Új privát üzeneted érkezett!

Deva, örülök, hogy Zolika már meggyógyult, nektek pedig jobbulást, hogy a csuda vigye el azt a nyavalyát. Hát igen, az enyémek is hozzák néha a madarakat is, de tudod, olyankor mindig megszidom őket, de hiába, akkor is néha becsúszik.

Ildikó... :lol: :lol: Megkaptad az adatokat? Mond csak megkaphatom én is a táblázatot? :lol:

Dottikám, mi 303-al kezdtük májusban... Elfogy az. Nem akartam elhinni, amikor a 303-at megkaptuk, hogy valaha is elfogy, de aztán azt hiszem talán KoKo megnyugtatott, hogy 100 fölött hamar megy... hanem az alatt fog majd lelassulni. :roll:
kanga_mama

Sziasztok lánykák!!! :)

Bocsánat én tegnap elég ramatyul voltam ezért csak egy helyre tudtam kitenni a hirdetést, de ma aktívkodom jó néhány topikban és e-mailen...iwiwen már ment a dolog!!

Köszönöm a jókívánságokat..jó kis torokgyulladásom és mandulagyulladásom van. / az a mandulám amit már 2x kivettek és most harmadszorra is visszanőtt/.
A főnök ma korábban hazaküldött, mert délelött a folyamatos beszéd miatt elment már a hangom...szegény betegek nem igazán hallották ma hogy mit mondok..

kangamama!! Én is az idei Karácsonyra szavazok ám!!! :wink:

Mi majd akkor fogunk valamit venni a picinek, ha már beálltunk a Gólyahírhez!!! Most már várom nagyon, hogy mikor küldik a TEGYESZből a papírokat!!!!!
Vendég

Drága vagy Diadella, köszönöm! :lol:

Figyi, egy telefont megér. Én felhívnám őket, hogy megkapták-e papírokat. Nem akarok okoskodni, de néha nem árt ám a körmükre nézni. :oops:
kanga_mama

Szegénykém! Bocsi, Diadella, de tiszta dili vagyok! Gyógyulj meg mielőbb, hát micsoda ronda bacikat kapkodsz te be, hm???

Na, lányok! Ma volt az első nap, hogy a kericsajom nyafizott, sírdogált reggel, hogy nem akar a bölcsibe menni. Ugyanis az alvással van a probléma. Nem akar aludni a bölcsiben. :roll:
kanga_mama

Ildi!

Köszönjük, ha majd körvonalozódik a programunk, jelentkezek. Ne készülj semmivel tényleg, csak egy kicsit maradunk, mindig rohanásban vagyunk ilyenkor. Ahogy a rokonaimat ismerem, enni még napokig semmit nem fogunk bírni.

Diadella!

Gyógyulj meg hamar!
Vendég

Köszi csajok!
Még azért várok kangamama, mert a barátnőmnek is adtam fel multkor elsőbbségivel egy levelet és 1 hét alatt ért oda...igen, elsőbbségivel 1 hét alatt..jó mi?? Szal még várok!!
Igen ez az ott alvás dolog szokott problémát jelenteni elöbb utób..de sztem ez is csak átmeneti..meg fogja szokni a kisasszony!!

Kriszti!!!
Ez jó amit felvetettél!! Mármint úgy értem, hogy érdemes rajta elcsámcsogni valóban. Bár egyikünk se kerüljön olyan helyzetbe, de sosem lehet tudni.
Tehát ha valakinek megszűnne a munkahelye a várakozási idő alatt és pont abban az időben nincs még uj munkahelye amikor a babát kapnák, akkor ez bekavarhat??

Nekem is lenne hasonló kérdésem ám.
Nekem rendes bejelentett munkahelyem van /szerencsére/, ezzel nem hiszem, hogy gond lesz..viszont a férjemnek van ugyan bejelentett munkahelye, de minimálbérrel van bejelentve /sztem nem kell bemutatnom itt senkinek sem ezt a szitut..még mi jattolunk a főnöknek havonta hogy be legyen jelentve/..szal természetesen nem a minimálbért kapja..de azzal van bejelentve..Ez gond lehet? illetve mégegy...most épp nem tudni, hogy mi lesz, az is lehet hogy heteken belül munkahelyet vált..ez számíthat valamit??? Mostmár jól felcsigáztam saját magam!!!
Vendég

Diadella, úgy legyen!

A minimálbérhez annyit, hogy ez nem gond. A Gyámhivatal azt vizsgálja, hogy kettőtöknek van-e annyi keresete, hogy el tudjatok tartani egy gyermeket. Az én férjem is minimálbérre volt bejelentve akkor amikor beadtuk a jelentkezést és nem volt gond. Sőt azóta megszűnőben van az állása, és új helyre kerül. Épp tegnap kérdeztem meg, azt mondta a TEGYESZ-nél az ügyintézőnk, hogy nem jelent gondot. Mondtam neki, hogy a bére felfelé fog változni, ennek örült.

Engem is foglalkoztat most egy kérdés. Mégpedig az, hogy mi van akkor, ha valaki rokkantsági nyugdíjba kerül a várakozási idő alatt. Erről tudtok valamit?
kanga_mama

Konkrétan, hogy az öf.-ni szándékozó anya kerül rokkantságiba...
kanga_mama

A gyermekek/magzatok kor szerintibe bemásoltam a felhívást!

Ildikó!
Köszi! :lol:

Kép
kajla

Koko!

Mi mennénk a koncertre. A meghívó alján szereplő szlaszámra kell befizetni? (Érd és Vidéke Takarékszövetkezet).

Timi
latimi

Ildikó!

Köszönöm,hogy elküldted a táblázatot!Nagyon aranyos vagy!

Lányok én még raktam föl felhívást a babafalvára és a fórumcenterbe!Most még próbálkozok még egyéb helyeken is !Bocsi majd később jelentkezem!
dotti

Sziasztok!!!

Én is másoltam a Fogamzás fórum sűrűbben látogatott témáiba a meghívókbó,és még egy jó párat oda,ahol a közelmúltban ellátogattak a fórumozók!!! :P :lol: :P
Remélem,hogy lesz eredménye a meghívásoknak,és többen fognak majd elmenni a Jótékonysági gálakoncertre!!! :P :lol: :P

Most nem sokáig maradok,mert átadom a páromnak a gépet!!!

Szép estét mindenkinek!Kriszti
kkriszi

Sziasztok! :D

Ezt a mosolyt nektek küldjük ismét!!! :wink: :D (A víz színe a fürdőgolyótól lilás, meglepi volt benne a csikóhal(szivacs), az a képről lemaradt...)
Kép

Még annyit a koncerthez, hogy természetesen mindneki vehet jegyet, aztán ha nem tudunk elmenni, akkor nagyon sajnálni fogjuk, hisz Amnerisék hangjáról odákat írnak:)
Viszont a jegynek nem az a szerepe elsősorban, hogy mi ott legyünk, sokkal fontosabb van annál... Így voltunk ezzel tavaly is jópáran!!! Mert vagyunk páran, akik nagyon nehezen tudjuk megoldani hogy ott legyünk... Viszont így olyan(ha mégsem tudjuk megoldani) egy kicsit mintha ott lennénk mi is :D

Igértem egy jó hosszú hozzászólást, ez ma már nem lesz meg, hisz várjuk haza apucit!!! Nagyon nagyon!!! Ma este érkezik(2 hét után), úgyhogy Norisz ma felmentést kap lefekvésből :) Aludt is fél6ig, megszerveztem :)))
Teszek fel pár képet Belfast-ról, és megjegyzem mellé, hogy hiába csodálatos egy hely, ha nincs velünk a családunk... Szóval férjem jól érezte volna magát, ha mi is vele lettünk volna... Így csak gyönyörködött a tájban... (Siminéni, holnap írok, ha konzultáltam az eseményekről... direkt vártam vele...)
Csodálatosak a kövek, úgy futkároznék rajtuk :))) A képek telcsivel készültek, bocsi a minőségért...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hajnalban vagy reggel igérem elküldöm amit már elkezdtem...

Puszi mindnekinek!!! Írjatok rengeteget, legyetek a párotokkal sokat!!!! :)

KépKép
napsugaracska

Sajna erről én semmit sem tudok kangamama. De hátrha tud valaki ebben is segíteni!!

kérdés: mi az hogy a "A Gyámhivatal azt vizsgálja, hogy kettőtöknek van-e annyi keresete, hogy el tudjatok tartani egy gyermeket." úgy értem, hogy mennyi az annyi??? Mert ez így elég viccesen hangzik nem???

Úgy látom ez a mai nap a kérdések napja!! VALAKI PLÍZZZ HELP!!! :)
Vendég

Ildikó, én is köszönöm a táblicskut! :lol:
kanga_mama

A lényeg lemaradt!!! :(

Drága Tirza-Matyi és Vivi!!!!Utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánunk nektek nagyon nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :lol:
/El sem hiszem, hogy már ekkorák vagytok... Látszik a képeken mindkettőtöknél, hogy mekkora boldogság is ez az ünnep :)) A családotok is ragyog nem csak ti:)) Gyönyörű torták voltak!!!!!
Puszi, puszi, puszi!!! /

Kép

KépKép
napsugaracska

Diadell, privi megy!
kanga_mama

Sziasztok!!!!

Mi is nagyon szívesen vennénk jegyet a koncertre,de sajnos nem tudunk résztvenni rajta!!
Milyen csekken kell befizetni a vételárat a Gólyahírhez???

Napsugi!!!Gyönyörű kisfiad van!!Nagyon gyönyörű képeket raktál fel!!Jó lenne ott sétálni,olyan szemet gyönyörködtető a látvány!!
kkriszi

Napsi, gyönyörű Belfast, de Norisz mellett valahogy eltörpül... :lol: Csodaszép ez a Kiscsibész! :lol:
kanga_mama

Amit kérdeztek bennem is felmerült anno...
Nálunk baj lett volna, ha nincs munkahelyem mondjuk...
Viszont tudok olyat, akinél nem is szóltak érte... (más megye)
Valószínű Gabikának igaza van!!! Max. ki kell harcolni az igazunkat... :roll:
napsugaracska

Ja, és Napsi, örülök neki, hogy végre apa is hazaér! :lol:
kanga_mama

Az engem is érdekelne,mint Diadellát is,hogy "Mennyi az az annyi jövedelem,ami elég egy gyermek eltartásához???"
kkriszi

Sziasztok!

Jó kérdés mennyi az annyi!Nekünk mikor volt a tanfolyam az ügyintézönk megkérdezte a csoporttól mit venne figyelembe ha mi lehetnénk az ő helyébe!Mi szigorúbbak voltunk önmagunkkal szemben!Ő azt mondta a család összjövedelme számít nincs összeghatár!A lényeg,hogy a lakás tiszta legyen és látszodjon hogy a házaspár akarjon változtatni az esetleges munkanélküliség esetében!Nem kell,hogy legújabb bútorok legyenek,semmilyen problémát nem jelent ha valakinek régi bútorokra futja , lényeg a tisztaság,rend!!
dotti

Szia Kriszti !

Látom közben te is írtál!Nincs meghatározva összeg!És nem is lehet,hiszen valakinek jobban futja,valakinek szerényen kell élniük!A lényeg a gyermeknek az alapvető dolgokat meg tudd venni!
dotti

Lányok, nem tudom, hogy mennyi az annyi... de az biztos, hogy valamennyi jövedelmet igazolni kell, tehát, hogy megtudjatok élni. Gondolom én. Na, mindegy, lehet, hogy hülyeséget gondolok és írok, akkor bocsika.
kanga_mama

Egyszer valaki innen a fórumról, talán KoKo fogalmazott úgy, hogy az a lényeg, hogy ne rakjatok tüzet a szoba közepén. :lol:
kanga_mama

Ildikó, nincs jelentősége, de ha legközelebb valamit javítasz a táblicskun, lécci javítsd ki a Határozat dátumát 24-ére. Elgépeltem a dátumot, amikor megírtam neked. Ezért most ne küld körbe, csak ha legközelebb esetleg... köszike előre is! :lol:
kanga_mama

Napsi!!!!
Csodálatos helyeken járt a párod...de Norisz még ennél is csodálatosabb.
Ma nálunk volt anyukám, aki nagyon boldog amióta megtudta, hogy pár éven belül boldog nagymami lesz :) és megmutattam neki Norisz képeit...nem győzött gyönyörködnii !!

Láttátok a Pretty baby pelanka reklámot??? Annyira édes!!!!! :lol: :lol:
Vendég

De aranyos anyukád van! Az én anyósom is örült neki... és már várja nagyon.

Igen, én láttam a Pretty reklámot, hát meg kell neki halni. :lol:
kanga_mama

Na, lányok, búcsúzom mára, holnap jelentkezem, legalább is remélem, addigra valaki válaszoljon nekem lécci a rokkantsági kérdésre.

Puszi nektek!

Jó éjszakát! :lol:
kanga_mama

Egyébként,mivel én nagyon szeretek utána járni mindennek ami foglalkoztat,ezért ma felhívtam a területi gyámügyi hivatalt,és a következő választ kaptam!

Szóval megkérdeztem,hogy esetleg,ha ne talán tán 3 éven belül (Bár ne szünjön meg senkinek sem,de ezt nem tudhatja sajnos előre senki sem!!!)valakinek megszűnik a munkája,és pont örökbefogadás előtt állnak,és nem tud csak az egyik fél leigazolni jövedelmet,akkor ez akadálya-e az örökbefogadásnak???
Erre azt a választ kaptam,hogy ha van rendszeres jövedelme a családnak,akkor nincs akadálya,hogy örökbefogadjanak!Ha már rendes lakáskörülmények vannak,és rendezett családi életszínvonal akkor semmi baj nincs!!
Azt mondta,hogy nem kell milliomosnak lenni ahoz,hogy gyereket fogadjunk örökbe!!

Érdeklődtem az felől is,hogy az őstermelői igazolványban feltüntetett bevételt fel lehet-e tüntetni jövedelemként??
Erre azt mondta,hogy arról írni kell egy nyilatkozatot,hogy évente még ennyi és ennyi jövedelmünk van ,és ezt is be lehet adni plusz jövedelemként!!

Szóval naggyábból ez a lényeg abból,ami a gyámügyes ügyintézőnkkel telefonon beszéltem!Remélem,hogy nem értettem félre semmit sem a telefonbeszélgetésből!!!
kkriszi

Napsi!

Hű!!!! én is végig gyalogolnék a parton!Nagyon aranyos Norisz!

Lányok mi is arra gondoltunk a férjemmel,hogy vennénk jegyeket de sajna mi nem tudunk felmenni mintahogy ti sem!!!Majd figyelem hátha valaki hozzájut az infóhoz,hogy lehet venni????Az nem ciki, hogy megvesszük a jegyeket és tátongani fognak az üres székek a távol maradók miatt????
dotti

Dotti!

Koncert kérdésben én is pont erre gondoltam. (üres szék).

Timi
latimi

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!Én is megyek csicsikálni!
Puszi mindenkinek Rita

Kép
dotti

Kriszti! Köszi, hogy leírtad!! Ez az infó jól jöhet a várakozókank! Köszi!!

Jegyekkel kapcsolatban..csatlakozom!!
Vendég

jó éjszakát mindenkinek!!!
Megyek szundizni,mert nekem holnap meló lesz!!
Furi lesz szombaton az oviban!!!

Álmodjatok szépeket,jóéjszakát!!! [img]http://www.

babanet.hu/tarsalgo/attachments/1192816414.3728.jpg[/img]

Puszillak benneteket!!Kriszti
kkriszi

Kép

Sajna az előbb lemaradt a kép!!!
kkriszi

Én úgy csináltam, ill. más is, hogy jeleztük, hogy valószínűleg nem tudunk rajta résztvenni...
Én mivel jótékonysági koncert, azt is jó ötletnek tartanám, ha lehetne bármennyit befizetni... (Ezt Gabika lehet nem engedi :( )
DE a számlaszámra kell küldeni a jegyekre a pénzt, s közleménybe beírni hogy ki vette mennyi főre...
Pl: Tóth Andrea Békés 3 fő
És így már van is jegy.
Ez a jótékonysági koncert az Egyesületnek szerveződött, és krízisszálló és anyák segítése, működés stb. vannak tervben, asszem ha ezt támogatjuk nem lehet probléma.
Gabika majd válaszol hogy mit lehet, mit nem...
Tavaly is megoldottuk, idén is megfogjuk, hoyg ha nem is tudunk részt venni esetleg, attól még a célért had tegyük meg amit meglehet! :)

Puszi!
Már csak 1 óra... :D :D :D
Norisz itt rohangál a lakásban, ha látnátok :lol: :lol: :lol:

KépKép
napsugaracska

Bocsi, utalni kell a számlaszámra! Nem küldeni meg ilyenek, bár csekken tuti azt is lehet!

KépKép
napsugaracska

Drága kicsi Norisz!! Be van sózva!! Mekkora öröm lesz neki ha belép apa az ajtón!!!!

Kriszti! Jó munkát holnapra! És mindenkinek aki dolgozik! Én is azt teszem..sőt vasárnap meg én ügyelek..

Napsi!! Vasárnap délután ne feledd...uccsó futam!!! :wink:
Vendég

Diadellám:))
TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon várom, szorítok a Kiminek :) :) Csak Alonso ne nyerjen, szerintme nem érdemli meg... Hamilton is szimpi különben...
Jah, és ezt neked küldöm, iylenre tuti szükségetek lesz majd!!! TUTKÓ!!! :D :D :D
http://www.jatek-city.hu/index.php?cPath=480 Úgy középen kb. megleled :)))))))))))) utódnevelés tudod!!! ;)

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

A koncerttel kapcsolatban csak annyit írnék, hogy tavaly is sokan voltak, akik "csak" "támogatták" az egyesületet, mégis szinte tele volt a terem. Egyébként ha jó ötletnek tartjátok, akkor lehetne jelezni a csekken, vagy üzenni, hogy valaki el tud-e jönni, vagy sem. Hiszen aki átutalja a pénzt és eljönne, annak félre kell tenni a jegyet név szerint! :lol: A bejáratnál pedig át lehet venni! :lol: Azért jó lenne, ha sokatokkal találkozhatnék!!! :D
Szóval, azért aki tud, jöjjön el! :!: :!:

Örömmel jelentem, hogy a lányaim szemlátomást jobban vannak, már tegnap este nem köhögött Zsófi sem! :lol: Köszönöm a jó kívánságokat! Biztosan segítettek! :lol:

kizsó

Bocsi, közben már Napsi is írta! :D

kizsó

Kkriszti Neked is köszi :)

Gabikával azt beszéltük meg, hogy az, aki nem jönne a koncertre, de szívesen venne jegyet, a közlemények rovatba annyit írjon: támogatói jegy :) Így tudni fogják, hogy ott nem kell jegyet félre tenni. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Csajok!

Nem tudjátok, volt most is kedvezményes belépő a kismama újságban a bababörzére? :D Ha igen, és valakinek nem kell, én szívesen átvenném! Gondoljatok rám!!! :lol: Köszike

kizsó

Gyönyörűséges szép jó reggelt mindenkinek!!! A dolgozóknak kitartást mindjárt vége!!!! ;)

Még annyit hozzátennék a meghívó terjesztéséhez, láttam szinte mindenhol hirdetjük, mióta Gabika feltette a meghívót (azóta szinte percről percre..)!!! :D Szóval érdemes elé 1-2 mondatot beírni, hogy ne legyen annyira "OFF". Illetve vigyázzunk, mert ha a fórumozok 1 fórumban többször is olvassák azzal könnyen lehet hogy pont az ellenkező reakciót váltjuk ki... (Hisz a spam-eket is utáljuk...)
Érdemes előtte utánanézni, hogy más betette-e már a meghívót, mert ha igen, akkor olyan emberek társalgását zavarja, akiknek ez az egész teljesen érdektelen (tudjátok, vannak olyanok...:( )
Viszont ha egy pár mondatban elé írjuk, hogy szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani e nagyszerű estét, ami jótékony célú és csupa szeretettel szervezték, akkor már teljesen más hatást vált ki.
Remélem nem sértettem meg senkit, egyáltalán nem ilyen célból írtam, hanem azért mert máshol már törlik a hozzászólásokat!!!!
/A fórumozásnak vannak alapvető szabályai, amit a regisztráció alkalmával elfogadunk.../

Amneris és Amneris papa!!!
Mikor Gabika feltette a Meghívót (persze tudtam előtte is), de azóta még inkább folyamatosan az jár a fejemben, hogy akkor ti most otthon gyakorolhattok stb.. és hogy a kicsi Zitusnak milyen fantasztikus zenei élményben lehet része :))
Így van ez, vagy már nem gyakoroltok sokat, a kisujjatokban van az egész??? Hogy kell ezt elképzelni meséljetek!!!! :D :D :D

Kizsó!
Tuti volt, mert máshol olvastam, remélem lesz valakinek :D

Jah, apa hazaért!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
És hogy milyen fiam és férjem van: :D
Norisz épp pancsizott a kádban, mikor apa csengetett, na Norisz egyből kikéredzkedett, de még nem fejeztük be, mert előtte pár perccel tettem a kádba csak...
Szóval egyből apa karjaiba kéredzkedett, majd apa letette a pelenkázó szivacsra, hogy engem is átölelhessen, erre kisfiam: ÉN IS!!! ÉN IS!!!! :D :D :D Jajjj csajok, ezek olyan nagyszerű érzések és pillanatok, még mondja valaki, hogy ők nem a sajátjaink... :D
Ezután a következő történt: Norisz könyörögni kezdett apának, hogy te is, te is gyere fürödni... :) Úgyhogy a párom hazaérése után pár perccel már együtt fürdött a kádban Norisszal :D :D :D

Na megyek keltem a bandát :D Már nagyon várom a szombat reggeli hancúrt!!! :D :D :D
Még jövök...

KépKép
napsugaracska

Kanga mama! Ki az a hölgy, akiről az Alfával kapcsolatban írtál (aki meghalt)?
steiff

Kanga mama! Én úgy tudom, hogy nem gond, ha valaki le van százalékolva! A mi intézetünkben is volt egy kisfiú, akinél a leendő apuka le volt és ő maradt volna otthon a kicsivel (sajna nem jött össze az öf, mert a nagyszülők beintettek).
steiff

Steiff, privi ment.
kanga_mama

Ildikó! Köszi a táblát, megkaptam! :D

Sajnos mi sem tudunk menni a koncertre (pénteken elutazunk jó messzire, már alig várom :D :D :D ), de a támogatói jegyet természetesen megvesszük.
csut79

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?