Nansy:
Először is ne aggódj, szinte mindenki átmegy ezeken a problémákon, mi is... Így Bacsbern-el teljesen egyetértek!
Szóval kajcsi: Marci picinek nem volt nagy evő, mindenki azzal stresszelt, hogy az ő gyereke 2-szer annyit szopizott egy nap, és Marci mégis nagyon vidám, kiegyensúlyozott, egészgéges baba volt. És a mai napig az szerencsére. Most is van olyan nap, néha 1 hét is, hogy alig eszik valamit, utána beindul és semmi nem elég neki. Szerintem ne stresszelj ezen, mert Mártika megérzi, és nem tudja miért kell idegeskedni, ha evésről van szó. A lényeg, hogy vidám legyen és ne vedd észre, hogy legyengülne. Na és persze ha elkezd fogyni, két hónaon keresztül, az már baj. Volt, hogy Marci is fogyott 1 hónapban, de utána szépen behozta. Azt mondta a dokinéni, hogy ők tudják mennyit kíván a szervezetük. Persze ha úgy látod, hogy éhes, akkor lehet csak válogatós, mert a finomságokat legyűri
Marci is ilyen, az uzsonna az egyetlen, amit szívesen eszik, és rengeteget. Ez nem más, mint kukoricapehely vízzel és valamilyen gyümivel, ált. alma vagy körte. Imádja. A főziből van, hogy alig eszik, és mégis bírja uzsiig kajcsi nélkül. Vacsira még kevesebbet szokott enni, de lefekvéskor majd bele fullad a tápiba, annyira issza. Szóval változó.
Bébiszitter: Szerintem Mártika elég nagy már ahhoz, hogy rá merd bízni valakire. Elhiszem, hogy nem könnyű, én sem tudom hol és hogyan találhatnék olyan embert, akire ismeretlenül rá merném bízni, de külföldön ez tök természetes, csak mi vagyunk ilyen földhöz ragadtak
A sulit szerintem ne hagyd abba e miatt, inkább keress valakit, és ha ott leszel velük eleinte, akkor bizti hamar beletanul a csajszi vagy nőci és nem lesz semmi gond.
És igenis szükségetek van már nektek is arra, hogy kimozduljatok kettesben, nagyon jót fog tenni mindkettőtöknek, és meglátod, nem is fogod annyira stresszelni magad minden miatt, mert egy kicsit feltöltődsz.
Félősség: Marcinak is volt és szerintem minden babócának van. Kinövi. Volt olyan, hogy még az apjára sem lehetett itthon hagyni, mert amint kiléptem az ajtón visított utánam. Az pedig, hogy idegen kezében legyen, még most sem mindig megy. Szóval ezért se aggódj, el fog múlni.
Tudom, iszonyatos érzés ez, de ne mondd, hogy csődöt mondtál, nagyon is jó anyuka vagy, pont azért, mert ennyire aggódsz! Néha én is megzuhanok, hogy elrontottam valamit már az elején, de aztán szebb napok jönnek, és minden szép lassan megoldódik.
Bacsbern: Hát épp itt az ideje, hogy Ti is kimozduljatok kettesben. Nekem is nagyon nehezen ment az első éjszakára kiadós este, de most már nagyon rutinosan csináljuk
Marci ugyan úgy viselkedik a mamáknál, nem sír utánunk, szóval nagyon jó. Annyira belejöttünk, hogy most szombaton minden különösebb program nélkül kiadjuk, elmegyünk moziba, vacsizni, na ezer éve nem csináltunk ilyet
És nálunk a mászás és a felállás szinte egy nap volt, szóval lehet Dorina is hamarosan feláll, és elkezd lépegetni
És Marci azóta eszik megint rosszabbul, mióta a világ felfedezése ennyire "könnyen" megy neki, szóval mióta mindehová eljut, mindenhol feláll. Mondtam is, hogy ha majd szaladni fog, szaladhatok utána a kanállal. Vicces lesz
Méret: Nővérem kisebbik lánya holnap lesz 2 éves, és 77 cm
Marci 10 hónaposan 74 cm
Szóval szerintem itt senkinek nem kell aggódnia, hogy törpe lesz a gyerkőc, nekik viszont annál inkább. Most beszéltük, hogy rucit vegyünk neki szülinapjára, és 80-asat. Marci is akkorát hord, sőt már vannak 86-os body-ai is
Szóval szerintem No Para.
Na ezt most elküldöm, mert nem tudom mi volt még a másik oldalon, de ha most visszalapozok, ez elszáll.