Új privát üzeneted érkezett!

Ancsúr!

Ment a szavazat Vikire!!Olyan gyönyörű kislány!!
dotti

Kriszti!

A Babavíz:Óbudai gyémánt!!Már lehet minden boltba kapni!!!
dotti

Köcike :lol: :P

http://www.minisztar.hu/verseny/?kat=p& ... datumadesc

azt hiszem így egyszerűbb. :lol: Ha tetszik valakinek a kis csozé mosolya, akkor légyszike klikkeljen rá. :lol: Nem a nyerésre megy ki a játék, csak úgy feltettem a képet, mert olyan édes nekem ebben a Söndör pólóban. :lol: Látom vannak akiknek 7000 szavazatuk is van, no meg emeltdíjas sms meg miegymás. Azért jó ott látni a kis huncut pofikát. :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

A szavazat ment a kis Hercegnődre!!

Szóval a babavizet nem muszáj forralni,de a csapvizet azt forralni kell!!!

Köszi a segítséget,egy gonddal kevesebb!!!

Mire eltelik a várakozási idő,addigra már profi anyucik leszünk!Nem igaz Dotti,és a többiek???
kkriszi

Kriszti!

Ez így igaz!!!Főleg,hogy nagyon jó tanácsadóink vannak!!!

Most én kérdeznék:mielőtt hazavittétek a picuritokat már előzőleg felkerestétek a védőnőtöket és a gyermekorvost vagy csak miután már hárman voltatok???

Kép
dotti

Sziasztok!

Nahát,megint hogy pörög a topic! :lol: :lol: :lol:

Babavíz: Mi is az Óbudait használjuk,nem forraljuk,teljesen jó.(narancssárga kupakos)

Dotti:Igen,én is erre gondoltam,a vásárcsarnokban volt is egy időben "biobácsi" :D ,de most nem találom. :( Azért rajta vagyok az ügyön :)

Én már akkor utánanéztem a doktornéninek,amikor elkezdtünk várakozni,de felhívni csak akkor hívtam mikor már tudtuk,mikor jön haza Laura.Hihetetlenül kedves volt,boldogan vállalt minket és még aznap kiállították az összes szükséges receptet. Aznap mikor hazajöttünk,kijöttek a védőnénivel és megnézték Laurát,meg elmondták a tudnivalókat.

Találtam egy nagyon jó oldalt a neten www.okosbaba.hu és van ott egy ölbéli játékok címszó,ahol sok szuper mondókát találhattok(én ki is nyomtattam magunknak és már játsszuk is őket :lol: :lol: :lol:)

Ancsúr:Megy a szavazat!
:lol: :lol: :lol:

Jó pihenést!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Kicsit nosztalgiáztam,imádom nézegetni őket!!!Néhény kép a régmúltból!!!

Gergő és én kajcsi után kicsit már beájulva:
Kép

Kittikével és mama Gergő unokájával:
Kép

Első karácsony a manóknak:(Na a sógornőm már kétszer akkora mint itt!)
Kép [/img]
dotti

Csöpke!

Köszi,én is így gondoltam és ebben megerősítettél ,de jó kösz-kösz!!

Megnéztem a honlapot,tök jó!!!Ti is okosbabáztok??Vagy egy-két dolgot ellesel!!A tévében már hallottam róla hát nem tudom a matek számomra egy kicsit érdekes!!
Nagyon jó,hogy mondókáztok!!És szerintem nagyon jó fejlesztő hatása van már az első hetekben is!!Nyugadtan lehet énekelni, (nem számít kinek milyen a hangja) mondókázni!!!

Ami nagyon jó az a mindennapi kicsi torna,masszír!!A torna ráadásul a hasfájásban is segítségül szolgál!!Remélem ebben a babás anyukák is megerősítenek?!
dotti

Dotti!

Csudajól áll Gergő a kezedben!!A másik képen is jól mutatsz Kittikével!!!
Olyan mintha a tiéd lenne,és Te lennél az anyukájuk!!!

De jó lesz,amikor majd a mi kis Drága Kincsünket visszük a talira,és büszkén fogjuk bemutatni mindenkinek,hogy Ő az,akiért éveket vártunk,de MEGSZÜLETETT VÉGRE A SZERELMÜNK GYÜMÖLCSE!!!!!
Dotti,de jó lesz majd akkor!!!!Büszkék leszünk és nagyon-nagyon BOLDOGOK!!!!

Velünk is megtörténik majd ez a csoda?????

Nagyon bízok benne!!!!

Puszika:Kriszti
kkriszi

Kriszti!

Köszönöm a bókokat!!Hát nagyon remélem,hogy egyszerre állhatunk majd ki, mint anyukák és büszkén fogjuk megmutatni a világnak, a "kisfőnökünket"!!!!!Most még egyenlőre nem érzem a 3 év hosszúságát,inkább úgy fogom fel a dolgokat,hogy egy nappal megint közelebb kerültünk a mi picurinkhoz!!! :P :P :P Meg persze annyira jó,hogy mindenki itt van,így könnyebb a várakozás!!!!!
dotti

Kriszti!

Találtam egy jó oldalt ahol lehet böngészgetni!!Na kinéztem a dzsungeles forgót!!Jó nézelődést!!

http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat826.html
dotti

Jó éjszakát!!!!Álmodjatok szépeket!!

Kép
dotti

A dzsungeles forgó valóban nagyon szupi!!Meg a többi játék is jól néz ki.
Mi most elmentünk volna Debrecenbe a Baby Centerbe,ha Zolinak nem kellett volna dolgoznia menni!!
Szeretnék beszabadulni egy ilyen babaárúházba!!
Már nagyon várom,hogy mikor lesz itthon a leendő apuci,hogy elmehessünk egy kicsit vásárolni!!

Szerintetek holnap,vagyis 23-án nyitva lesznek az üzletek,árúházak???

Mert holnap biztos,hogy itthon lesz Zoli,mert most esik az eső,így holnap nem kell mennie dolgozni!!

Puszika,és jó éjszakát mindenkinek!!!Kriszti
Kép
kkriszi

Ancsúr: Jót nevettem én is apa pelelenkázási kalandjain :D Nálunk a férjem járt egyszer úgy, hogy Bálintot tette tisztába és a fia szó szerint arcba kakilta :D

Szavaztam én is Vikire! :)

kkriszi: Szóját nem mindig szoktunk tenni a töltött káposztába, hús helyett pirított kenyérkocka, különböző gabonapelyhek kerülnek és dúsításnak épp, amit itthon találok :) A töltött paprika töltelékének lényegét pedig a hagymával együtt sült tarhonya alkotja :) Ha gondoljátok, tudok hozni családi receptet, kísérletező kedvűek megpróbálkozhatnak vele egyszer! ;)

A gyerekeink itthon nem kapnak húst, mivel nem tartunk ilyesmit itthon és nem is akarok venni, de oviban, rokonoknál, vendégségben, étteremben ehetnek. Viviennek volt úgy kb. 2 évesen egy pár hónapig tartó korszaka, amikor nagyon tömte magába a pulykasonkát, baromfivirslit, szinte kenyér nélkült, kétpofára :) Nem szóltunk rá soha, engedtük, aztán lecsengett nála. Szívesen eszik alkalmanként a húsfélét, de itthon nem kérik (valószínűleg, mert így szokták meg). Egy dologra azért figyelünk, disznóhúst nem ehetnek, ez számunkra vallási és egészség-megőrzési kérdés. Veronikának vegyesen adok húsos és húsmentes bébiételt, illetve most már lassan egyre többmindent eszik a mi ételeinkből.

A tápszerhez mindig előre felforralok úgy kb. másfél liter vizet (ekkora az edénykém, amit elkülönítettem erre a célra), aztán amikor etetés van, kimérek a cumisüvegbe annyit, amennyi kell, megmikrózom és utána teszem hozzá a tápszerport. Összerázom és kész is. Amikor picibaba volt, többször készítettem én is este 1-2 adagot és betettem a hűtőbe, etetéskor csak meg kellett melegíteni, bár tényleg nem sok időmegtakarítással jár, kb. ugyanannyi, mint frissen készíteni egy adagot :)

dotti: Nem, nem akarunk mi gombával foglalkozni! Csak a férjem és anyósom nagyon szeretik a vargányát, ezért volt most az a nagy mennyiség :) Én amúgy utálok minden erdei gombát, csak a "boltit" eszem meg, férjem pedig azt nem szereti, szóval nagyon ritkán van nálunk gomba-étel :) Azzal a rengeteg vargányával az történt, hogy egyrészét lefagyasztotta, másik részét megaszalta, a többit pedig megfőzte pörköltnek. Még a szagát sem szeretem :(

Aranyos vagy, köszi, bírom még, a mindennapos főzés és a romeltakarítás okozza a legtöbb problémát számomra :( Állandóan 2-3 férfival több van nálunk a "szokásosnál", ezért tényleg minden nap jó nagy adag ételt kell főznöm. A hagyományos ételeket szeretik (krumpli, hagyma, bab legyen benne lehetőleg...), mondjuk ez legalább költséghatékony, de számomra szörnyen unalmas :? De tudod, a cél lebeg a szemem előtt és baromira lelkesít látnom, hogy épül a házunk, azért ez olyan jó érzés és erőt ad ám! :)

Jók a fotók nagyon, édesek az ikrek! :)

olasz erika: Tényleg gyönyörű helyen lakunk! Amikor ideköltöztünk (én budapesti vagyok, férjem egri), szörnyen utáltam, mert óriási változás volt az addigi pörgős életemhez képest, aztán megszoktam, később meg is szerettem. Most már nagyon szeretek itt élni, ezért is választottuk, hogy itt telepednénk le :) Most is kinézek az ablakon és látom a gyönyörű őszi erdővel borított hegyeket - hát nem semmi! ;)

kizsó: Köszi Vivi nevében is! :) Mesélj az oviról!! Hogy illeszkedtél be? Megszoktátok már, hogy dolgozol? Lányokat nem viselte meg túlságosan?

Látom, hogy írtatok az időbeosztásról. Szerintem is nagyon fontos (mondom én, aki Viviennél még szinte mindent kaotikusan és kedvem szerint csináltam) és biztonságot, megnyugvást ad a gyereknek! Olvastam a Suttogó című könyvet, ami nekem nagyon tetszett, szívesen ajánlom olvasgatásra! Nem kötelező ebből sem mindent elfogadni (én sem tettem), de irányadónak szerintem szuper! Meg sok jó ötlet van benne és nagyon családbarát szemléletű (tehát foglalkozik a felnőttek életével is, nem csak a "baba mindenekfelett" olvasható benne). Az este 8 előtti fektetés számomra azért is nagyon fontos és kívánatos, mert az egésznapi robot után eléggé elfáradok és ha nem alszanak 8 körül a lurkók, akkor apára semmi időm nem marad, mert bealszom :D De ha elalszanak időben, akkor még 1-2 órám marad arra, hogy egymással foglalkozzunk, megbeszéljük a napi eseményeket, fontos dolgokat és ez nagyon jó! Ha pár napig ez elmarad, szörnyen hiányzik és fusztrált vagyok. Érdemes ezzel is foglalkozni!

Végül pedig egy kép a házunk (majdnem) mostani állásáról. Azért csak majdnem, mert azóta megint haladtak ám! :)

Kép
ildi_ko

Sziasztok!

Ildi ko!
Tényleg ház formája van már a házatoknak! :lol:
Köszönöm kérdésedet, vissza szoktam már az oviba. Az, hogy dolgoznom kell, már nem is lenne baj, de az a sok plusz munka, az ne lenne!!! Nem tudom hallottál-e a minőség biztosításról! Na az egy csomó dokumentálással, plusz időtöltéssel jár, amit nem a gyerekek között töltök el. Úgyhogy ebből már most elegem van! :evil: Ja, és minden pénteken tanfolyamon vagyok, és novemberben kezdődik egy másik is... mondjam még? :?:
A lányok azért megérezték, hogy anya már nem mindig van itthon, de szerintem már ők is belejöttek! :lol: Jól jött ez a 4 nap itthon! :lol:

kizsó

Ildikó!!!

Gyönyörű,nagy házatok lesz!!!Mekkora nagy!!!Ebben szaladgálhatnak kedvükre a gyerekek!!
Eddig milyen házatok volt???Vagy miért döntöttetek az építkezés mellett???

Ha van kedved szívesen megoszthatod a vegetáriánus receptedet,biztos mások is szívesen olvassák!!
Én most kipróbáltam a szójás fasírtot,és nagy tetszést aratott a páromnál,paradicsomos krumplifőzelékkel készítettem!!De valóban fini volt!!Még sosem csináltam,de én még pluszban fűszereztem,és tojással,tejben áztatott zsemlemorzsával szaporítottam,de fincsi volt!!

A tápszert én is valószínű,hogy így fogom elkészíteni,másrmint,hogy előre felforralok vizet,és utána mindig veszek ki belőle annyit,amennyit kell!!
Ezt a felforralt vizet zárt üvegben tartod felhasználásig,vagy hűtőszekrénybe kell rakni???

Én is így szeretném a napirendet alakítani,ha megszületik a babánk,hogy 8-9 körül már alukáljon,hogy a párommal egymásra is legyen időnk!!!

Azért írigyellek,hogy neked 3 gyerek mellett mindenre jut időd!Szeretnék én is ilyen jól gazdálkodni az időmmel,ha gyerekeink lesznek!!

Puszi Kriszti
kkriszi

Ildikó!

Szépen alakul a házatok!!!Mikorra tervezitek a beköltözést???

Kizsó!

Hát tényleg nagy baromság a min.bizt!Na mikor én dolgoztam a helyi programot és a min .bizt.ovinkra eső részét egyedül csináltam meg!!!Ugyanis kedves munkatársaim nem értettek hozzá!Ennek ellenére mikor minden kész vlot nekem mondtak fel!!Jó nem???Azóta is találkozok szülőkkel mindenki csak panaszkodik a jelen helyzetre!!!!Senki semmit nem csinál!!!Én meg aki lelkiismeretesen végeztem a munkámat és teljes erőbedobással dolgoztam,mennem kellett! :evil: :evil: :evil: Pedig az életemet jelentik a gyerekek,ezért is nehéz munkát találnom!!!Na nem kesergek majdcsak alakul valami!!!

Kriszti!

Én is csináltam már nemegyszer szójás fasírtot ,nekünk is bejött!Sőt én szoktam csinálni gombásat is ,nagyon fini!
dotti

Dotti!!!

Leírnád a gombás fasírt receptjét!!!
Kíváncsi vagyok rá!!
kkriszi

Kriszti!
Ugyanúgy készíted mint a sima fasírozottat,csak hús helyett darált gombát raksz bele!!Ha pedig feltétlen húst is akarsz beletenni akkor csak egy kis marokkal!Semmi különleges nem kell bele!!Én vízben áztatott és kifacsart zsemlét szoktam hozzárakni, valaki kenyérrel készíti,de zsemlével fincsibb!!!Próbáld ki nagyon fincsike!!Nyamm-nyamm!
dotti

Köszi Dotti ki fogom próbálni!!!Biztos nagyon fincsi!!!

Nagyon alszik most ez a fórum,alig-alig írunk!!4
Merre vagytok???
kkriszi

Szia Kriszti!

Én itt vagyok!!!

Engem egy dolog még foglalkoztat!Még pedig az ,hogy nekünk a tanfolyamon azt mondták célszerű lenne fejlődési naplót vezetni!!!Ti is vezettek????Nem elég ha babanaplót vezetek majd?!Szerintem a legelejére a kórházban készült képet is lehet mellékelni és néhány szóval leírhatám hogyan vártuk a kicsikénket!!
Jaj!Elfelejtettem írni a naplót azért is javasolják, mert később a gyerek ha már,tud olvasni saját maga is elolvashatja az ő várakozását!!
dotti

Sziasztok!! Visszatértem!! Após hazament, de annyit írtatok, hogy nem is bírom visszaolvasni!! :) De azért majd igyekszem!!
Vendég

addig is... :) nagyon szeretem ezt a számot :), mostanában pedig még jobban... a szövege is nagyon megható, és nagyon szép a dallama.. nincs meg valakinek esetleg fent a gépén??? Jó lenne megszerezni.

Cserháti Zsuzsa : Édes Kisfiam

Itt vagy velem, mint egy új remény
Az éjszakát felváltja a fény
Csak egy perce élsz, nézlek boldogan
Úgy vártam rád, édes kisfiam

A régi vágy újra szárnyra kél
Míg dalt susog kinn az esti szél
Minden bánatom eltűnt nyomtalan
Mosolyogj rám, édes kisfiam

Egy rózsakert hinti árnyait
Nincs fontosabb, mint az álmaid
Még egy szót se tudsz, mégis annyian
Hisznek neked, édes kisfiam

Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon, ha egy kisgyerek megszületik. Mert a kisgyerek egyszer felnő, s talán sikerül, hogy a könnyeket nevetéssé, a gyűlöletet szeretetté, és az ellenségeket barátokká változtassa.

Ezt érzem én, ahogy nézek rád:
Más lesz a Föld, más lesz a világ
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan
Boldog leszel, édes kisfiam
Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan
Boldog leszel, édes kisfiam
Vendég

Na ez hamar ment, igaz nem Cs.ZS. előadásában de sikerült letöltenem...innen..http://www.coctailzenekar.hu/download.php?view.13
sztem hallgassátok meg Ti is...annyira szép. :wink:
Vendég

Na azért ez sokkal, sokkal szebb!!!! Nézzétek meg!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hxsIjzic2pA
Vendég

Sziasztok! :D

Igyekszem estére jönni most már tényleg :D
Fantasztikus lett volna a 4 nap, ha nem betegednek le hétfőre és keddre a skacok :(
Viszont vasárnap Tropicariumban és barátoknál szórakoztunk, fantasztikusan éreztük magunkat!!!! ;) :D
Norisz másnap reggel közölte, hogy menjünk vissza :P :D

Diadellám!!!
Nekem megvan, küldöm nemsokára!!!! :D :D :D Nem véletlen, tudod van egy nagyon nagyon: "Édeeeesss Kisfiam! :D "
Mit szólsz??????????
Egész vasárnap este te jártál a fejemben!!!!!!!!
MEGCSINÁLTA KIMIIIIIIIIIIIIIIII :D :D :D

KépKép
napsugaracska

Dotti!!! Sztem bőven elég a babanapló!! Sztem mindegy mi a neve, a lényeg úgyis benne lesz.
Én most készülök naplót kezdeni, a várakozásról..addig is egy kis elfoglaltság!! :)

A gombás fasírt jól hangzik, nyam-nyam! :)

Ildikó!! Nagyon klassz házatok lesz ám!!! Gratulálok hozzá!!
Vendég

Diadella!

Hát már megint megsirattattál!!!!Én is gondolkodtam a napló íráson,csak amikor leülnék írni akkor nem annyira szépek a gondolataim,mint pl főzés közben!!!

Napsi!

Gyógyuljanak meg minnél hamarabb a fiúk,jó egészséget kívánok a messzi távolból!! Norisz azért nem hagyja el magát???Apa,hogy viseli a vírust??? Az én férjecském is két napja nyonja az ágyat!!Nem tőletek jött a baci???Na ez csak vicc volt!!!Az én férjem nagyon rossz beteg!!!De sikerült rávennem,hogy holnap menjen el a dokinőnkhöz valami vírusölőt felírattatni!!

Én mára búcsúzom!!!

Békés nyugodt,szép álmokat kívánok mindenkinek!!!!!!Rita
dotti

Napsi!! A mostani boldogságomhoz még ez is..hááát nem is tudom...örömkönnyek!!! :wink: :wink:
Annyira örülök, hogy Kimi VB lett, és annyira boldog vagyok ha a leendő kisfiunkra gondolok!!!
....és mégis szép az élet.. :)

Az jó lenne ha át tudnád küldeni, mert ami a YouTube-n van fent, nem valami jó minőségű, mármint a hang..a képek fantasztikusak..akárcsak a te kicsi Noriszod!! ) akinek és apukájának is ezúton kívánok mielöbbi gyógyulást!!!

Dottika!!! puszillak! :wink:
Vendég

Diadella!!!

Nagyon-nagyon aranyos ez a klip,amit feltettél!!!
olyan megható,és annyira szép!!!

Már annyira várom én is a mi babucinkat!!! :P :P :P

Napsugaracska!!!

De jó,hogy írtál!!Én is megkaphatnám ezt a szép szerzeményt,elküldenéd nekem is???

Képzeld el,mostanában kezdtem el visszaolvasni újra fórumnak az elejét!!
Most tartok ott,hogy a Gólyahíres talin bemutattátok Noriszt!!
Megint sikerült megkönnyezni a soraidat!!Olyan csodálattal írsz a boldogságotokról!!
A kis Norisz első képeit nézve újra könnyben úsztak a szemeim!!Olyan aranyos azon a képen,amikor még nagyon nagyon picike,és a váladon van a kis feje!!
Csodálatos kép!!Olyan megható!
Az is roppantul tetszik,amikor még csak a kis keze volt lefotózva,amint az újjadba kapaszkodik!!
Nagyon megható!!

Olyan furi,ahogy Rvan is írja,hogy milyen lesz majd,amikor majd bemutatják majd a kisbabájukat.Ők még visszaolvasásomban ott tartanak,hogy akkor voltak az első Gólyahíres talin,és a határozatukra várnak!!Most pedig 2 évvel később,már boldogan mutatták be a két kis tündéri fiacskájukat a várakozóknak!!

Ancsúr is még akkor csak a papírjaikat intézték,és a tanfolyamról írt,hogy milyen volt a Tegyeszes tanfolyam.Most pedig boldogsággal mutatták be a találkozón a gyönyörű kislányukat!!

Ez olyan hihetetlen,hogy alig két éve,még ugyanolyan várakozók voltak Ancsúrék,Rvanék,Amnerisék,Napsugaracskáék,Naningáék,és sokan mások,mint most mi,és mostmár mindannyian boldog szülőkké váltak!!

Úgy látszik,hogy ennek az útnak valóban van vége,és itt mindenkiből boldog anyuka,és apuka válik,csak ki kell várni a sorunkat!!! :P :P :P

Majd egyszer 3 év múlva,amikor visszaolvasunk,akkor mi is már boldog anyukaként fogunk visszagondolni a várakozásunk hosszú hónapjaira,éveire!!!

Dotti!!!

Mi már mióta eldöntöttük,hogy örökbe szeretnénk fogadni fontolgattuk,hogy jó lenne megírni a történetünket,hogy majd gyermekünknek oda tudjuk adni,hogy elolvashassa,hogy miként vártuk Őt!!
Ezt a tanfolyam elvégzése után tett is követte,és elkezdtük megírni életünket!!
A megismerkedésünktől kezdtük,majd az örökbefogadás elindításával folytattuk!!
Már régebben nem írtam a történetet,mert mikot a határozatunk jogerőssé válása egy kissé rögösre sikeredett,akkor leálltam egy kissé az írással,de amint lesz egy kis időm,majd bepótolom,és tovább fogjuk folytatni!!

Eddig aki elolvasta mindenki könnyek között mondta,hogy ez nagyon megható történet!!
Pedig nem szépítettem a dolgokat,ami a történetben le van írva az
az életünk!!

Amikor majd megszületik a mi szerelmünk gyümölcse,a mi kisbabánk,akkor már egy másik történet kezdődik,ami már az Ő életéről fog szólni!!! :P :P :P

Sok-sok puszika mindenkinek:Kriszti
Kép

Tündéri ez a kis Teremtés!!Látszik ezen a csodaszép babucin,hogy jól érzi magát a világban!!! :P :P :P
kkriszi

Sziasztok

D.

Aztat én is szeretném mármint a Cs Zsuzsa számot. Lécci lécci :):)
Aztán melyik tropicáriumban voltatok ? Csak nem itt a szomszédban :):)
Jobbulást nektek én is megyek holnap dokihoz mert ahelyett hogy kifele mennének a bacik egyre sz...bbul vagyok :(:(
Ja és most igazoltan vagyok távol mert hétvégén sulim van és nem állok sehogy sem :(:(

Naninga
naninga

ildi_ko!
nagyon szép lesz a házatok! Biztosan nagyon boldogok lesztek ebben is!
napsugaracska! jobbulást a fiúnak! :lol:
Bencének a hétvvégén gyöngy élete volt. Itthon volt a nygy lányunk és a Péterünk barátnője. Ők aztán felváltva cipelték, dögönyözték....Kíváncsi vagyok mi lesz holnap. Ketten leszünk itthon Bencével . Apa dolgozik, Peti gyakorlatra megy Meli vissza Pestre.
Képzeljétek Bence feláll. Ebéd után alvás helyett keljfeljancsit játszott. Felkapaszkodott a kiságy sarkába és ott lógott és bömbölt, mert leülni meg nem tudott. Lefektettem, felkelt......
Aztán felöltöztettem és ki az udvarra, már az ajtóban elaludt. Aludt is 2 órát. Annyit mászik nyüzsög hogy az esti fürdés és vacsi előre jött 8-ról 7 órára.
naninga!! jobbulást!!!! A suli megvár!!( sajna) :roll: :cry: :lol:
jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
ibi01

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok lányok!

Most hallom,hogy az RTL-en a csak csajokban szó lesz az örökbefogadásról,kérdéseket is lehet feltenni!!!!Hajrá!!!
dotti

RVAN!!!!

"Boldog,boldog,doldog születésnapot,kívánjuk,hogy legyen még sok ilyen szép napotok!!!!!!

A két tündéri kis Manócskátoknak nagyon-nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!

Isten éltessen benneteket fiúcskák!!!Legyetek mindig nagyon -nagyon boldogok,szüleitek örömére!!!!

Sok puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Dotti!! Ez ma volt? Vagy holnap lesz???
,
Rvan. Én is nagyon sok szépet és jót kívánok a szülinap alkalmából!!!!
Vendég

Rvan!
Isten éltesse a fiúkat!!!Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Kép

Majd azért ,ha lesz egy pici időd megosztod velünk milyen volt az 1 éves szülinapjuk?Mesélj milyen pofikát vágtak a torta láttán!!

Sok puszit küldök Rita
dotti

Diadella!

Ez ma volt!!!!A bölcső alapítvány vezetője beszélt néhány szóban,de semmi lényegs nem volt!!!A végén válaszolt a telefonos kérdésekre!!Na ezt nem láttam, mert a férjem akkor jött haza az orvostól!!De nem hiszem,hogy sok kérdés lehetett mert igyekeztem vissza a tv-hez, de már késő volt!!!Szerintem se te,sem én nem maradtunk le nagy dologról!!

Puszi Rita
dotti

Sziasztok!

Ildi: Alakul a kecó. :lol: :P :lol: Birod még krumplival? :lol: Azért hallod a te párod furábbúl járt. Elképzeltem apát milyen képet vágott volna erre, s menten lefordultam a székről nevetésemben. :)

Rvan: Boldog szülinapot kívánunk a két kis hercegnek!

Kriszti: Bizony furi visszagondolni, hogy mi volt régen, s nem is olyan régen. :lol: Ha Vikire nézek, olyan mintha világ életemben ismertem volna minden kis porcikáját. :lol: S közben még csak 3 hónapja, és a másik oldalon meg Jaj, már 3 hónapja! :lol: :P A forralt vizet nem kell hűtőben tartani, nekem is kb fél literes a kis lábasa amibe főzöm, erre vettük, van fedője, leborítom és kész. :)

Kizsó: Tudod ezt a min. b.-t olyan emberek találták ki, akiknek semmi munkájuk nincs és unatkoznak, és azt hiszik azok az emberek is unatkoznak akik dolgoznak.
:twisted: Egy nagy baromság, a lényege, hogy ne foglalkozz a gyerekkel, hanem statisztikázz.

Naninga: Hajrá gyógyulás! Még mindig csak belemászol? Én is úgy féltem Vikit hogy nehogy összeszedjen valamit. :? Bár éppen ezért nem is nagyon megyünk emberek közé, mert tiszta dátha mindenki.

Dotti: Nagyon jól áll a kezedben a gyerek!:)

És mindenkinek üdv: Mostnaság ritkábban jövök, mert tanulni fogok most már komolyan. :?

KépKép
ancsúr

Rvan!

Hát eltelt egy év! Emlékszel, hogy izgultunk a fiúk miatt, minden rendben legyen. Most meg tessék, már egy évesek! Nagyon boldog szülinapot kívánunk nekik és nőljenek nagyra! Puszild meg őket légyszi helyettem is!!! :lol:

Kép Kép

kizsó

Sziasztok

Rvan

A két kis vasgyúrónak boldog első születésnapot kívnunk.
Hogy rohan az idő tényleg most izgultunk értetek aztán már egy év eltelt.

Ancsúr

Hát igen úgy néz ki még mindig befelé haladok, de ma mára párom is beteg szóval Zalánkám sem fogja megúszni :(:(:(
Elmentem ma a dokihoz de kb 50 en voltak így haza jöttem :(:(
Nálunk 5 hónapos volt Zalán amikor beteg lett de mondjuk én vittem közösségbe (járunk babaklubba) amikor kihítam a dokinénit hozzá csak annyit mondott: na végre épp ideje volt már valamit összeszedni.
Akkor mondta így erősödik az immunrendszere ha elkap valamit :shock: :shock: :shock: na én inkább nem edzeném neki de szerintem azt most sajna nem ússza meg Ő sem :(:(

Napsi
Ti hogy vagytok??
Ja és nem haragszom ám annyira :):):)

Naninga
naninga

Na ne megint 1 év eltelt!
RVAN BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK!!!!!!!!!!

NE LEGYETEK NEKEM BETEGEK EZ SZÓL MINDENKINEK!!!!
Gyogy sugik mennek!!!!!!!!!!!!!
Ildiko nagyon jol lesz a házikotok!
Mindenkinek irnek de sajna,bocsi hála az égnek nincs sok idom.
Sok sok szeretettel kondolok mindenkire!
Csabikam nagyon jol van sok a nagy barat!1-2 honap kulömbség.
Megismerkedtunk az esővel imádta!Arcat felemelte es ahogy csikizte az eső csepp kuncogot.Jaj lanyok olyan idili.Na jo be is fejeztem szisztok.
móncsi+3

Jobbulást mindenkinek!!!
Én szerencsére már teljesen jól vagyok.

Kriszti!! Már lassan 4 hónapos lesz a jelentkezésetek!! Megy az idő!!! :)

Napsi!! Hol fogod átküldeni a számot? MSN??
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Igaz,egy kissé borongós az időjárás,de a mi szívünk,és lelkünk ne legyen borongós!!
Örüljünk minden egyes napnak,mert minden nap végén elmondhatjuk,hogy megint egy nappal közelebb kerültünk a kisbabánkhoz !!! :lol: :P :lol:

Diadella!!
Már lassan,de biztosan haladunk a 4-dik hónap felé!!
Telik az idő,és remélem,hogy hamar eltelik majd az a pár év,amíg csak a szívünkben él a mi kis Drágánk!!!

Bízom benne,hogy minden rendben fog lenni,és 3 év múlva már mi is ott állhatunk,könnyes szemekkel a mikrofon előtt,mint már sokan előttünk,és bemutathatjuk a babucinkat!!

Ejjj,de messze van még az!!!!!! :cry:

De fel a fejjel,jó úton haladunk!!

Kitartást,és erőt kívánok minden várakozónak!!Egyszer mindenkinek eljön az Ő ideje,amikor Őnála csörög a telcsi,ami a babát hozza!!!! :P :lol: :P

Szép napot mindenkinek!!!Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Ej, tudtam én, hogy be kell néznem! Sziasztok!

Kriszti, te mindig fel tudsz dobni az optimizmusoddal!

Rvan, Istenke éltesse az ikreket, nőjjetek nagyra kislegények!

Ildikó, a házatok nagyon szép lesz, gratula hozzá.

Napsikám, hogy vannak a fiúk?

Dotti, nagyon jól áll a kezedben a babóka.

Rengeteg feladatom, dolgom volt a múlt héten és sajnos most is ez vár rám. Ezért a távolmaradásom. Na, megyek is, hívnak, mindenkit puszikálok, legyetek jók!

Ja, megvan az egér, legalább is reméljük, hogy az volt a mienk. Egy emelettel feljebb a folyosón pusztult el szegény, úgy látszik jóllakott a méregből.
kanga_mama

A nagy fiúknak nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk!!! :P :P
Mindenk gyógyuljon gyorsan...gyorsan. Én is ezen igyekszem :cry: :P

Kép
ibi01

Sziasztok Lányok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, mivel mi is várakozók vagyunk a Gólyahírnél. Eddig csak a Gólyahíres fórumot ismertem, s elég nehezen találtam meg ezt a topikot, pedig már többször kerestem. Néhányatokat már ismerem névről, mivel ők is szoktak írni a másik fórumra.

Néhány rövid mondat magunkról: Sok év sikertelen próbálkozás után jutottunk el a párommal arra döntésre, hogy lombikozással próbálkozzunk. Sajnos a nyolc program alatt egyszer sem sikerült teherbe esnem, s mivel az orvosok semmi jóval (bár rosszal sem) nem bíztattak, s az idő pedig rohant, s az a bizonyos óra egyre hangosabban ketyegett, döntöttünk úgy hogy örökbefogadunk.
A kötelező papírok megszerzése után ez év júniusában jelentkeztünk Gabikánál, s azóta mi is várjuk a CSODÁT!!!
A napok hol könnyebben, hol nehezebben telnek, bár a nehezek túlsúlyban vannak.
Az azért sokat segít, hogy tudom másoknak sem könnyű, s sokat segít hogy nap mint nap elolvasom a fórumot.

Kép
debimm

Szia Debimm!

Üdvözöllek itt a fórumon,nagyon jó helyen vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Olvasgatva, beszélgetve könnyebben telik a várakozás is,meglátod. :D

Írj még magatokról,ha van kedved és kérdezz nyugodtan! :D :D

Én már a boldog anyukák táborában vagyok,idén májusban született meg a kislányunk,Laura. :lol: Amikor időm(meg a picurkánk) engedi,olvasom a fórumot és írok is.

Nekem rengeteget segített ez a fórum,az itteni lányok,fantasztikus a csapat! :lol: :lol: :lol:

Meglátod,egy szép napon nálatok is kopogtat a gólya!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Sziasztok!!

Üdv Debimm!! Itt tényleg nagyon jó helyen vagy!!!

Olyan rossz idő van:(, én szeretem az őszt, na de ezt azért nem!!

Ma olyan rohanós napom volt, nagyon elfáradtam, mint egy mérgezett egér /mondjuk mint kangamamáéké/ úgy rohangáltam fel, s alá egész nap.
Viszont van nagyon jó hírem!! :) :)

Napsi!! Miután beszéltünk telefonon, nem telt el 5 perc és hívtak a tegyesztől!! :) :) Fülig ér a szám!!
Kedden megyünk pszichológiai vizsgálatra /ajjj ettől tartok egy picit/ és már megvan a tanfolyam időpontja is.
Aki felhívott hölgy, nagyon kedves volt!!!

Késöbb még jövök és írok többet, de most el kell végeznem a házimunkát, ugyanis ahogy hazaértem , mi volt az első dolgom?? na mi?? benyomtam a számítógépen a power gombot :oops: :oops: ....hogy nektek le tudjam írni az örömhírt!! Na de mostmár dolog van.

Napsi mégegyszer nagyon köszi neked!! :)
Vendég

Szép estét mindenkinek!!!

Igaza van Diadellának nagyon nemszeretem idő van!!De mint mondtam reggel,mindig arra gondoljunk,hogy megint egy nappal közelebb lettünk a babucinkhoz!!
Hajrááá!!Egyszer majdcsak célba érünk!!!

Debimm!!!!

Nagy-nagy szeretettel köszöntelek itt,az öribabás várakozók,és boldog szülők táborában!!!
Hidd el,itt sokkal-sokkal könnyebb a várakozás,mert itt kiírhatod magadból fájdalmadat,örömödet,és mindent,amit gondolsz,mert itt meghallgatunk,veled együtt örülünk,és veled együtt érzünk a bajban is!!!
De hidd el,itt már minket egyre inkább az öröm vár,mert itt már van célja a várakozásunknak!!! :P :P :P
Mégpedig egy szuszogó,kis illatos csomag,amit itt mindenki nagyon-nagyon vár!!! :P :P

Elindultál Te is,mint mi is egy hosszú,de örömteli úton,ahol majd a mi kis Drága Kincsünk,a Gyermekünk vár!!!
Egyszercsak mindenki előtt elfogy majd a végeláthatatlan sor,és megszületik a kisbabánk!!

Nekünk ez a sorsunk,és már egyáltalán nem szomorít el engem,hogy a sors így írta meg számunkra az életünket!!!
Mert van aki a pocakjában hordja ki a kisbabáját,mi pedig a szívünkben hordjuk ki a kisbabánkat!!

Itt mindannyiunk szívében már megfogant a kisbabája,csak még várni kell egy kicsit arra,amíg megérkezik hozzánk!!!
De mefog mindenkihez érkezni!!Ennek így kell lennie!!!
:P :P :P És így is lesz,bízok benne!!!!

Egyébként mi július 2-a óta várakozunk a Gólyahírnél!!Nem sokkal előttünk álltatok sorba!!
Mennyi a sorszámotok???

Voltatok a Gólyahíres talin???

Diadella!!!
Veled együtt örülök,mert eszembe jut,amikor minket is felhívtak a Tegyesztől,és én majd kiugrottam a bőrömből,mert akkor már éreztem,hogy valóban jó úton járunk,hogy családunk legyen!!!

Ne félj a pszichológustól!!!
Igaz,én is azt mondtam,amikor kijöttünk Tőle,hogy szerintem a pszichológusoknak kellene pszichológushoz járni,mert olyan értetlenül viselkedett néha,de végül is kibírtuk,mert a gyerekünkért tettük!!
Állandóan azt kérdezte,hogy:de miért...,de miért...,de miért....???
Szóval elég kiakasztó volt,de nem sikerült minket kiakasztani,mert tudtuk,hogy neki ilyennek kell lennie,hogy a mozdulatunkból,válaszainkból megtudja,hogy normálisak vagyunk-e,és alkalmasak vagyunk-e gyermkenevelésre!!!
Szóval ne izgulj,minden sikerülni fog!!!!
Mindig a leendő picibabátokra gondoljatok,és akkor nem lesz semmi baj!!!!
:P :P :P

Most már Titeket is hagyok szóhoz jutni!!!

Sok puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?