Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én is mindennap benézek ide, de sehol senki. De úgy rémlik, a nagy csend után valami szupi szokott jönni!
Lányok, kihez fog most érkezni a gólya?

Gabi
fitgabi

Sziasztok,

Nagyon régen jártam felétek,de mostmár hivatalosan is beállhatok közétek, mert megvan a határozatunk. :D
Elkeztünk gondolkodni azon, hogy jelentkezünk alapítványokhoz. Milyen jellegű önéletrajzot kell irni ? Tudnátok ebben segíteni?

Kép

csibe
csibe32

Szia Csibe!

Én a Bölcsővel kapcsolatban tudok Neked mesélni, ha erre gondoltál.
andem

Szia Csibe!

Gratulálunk a határozathoz! Én csak azért írok, hogy mihamarabb jelentkezzetek az alapítványoknál, mert úgy sajnálom, hogy mi 3 hónapot vártunk vele, és most azt elpazarolt időnek találom.

Mi a Gólyahírnél és az Alfánál állunk sorban. Azt hiszem, csak a GH kért önéletrajzot, de ez egyáltalán nem biztos. Mi egy normál, egyoldalas önéletrajzot adtunk be, mint amilyen munkakeresésnél is kell.

Gabi
fitgabi

Sziasztok,

Köszi a válaszokat.

Andem érdekel a Bölcsös alapitvány. Megköszönöm, ha mesélnél róla.

Fitgabi köszi a választ.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok! Bocsi a bepofátlankodásért!

5 hetes szuka kiskutyáknak keresek gazdikat! Magyar vizsla apukától és Rotweiler anyukától származnak. Teljesen egészségesek, játékosak, barátságosak. :D Mindkét szülő kisgyerek mellett nőtt fel és soha semmi gond nem volt velük.

Ingyen elvihetők, mert a gazdijuk sajna semmiképp sem tudja megtartani őket! :(

Átvehetők személyesen Nagycsécsen (Borsod megyében), vagy megyén belül akár házhoz is visszük.

Ha valakit érdekel, légyszi privát üziben keressetek! Köszi!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatnék hozzátok? :)

Kép
kicsiszív

Kicsiszív!

Hát persze,szeretettel üdvözlünk! :D

Mostanában ugyan elég kihalt a topic,de ez jót is jelent,mert egyre többen babásodtunk az elmúlt időszakban és kevesebb idő jut írásra.

Írj magatokról,ha van kedved.

Üdv:Csöpke-Betti

Kép
csöpke

Szia Csöpke!

Köszönöm szépen! Sajnálom, hogy kihalt, mert szívesen beszélgetnék anyucikkal is. :) Ahogy veled is. Ti mennyit vártatok a babára és honnan kaptatok végül?

Ahogy látod mi hivatalosan 7 hónapja várunk. Nem hivatalosan 8 éve. :( Ugyanis 2000-ben esküdtünk a férjemmel. Azóta persze többmindenen átmentünk volt több inszeminációnk, lombik program. Most már nagyon szeretnénk ha végre megtalálna minket is a Boldogságunk! :) De biztos vagyok benne, hogy hamarosan "kopogtatni fog".

Mesélsz Te is magadról, magatokról?

Kép
kicsiszív

Szia!

Mesélek szívesen,hátha lassacskán idetalálnak a többiek is. :D

Mi is 2000-ben házasodtunk össze a férjemmel és tulképp azóta vártunk a csodára.Aztán két és fél éve volt egy méhen kívüli terhességem az első(és utolsó) lombikból,meg egy életmentő műtét,mert nem találták sehol az elkóborolt embriót :( :( :(
Na ezután döntöttünk úgy (főleg a férjem ragaszkodott hozzá),hogy befejezzük a kezeléseket és jelentkezünk öf-ra.
2005 őszén kezdtük a várakozást. 2007 márciusában felcsillant a remény,hogy szülők leszünk(Tegyesztől nyílt öf-val),de nagyon rosszul sült el a dolog,úgyhogy nem lett belőle semmi.Akkor jól megzuhantunk, padlóra kerültünk rendesen és azt gondoltam,megint hosszú hónapokig nem fog történni semmi.De történt :D Május elsején meszületett Laura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyílt örökbefogadással kórházból került hozzánk. Háromnaposan ismertük meg és kéthetesen hoztuk haza és azóta hatalmas boldogság van nálunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kb 19 hónapot vártunk a kis tündérkirálylányunkra.
Holnap lesz az első születésnapja,iszonyú gyorsan elment ez az év. :lol:
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe,ha bármi érdekel még,kérdezz nyugodtan. :D

Ti várakoztok több helyen is? Újszülöttet szeretnétek?

Jó kis társaság van ám itt,reméljük hamarosan előbújnak

:D

Szia! Csöpke

Kép
csöpke

Sziasztok!!

Csöpke!! Isten Éltesse Nagyon sokáig, bolodgságbna a kis Laurát!!

Kicsiszív! Szeretettel üdvözöllek! Biztos, hogy egyszer mindannyiunknak megcsörren a telefonja és mindannyian megtudjuk milyen az a boldogság amit csak egy gyermek adhat!!
Itt jó helyen vagy ... bár tényleg nagy a pangás .. de talán most beindulunk újra! :wink:
Voltál a legutóbbi Gólyahíres találkozón?
Vendég

Sziasztok,

Ti mi alapján döntitek el, hogy melyik alapitványhoz jelentkezdtek?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!!!

Újra kezd beindulni az élet!!!:))))

Kicsiszív!!!
Szeretettel üdvözöllek én is itt a fórumon!!Nagy a pangás,mert sokan közülünk már a Kis Trónörökössel,vagy a kis Tündérkirálylányukkal vannak otthon elfoglalva!!!:))))
Meg hát a jó idő is a természetbe csalogatja a fórumozó társainkat!!

Csöpke!!!
Isten éltesse a kicsi Laurádat!!!!!A legszebb hónapban született,és mindig pirosbetűs ünnepen ünnepelheti a szülinapját!!!
Imádom a májust!!Ez a legeslegszebb hónap,hisz ekkor ismertem meg a férjemet,és ebben a hónapban mondtuk ki a boldogító igent!!!:)))

Csibe32!!
mindenkinek saját magának kell eldöntenie,hogy melyik Egyesületet,Alapítványt választja!!Azt kell választania,akiben 100%-ban megbízik.
Mi rengeteget olvastunk a Gólyahír Egyesületről,és nekünk nagyon-nagyon szimpatikusak voltak!!Amikor pedig beszélgettünk telefonon Gabikával,a Gólyahír Egyesület vezetőjével,megbizonyosodtunk róla,hogy jól döntöttünk,hogy a Gólyahírt választottuk.100%-ban megbízunk a Gólyahírben,és tudjuk,hogy mindent megtesznek azért,hogy megszülessen nekünk is a kisbabánk,akit már nagyon-nagyon várunk!!

Szép estét,és jó éjt mindenkinek!!Kriszti
kkriszi

Szia Csibe!

Mi ismerősöktől és innen hallottuk, milyen jól műkődik a Gólyahír Egyesület, meg megnéztük a honlapjukat is. Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy náluk nem baj, ha máshol is állunk sorban.
Az Alfánál is az a helyzet, hogy nem zavarja őket, sőt ajánlják, hogy máshová is jelentkezzünk.
Nekünk ez fontos szempont volt.
A Bölcsőnél nem állunk sorban, egyrészt messze van Szekszárd, másrészt tartok a vezetőjük kemény stílusától, bár róla ezt csak hallomásból tudom.

Kicsiszív, üdv itt nálunk!

Kellemes hosszúhétvégét minden babásnak és várakozónak!

Gabi
fitgabi

Fitgabi!!!

Lám,lám,egyszerre írtunk!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!
kkriszi

Hali mindenkinek!

ISTEN ÉLTESSEN CSÖPKE 1 ÉVES LAURÁJA!
fitgabi

Diadella,Kkriszti,Fitgabi!

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat! Hihetetlen,hogy így elment ez az év,rengeteg örömet hozott ez a pici lány az életünkbe. :D :D :D :D :D

Puszi mindenkinek és szép hosszú hétvégét nektek!

Kép
csöpke

LAURA !!!!!!!!!!KEDVES KICSI NAGY LÁNY BOLDOG SZULINAPOT KIVÁNUNK NEKED ES SZULEIDNEK !!!!!!!!
CSÖPKE HIHETETLEN DE IGY VAN MEGY AZ IDO !(ÖREKSZENEK EZEK A GYEREKEK)
SOK SOK PUSZI LAURANAK!!!!!!!!!!!!

Kép
móncsi+3

Moncsi!
Csabikának boldog születésnapot, neked pedig boldog névnapot kívánunk!
Simineni
simineni

Sziasztok!!

Szüli- és Névnaposainknak Nagyon Sok Boldogságot Kívánok! :P

Kivel mizujs van?
Vendég

Kedves Csöpke! :)

Isten éltesse a drágaságodat, nagyon -nagyon sokáig! :)

Kép

Mi is több helyen várunk és reménykedünk, hogy végre eljön hozzánk is a gólya. :) Igen elsősorban újszülöttet 0-1 éves korig. :)

diadella :)
Látom nagyon közel van egymáshoz a dátumunk. Ti valamikor októberben kaphattátok kézbe a határozatot. Igaz? :) Nem voltunk a találkozón, Ti voltatok? Úgy gondoltam (sajnos) még nagyon messze vagyunk. :( Az írták az első 50 mindenképp menjen el, oooh mi attól még nagyon messze vagyunk. :( Ti is újszülötett szeretnétek?

kkriszi :)
Ha jól sejtem Ti is várakozó állásban vagytok ugye? Mióta vártok csöppségetekre? Mert azt látom, hogy hamarosan házassági évforduló. :)

Kép
kicsiszív

Csöpke :)

Fényképet nem töltesz fel a kis szülinaposról??? :) Úgy megnézném Laurádat!!

És természetesen móncsi Csabijának is minden szépet és jót a 2. születésnapja alkalmából! :)

Kép

Kép
kicsiszív

Móncsi!

Köszönjük szépen neked is,én is boldog szülinapot kívánok Csabikának! :lol: :lol: :lol:

Kicsiszív!

Köszönjük a köszöntést,nagyon szívesen küldök szülinapos nagylány képet :lol: ,ha küldesz email címet :lol:

Tegnap volt a nagy családi ünneplés,kicsikénk tündér volt, annyira megható és hihetetlen,hogy ez a pici emberke az egész család szeme fénye már egy éve. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek

Kép
csöpke

Kedves Ünnepeltek!!!
Nagyon sok boldogságot kívánunk szeretettel!!! :lol: :wink:
Ibolya

Kép
ibi01

Kicsiszív! Igen mi egy újszülött kisfiúra várunk! Ez volt az én férjecskémnek az egyetlen kívánsága, hogy legyen az első gyermekünk kisfiú! :wink: Az a helyzet, hogy mi már nagyon közel vagyunk az álmunkhoz, mert félroma kisbabát is beírtunk és nagyon kevesen vannak akik vállalnak félroma babát! :wink:
Vendég

Olyan nagyon rég nem írt ide senki!! Miért??? :(

Dotti!! Boldog névnapot!!
Vendég

Szép napot mindenkinek!!

Nagy a pangás lányok!!Merre vagytok??
Én is ritkán jövök erre!

Meséljetek,mi történik veletek??

Mi tegnap,gyermeknapon ünnepeltük a házassági évfordulónkat,ma pedig a megismerkedési évfordulónk napja van!!:)

Lassan itt a nyár!!Jó pihenést,babázást,várakozást mindenkinek!!Kriszti
kkriszi

Szia Kriszti!! De jó, hogy végre van itt valaki! Valahogyan fel kellene lendíteni újra a topikot, olyan jó volt ide járogatni!

Gratulálok a házassági évfordulótokhoz és a megismerkedési évfordulótokhoz is!

Nagyon szupi idő lesz a héten, mi felállítottuk a kis kerti medencénket már, remélem ha jönnek a nagy melegek a héten lesz alkalmam egy kicsit pihizni benne. Nem nagy medence, de arra pont jó, hogy az ember jól érezze magát egy kánikulai napon!

Épp most nézem a vonalzómat itt, hihetetlen, hogy már 7 hónapja, hogy elkezdtülk az örökbefogadást ... komolyan úgy érzem, hogy repül az idő .. bár néha elég nehéz!
Kitartás mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Én mindennap megnézem, járt-e erre valaki, és most végre igen, van hír rólatok!

Kriszti, téged a GH-n tudlak követni.
Diadella nincs még híretek? Közel álltok a különleges sorban? Ott már mindenórások vagytok?
Dotti, mi van veletek?
Csöpke, puszi, mi egyszer fenn, egyszer lenn, most a lentebb dominál.

Amúgy elkezdtünk foglalkozni a babaszoba kérdéssel, hamarosan kicsomagoljuk a régi tapétájából a szobát, már régóta küzdünk vele, de hát nem hajt a tatár. Sajnos. Olyan rosszul volt felrakva az előző, nehéz volt leszedni, de szerintem holnap végzek vele.
Nézegetem már, milyen is legyen a babucink tapétája.

Szép hetet mindenkinek, írjatok!
fitgabi

Szia Fitgabi!! Jó, hogy Te is itt vagy! Tényleg jó lenne, ha újra beindulnánk .. jó kis csapat van itt!

Biztos nagyon tudatlan vagyok .. de mi az a GH?? Ha nem vagyok túl indiszkrét? Ja már rájöttem. :lol: :lol: :lol: Hát igen annak a fórumnak Kriszti a lelke!!

Igen, így is mondhatjuk, hogy "mindenórásak" vagyunk. :wink: Most nincs hír. Igazából fogalmam sincs, hogy írhatok e nyílt fórumon valamit is erről. Persze konkrétumok nélkül. Ezért nagyvonalakban csak annyit, hogy egyszer már majdnem ... :wink: Nem sikerült. :cry:
Vendég

HÚÚÚ Diadella! Hát értetek akkor lehet mostanában már izgulni! Ez szuper! A majdnemről pedig remélem te is tudod, h ő nem nektek született. Ti már közelről látjátok az alagút végét!

Többiek? ????????????????????????? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :?:
fitgabi

Igen tudom, bár ettől nem volt könnyebb akkor. :wink:
Nagyon, nagyon várjuk már a mi pici fiunkat!!

Többiek??? Merre vagytok??
Vendég

Sziasztok!!

Diadella!!
Köszi a gratulát!!Nagyon szorítok értetek!!Olvastam Rólatok,és nagyon sajnálom...de nagyon szorítok értetek,hogy minél hamarabb megszülessen a Pici fiatok!!:)

mi is nagyon-nagyon várjuk,hogy megérkezzen hozzánk a gólya!!Már mindent bevásároltunk,már csak néhány apróság hiányzik!!De az majd akkor is ráér,ha megszületik a Kicsikénk!!

Mi is szeretnénk már felállítani a kerti medencénket!!Ma is olyan meleg volt,hogy jó lett volna lubickolni egyet!!:)
A mi medencénk 366 átmérőjű.Nem nagyon nagy,de lubickolni éppen elég benne!!
Ti mire rakjátok a medencét??Vagyis mit tesztek alá??
Mert mi tavaly szőnyegeket tettünk alá,és úgy egy takarófóliát,és úgy tettük rá a medencét!egyébként betonplacc van alatta!
Csak sajnos a tavalyi szőnyegek tönkrementek,így venni kellene padlószőnyeget,vagy valami erősebb takarófóliát alá,hogy nehogy valami kivágja az alját!

Fitgabi!!
Örülök,hogy te is itt vagy!!

Puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Kriszti! Nekünk egy picit kisebb medencénk van, 260 cm az átmérője ... de ez is épp elég nekünk. Majd jövőre amikor a kisfiunk nyárra kb egy éves lesz akkor veszünk egy nagyobbat, amiben úszógumival ő is tud már lubickolni. /persze segítséggel/

Mi egy nagy takarófóliát tettünk alá, de nekünk nem beton van alatta, hanem föld és körülötte pedig fű. Eddig még nem vágta ki semmi az alját. Ez a harmadik nyár, hogy használjuk és nagyon szeretem! Olyan jó kis kikapcsolódás!

Köszi a drukkot. Elkel. :wink:
Kitartás nektek is!!
Vendég

Szasztok!!! Mi is itt vagyunk!!!! :lol: :P
Diadella!!! Nagyon-nagyon szorítunk!!!!
Bence már szalad!! Ma kisgagyóban volt pelus nélkül. Első balesetre rá sem hederített, másodszorra rettentően csodálkozott, erre még a tetejébe még a kutyus is odaszaladt és ő is pissantott egyet ugyanoda. :oops: :lol:
Hamarosan teszek fel képet Őkelméről.Most nyakig vagyok a tanulásban pénteken szigorlatozok :cry:
szép estét mindenkinek!!!

Kép
ibi01

Diadella!!

Nekünk még ez a medence az idén ünnepli első szülinapját!azelőtt kisebb medink volt!
Mi is gondoltuk,hogy a fűre kellene tennünk(mert van bőven füves területünk,mert nagy kertünk van!),csak eddig az volt a tapasztalatunk,hogy mikor felszedtük ősszel a medencét tele volt gilisztákkal,meg bogarakkal az alja.Ezért csináltunk két éve egy betonplaccot.de így simán nem merjük rátenni,mert egyrészt nagyon kemény,másrész pedig nem szeretnénk,ha a betonban lévő diletációnak a széle(ami a járdán is szokott lenni,azok a csíkok!)megsértené!

Ezért most kutakodunk olcsó padlószőnyegért,vagy PVC-ért!De a hétvégén minden képpen muszáj lesz venni valahol,mert már hiányoljuk a házi standunkat!! :P :P :P

Már a Kicsikénknek vettünk kicsi medencét,amiben majd először fog fürdőzni!Az egy kis pancsoló,amibe majd meleg vizet lehet tenni!!Nagyon aranyos!!Ha pedig majd már nagyobbacska lesz,akkor pedig irány a nagy medence!! :P :P :P

Már nagyon várjuk,hogy itt legyen velünk,és szerethessük,imádhassuk!! :P :P :P
Istenem!!!Mennyire hiányzik már!!
Minden gondolatunk körülötte forog!!Már egy csomó kis rucija van!!Szebbnél szebbek!!annyira imádom nézegetni,hajtogatni,rendezgetni....

Boldog vagyok,hogy egyszer majd én is Anya leszek,és mi is Boldog családdá válunk!!!
kkriszi

Kriszti! Akkor legjobb tényleg a PVC vagy a szőnyeg ... bár ez utóbbi amikor szétszeditek majd a medencét nyár végén elképzelhető, hogy kidobós lesz. Először mi is egy puha nagy plédet tettünk alá .. de ki is kellett dobni nyár végén .. azóta csak fólia van alatta .. ezt is ki kell dobni, de ezért ugyebár nem kár anynira.

Ibi! Köszönjük!! De jó, hogy Te is itt vagy! Szépen lassan gyűlik a csapat! Gyerünk-gyerünk lányok ... jelentkezzetek!!
Szigorlathoz nagyon sok sikert kívánok .. Bencéről pedig várjuk a képeket!!
Vendég

Sziasztok!

Én is rég jártam már erre! :oops:
Azért a háttérből szorítok nektek, hogy minél hamarabb babásodjatok!

kizsó

Drága Kizsó!!!

De jó,hogy te is itt vagy!!Már olyan régen beszéltünk!!
Kerestelek benneteket a lovasnapokon,de sajnos nem láttalak titeket!!
Voltatok??
Nagyon szuper volt,mi mind a két nap kinnt voltunk!!szuper idő volt,és rengeteg ember,na és gyönyörű lovak!! :P :P :P

A kicsi Zsófinak tetszik az ovi??Már biztosan megszokta!! :lol: :lol: :lol:

Köszönjük mindannyiunk nevében a szorítást!!
kkriszi

Kizsó! Hát Te is előbukkantál??? Szupi!! Meghallottad, hogy kiáltottam, hogy gyertek csajok! ? :wink:

Akkor kiabálok tovább hátha más is meghallja ..
GYERTEK CSAJOK!!!!! :wink:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Szépen lassan újra összegyülik a mi kis Csipet-csapatunk!! :wink:

csut79!!
Hogy van a kis pocaklakód??Már olyan régen nem jelentkeztél!!Várjuk a híreket!!

Persze mindenkit várunk vissza,és meséljetek,kinél mi újság van??
Képeket is várunk,mert nagyon imádunk fényképeket nézegetni!!!

További szép napot!!Kriszti
kkriszi

Sziasztok!!

Mi jót csinálnak ezen a nagyon meleg napon a kisgyermekes anyukák?? Na és a leendő anyukák??

Lányok! Azt álmodtam, hogy a hugicámnak van egy pocaklakója! :wink: Ami tulajdonképpen nem elképzelhettlen, mert úgy tudom, hogy mire Martin isibe megy /szeptembertől/, addigra húgom szeretne kistesót a pocakba, hogy itthon tudjon maradni és Martinnal foglalkozni, tanulni. /én sem maradnék ott azon a munkahelyen ha pocaklakóm lenne, és senkinek sem javasolt/.
Szóval az álomnak ez a része nagyon szupi .. az viszont már nem annyira, hogy az álmomban hugom kb 5-6 hónapos terhes lehetett ... és mi még mindíg vártunk a kismanónkra! :( :( Nagyon remélem, hogy ez nem így lesz, mert annyira várja őt az ágyikója, a ruhácskái, minden-minden ... de legjobban a leendő szülei!!!
Vendég

Sziasztok!!

Diadella!!

A Te kis pocaklakód,aki Életet Adó anyukája hasában él , és aki a szívetekben a legnagyobb helyet foglalja el hamarosan meg fog érkezni hozzátok!!már csak egy megfelelő alkalmat akar kiválasztani,hogy mikor bújjon elő a nagyvilágba!!

Már nem sok van hátra!! :wink: :wink: :wink:

Én is nagyon várom már a mi Kicsi Szívlakónkat,aki a szívünkben a leges-legnagyobb helyet foglalja el!!
Már annyira szeretem,imádom Őt,pedig még azt sem tudom,hogy hogy fog kinézni!!
Már a kisruhácskákba beleképzelem,hogy milyen jól fog mutatni bennük!! :lol: :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!!kriszti
kkriszi

Sziasztok!!

Igen Kriszti nagyon remélem, hogy így lesz! Tudod az a múltkori eléggé megviselt ... hihetetlen, hogy ha kétszer látsz egy csecsemőt és egy halovány kis remény is van rá, hogy Ő a Te babád lesz, mennyire nagyon meg tudod szeretni!

Most is álmodtam ... a hugommal voltunk valahol ... és az ő babája már megszületett, sőt, már egy hónapos volt!! Nekem még akkor sem volt. Én nem tudom, miért jönnek ezek az álmok ...

Kriszti tudnál nekem segíteni Tesz-vesz ügyben? A vatera számomra érthetőbb egy picit .. de a teszveszen pl hogyan tudok babaruhákat kiválasztani? Mert én sehogy sem találom őket. Úgy szoktam csinálni, hogy egy más terméket kiválasztok ... pl babahordozót ... utána megnézem az illetőnek a többi termékét és úgy találok babaruhákat. De direktbe nekem nem jönnek elő.

A másik ... a babaszobán tényleg van olyan ahol nem licitálni, hanem alkudni lehet? Mert valahonnan ezt hallottam, de ezt sem találom, csak a licites aukciókat! :lol:
Vendég

Lányok! Nekem ma rengeteg kérdésem van! :lol: :lol:
Kaptunk egy etetőszéket. Nagyon jól néz ki, egyetlen baja van csak, hogy nincs meg hozzá az öv amivel a picit be lehet kapcsolni, hogy ne tudjon kiesni belőle.
Bár az etető résznek a támláját eléggé oda lehet tolni a babához, de sztem ez így nem biztonságos. Viszont csak ezért nem szeretnénk másikat vennni, mert amúgy nagyon tetszik!
Én már nézelődtem, de sehol nem találtam külön biztonsági övet rá.
Van valami ötletetek?

ő lenne az
Ami középen a pici lába között jön fel, az a része megvan, csak a deréköv, vagy hogyishívják hiányzik.

Kép

Kép
Vendég

Etetőszék biztonsági öv probléma megoldódott!! Írtam a Brendonosoknak, és egyből válaszoltak is és megadták a linket ahol megtalálom az ő termékeik közt. Mondjuk eszembe nem jutott volna "kengyel" néven keresni .. így nem csoda ha nem találtam! :lol:
Vendég

Diadella!!

A Teszveszen a Ruházat címszó alatt találod meg a babarucikat!Ne a baba-mamában keresd!!
Én már olyan sokat vásároltam,hogy már tényleg leállok,mert olyan sok van!de nem volt szívem otthagyni őket,mert egytől-egyig amit megvettem olyan gyönyörűek!! :wink: :wink: :wink:

A babaszoba.hu-n az apróhirdetéseknél vannak fixáras termékek,ahol nyugodtan lehet alkudni,vagyis egyezkedni!!Már itt is vásároltam sok mindent,és nagyon kedvesek,és segítőkészek voltak az eladók!!még szállítás ügyben is!! :wink: :wink:

Örülök,hogy a biztonsági öv téma megoldódott.Én is olvastam több helyen,hogy lehet külön kapni bele!!

M is megvettük az etetőszékünket!!Csodaszép!!Világoskék színű,nagyon aranyos!! :lol: :lol: :lol:
A tietek is nagyon szép!!

Szép estét mindenkinek!!!Kriszti
kkriszi

ááá, hát akkor ezért nem találtam! Én a baba-mama menüpont alatt kerestem. :lol: Köszönöm! :wink:

Teszel fel képet az etetőszékről? De ha nem akarsz, jó úgy is ha mailben küldesz! Szívesen nézegetem a babaholmikat!
Vendég

Diadella!!

Szívesen megmutatom az etetőszékünket!!
Egyszerű,de nekünk nagyon tetszik!!

Kép Kép

Akkor Te is belemélyültél a licitálásokba!! :wink: :wink: :wink:

Nekünk is volt olyan hét,hogy minden nap jött csomagunk!!Már a postás kezdett kiakadni!! :oops: :shock: :oops:

De nem tudtam otthagyni a szebbnél szebb dolgokat!!
De mostmár leálltam,mert már alig férünk a sok-sok rucitól!!

Ha van kedved,Te is tehetsz fel képeket a kicsi fiatok babacuccaiból!!

Jó éjszakát!!Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Én általában csak olvasó üzemmódban szoktalak benneteket követni, s nagyon-nagyon ritkán írni. De sajna mostanában mindenki el-el maradozik, s így nem pörög a fórum.
Diadella valahol lemaradhattam, mert említetted hogy volt egy majdnem. Az mikor volt , s írtál róla? S a Gólyahíren keresztül?
debim

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?