!!!

Jó éjszakát,és meseszép álmokat:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!
Örülök Kriszti, hogy nem baj, hogy leírom ezt a mániámat. Tegnap kifelejtettem egy fontos dolgot: Cilikénél már háromszor volt párzási idő, mióta nálunk van, és nem lett kiscicája. Ez véletlen, hogy hasonló a sorsa a gazdival? Nem hiszem. Tehát Cilusunk még nem volt anya. Pumukli negyedik napja van itt, és már tegnap előjöttek Cilinek az anyai ösztönei. Egész nap csak nyalogatja, többször álomba ringatta ezzel a kis Picúrt, az udvaron mindenhova kísérgeti őt, nagyon vigyáz rá. Úgy szeretem őket, hát még mennyire fogom a babánkat!

Na lezárom a témát, mert ez a fórum babucikról szól, nem cica örökbefogadásról, csak sok hasonlóságot éreztem. Bocsi azoktól, akik ezt nem értik, amíg nekem sem volt állatom, én sem értettem.

Puszi mindenkinek, írjatok, én pedig megyek glettanyagért, aztán glettelünk egész nap. Ugyanis nekem nyári szünet van a suliban, Feri pedig már csak a héten van szabin.
fitgabi

Fitgabi!!

Jó munkát nektek!!!
Én is szabin vagyok a héten,meg a jövő héten is.Utána még augusztusban is lesz két hetem!!!

A cicák pedig szerintem nem untatnak senkit,mert sokan vagyunk cicabarátok!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Rég írtam ide, de szinte minden nap olvaslak itt vagy a gólyahíren Titeket. Drukkolok Nektek kismamik :D

Talán van aki még emlékszik ránk.
Sünireni vagy Renóca néven írtam rég.

Csodaszép hétvégénk volt, gondoltam megosztom veletek.
Miklós akár rögtön visszafordult volna. Mérgelődött tegnap és tegnapelőtt este is miért olyan messzire építették a pancsizót.
Pénteken először a TEGYESZ-hez mentünk, megkerestük az ügyintézőt. Nagyon örült nekünk. Miklóska bennt csendes volt, majd kint rákérdezett és megerősítette magában- "ő volt az a néni, aki segített Titeket megtalálni". Láttuk rajta örül, hogy arca lett annak, akiről már annyit meséltem neki.
Onnan elmentünk a nevelőszüleihez. Pár perc oldódás után a 3 gyerekkel remekül érezte magát. Megnéztük régi kiságyát, ahol most egy kislány alszik, régi szobáját. Itt is elmeséltük, hogy Cs néni vigyázott rá, amíg mi odaértünk. Itt is látszódott rajta, hogy örül. Talán lehulott számára a "lepel" erről az egész történetről. Hiszen már az ő kis buksijának felfogható dolgokat hallotta. Kórház, anyát-apát keresték hivatali nénik, Cs néni vigyázott rá amíg mi odaértünk, mi siettünk érte az autópályán, együtt mentünk állatkertbe majd haza (persze sokkal színesebben, gyermeknyelven). Most már ha mesélem valós képeket tud felidézni és nem lesz olyan misztikus az egész. Elhatároztuk, hogy legalább 2 évente ellátogatunk, legalább is amíg kicsi. Sokat jelentett neki.
A szálláson rögtön megismertek. Ugyanoda mentünk mint 2 éve, mindenre emlékeztek a tulajok, nagyon kedvesen fogadtak.
Szombaton egész délelőtt az állatkertben voltunk. Gyönyörű, a pesti elbújhat mellette. Miklós motoron végigszáguldozta 9-től délig, de még így sem láttunk mindent. Délután az élményfürdő gyerek részébe mentünk. A szállás csomagban benne volt az állatkerti belépő és 3 óra a termál és gyerekfürdőben. Annyira jól érezte magát, hogy baleset is történt. Utánozta a nagyokat, megcsúszott és szétnyílt az álla. Orvoshoz nem kellett mennünk, mert felületi sérülés. Ellátták, leragasztották. Semmi sírás, az volt csak a baj, hogy nem mehettünk vissza pancsolni. "Anya vigyázok, hogy ne legyen vizes"alkudozott. A két itthon töltött nap alatt kb. 10x megkérdezte mikor megyünk újra a pancsolóba.
Hazafelé megkerestük a kórházat ahol Miklóska született, ez is felvillanyozta. "Így sütött a nap, amikor születtem" mondta:) Szerintem jól döntöttünk, hogy korán elmondunk annyit amit megért. Múltkor egy filmben kisbaba született, odabújt hozzám, megfogta pocakom. Itt voltam? Ránéztem mosolyogva-ő vissza-"nem, itt" mondta és rátette a szívemre a kezét, majd átmászott az ágy másik felére Robihoz- "és itt" mondta vidáman megérintve Robi szive fölött:) Végül mindkettőnket megölelt.

Szóval nagyon jó volt, első közös ottalvós nyaralásunk Nyíregyházán.

Ölel mindenkit Süni
Kép

Kép
renóca

Kép

Kép
renóca

Drága Renóca!

Gratulálunk a nagyfiatokhoz! Milyen helyes és milyen okos! Nagyon ügyesen nevelhetitek, ha ennyi idősen ilyeneket tud és mond. Bízom benne, sok kismama így fogja nevelni az ő kis lurkóját.

Köszönjük, hogy leírtad a történetet, ez most majdnem olyan volt, mintha a tanfolyamon hallottam volna, megerősít mindenkit.

Gyere többször, mesélj még ilyeneket és másokat!

Gabi :lol:
fitgabi

Renóca!!

Jajjj,de jó,hogy Te is itt vagy!!!Annyira jó volt olvasni soraidat!!Micsoda öröm lehetett,amit a kisfiatok arcán láttatok!!!milyen jó,hogy elvittétek arra a helyre ahol született,ahol élt addig,amíg egymásra nem találtatok!!!:):):)
Fantasztikus lehetett a jelenet az ágyban!!Anya szíve,apa szíve,majd egy nagy ölelés......mit ne mondjak,csodálatos érzés lehetett!!!!:):):)
Nyíregyházán mi is jártunk már jó párszor,és valóban gyönyörű a Vadaspark!!!!Csodálatos állatparadicsom!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű a nagyfiatok,és várjuk a többi szívet melengető történeteidet a kisfiadról!!!!

Kriszti :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Sziasztok!

Egy ideje én sem jártam erre. De nagyon örülök,hogy írtatok!!

Renóca! Hát hogyne emlékeznénk rád és a gyönyörű Miklóskára! Bevallom, ez amit leírtál annyira megérintett, hogy elbőgtem magam. Fantasztikusak ezek a gyerekek, hogy mennyire okosak és mennyire aranyosak tudnak lenni és teljesen elképzeltem azt amit írtál .. olyan megható!
Jó ötlet, hogy elvittétek Őt oda, ahol lakott, én is fontosank tartom, hogy meséljünk a gyermekünknek arról, hogy hogyan is került Ő hozzánk!

Én amúgy mostanság minden megható dolgon elpityergem magam, fene tudja, hogy miért, ennyire azért nem voltam érzékeny!

Dotti! Bencike gondolom, hogy mennyire meghatott! Egyem a kis szivét!
Igen el tudtunk menni a versenyre ... volt jó is és rossz is, tulajdonképpen én életem eddigi egyik legnagyobb élményét éltem át egy M3-mas sportBMW -ben, amikor egy versenyfelfutásban felvitt a versenyrendező srác ... nagyon szuper volt! :wink:

Fitgabi! Pumuklit nem tudtam megnézni, de sztem én bénázok el valamit! Engem sem untatnak a cicás sztorik, sőt! Nekem is van egy Balambérom! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Kata!!
hidd el,nem vagy egyedül,mert én is mindenen elsírom magamat!!Már-már zavar,hogy olyan dolgokon is,amikor más csak boldog lenne!!
Nekem egy érzelmes film,egy boldog család,egy gyerekszületés,elég ahhoz,hogy sírjak!!
Na....én ilyen vagyok,így kell elfogadni!! :lol: :lol: :lol:

A múltkor a tv-ben egy vetélkedő kapcsán megnyerték a nagy összeget,amit annyira-de annyira szerettek volna,és amikor felkapták,és megölelték egymást....hát nekem is potyogtak a könnyeim!!! :oops: :oops: :oops:

Ilyen érzékeny vagyok,de lehet,hogy a babavárás még érzékenyebbé tett!!!de nem bánom,fő az,hogy már nagyon-nagyon várjuk a Kismanócskánkat!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek,és várjuk ezeket a szívmelengető történeteket!!!!Kriszti
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?