Gyönyörűséges szép jó reggelt mindenkinek!!! A dolgozóknak kitartást mindjárt vége!!!!
Még annyit hozzátennék a meghívó terjesztéséhez, láttam szinte mindenhol hirdetjük, mióta Gabika feltette a meghívót (azóta szinte percről percre..)!!!
Szóval érdemes elé 1-2 mondatot beírni, hogy ne legyen annyira "OFF". Illetve vigyázzunk, mert ha a fórumozok 1 fórumban többször is olvassák azzal könnyen lehet hogy pont az ellenkező reakciót váltjuk ki... (Hisz a spam-eket is utáljuk...)
Érdemes előtte utánanézni, hogy más betette-e már a meghívót, mert ha igen, akkor olyan emberek társalgását zavarja, akiknek ez az egész teljesen érdektelen (tudjátok, vannak olyanok...
)
Viszont ha egy pár mondatban elé írjuk, hogy szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani e nagyszerű estét, ami jótékony célú és csupa szeretettel szervezték, akkor már teljesen más hatást vált ki.
Remélem nem sértettem meg senkit, egyáltalán nem ilyen célból írtam, hanem azért mert máshol már törlik a hozzászólásokat!!!!
/A fórumozásnak vannak alapvető szabályai, amit a regisztráció alkalmával elfogadunk.../
Amneris és Amneris papa!!!
Mikor Gabika feltette a Meghívót (persze tudtam előtte is), de azóta még inkább folyamatosan az jár a fejemben, hogy akkor ti most otthon gyakorolhattok stb.. és hogy a kicsi Zitusnak milyen fantasztikus zenei élményben lehet része
)
Így van ez, vagy már nem gyakoroltok sokat, a kisujjatokban van az egész??? Hogy kell ezt elképzelni meséljetek!!!!
Kizsó!
Tuti volt, mert máshol olvastam, remélem lesz valakinek
Jah, apa hazaért!!!!!!!!!!!!!!
És hogy milyen fiam és férjem van:
Norisz épp pancsizott a kádban, mikor apa csengetett, na Norisz egyből kikéredzkedett, de még nem fejeztük be, mert előtte pár perccel tettem a kádba csak...
Szóval egyből apa karjaiba kéredzkedett, majd apa letette a pelenkázó szivacsra, hogy engem is átölelhessen, erre kisfiam: ÉN IS!!! ÉN IS!!!!
Jajjj csajok, ezek olyan nagyszerű érzések és pillanatok, még mondja valaki, hogy ők nem a sajátjaink...
Ezután a következő történt: Norisz könyörögni kezdett apának, hogy te is, te is gyere fürödni...
Úgyhogy a párom hazaérése után pár perccel már együtt fürdött a kádban Norisszal
Na megyek keltem a bandát
Már nagyon várom a szombat reggeli hancúrt!!!
Még jövök...