Sziasztok!
Most megpróbálok mindenkinek válaszolni, remélem, nem hagyok ki senkit.
Ditke!
Cumitúra nálunk sincs, bár cumi az van. Mondjuk, nem én kezdtem, hanem bent a kórházban adtak nekik, mert nagyon keservesen sírtak amikor le kellett állítani az etetésüket. Azt azért nem mondanám, hogy cumifüggőek. Éjszaka nem is kell nekik a cumi, lehet azért, mert este mindig a cicin alszanak el, majd lopva betesszük őket az ágyikójukba.
Anyukám sajna ilyen rugalmatlan, nem is próbálom megváltoztatni. Csak annyit tehettünk, h Péter elmondta, h óvatosan bánjon a hozzátápival, mert ha merényletre készülne, én összepakolok, és jövünk haza. Pedig egészségügyben dolgozik, igazán elfogadhatná, h halad a tudomány, és nem minden aktuális már abból, amit 30-35 éve tanult.
Judit!
Köszönjük, növögetünk, de szerintem lassan már ti is ekkorák lesztek, ha nem nagyobbak. Csak tudom, h a múltkor elképedtem, milyen értékeket írtál. És tényleg egyre kerekebbek, szebbek a fiaid.
Doris!
A sulihoz sajna nem bátorság kellett, hanem a kényszer visz rá. Már írtam is a lányoknak, h nagyon tartok tőle, mert nagyon sok az olvasnivaló, én meg eddig összvissz 15 oldalt tudtam olvasni. Minden esetre azt mondta a krapek, h a következő félévben is meghirdeti a tárgyat, így újra fel lehet majd venni. Talán nyárig csak elolvasom amit kell.
Dédi megállapította, h most már meghalhat. Bár megjegyzem, erre készül legalább 30 éve.
Edit!
Örülök, h örültök nekem. Tényleg jólesik, és kész felüdülés maga a tény is, h ilyen szívélyesen fogadtatok mindannyian. Köszi.
Vikta!
Én is egyre tudatosabban figyelek, h mit mondok a fiúk előtt. Apjuk kevésbé.
Az én fiaim 4 hónaposak voltak, amikor maguktól kihagyták az éjféli szopit (mindketten egyszerre), aztán két hét elteltével már csak reggel hatkor ébredtek. Most változó, h mikor kelnek (4-5-6, tovább nem bírják).
Ikresmama!
Én azt hiszem itt a rendelőben olvastam annak idején, hogy nem javasolt a pocakkötő, mert kell a hely a növekedéshez és szabad mozgáshoz a babóknak, tehát nem javasolják.
Lilla!
Köszönöm az érdeklődésed, a fiúk egyre ügyesebbek. Most már néhány hete ügyesen fognak, Ádám már a lábujjait fogdossa, nézegeti, nagyon aranyos. Nagyon szépen tartják magukat ültetve, a gyógytornász a tegnap azt mondta, hogy nagyon hamar ülni fognak, olyan szépen tartják magukat.
Mondogatnak is, bár nem olyan bőbeszédűek. És ma volt az első reggelem, hogy nem sírásra, hanem gügyögésre ébredtem.
Hozátápi ügyben még nem tudok nyilatkozni. Majd holnap megyünk oltásra, akkor beszélem meg a részleteket a dokinénivel. De gondolom, hogy most már elkezdjük azt is lassan, bár arról sem késtünk még le.
Mérleg: én akkor hagytam abba a méricskélést, amikor este elkezdtek bealudni a cicin. Akkor már nem akartam felébreszteni őket, és jó is volt, mert akkor kezdték el átaludni az éjszakát.
Tőled azt akartam megkérdezni, hogy miért kell a klinikára kontrollra mennetek? Nekünk nem mondta senki, hogy kellene, így mi nem is jártunk ott egyszer sem. Mi csak a Péterfybe járunk, oda is havonta egyszer az oltás miatt. Majd meglátjuk, később milyen gyakran kell menni.
Ildikó!
Napsugárnak gyógyulást, azaz remélem, hogy már jobban van. Nagyon szép tündér, olyan jó nézegetni, amikor képet teszel fel róla.
Cat!
Én is megnéztem az albumokat, nagyon szépek a képek és az alanyaik is. Mindig olyan jó képeket csináltok, hogy csuda! Hát, hogy a tortadobálás elmaradt, azt sajnálom leginkább
Kristin!
Várjuk a képeket. És a költözésért irigy kutya vagyok. Bár egy olyan pakolászást most nem szeretnék végigcsinálni.
Borkadorka!
Én is azokkal értek egyet, akik a technológiai újdonságok mellett kampányoltak. Fantasztikus, hogy van ilyenekre lehetőség. Ha nem lennének, valószínűleg az én fiaim sem lennének, vagy nem ilyen állapotban. Így melegedtek néhány hétig, és megúsztuk az egész koraszülést néhány tűnyommal. Bár nem tudnám hirtelen megmondani, hány helyen is látszik rajtuk a tűszúrások nyoma.
Cat!
Azt a hozzátápis táblázatot én is megkaphatnám?
Szilvibank!
Nekünk sajna nem lett 4D-s uh-nk, mai eszemmel hamarabb elmentem volna. De ugye nem tudhattam előre, h nem érünk rá késlekedni vele.
Nettke!
Nekünk van IKEA-s etetőszékünk, abba bele lehet kötni a manókat. Már másznak a gyerkőceid?
De abba tényleg csak ülni tudó gyereket lehet beletenni, mert különben eldől benne a pici.
Na, azt hiszem sikerült mindenkinek válaszolni, akinek nem, attól bocsánatot kérek, de így is meglehetősen hosszúra sikerült az iromány.
Puszi mindenkinek,
Annamari