Új privát üzeneted érkezett!

köszönö a szorítást!!mindent megteszek, hogy sikerüljön. bár Bencének már elege van az egészből :oops: Ha szerét teheti ezer felé szórja a sorba rakott tételeket.De ha végzek én is fel fogom dobni a magasba had szálljon!!! :evil: aztán eg szépen sorba rakom mer ez még kell az államvizsgához :x :wink:
szép napot mindenkinek!!! :lol:

Kép
ibi01

Ibi!!
Kívánom,hogy minél hamarabb magasba szálljanak azok a tételek....Mikor lesz az államvizsgád??Mi leszel,ha nagy leszel??
kkriszi

Kriszti!!
Még csak harmadéves vagyok :cry: :cry: most az idén volt 3 szigorlatom, csak jövőre fogok államvizsgázni.Szociálpedagógus és családpedagógus leszek ha megérem :roll:
Látom Te már szabizol
Nagy nap van nálunk a nagyfiúnk Péter ma 19 éves.

:lol: jó pihenést!!!
Szép napot mindenkiek!!! :P

Kép
ibi01

Ibi! Hűűűha!! Péter már tényleg nagyon nagy fiú! Gratulálok neki a 19. szülinapjához, Isten éltesse!

Kriszti! Itt is nagyon jó pihenést kívánok neked a szabadságod alatt, érezd nagyon jól magad, bármit is csinálsz majd!

Nekem július végétől van beírva a szabim 3 hétre .. nahhh hát az az a szabadság amit már nem szeretnék kivenni!! :wink: :wink: Nagyon bízom benne, hogy addigra megszületik Patrik ... nagyon várjuk Őt!

A mi hétvégénk is supernak ígérkezik, olyan igazi autóversenyes hétvége lesz! :lol: De lesznek ám gyerek programok is, úgyhogy aki közel lakik a Hungaroringhez nem bánja meg ha kilátogat.
A belépés díjtalan és az Árpád-hídtól ingyenes buszok is indulnak és ugyanúgy vissza is viszik az utasokat.
A apukák tudnak autóversenyt nézni, az anyukák pedig a gyerekekkel elvannak a gyerekprogramoknál, de persze azért az anyukákat sőt a kisfiú gyerekeket is nagyon érdeklik az autók ám!
Lesz bohóc, arcfestés, ugrálóvár, nagyobb gyerekeknek lehet szimulátorozni és gokartozni.
A boxutcába be lehet menni, meg lehet gusztálni a versenyautókat közelről .. szóval klassz program.
Hallod Kizsó?????? Mondtad a múltkor, hogy szóljak! :wink:
Vendég

Sziasztok!!!

Ibi!!!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok a nagyfiadnak!!!Még legalább 100 évig,utána pedig még nagyon sokáig!!:)

Diadella!!
Köszi a jókívánságaidat a szabira!Nekünk az egész éves szabit ilyenkor nyáron kell letöltenünk,ezért lesz alkalmam pihenni a nyáron!
Most itthon leszek jövőhét péntekig.Most pénteken bemegyek,mert a másik dajkánk ballagásra megy,így cseréltünk!
Júliusban is lesz két hetem,és augusztusban is lesz két hét szabim!!:):):)
Csak az a baj,hogy a Párocskám nem nagyon tud ilyenkor szabira jönni,mert sok a munkájuk.De azért szeretnénk egy-két hosszú hétvégét betervezni!!
bár ha jönne a baba,az nem lenne akadály,mert akkor rögtön elengednék őt is!! :wink: :wink: :wink:
Bárcsak ott tartanánk!!

Látom Te is gőzerővel várod Patrikot!!!Egyszer majdcsak megérkezik Ő is!! :wink: :wink: :wink:

Mostmár tényleg megyek,mert reggel óta ideragadtam a gép elé,pedig beterveztem egy-két dolgot délelőttre!!

Szép napot mindenkinek:Kriszti Kép
kkriszi

Drága Mindenki! Gondoltam írok most már, mert olyan boldogok vagyunk, és talán ti tudjátok, hogy ez mit jelent...Április 7 - én született meg Julcsi lányunk! Gyönyörűséges, szépen fejlődik és nagyon rendes baba! Döbbenetes élmény volt az az este, amikor mondanunk kellett egy fiú meg egy lány nevet, mert épp úton volt Julcsi. Egy hét alatt megfordult velünk a világ! Csoda! Egy ismerősünk azt mondta, eljön az az idő is, amikor nem "Áldáskának" fogjuk hívni..mi minden éjszakai felkelés, nyűgös pillanat után is így nevezzük...:). Nagyon sok segítséget kaptunk Gabikáéktól, a kórház nővérkéitől és még az először zordnak tűnő gyámhivatalnokoktól is...mindenkinek köszönjük!
És akkor egy gyakorlatias kérdés...szerintetek a légzésfigyelő mennyire létszükséglet? Beszerezzünk?

Ui.: Jó titeket olvasni :) Kép
vfildi

vfildi!!!

Szeretnék itt is gratulálni nektek!!Sok-sok boldogságot!!
Nagyon gyönyörű kislányotok van!!Meseszép ebben a pihe-puha kiságyban!!Tündér!!!:):):)

A légzésfigyelő szerintem nagyon hasznos dolog!mi még várakozók vagyunk,de már beszereztünk egyet,mert így biztonságosabban érzem majd magamat,hogy lesz rajtunk kívül is valaki,vagy valami,ami majd vigyáz a Kicsikénkre!!
A netről is le lehet tölteni egy oktatófilmet,amit jó tudni,ha esetleg baj lenne,akkor mi a teendő!!
De úgysem lesz semmi baj,de azért ha úgy érzed,hogy Te is megnyugszol Tőle,akkor vedd meg,mert szerintem ez a készülék nagyon-nagyon jó dolog!!

Üdv,és gyere mesélni,és hozhatsz képeket is erről a gyönyörű kislányodról!!
Szép napot:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!!

vfildi! Először is üdvözöllek köreinkben, másodszor pedig gratulálok a csodaszép kislányodhoz!!

Még mi is várakozók vagyunk, de már mi is beszereztük a légzésfigyelőt, mert én így vagyok nyugodt! De valóban csak akkor érdemes, ha azt az oktatófilmet megnézzük, és tudjuk, hogy az esetleges baj esetén mi a teendő! Van egyébként erre egy tanfolyam is.
Vendég

vfildi!
Hatalmas gratula a kicsi Julcsikátokhoz!!!! :lol:
Csoda-csoda szép :lol:
s
Szerintem a légzés figyelő nagyon fontos. Nálunk a nagyoknál még nem volt. Izgultam is eleget.
Kaka figyelőnek is nagyon jó. :roll: :wink:
Bence egyszer úgy kakkantott éjjel hogy annyira nyomott, hogy nem vett levegőt. Na volt ám riadalom, angyalom meg lesett mint a buzamókus, hogy miért nem kakilhat nyugodtan. De legalább nem volt kakiban az etetésig :wink: :lol:
Szép álmokat mindemkinek!!!

Kép
ibi01

Szisztok!
Én még új vagyok köztetek, de nagyon szívesen "beszélgetnék" más anyukákkal akik szintén átélték az örökbefogadás élményét és csodáját. Az én kisfiam már 6 éves. :) :)
monik77

monik77!!

Üdv. közöttünk!!Mi még csak várakozunk a mi kis Pincurkánkra,de vannak itt sok anyucik,akiknek már megadatott a Csoda!!
Remélem,hogy majd mi is majd lassan beállhatunk majd az anyucik közé,de addig még van egy kis időnk!! :wink:

De Te azért mesélj nekünk,és képeket is szívesen nézünk!!

Szép napot:Kriszti
kkriszi

Sziaaasztoook! :D

Tervezem, hogy jövök egy jó hosszú beszámolóval, de egyenlőre nincs időm, és most még nagggyyyon fáradt is vagyok....
Ma megjártuk a Hungaroringet és a Repülőteret is úgyhogy lefáradtam, és nemrégiben a vasúttörténeti parkban is jártunk, tele vagyunk élményékkel... Még az állatkert is hátra van, ahol megszületett a kicsi oroszlán, akit meg lehet simogatni stb... :))
(Azért ez a stílus mert még nekem is újdonság volt mindegyik :))))

Bocsánat a hosszú mondatért, nincs erőm(időm) átírni, hozok még képeket is, de a legfontosabb, hogy rengeteg puszi nektek, nem győzzük csodálni a gyerkőcöket, hogy milyen helyesek, szépek és hogy telik a időőőőő :roll: :lol:

Talán hajnalban tudok majd írni...

Krisztikém, átérzem teljesen a vágyad! Annak idején én is pont erről álmodoztam :D És jéééé már 3 éves,mindjárt a baba, most néha előfordul hogy a képről azért álmodozom, hogy bárcsak aludna még egy kicsit Norisz :D :P
Én inkább éjjeli bagoly vagyok, ő meg éjjeli és reggeli is, és délben sem nagyon egyszerű az alvás nálunk... :)
Imádjuk Noriszt!!!! Nemsokára ti is fogjátok a ti picikétek!
Diadella!:) Estére jövök bővebben! Kösssziiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!
Szeretettel köszöntjük az új topictársakat is :)
mosolygós

KépKép
napsugaracska

Mosolygós!!!

De jó,hogy itt vagy!!! :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy szuper volt a mai napotok!!szinte beleképzelem magam a rengeteg élményetekbe,ami a mai nap során ért benneteket!! :P :P :PGondolom,hogy Katáékkal is taliztatok!!
Mesélj milyen volt a Hungaroringen,repülőtéren és a sok-sok csodálatos helyen!

Várjuk a képekekt,már biztos csuda nagy lett ez a gyönyörű kislegény!!

Ősszel jó volna ismét talizni!!hogy gondoljátok??Valahogy időt fogunk szakítani rá,mert a tavasszal nagyon-nagyon szuper volt!!

A Kicsikénket pedig mi is gőzerővel várjuk!!minden gondolatunk,vágyunk,érzésünk,és minden-minden körülötte forog!!
Minden egyes nappal közelebb kerülünk ahhoz a pillanathoz,hogy megismerjük Őt!! :wink: :wink: :wink:

Puszi:Kriszti
kkriszi

Mosolygós!!

Most látom,hogy Norisz már 2 éves és 9 hónapos?? :shock:
Húúú,valóban hamar elszaladt az idő!!Már nemsokára oviba megy ez a nagylegény!!
kkriszi

Sziasztok csajszik!

Monik! Én is a várakozók közé tartozom, de szívesen veszem ha írsze nekünk a kisfiadról, az örökbefogadásról!! Üdv köztünk!

Napsikám! Elfáradtatok, drága?? A pici fiad annyira édes, hogy azt el sem lehet mondani!!! Azt hittem megzabálom ma!! :lol: :lol: Írtam neked a skypeon is ... tudom, hogy nincs időd, és ráér a dolog!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat és annak különösen, hogy Norisz arcán látni lehetett azt a mérhetetlen boldogságot, amikor beleülhetett a haver versenyautójába!! Azt elhiszem, hogy imádjátok őt ... hiszen csak imádni lehet őket!!!
Örülök nektek!
pusza

Kriszti! puszi neked is!! :wink:
Vendég

Kedves lányok!
Már ezer éve nem jártam erre, de néha olvasgatlak titeket, sajnos nem nagyon van időm írni.
A gyerkőcösöknek üzenem, hogy gyönyörű az összes gyermek (szerintem az összes örökbefogadott gyerek valami miatt olyan szép :D )!!!!!
A várandósoknak kitartást kívánok, sokat gondolok rátok.

Most már nem csak Gréti-anyuként, hanem Gergő-anyuként is vagyok köztetek, hiszen március 5-én született meg Gergő fiunk, akit születése után egy héttel hozhattunk haza kis családunkba :)

Ez a két apróság az oka annak, hogy nemhogy netezni nincs időm, de még a házimunkák rendszerezésébe, és elvégzésébe is csak most kezdek belejönni 2 gyerek mellett. Nagyon nehéz, de nagyon gyönyörű!!! Gréta lányom most múlt 2 éves, nagyot nőtt, és a szája be nem áll. Néha már a fejem is megfájdul tőle, annyit beszél :) (Vajon kitől tanulta? :shock: :lol: ) Nagyon szereti a kisöccsét, igazi kis anyatípus. Gergő pedig nagyon drága baba. Igaz, hogy kétszer annyit eszik, mint Gréta evett ennyi idősen, ami nekem felettébb ijesztő volt eleinte. Az én kis 2,4kg-mal született kislányomhoz képest, aki 100-120ml-ket evett, Gergő fiam 3,8kg-mal született, és 1 hónapos kora óta 200ml fölött eszik... Szóval kitesz magáért :D Szerencsére tudunk neki hordani anyatejet, tényleg, nem tudom ti tudjátok-e (én még a lányomnál nem tudtam sajnos), hogy az örökbebabáknak 6 hónapos korig az orvos felírhatja az anyatejet. Érdemes kijárni szerintem ezt az utat, ha van rá lehetőség és megbízható anya, akitől a tej származik.

Szóval így vagyunk most, lassan mennem kell, de mindenkit puszilok, majd igyekszem gyakrabban jönni.

obea
obea

Obea!!!

Hatalmas gratula nektek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot,az immár négytagúra búővült családnak!!!

A kicsi Gergő baba is Gólyahíres kisbaba??

A mi kisfiunk is gergő lesz,ha fiúval érkezik hozzánk a gólya!!

Küldesz fényképeket a gyerkőceidről??

kkriszi

Szia Obea!!

Gratulálok, ez fantasztikus!! És én is szívesen néznék képet a gyermekeidről! Nem lehet könnyű két ilyen picivel, erre szokták azt mondani, hogy az egyik kicsi, a másik pici! :wink: :wink: Ha van egy pici időd, gyere és mesélj!
Vendég

Sziasztok!!
Obea! Gratulálok Gergőhöz!! No meg Grétihez!!! :lol:
Jelentem leszigorlatoztam!!!
Bencénkről képet még mindig nem tudok küldeni :cry: Örülök ha ezen az öreg gépen az irás elmegy :cry:
Bencénk állandóan koszos :cry: Szedi a földről a cseresznyét és préseli a levét. A ribizli sem jár jobban, aztán meg megy homokozni. Na gondolhatjátok hogy néz ki.A legjobb amikor a ragacsos kezét nézegeti aztán meg komótosan a hasába törli :roll: :lol:
Szép estét mindenkinek!!
Ibi

Kép
ibi01

Ibi!! Gratulálok a vizsgádhoz!! Akkor mostmár szabad a nyár!
Pihenj sokat, már amennyire a kis Bence engedi! :wink: El tudom képzelni, hogy milyen kis "koszos" tud lenni, de ilyenkor annyira édesek!!
Bár már én is megtapasztalhatnám! Tudom, tudom, türelem, csak annyira nehéz!! :(
És azt is tudom, hogy mi még a friss várakozók közé tartozunk, nem is szoktam én nagyon nyavajogni, de azután a multkori után, most jött el a pillanat, hogy nagyon, de nagyon hiányzik már a kisfiunk! Egyszer már majdnem megtapasztalhattuk a csodát, és most már mindennél jobban hiányzik!
Vendég

Diadella!
Ne csüggedj, az idő Nektek dolgozik!!!
Gólyahírnél volt ami nem sikerült? Mert ha ott akkor talán elöbb kerültök sorra. Most hirtelen nem tudom hogy kinek, de nekik sem sikerült az elő örökbe fogadás Ők úgy emlékszem 2 éves babót szerettek volna örökbe fogadni. Ő nem sikerült. A papírjuk elől maradt igy a következő babácskát már örökbe fogadhatták.
Bocsi de a névmemóriám pocsék :cry:
Most pihenj sokat, mert később már nem tudsz :wink:
Ibi

Kép
ibi01

Örömmel látom,hogy újra felélénkült a topik! :D :D

Obea,Vfildi! Gratula a picikhez!! :P :P

Monik! Nekem is van 6 éves örökbebabóm- kettő is. :wink:

Már nagyon régen jártam felétek ,de a régiek talán emlékeznek rám. :wink: Szeretném veletek is megosztani a jó hírt: felénk is járt a gólya. Már 2 és fél hónapos a kisfiunk Alex, öt naposan hoztuk haza. :D :D

Kép
Kép
steiff

Steiff

Neked is tiszta szívből szeretnék gratulálni,és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek!! :lol: :lol: :lol:
hogy fogadták a tesók a kicsi Alexet?biztos nagyon-nagyon örültek neki!! :P :P :P

Diadella,és a többi Várakozók!!

Fel a fejjel lányok!!Nem kell feladni semmit,mert a Kicsikéink mindenkit meg fog találni!!
Van,akinek hamarabb,van akinek később....de egy a lényeg,hogy a kis Pincurink meg fog születni,és nem egy meggyötört anyukát,és apukát szeretne magának,hanem egy életvidám,reményekkel teli,boldog szülőket!!Legyetek boldogok,vidámak várandósságotok idején!!
Mert ez egy várandósság.Igaz,egy kicsit hosszabb,mint egy átlagos terhesség,de a vége ugyanaz lesz,mert megszületik a kisbabánk!!!

Diadella Drágám!!!
Elhiszem,hogy nagyon,nagyon,nagyon rossz,amit most érzel,hisz már Titeteket megcsapott az örökbefogadás szele.Nektek már megcsörrent a telefon,Ti már rohantatok a Kicsikétek felé!!
De hidd el,hogy az a kicsi fiú nem a Ti Patrikotok volt!!:(
A kicsi Drága fiatok hamarosan üzenetét fogja nektek küldeni,hogy :Anyuci,gyertek,mert megszülettem!!!! :lol: :lol: :lol:
Hidd el,hogy be fog következni hamarosan,csak még a pontos dátumot nem lehet tudni!!De várjátok Őt tárt karokkal,akármikor is érkezik el a pillanat!!

Mert mindannyiunknak el fog érkezni az a pillanat,amikor majd megszületik a gyermeke!!! :lol:
kkriszi

Sziasztok!

Steiff: Hatalmas gratula a gyönyörűséges pici fiúhoz! :lol: :lol: :lol:

Diadella: Tavaly márciusban nekünk is volt egy nem sikerült öf és akkor úgy éreztem,én soha nem leszek anyuka,és májusban megszületett Laura! :lol: Szóval:KITARTÁS! Most már célegyenesben vagytok,ez biztos! :D :D :D

A többi várakozónak is minden jót,jönni fog a gólya hamarosan! :D

Obea:Sok boldogságot kívánok nektek! :lol:

Ibi: Gratulálok a vizsgáidhoz és jó pihenést a nyárra Bencikével! :lol:

Kriszi: Drukkolok neked is ezerrel! :D

Kép
csöpke

Csöpke!!

Köszi a drukkot!!

A kicsi Laurátoknak pedig nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok!!Legyen mindig nagyon boldog,és vidám egész élete során!! :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Kriszi!

Nagyon köszönjük,hogy gondoltál ránk és köszönjük a jókívánságokat! :D :D :D

Kép
csöpke

Sziasztok lányok!

Bocsi,hogy így eltűntem,de igazából kisem látszunk a munkából!Mivel megjött a jó idő így otthon is megszaporodtak a munkák!Mi jól vagyunk ,megvagyunk,várakozunk ami nagyon nehéz!!Nagyon-nagyon hiányzik a kisbabánk!!A hétvégén hoztuk haza a kiságyikóját ,szekrénykéjét,ami nagyon szép és remélem majd ő is jól fogja magát érezni benne!!

Diadella!Felétek jártunk a hétvégén Őrbottyánban voltunk,sajna csak kis időre mentünk két napra!De gondoltam rád amikor kivolt írva a Fótra vezető út!!

Már vagy két hete csak babaruhákat mosok és vasalok!!De olyan jó érzés hajtogatni,rakosgatni be a szekrénybe!

Képzeljétek volt a múlthéten egy nagyon fura álmom!!A volt lombikos orvosomnál voltam ultrahangon és ahogy megvizsgált közölte,hogy kismama leszek!!Én meg értetlenül néztem rá,majd közöltem vele,hogy ez teljesen lehetetlen,nekünk ugyanis nem lehet sem mesterséges sem természetes uton kisbabánk!!Erre ő megmutatta az ultrahangos moninort és közölte,hogy 6 hónapos kismama vagyok!!Erre én még mindig kételkedtem,de ő mutatta,hogy nézzem meg itt a keze,a szeme!És tényleg ott volt egy kisbaba az én kisbabám aki rám nézett és rám mosolygott!!Nagyon boldog voltam egy gyönyörű kisbaba volt édes kis mosollyal,viszont nem értettem miért nem látszik a pocakomon ,hogy várandós vagyok!!

Nagyon érdekes volt az álmom!!Azóta még a telefonom (amit eddig éjszakára mindig elnémítottam)most élesre van állítva!!Bár még van időnk,mégis olyan fura érzés az egész!Vagy csak már én beszélem be magamnak??

Kedves Anyucikák nektek pedig nagyon sok boldogságot kívánok!!

Laurának boldog névnapot kívánunk!!

Sziasztok most rohanok,mert kaptam egy szabadnapot és kisem látszok az itthoni munkákból!Puszi minenkinek!Majd igyekszem többet jelentkezni!!

Kép
dotti

Sziasztok csajszik!

Olyan aranyosak vagytok, köszönöm szépen mindenkinek a vígasztaló szavakat. Hát tegnap nagyon magam alatt voltam, na nem mintha ma sokkal jobb lenne, de azért egy picit igen!
Próbálok nem erre a gondolni a nap 24 órájában ... talán sikerült is 20-ra leredukálnom! :oops:

Hétvégén elutazunk kettő napra, mert a sógórnőm ma államvizsgázott és meghívott a diplomaosztójára, ami Nyíregyházán lesz, onnan pedig megyünk anyósékhoz Békéssámsonra, hogy aztán vasárnap mehessünk onnan Szegedre ebédre a sógórnőmékhez.
Jó kis út lesz!
Fót - Nyíregy 220km
Nyíregy - Békéssámson 240 km ez így egy nap alatt.
Aztán másnap
Békéssámson - Szeged 60 km
aztán vissza haza 240 km.
Hát őszinte leszek ... pár hete amikor mondta a dátumot, hogy mikor lesz a diplomaosztója én biztos voltam benne, hogy mi arra már nem megyünk :oops: :oops: ... hát nem így lett ... lehet egyébként, hogy ezért is jött ki rajtam most ez a mérhetetlen vágy a kisfiunk iránt. .. meg amúgy is, minden készen van, minden őt várja, már csak Ő hiányzik!

Steiff! Szívből gratulálok!! Gyönyörű baba Alex!! Nagyon Sok Boldogságot kívánok nektek!

Dotti! De rég hallottam felőled! Hugomék Őrbottyánba laknak, sűrűn járunk arra mi is! Érdekes álmod volt! Ez valami olyat akar jelenteni, hogy várandós vagy és álmodban is tulajdonképpen azt álmodtad meg, hogy várandós vagy ... csak nem pocakban, hanem a szívedben! Gyönyörű ez lányok!

Csöpke! Kislányodnak boldog névnapot kívánok!!
Nekünk holnap lesz egy hónapja ...és valami olyasmit érzek én is. Pláne, hogy mindenki ezt kérdezgeti ...

szép délutánt, megyek főzök töltött paprikát mire a férjecsém hazaér a munkából!
Vendég

Kata!!
Töltött paprika???az a kedvencem.....hmmmm,de finom!!jó étvágyat hozzá!!
Jó nagy utat tesztek meg a hétvégén!!Vigyázzatok magatokra,és fel a fejjel,mert hamarosan nem lesz időtök ennyit kocsikázni,mert lefoglal majd benneteket a kicsi Patrik baba!! :lol: :lol: :lol:
jaaa,még annyit,hogy vésd a fejedbe,hogy igenis ANYUKA leszel!!!! :lol: :lol: :lol:
Úgy,mint itt mindannyian!!

Nekem is borzasztóan hiányzik a kicsi Babucink!!!!!!!!! :cry:

De érzem,hogy hozzánk is el fog érkezni a Kicsiknék,és ez erőt ad!!!
:lol: :lol: :lol:
kkriszi

Sziasztok!

Kicsit szégyelem magam, hogy így eltűntem! :oops:

Diadella!
Köszi a tippet! Próbáltuk a lányoknál a köhögésre az acc200, ambroxolt, rhinatiolt, fluimucilt, hirtelen ennyi jutott eszembe. Persze ezeket nem egyszerre. Gondoltam mire a Balcsira megyünk kikezelem őket teljesen, erre még mindig dolgozok! :evil: Pedig már a héten szabin kéne lennem. Hallottam hírét, milyen jó volt a szombati napotok, sajnos mi nem tudtunk kimenni, mert a keresztlányom ballagott, és garden partyn voltunk.

Csöpke!
Laurának boldog névnapot! :D

Ibi!
Gratulálok a vizsgádhoz! Még emlékszem, milyen megkönnyebbülést érez utána az ember! :D

Dotti!
De jó, hogy rólatok is lehet hallani! :D

Hoztam megint képeket is, ha nem unjátok még! :lol:
Kép lányok az évzárón

Kép lepkelányok

Kép pipacsos Zsófi

Kép Kingus csúszdázik

kizsó

Lányok!!!
Fel a fejjel!!!!!! Jönnek a babók csak még egy picikét várni kell.A gólyahírnél majdnem mindennap születik egy kis csoda. Nem is hiszitek, de gyorsan haladtok előre.
Pihenjetek kényeztessétek a párocskáitokat, mert ha itt lesz a babóka erre már kevesebb idő fog jutni. :wink:
a kicsi Alexhez nagy-nagy gratula!!!!Gyönyörű :P
Bencikénk "téteménye" ma: A kutyánk ma eszement volt. Többedszer feldöntötte Bencét.Jól bemérgedtem, mondtam a kutyának: na most megkötlek. Erre a galád kutya bebújt a tisza fa alá. Kerestem nem találtam, erre Benci hangosan"vihogva" mutatta, hogy hol van a haverja.
Szép estét mindenkinek!!

Kép
ibi01

Ibi!!

Nagyon édes lehet a kis bence,amikor a kutyussal játszik!!Gratulálok a vizsgáidhoz,és mostmár szállhatnak a papírok... :lol: :lol: :lol:

Kizsó!!

Tündériek a lányaitok!!Nagyon édesek ahogy szedik a pipacsot,és nagyon jól mutatnak a pillangó arcfestéssel!! :lol: :lol: :lol:

A lepkelányok című képen Kingus teljesen úgy néz ki mint Te!! Ahogy nő, egyre jobban téged látlak vissza a fényképén!!Mintha te lennél kicsiben!! :lol: :lol: :lol:
Kingus mellett Zsófi kukucskál az évzárón??
Nagyon édesek!!!

Érezzétek jól magatokat majd a Balcsin!!Szorítok,hogy jó időt fogjatok ki!sajnos elég csalóka mostanában az idő,még mi sem tudtuk kipróbálni a medencénket,pedig már két hete fel van állítva.

Jó éjszakát mindenkinek,és meseszép álmokat!!Kriszti
kkriszi

Kkriszi!

Bizony! Jól látod! Az ott a Zsófi az évzárón, csinálja azt, amit a nagyok! :lol:

kizsó

Kriszti! Köszi! Fini lett! :wink:

Kizsó! Dehogy bánjuk a képeket! Sőt! Én nagyon örülök neki! Olyan édesek a lánykáid! Olyan igazi csajok! :wink:
Igen, a hétvége szuper volt! Remélem, a Ti pihanésetek is az lesz a Balcsin! Ezt kívánom!

Ibi!
Bence már most nagy kópé! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Látom,mindenki hűsöl!Nagy a pangás!!!

Bár én is az elmúlt napokban elfoglaltam magam:Bodzaszörp elrakás,cseresznye befőzés.....

Ibi!

Na nagyon jót mosolyogtam a Bencés sztorin!!Nagyon aranyos kiskópé lehet!!

Kizsó!

Hát igen,egy kicsit lusti voltam írni,de megpróbálom magam összeszedni!!A lányok nagyon aranyosak!!És szívesen látjuk a fotókat!!Bár már mi is mutogathatnánk a mi kicsikéink képeit!!Jól mondom Kata és Kriszti?!

Képzeljétek el ,lenn voltam 2 hete a Tesóméknál Mindszenten,sajna csak néhány napra!!!Na az ikrek reggeltől estig az enyémek voltak,most annyira szerettek volna eljönni hozzánk nyaralni,anya és apa nélkül!!!!! :lol: Soha nem voltak még egyedül nálunk,még sírtak is ,hogy ők jönnek alig tudtuk megértetni velük,sajnos nekünk csak pár nap szabit adtak!!Így megbeszéltük,majd július végén akkor elmegyünk értük és akkor elhozzuk őket nyaralni!!Borzasztóan kíváncsi leszek ,hogy fogják magukat érezni anyáék nélkül!!Nemcsak ők de én is számolom a napokat mikor jönnek már!!

Aztán Kittike is olyan ari volt,ugyanis nekünk adták a Gergő gyerek paplan garnituráját!!Kitti megkérdezte miért a fiúsat viszi el Keresztanyu??Anya azt válaszolta:Mert Keresztanyu úgy érzi,hogy neki lehet,hogy kisfia lesz!!Erre megkérdeztem tőle ha nekünk kisbabánk lesz akkor eljön nekem segíteni pesztonkálni...??Válasza:Hát persze,majd tologatom!!De kislányod lesz??Én:Hát tudod azt még nem tudjuk,hogy kislány vagy kisfiú!
Kitti:Szerintem kislányod lesz és én velek játszok majd,de kisfiad is lesz vele meg Gergő játszik!!Ők is ikrek lesznek,mint mi! :lol: :lol: Hát olyan édes volt!!!Olyan tünemények!!

Diadella!

Milyen kicsi a világ!!A férjem nagynénje lakik Őrbottyánban!!Őt látogattuk meg és összekötöttük a kellemest a hasznossal mert Kistarcsára leugrottunk a kiságyért és a pelenkázóért!!

Na jó most már megyek lefeküdni,mert egésznap annyit de annyit dolgoztam!!!Puszi mindenkinek!!Sziasztok!!Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Dotti!!

De rég jártál már erre!!!
Amikor este írtál,én akkor sajna éppen nem voltam a gépnél. A medencében hűsöltem,vagy hűsöltünk Zolival!!
Tervezgettük közben,hogy majd mit hova rakunk majd az udvaron.Mármint a gyerekjátékokra gondoltunk.A hintát,homokozót,szeretnénk mászókát is csinátatni...na meg sok-sok egyébb csodaszép gyermekjátékok!!
Terveink már megvannak,már csak meg kell őket valósítani!!

Most vettünk valamelyik nap a Kicsikénknek egy 9-36 kilóig használható gyerekülést az autóba!!Így már ha megyünk a talikra,akkor könnyen tudunk menni,ha már nagyobb is lesz a Pincurink.Mert amíg kicsi,addig itt lesz a hordozónk!!:)

Ha majd nálad lesznek az ikrek,akkor majd gyakorolhatsz az anyaságra!!Nagyon édesek lehettek,amikor mondták,hogy majd segítenek nektek,ha ott lesz a pici babátok!!

Már a mi Kis Drágánkat nagy-nagy szeretettel várja mindenki!!A tesómék is már eltervezgették,hogy majd miket fognak majd játszani vele.Már nekik nagyok a lányaik(13 és 17 évesek)így már szeretnének nagyon babázni!!
Ők lesznek a keresztszülők!!
:lol: :lol: :lol:

Már közeledik felénk a kis Drágánk,mert most is itt kelepel a gólya a házunk előtt!! :wink: :wink: :wink: Remélem,hogy már kinézte a helyet,ahova majd elhozza a kisbabánkat,vagyis majd üzen,hogy hova is pottyantotta le!! :wink: :wink: :wink: Képzeljétek el,hogy minden nap jön a gólya hozzánk,és itt sétálgat a kertben.Van amikor kettő is ideszáll hozzánk!!
ilyenkor,mint egy gyerek megyek,és nézem őket,Zolival együtt!!
Olyan édesek,amikor itt sétálgatnak!! :P :P :P

Szép estét,és jó éjt mindenkinek!!Kriszti
kkriszi

sziasztok!
Látom megint elindult a beszélgetés. :lol: Én mostanában csak az olvasásig jutok . :cry: Apa csütörtök óta táboroztat Zánkán.Pénteken voltunk lent látogatóba. Jó volt találkozni a régi "gyerekeimmel. Olyan kedvesen fogadták Bencit. Jó volt látni, hogy egy 80 csm-es emberke megszelidíti a legvadabb magatartás zavaros gyereket is. este jöttünk haza.Azóta meg szinte egyedül vagyunk Bencikével, mert Péterem hatalmas iramban udvarol" :oops: Meg érik az eper, cseresznye, ribizli málna :roll: Mondtam nekik már csak 2 napot birjatok ki aztán jön a befőzés. Odáig jutottam el hogy minden nap leszedtem az epret, megmostam aztán ment a fagyasztóba, majd ha apa itthon lesz akkor megfőzőm lekinek.
holnap megint megyünk Zánkára. Bár már gyerekkel nem hiszem,hogy találkozunk, mert haza utazás lesz. Nem hiszem, hogy túl korán odaérnénk.De majd iparkodok. Van olyan diákunk akinek ez volt az utolsó éve nálunk.Fura érzés, hogy elmennek. :cry: Meglepiként István találkozott lent velencei kollégákkal . (Ő régen Velencén nevelőotthonozott. )Ők is táboroztatnak. Bencikénket még nem is látták.Holnap lesz a nagy bemutatkozás.Bár Ők most nagyon problémás gyerekekkel vannak.De azért egy kis beszélgetésre biztos lesz lehetőség :wink:
Szép estét mindenkinek Vagy jó éjszakát? :wink:

Kép
ibi01

Ibi!!

Jó utat holnapra,és azért mártózzatok meg a Balcsiban,ha már Zánkán lesztek!!

Én is gyerekkoromban nagyon sokszor voltam a Balcsin!!Többször voltam Zánkán is ,ami akkor még úttörő tábor volt!!:)imádtam a közös nyaralásokat a családdal!! :P :P :P

Sajnos azóta,mióta felnőtt lettem elmaradtak a közös nyaralások,mert mindenkinek máshogy van a munka ideje,így nem tudjuk összeegyeztetni!!Ráadásul apuéknak sok háziállatuk van (20 birka,4 kecske,tyúk stb...)Így azokat nem lehet sokáig egyedül hagyni!!
Így maradnak az egy-két napos közös kirándulások!! :lol: :lol: :lol:

De azért itthon sem unatkozunk.Mert van egy közel 4 méteres medencénk,ahol kellő képpen lehűtjük magunkat!!
amikor benne vagyunk olyanok vagyunk mint a gyerekek!! :P :P
Szoktunk esténként bográcsolni,nyársalni!!Tegnap pedig vettünk egy kerti grillt,amit hamarosan szeretnénk beüzemelni!! :P :P :P

Szép napot mindenkinek,és vigyázzatok az uv sugárzás ma nagyon erős!!
kkriszi

Sziasztok!

Lányok! Ti is nehezen tudtok belépni ide a fórumba? Mert engem nagyon lassan enged csak be!

Dotti! Hát tényleg kicsi a világ! / néha talán túl kicsi is :( / Akkor gondolom, hogy sűrűbben jártok erre felé .. lehet, hogy még össze is futunk egyszer!
A zárójelben írott nem rád vonatkozik, neked nagyon örülök ám. De nekem egy ilyen "túl kicsi a világ" miatt hiúsult meg az örökbefogadás, és már rég túl kellene lenni rajta, valahogy mégis borzasztóan hiányzik most a kisfiunk ...
Elhiszem, hogy várod már, hogy az ikrek nálatok nyaraljanak! Fantasztikus érzés vigyázni rájuk, játszani velük, gondoskodni róluk, már így keresztanyaként is .. hát majd szülőként!

Ibi! Vigyázzatok az úton! Bence olyan édes ezen a kis képen itt az aláírásodnál, nem csoda ha a "nagyokat" megszelidíti!

Ma műtik a kis keresztfiamat, Martint! Garat- és orrmandulával. Most kapta meg a bódító szurit .. kis drágám!!! Nagyon szorítok neki!!

Kriszti! Nagyon jó lehet, hogy az udvarotokba bejáratosak a gólyák! Erre felé nem jönnek. Viszont a hétvégén én is nagyon sok gólyát láttam!!!
Vendég

Kriszti! Nem jól emlékszem, hogy volt neked egy vonalzód az aláírásodnál?
Vendég

megint elszállt az irományom....

Kezdem újra!!
[/b]Diadella!!

A kicsi Martinkát olvastam,hogy túl van a műtéten!!Gyors gyógyulást,és sok-sok fagyit kívánok!!Ugye ilyenkor már ehet fagyit??

A gólyák komolyan mondom,hogy minden napos vendégek nálunk!!minden nap itt sétálgatnak a kertben,és gyűjtögetnek!!olyan édesek,amikor keresgélik a békákat,és egyéb bogarakat a Kicsinyeiknek!!
Naaaa,és közben terepszemléznek is!! :wink: :wink: :wink:
Majd megsúgom nekik,hogy a kicsi Patrik babával felétek szálljanak,vagy inkább vigyék el a hírét a Gólyahírhez,hogy utána Ők felcsöröghessenek Titeket!! :P :P :P

Már én is üzentem feléjük,hogy a mi Kicsikénk hírét a Gólyahírhez vigyék el,hogy utána majd Gabika telefonálhasson nekünk,hogy megszületett a kicsikénk!! :P :P :P

Vonalzóm nekem már sok volt.De én egy olyan vonalzót szeretnék,amin van egy fénykép,egy név(Gergő vagy Réka),és egy életkor!! :lol: :lol: :lol: Ez minden vágyunk,és álmunk!!!
kkriszi

Na ezt jól kiemeltem,nem volt szándékos!!
kkriszi

Sziasztok lányok!

Ibi!

Jó utat nektek,én még nem voltam zánkán sohasem,mertmár akkor megszünőben volt!!Nagyon édes lehet a kis Bence!!

Kata!

Igen,kicsi a világ!!És sajnos hallottam a veletek történteket,amit nagyon-nagyon sajnálok!!Borzasztó érzés lehetett!!De nem sokára biztos világra jön a Ti kicsi Patrikotok!!Aki elfelejtett veletek minden fájdalmat,amit eddig elszenvedtettek!!
Még kocsival most voltunk először Örbottyánban,mert vettünk egy navigációt azért,hogyha megszületik majd nekünk is a kisbabánk akkor azonnal indulhassunk hozzá!!Tehát ezt egy próba útnak is felfoghatjuk,nekünk olyan furcsa volt mert mi a kisvárosi forgalomhoz vagyunk szokva,de szuperul elvezetett az adott helyre!!Na de fogunk azért arra felé járni,mert egyszer -egyszer hétvégére leutazunk majd rokonlátogatásra!Majd esetlegesem egyeztetünk és akkor szívesen meglátogatunk benneteket!!

Igen,nagyon várom,hogy jöjjenek az ikrek!!Olyan jó érzés amikor ha náluk vagyok és Gergő velem szeretne aludni/pedig nagyon apás/Este amikor átkell ölelni és úgy alszik el!!Vagy amikor kiveszem őket a kádból és átölelnek és százszor elmondák,hogy szeretlek nagyon szeretlek!!Azt látnátok amikor játszunk és egyszerre két oldalról nyuznak!!Ha az egyik az ölembe ül jön a másik is és elkezdödik az ölelgetés!!Úgy reggelizunk és ebédelünk stb,hogy nekem közéjük kell ülnöm!!Nagyon jó érzés velük lenni,és nagyon örülök annak is ,hogy részesei lehettem annak is amikor pelusozni kellett őket,meg eteni,büfiztetni stb...Most legutobb amikor lenn voltam,téma volt miért nem lakunk ott nálunk,költözzünk oda!!Imádom őket!!

Kriszti!

Azt a gólyát kérd már meg (mi is nagyon várjuk már a kisbabánkat ) nekünk is hozzhatna már mielőbb kicsi babát!!De jó nektek,hogy lubickoltatok!Mi is vettünk grillsütőt,(már kettő is van)csak már ki kellene nekünk is próbálni a legújabbat!!Most ez a meleg annyira lefáraszt!!Ma is a boltban 29 C° -ban pakoltuk az árut,hát mindenen folyt a víz!!Talán lesz a héten vagy jővő héten klíma!!Már nagyon várjuk!!Ilyenkor irigylem a volt munkahelyemet több volt a szabi!!De ez van és ezt kell szeretni!!

Na megyek mert szófosásom van!!Sziasztok!!Kellemes estét mindenkinek!Puszi Rita

Kép
dotti

Dotti!!

Oké,majd a Ti babátokat is megsúgom a gólyának,és az összes többi várakozónak is kérek egy-egy kisbabát!! :P :P :P
ma is lubickoltunk este a mediben!!
Annyira jó már!
Igaz,egy picit hidegnek érezzük,amikor belemegyünk,de utána pedig annyira jó,hogy alig tudunk kiszállni belőle!! :lol: :lol: :lol:
De addig benne maradtunk,amíg a gólya madarunk meg nem érkezett!!
Mindig este fele érkezik meg hozzánk nagy kelepeléssel!!
Annyira figyelt minket,hogy pancsizunk!!Annyira aranyos!!:)

Nagyon édesek lehetnek az ikrek!!Gondolom,hogy már számolgatod a napokat,hogy mikor mennek hozzátok!!
kkriszi

Sziasztok!!
Martinnak gyors gyógyolást!! :lol: :lol:
Szerencsésen megjártuk Zánkát. Hála istennek hamar hazavitték a gyaerekeket így mi is megkaptuk már 11 órakor Apát :wink: Du 5 -igpancsiztunk. Bence nagyon élvezte, de legjobban a sarzást élvezte. Mi leégtünk tisztességesen, mert mind a ketten Benit kenegettük. Túl jó naptejet vettünk, mert még csak meg sem látszik hogy napon volt :wink: A kalapját allandóan a vízbe vágta, utána meg a fejébe húzta.Gondolhatjátok milyen édes volt amikor nem tudta honnan folyik a víz :roll: :lol:
Dotti! Akkor nagyszerű hétvégétek lesz :lol:
Kriszti! Én a helyedben békákat tenyésztenék :wink: hogy jól odaszokjanak. Meg legyen egy kis lelkiismeret furdalásuk, hogy nem hoztak még pindurit.Biztos nagyon fognak igyekezni!!!
Szép délutánt mindenkinek!!
Ibolya

Kép
ibi01

Ibi!!

Jó lehetett nektek pancsizni a Balaton hűs vizében!!nagyon édes lehetett a kicsi fiatok,amint pancsikol!!:)

A gólya madár minden este jön,és hangos kelepeléssel jelzi érkeztét!
remélem,hogy hamarosan hírét fogja hozni a kicsikénkek a Gólyahíren keresztül! :lol: :lol: :lol:

Már nagyon várjuk a Kis Drágánkat!!! :P :P :P
kkriszi

Sziasztok!

Köszönjük szépen, Martinka már otthon van. Voltam nála látogatóba! Jó a kedve és azt mondja, hogy nem fáj a mandula helye. Ügyes fiú nagyon! :wink:

Ibi! Milyen a Balcsi? Nagyon szeretem a Balatont, mi Csopakra szoktunk menni.
Bence nagyon édes lehetett, ahogy folyt a víz a kis kalapjából! :lol:

Ma én is medencéztem. Olyan jó volt!

Dotti! Remélem, hogy mielöbb lesz klíma a boltban, nem irigyellek, hogy ilyen melegben kell lenned.
A férjecskémet is úgy sajnálom, hogy kint dolgozott ma is ebben a hőségben! :roll:
Vendég

Kata!!
Örülök,hogy jól van ez a nagyfiú,aki már tényleg nagyot nőtt már!!!Ugye jól emlékszem,hogy még most ballagott az oviból??
kkriszi

Kriszti! Bizony! :wink: Most ballagott az oviból és most kezdi az isit! :wink: Nemsokára 7 éves lesz!
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok!Hű ma mindenkit lefárasztott a hőség!!Még az a legrosszabb,hogy egy napszövet köppenyt is fel kell vennünk munkaruha gyanánt!!Na de ma aranyos volt a fönökünk,mert megengedte,hogy polóba lehetünk!!Na de zárásra lejött a tulaj aki szóva is tette :ez az új egyenruhátok!!Na holnap lehet,hogy mindenkinek lesz majd jó kis eligazítás!!Amúgy meg elviselhetettlen a meleg!!Talán jővő hét végére már lesz klíma!!Na de ezt még meglátjuk!!

Kata!

Martin nagyon aranyosan viselte a műtétet!!Gondolom már várja is az iskolát!!Ami biztos eleinte furi lesz,merthát kötöttségekkel jár!!

Ibi!
De jó volt nektek,ma én is inkább pihentem volna!!

Kriszti!

Köszi,hogy továbbitod az üzenetet a gólyaúrnak!!Tőlünk két házzal odébb kelepel!!Tegnapelőtt felmentem az msn-re,de nekem is vacakol,százezerszer lefagyasztotta a programot!!Majd holnap vagy holnapután duncsizunk!!Addig is jó lubickolást!!

Sziasztok!!Jó pihenést nektek és strandoljatok sokat,már aki megteheti!!Puszi Rita

Kép
dotti

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?