Sziasztok!
Először is, hú de aktívak vagytok!!! Alig bírtam visszaolvasni, de amikor végre sikerült, felét elfelejtettem amit írni akartam. Így jár, aki elvonul tanulni és babázni.
No majd ha túl leszek a sok tanuláson egyfeszt írni fogok.
Vagyis futkosok Viki után.
Nagyon édesek a gyerkőckék!
Reni: Azta, kész nagylegényetek van!
Tirza: Én is boldog szülinapot kívánok, így utólag is! Nagyon cuki az a kis mellény! Vagy pulcsi volt? De tündéri kislegény!
Koko: Ez a csendélet?
Haláliak!
Napsi: Otthon van apa? Norisz nagyon cuki ezen a képen!
Kizsó: örülök, hogy jobban vagytok!
Micsoda kis rucikat és kellékeket látok én itt!
Azért lányok, amikor vásároltok önfeledten, gondoljatok a gomba módjára növő gyereketekre, mert Vikikém már 68-as göncöket hord. Szóval 3 hónap 3 méret.
A lényeg, ne sok apró cuccost vegyetek, mert ha ilyen kis haspókotok lesz mint Viki, bezony lesz ruci ami még rá se kerül.
Jókat nevettem a csodálkozásotokon, hogy mekkora már Viki.
Mi tagadás, szoktuk érezni a súlyát, no meg hogy mennyire lelóg a kezemben.
Édi kis bogyóm, mivel csak evett aludt az első időszakban igen csak összeszedte magát.
Ma a nővérkém altatta, mire letette nekem potyogtak a könnyeim a nevetéstől, a fél karja odavolt. Én már nem érzem, biztosan hozzáerősödik a karom. volt kint a védőnő és nevetett, mikor Viki magyarázott neki, meg a játékoknak. Kérdezte, hogy megy a masszázs, tánci, mese stb? Mondtam, hogy ilyen sorrendben. Ott volt a babaolaj, a cd, és a mesekönyv.
Épp csak szétpillantott.
Csöpke: Hát ez engem is izgat, mert mi is előtte állunk, nem sokára el kell kezdenem mást is adni neki.
Deva: Igazán nem tudom mikor lenne jó a kistesó. Azon gondolkoztam, hogy szerintem most olyan hosszú a sor, hogy Viki tesójára 3 évet minimum várni kéne.
És akkor lejár a határozat meg minden. Lehet, hogy az lenne a jó, ha kb Viki lenne 4 éves mikor jön a tesó, mert akkor már jobban átéli ezt.
Még nem tudom, hogy csináljuk.
Kajla: Nem sokára ő fog engem ringatni.
No puszmák mindenkinek, majd még olvasok újra, és írok.