Új privát üzeneted érkezett!

De most esik le te hol is dolgol ???????????????????????????
Másnap meg viszed a receptet :):):):):)
naninga

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! Hasonló jókat kívánok minden Ildikónak és Zoltánnak. (enyém apa is Zoltán)

Diadella :)
Csak nem ?! :D Máris? Megfordították a sort, most hátulsó pár előre fuss? :wink:

Kép
petyaanya

Dotti!!! Igen, picit eltűntem és igen picit hallgatag vagyok, mert alig bírok megszólalni, hatalmas nagy boldogság vár ránk nemsokára. Még nem tudni, hogy mikor de a közeljövőben az biztos!!! :wink:
???

Diadella!
Csak nem...?Vagy de...?...??!!!!!!!!!!! :o :o :) :D

Ildi_ko, ekkora tömegnél mindig van alapzaj, sokkal nagyobb, mint egy-két gyermeknél. Ehhez nagyon hamar hozzászoksz, nem úgy, a látogatók. Ők ugranak, jajongnak, hogy mi történik a gyerekszobában. "csak ölik egymást..." :o)) Az állandó csetepaté igen megedzi őket, vitás esetekben nehéz felvenni velük a versenyt. Azt tapasztaltam, hogy itthon megy a hirig, aztán amikor külsős keveredik konfliktusba velük, azonnal összezárnak és az olyan, mint az úthenger, ha csak megkérdezik is, mi bajod a tesómmal. Én itt mindenkinek pont annyi zajt kívánok az életébe, amennyivel jószívvel meg tud küzdeni. :lol:

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Naninga!! Természetesen rosszul tettem fel a kérdést! A kérdés helyesen úgy hangzik, hogy mikor kell elmenni a gyerekorvoshoz, hogy milyen tápszert írna fel. A recept természetesen nem akadály! :wink:
De már gondolatban meg is terveztem! :)

Igen lányok, mivel mi a különleges sorban is állunk, így sokkal hamarabb fog hozzánk érkezni a gólya, mint álltalában. :lol:
Vendég

Diadella!

Nagyon örülök,hogy a célegyenesben vagytok!!Ezekszerint már bármikor csörrenhet a telefon!!De jó!! :lol: :lol: :lol:
Így akkor te most igazolt távolléten vagy!!Na ez vicc volt!És már értem a cumis témákat!!Szóval megy a dukk!!Ha van valami aért remélem tudatod velünk!!

Petyaanya!

Jó lenne,ha megfordították volna a sort,én is szaladnék ezerrel a kisbabánk felé!!!

Lányok!

Kriszti mesélte milyen jó volt a tali,sok boldog család együtt,nagyon sajnálom ,hogy nem tudtunk ott lenni!! :cry: :cry: :cry:

Puszi mindenkinek

Kép
dotti

Diadella!!!
Lehetne hogy elmond nekem :miyen az a különleges sor. :oops: Csak kíváncsiskodom, ha nem szeretnéd akkor ez csak egy költői kérdés volt!!!! :oops:
bocsi:Ibolya

Kép
ibi01

Ibi!! Én úgy tudom, hogy ez egyáltalán nem titok és egy jóideje működik is. A különleges sor az ha valaki egy picit bevállalósabb. Mi pl bevállaljuk a félroma kisfiút! Nekünk ez egyáltalán nem akadály és boldogan várjuk a gólyát!! :lol:

Dotti! Igen a tali szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat!! Nem unatkoztunk az egyszer biztos! :) Remélem a következőn már Te is ott leszel! :wink:
Vendég

Diadella

Akkor szerintem a helyes válasz amikor csak akarsz, vagy arra jársz.
Minden dokinak van valami favorizált tápija, Zalánnak pl az nem jött be mert kiütötte.
Én nem is értem mi alapján választanak először tápszert, na mindegy, szóval kérdezni bármikor lehet ha arra jársz menj be meséld el mi a helyzet és kérdezd, meg :):):):)

Naninga
naninga

Didella!!!
Most már értem :lol: Érdekes, hogy amikor mi várakoztunk nem is hallottunk ilyen lehetőségről :cry:
Bár már ez teljesen mindegy mert ugye VAN BENCIKÉNk :lol: :D 8)
Hát akkor ezerrel meg még eggyel szorítunk Nektek a mielöbbi családosodáshoz!!! :P :lol: :D

Kép
ibi01

Lányok!!
Bence GYALOGOL EGYEDÜL!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
ibi01

Ibi,
ez a különleges úgy van, hogy effektíven nincsen, mert mindenki egy sorban áll. De a sorban állók más és más elvárásokat szabnak meg, így lehet, hogy a mondjuk 250 sorbanálló közül a 212. az első, aki vállal mondjuk 2 évesnél idősebb, sötét bőrű, szívbeteg gyermeket. hasonló kritériumokra rá lehet szűrni és akkor lehet azt is tudni, hogy pl. amit diadella írt, félroma kisfiút összesen mondjuk 20-an vállalnak. így aki elég nagy toleranciával bír, tud vállalni kisebb betegséget, az valóban abból a szempontból előnyösebb helyzetben, hiszen amikor egy ilyen paraméterekkel születő kisgyermeknek keresik a családot, sokkal magasabb sorszámig juthatnak el, míg meglesznek a szülők.
A tegyesz nekünk sem mondta, hogy van különleges sor, de míg a csak egészséges újszülöttre váróknál 5-6 évet jeleznek előre, a mi paramétereinkhez 2 év volt a várható várakozási idő.

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

OFF:
Kedves Várakozók és Örökbefogadók!

A Gólyahír segítségével fogadtuk örökbe kisfiunkat, aki már másfél éves.
Egy könyvet szerkesztek arról, hogyan dolgozzák fel a hívő párok azokat a nehézségeket, amelyek azután érik őket, hogy megtudják, nem lehet gyerekük. A könyv (interjúkötet) azért készül, hogy segítségére legyen olyan sorstársainknak, akik hívő emberként igazi, nehéz erkölcsi dilemmák előtt is állnak ebben a helyzetben.

Olyan házaspárokat keresek, akik szívesen osztanák meg - akár anonim módon is - tapasztalataikat egy interjúban. Egyszerűen és őszintén elmesélnék, milyen kérdések foglalkoztatták őket, ezzel segítve a sorstársakat megmutatván, hogy nincsenek egyedül.

Aki szívesen vállalkozna egy ilyen (kb. kétórás) beszélgetésre, szívesen segíten, kérem, jelentkezzen, felveszem vele a kapcsolatot.
Előre is köszönöm!

pvma@freemail.hu
pvma

Sziasztok

Most van egy pár percem ebédidőben.

Diadella, nagyon szorítunk nektek, ez fantasztikus hír.

Dotti, Ivett nevében köszönöm a szülinapi köszöntést.

Minden Ildikónak nagyon boldog névnapot kívánok.

Kép
Kép
atan

Sándorok,Józsefek,Klaudiák,Benedekek,és Beáták!!

Isten éltessen benneteket névnapotok alkalmából!!
Legyetek nagyon,nagyon boldogok életetek végéig!!

Puszi:Kriszti

(képet akartam feltölteni de nem engedte!!gondoljátok oda a virágot,amit szeretettel nyújtok át!!)
kkriszi

Drága Névnaposok,sikerült a reggeli köszöntésem után felvarázsolni ezt a képeslapot is!!fogaddjátok nagy-nagy szeretettel!!!
Kép

Kangamama!
Neked a közelgő névnapod mellett,ha jól emlékszem ,akkor a házassági évfordulótok is közeledik.ezért fogadd Tőlünk sok-sok szeretettel!! Kép

Puszi:Kriszti és Zoli
kkriszi

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Vendég

Kellemes Husvéti Ünnepek Kivanunk mindenkinek. Sok sok locsolot kivanunk a kis es nagy lanyoknak.
Kicsi Csabika apukajaval locsolni ment,mar varom az elmeny beszamolot.

Kép
móncsi+3

Olyan édesek ilyenkor a kisfiúk! No és a kislányok is! Mi is várjuk az élménybeszámolót Móncsi! :wink:
Vendég

Sziasztok! Látom mostanában nem nagy itt a mozgás. Azért elmesélem nektek: kislányunk lesz, szombaton tudtuk meg. :D

És Diadella! Kivehetsz minket is előttetek a különleges sorból, mi is állunk ott, de felhívtam Gabikát és kértem, hogy maradhassunk augusztusig, bár természetesen nem kapunk babát.
csut79

Judit!! Szívből gratulálok a kislányodhoz a pocakban!!! Nagyon nagy a boldogság ugye? Azt elhiszem!!! :wink: Nagyon szép kismamiságot kívnok! És megy egy privi neked!!
Vendég

Hol vagytok lányok??? Nagyon nagy itt a scend!! Milyen volt a Húsvét?? Nekünk az egész munkával telt!! De nem bánom, mert nagyon várjuk már a mi pici fiunkat! :wink:

gyertek már és írjatok ... léééécci!! :lol:
Vendég

Jaj de jo hir!!!!!!!!!!Gratulalunk!!!Csut79!!!!!!!
Nekunk nagyon jo volt a husvet vegig locsoltak mindenkit a fiuk.Nem is tudom ki elvezte jobban apa vagy fia.Apa buszken jott haza es meselte hogy kinel hogy mondtak a verset es a locsolasba annyira belejot a fiam hogy meg ma is kaptam kolni vizet reggel.(na a verset mar nem akakrta mondani)ja es piros tojast akart reggelizni.Keri szuleitol autopalyat kapot ami termeszetesen bibis is lett mirre apa megjavitotta mar este kilenc volt na es olyankor mar Csabyko alszik ugyebar. na es ilyenkor kik jatszanak vele?(kikellet probalni)apa anya.(apa nyertr)A lenyeg ,olyan suru volt a program, hogy mi csak hetfon keso du. tudtuk oda adni az ajandekot .Mikor a locsolasbol jottek haza akkor szorta szet a kertben nyuszko az ajandekokat.Delelott is voltak locsolni rokon lanyokat de mirre haza ertek mar ebed es alvasvolt uttana meg a baratnoket ment +locsolni.Vasarnap meg anyosomeknal voltunk akkor meg azert nem tudtuk oda adni.bar kapot ott is.
bocs lanyok hogy ossze vissza irtam eredetileg csak gratulalni jottem.
puszi mindenkinek.

Kép
móncsi+3

Istenem, Moncsi de nagyon édes a Csabikád! Köszönjük a beszámolót! :)
Vendég

Judit!!! Gratulálok a pocaklakó kicsi lánykához!!!!Nagyon hamar itt lesz augusztus!!! Addig is gyakran írjál nekünk. Nagyon vigyázz magatokra!! :lol:
Ibolya

Kép
ibi01

Köszönöm lányok a gratulációkat, igyekszem majd jönni, kicsit sűrű a program mostanában (babszoba kialakítás miatt).
csut79

Judit vigyázz magatokra! :wink: A babaszoba kialakítás pedig csodálatos dolog! :wink:

Én csak arra tudok gondolni, hogy lehet, hogy a mi kisfiunknak már dobog valahol a kis szivecskéje ... reggeltől estig, estétől reggelig rá gondolok! Lassan tényleg mindenünk meglesz, a lakás átalakításával is végeztünk .. csak néhány apróság hiányzik már!!
Nagyon várjuk a kisfiunkat!
Vendég

Holnap délelőtt a TV2-n a Babavilág témája az örökbefogadás, stúdióbeszélgetéssel, riportfilmmel. 11.20-11.50-ig.
andem

Csut79!Boldog szülinapot kívánok!!Gratulálok a kislányotokhoz!!Nagyon vigyázzatok magatokra!!Ha kész lesz a babaszoba ugye megmutatod nekünk!!

Kép

Miklóska és Zizike!Isten éltessen benneteket születésnapotok alkalmából!!

Kép

Kata!
Akkor nálatok is kész a babaszoba??És meg sem mutatod??!!

Én is nagyon belejöttem a vásárolgatásba,pedig még nekünk igencsak várakoznunk kell!!

Krisztikém!Gyógyulj meg drágám minnél hamarabb!!

Puszi Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Minden szülinapost és névnapost szívből köszöntök!!

Külön köszöntöm a mai napon ünneplő kicsi ZALÁNKÁT!!!

Isten Éltessen Téged kicsi Zalcsika!!!!

Már régen jártam erre,mert a Gólyahíres fórumra írogattam eddig,és itt nem nagyon volt mozgolódás!
Ez lehet azért is van,mert Hála Istennek egyre többen lettek anyukák a fórumozók közül,és mostmár a kicsi Csemetéjük köti le az idejüket!!

Jó babázást nektek kedves fórumozó társaink!!

csut79!!
Gratulálok nektek a kicsi lányotokhoz!!Nagyon-nagyon vigyázz magadra ,és a kis Pocaklakótokra!!!

Bemutatod a babaszobát,ha már kész van??

Diadella!!
már Ti is a célegyenesben jártok!!Nagyon szorítok értetek!!!
Bemutatod nekünk a babaszobátokat??Már olvastam,hogy készen áll a kicsi Patrik érkezésére!!

A mi babakuckónk is készen áll a mi kis Tündéri Kisbabánk érkezésére!Bár a mi Kicsikénk még messze jár,de a szívünket megnyugtatja az a gondolat,és az a tudat,hogy már van kiért készülődni vásárolni!!

szépen,és biztosan haladunk a kicsi Drágánk felé,és remélem,hogy egyszer majd találkozni is fogunk egymással!!
kkriszi

Sziasztok!!

Zalánkának Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!

Tényleg nagyon kicsi itt a forgalom mostanában. Remélem, picit fellendül a fórum.
A babasarok / babasarok lesz, nem babaszoba :wink: / még nincs készen teljesen. Ki van festve és a kiságy is már bent van, de a kókuszmatracot pl nem vettük még ki a csomagolásából, még a brendonos csomiban van, addig nem akarom amíg Patrik nem érkezik meg hozzánk.
A falra jövőhéten tesszük fel a díszítő csíkot. :P A baldehint holnap mosom és vasalom, az összes babaruha, paplan, ágyneműhuzat, kissapik már ki vannak mosva és élére sorakozva várják Patrikot a kis szekrényében.
Babakocsit jövőhéten vesszük meg, már kinéztük. :wink:
Már a macikákat is kimostam ami a zenélő körforgón van, de még nem teszem fel azt sem. Nem akarom, hogy feleslegesen esetleg porosodjon.
Egyébként pedig a popsitörlőkendőktől a cumisüvegekig, bébiételmelegítőn át a cumisüvegsterilizálóig, minden megvan még a bébi körömolló is .. sőt már kezdő pelusunk is van. Ajándékban kapott Patrik most hétvégén sógórnőméktől egy csecsemőmérleget. Szóval néhány apróság hiányzik már csak no és persze a kisfiunk!! Akit már nagyon-nagyon várunk!
Én nem tudom, hogy mikor jön az a bizonyos telefon, de azt tudom, hogy ez az érzés fantasztikus már most!!
Vendég

Sziasztok

Itt is köszönjük a jó kívánságokat :):)
Szegény ugyan még nem tudja miért ugrálják igy körbe de élvezi. Jól be választottuk a nevét nem elég hogy decemerben született de még a névnapja is ünnephez esik most hevertük ki a húsvéti dömpinget nem győzöm eltenni az ajándékait. :):):)

Asszem kitart karácsonyig :):):)

NAninga
naninga

Kedves Mindenki!

Új vagyok itt (a Kaális topicban "lakom"), annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e korhatárhoz kötve az örökbefogadás?
Nyilván igen (talán 40?), de még nem olvastam sehol, mennyi az.
Ha mondjuk valaki 38 körül van, akkor ideje legkésőbb elindítani az örökbefogadást?

Köszönöm, Till

tillidian

Tillidian!!

Az örökbefogadáskor a fiatalabb házaspár életkora számít,és a korkülönbség legfeljebb 45 év lehet,az örökbefogadott gyermek,és az örökbefogadó szülő között!!

Ezt én így tudom,de javítsatok ki lányok,ha tévedtem!!
kkriszi

Kriszti! Én is így tudom! Legalábbis a Gólyahírnél így van, más egyesületet pedig én nem ismerek! :)
Vendég

Kedves Tillidián!

Így van ahogy Kkriszti leírta, de 4-5 év várakozás is van az örökbefogadás elött!!!
Ha valaha gyermeket szeretne az utolsó pillanatban van.
nikinozso

Köszönöm szépen az infót!

4-5 év???!! Ez rettentő hosszú!!!!

Nekünk van egy "spontán" kisfiunk, de lassan 7 éves, én pedig - a csoda tudja, miért - nem esem teherbe. Szerettünk volna 3 gyereket - kortársakat, ez a hajó már elment :( Még vár ránk néhány lombik, és bár reméljük, sikerül a kistesó, az örökbefogadástól sem zárkózunk el. Az idő persze szalad...

Mindenkinek jó egészséget, és kitartást a várakozáshoz!
Üdv: Till

tillidian

Köszönöm szépen a köszöntést!

Ígérem, ha készen lesz a babaszoba, hozok képeket.

Addig is Flóra:
Kép
csut79

Csut79!!!
Gratula Flórához!!!!! :lol: :P Hány hetes a babácska?
Nagyon szép kislány!!!

Kép
ibi01

Csut79,
hatalmas szorítás a további hetekhez!

Ibi, rajta van a kép felső sorában a dátum és hogy aznap 19 hetes és 6 napos volt :) . Számolok...most 21 és fél hetes?

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Sziasztok!!

Judit! Csodálatos ez az UH kép! Gratulálok hozzá!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már rég voltam itt a fórumban és nem győzöm olvasni, hogy kivel mi is történt!
Mindenkinek gratulálok a kisbabájához és, hogy azt a nagy boldogságot érezhetik, amire már évek óta várt!

Drága Diadella!

Gratulálok a leendő babácskádhoz! Hááát, ezt gondolom te sem hitted volna, hogy az idén már anya leszel! Nagyon de nagyon megérdemled, mert annyi szeretet van benned! Az a kicsike, akit a Jóisten hozzád rendelt, nagyon boldog kisbaba lesz majd!!! Soha nem szabad elkeseredni, mert mindenkit megtalál a babája!!!! Olyan jó olvasni, hogy már itt tartotok! Kívánom nektek, hogy nagyon sok boldogság és öröm legyen a kicsitekben!

Mindenkinek csodálatos szép napot kívánok és örömteli várakozást!!!!!

Puszi: Ági
szabko

Szabko!! Köszönöm szépen! :wink:
Vendég

Ibi! Köszi a gratulációt. Így van, ahogy bimbócska mondja: vasárnap töltjük a 22. hetet.

Diadella! Köszi! :D
csut79

Sziasztok!

Mindenki elveszett örömében vagy bánatában? Merre vagytok?

Kivel fogunk talizni szombaton? Nekünk ez lesz az első Gólyahíres talink, nagyon kíváncsi vagyok!
fitgabi

Én minden nap benézek ide, de sehol senki! :( Pedig olyan jó volna dumcsizni!
Fgabi, mi ott leszünk és most megpróbálunk nem elkésni. Bár a multkor is odaértünk az épület elé időben, csak a parkolással telt el utána háromnegyed óra! :roll:
Nekünk a második találkozónk lesz ez, és az első fantasztikus volt!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már nagyon várom a találkozót! Egy kicsit pletyizhetünk és elmesélhetjük egymásnak ki, milyen szenvedéllyel várja a várva várt babáját. Mindig egy nappal közelebb vagyunk a nagy naphoz! Jó lesz biztos látni, hogy már nagyon sokan vannak, aki boldogok és örülnek az ő kicsijüknek. Jó lesz látni, hogy nem vagyunk egyedül és itt biztos, hogy mindenki boldog családdá váll! Nem úgy, mint amikor a lombikon voltunk és izgultunk! Kitartás a cél már közelebb van!

Addig is vigyázzatok magatokra!

További szép napot!!!!

Katácska! Mindig gondolok rá!!!!!
szabko

Sziasztok!!

A talira mi is megyünk Dottiékkal!!
Biztos nagyon szuper lesz megint!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok lányok!

Merre vagytok??Nagyon jó volt a tali!!Szuper volt,hogy nemcsak a neten hanem személyesen is találkozhattunk veletek!!
Tegnap későn értünk haza 1/2 9-re értünk be a lakásba!!Krisztiékkel jöttünk ,mentünk együtt töltöttük az egész napot!!Nagyon jó volt!!Mi mindenegyes játékboltnál megálltunk nézelődni,végig babáztuk az egész utat!!Nagyon édesek voltak a csöppségek,jó volt látni a boldogságot látni a gólyahíres családok szemében!!Nagyon jól éreztük magunkat!!

Sziasztok!Kellemes vasárnap délutánt kívánok!!Rita

Kép
dotti

Sziasztok lányok!

Nagyon jó volt a találkozó! Nem hittem volna, hogy ennyi boldog anyuci lesz ott! Nagyon várjuk már mi is, hogy a másik oldalról meséljük el a mi kis történetünket!

Volt ott egy pár, aki nagyon szimpatikus volt nekem, hosszú vörös egyenes haja volt a lánynak! Nem tudjátok, hogy őt, hogy tudnám elérni! Szeretnék vele megismerkedni, ha ő is szeretné! Szinte mindig rám nézett, ahogy a történetét mesélte. Nagyon meghatódtam a történetükön, csak annyi pár volt a találkozón, hogy már nem emlékszem a nevére. Ha tudtok lécci segítsetek!

Mindenkinek szép napot kívánok és boldog örömteli várakozást!

Katácska! Neked, külön nagyon sok boldogságot kívánok majd a leendő babádhoz! Remélem, hogy minél előbb boldog anyuci leszel!!!!

További szép napot mindenkinek!!!!!
szabko

Halihó!!!

Van itt valaki?

Úgy eltünt mindenki.Úgy látszik,hogy lassan jön a nyár,és nem sokan ülnek a számítógép előtt.

Szép napot mindenkinek!Kriszti
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?