Sziasztok!!
Zalánkának Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!
Tényleg nagyon kicsi itt a forgalom mostanában. Remélem, picit fellendül a fórum.
A babasarok / babasarok lesz, nem babaszoba
/ még nincs készen teljesen. Ki van festve és a kiságy is már bent van, de a kókuszmatracot pl nem vettük még ki a csomagolásából, még a brendonos csomiban van, addig nem akarom amíg Patrik nem érkezik meg hozzánk.
A falra jövőhéten tesszük fel a díszítő csíkot.
A baldehint holnap mosom és vasalom, az összes babaruha, paplan, ágyneműhuzat, kissapik már ki vannak mosva és élére sorakozva várják Patrikot a kis szekrényében.
Babakocsit jövőhéten vesszük meg, már kinéztük.
Már a macikákat is kimostam ami a zenélő körforgón van, de még nem teszem fel azt sem. Nem akarom, hogy feleslegesen esetleg porosodjon.
Egyébként pedig a popsitörlőkendőktől a cumisüvegekig, bébiételmelegítőn át a cumisüvegsterilizálóig, minden megvan még a bébi körömolló is .. sőt már kezdő pelusunk is van. Ajándékban kapott Patrik most hétvégén sógórnőméktől egy csecsemőmérleget. Szóval néhány apróság hiányzik már csak no és persze a kisfiunk!! Akit már nagyon-nagyon várunk!
Én nem tudom, hogy mikor jön az a bizonyos telefon, de azt tudom, hogy ez az érzés fantasztikus már most!!