Sziasztok!!
Dotti!!
De rég jártál már erre!!!
Amikor este írtál,én akkor sajna éppen nem voltam a gépnél. A medencében hűsöltem,vagy hűsöltünk Zolival!!
Tervezgettük közben,hogy majd mit hova rakunk majd az udvaron.Mármint a gyerekjátékokra gondoltunk.A hintát,homokozót,szeretnénk mászókát is csinátatni...na meg sok-sok egyébb csodaszép gyermekjátékok!!
Terveink már megvannak,már csak meg kell őket valósítani!!
Most vettünk valamelyik nap a Kicsikénknek egy 9-36 kilóig használható gyerekülést az autóba!!Így már ha megyünk a talikra,akkor könnyen tudunk menni,ha már nagyobb is lesz a Pincurink.Mert amíg kicsi,addig itt lesz a hordozónk!!:)
Ha majd nálad lesznek az ikrek,akkor majd gyakorolhatsz az anyaságra!!Nagyon édesek lehettek,amikor mondták,hogy majd segítenek nektek,ha ott lesz a pici babátok!!
Már a mi Kis Drágánkat nagy-nagy szeretettel várja mindenki!!A tesómék is már eltervezgették,hogy majd miket fognak majd játszani vele.Már nekik nagyok a lányaik(13 és 17 évesek)így már szeretnének nagyon babázni!!
Ők lesznek a keresztszülők!!
Már közeledik felénk a kis Drágánk,mert most is itt kelepel a gólya a házunk előtt!!
Remélem,hogy már kinézte a helyet,ahova majd elhozza a kisbabánkat,vagyis majd üzen,hogy hova is pottyantotta le!!
Képzeljétek el,hogy minden nap jön a gólya hozzánk,és itt sétálgat a kertben.Van amikor kettő is ideszáll hozzánk!!
ilyenkor,mint egy gyerek megyek,és nézem őket,Zolival együtt!!
Olyan édesek,amikor itt sétálgatnak!!
Szép estét,és jó éjt mindenkinek!!Kriszti