Sziasztok
Kmoncsi
Nagyon ügyesek vagytok, csak igy tovább
Most látom mennyire azonos időben voltam Veled terhes két éve
Nekem okt.10.-én születtek meg a babáim a peteleszivástól számitott 31. héten
Kitartás és még minimum 4-5 hét elegyen egyben
Edit
Azért nem lehet könnyű "nagyobbacska" gyerkőccel sem...kitartás
Remélem egyre jobb lesz a helyzet
Nálunk is sokáig csak tápszert fogadtak el főként Lilcsike, szerintem ezen ne stresszelj, tényleg érdemes az igényeik szerint etetni őket
Sziszus
Tüneményesek a gyerkőcök a képen, nagyon kis elevennek tünnek
Én téli babakocsi zsákot használtam mert az alá nem kellett annyi réteget adnom
Gratulálok Nektek
Judyt
Annyira tüneményesek a kis Macikák ebben a polar overálban
Nagyon puszilgatnivalóak
Én is bébiétel formájában adtam anno a barackot is, mi HIPP-et ettünk és finom volt
Gyöngyi
Olyan édesek a Lányok ebben a szerelésben és nagyon kis fotgének
Fél 7 fél 8-as kelés szerintem nagyon jó
Ha visszamentek Cork-ba lesz majd segitséged? Sajnálom a szopi elhagyást, lelkileg biztos rossz érzés lehet... Milyen babakocsit vettetek?
Orsi
Ti hogy vagytok, jó sokáig nyaraltok
Talis képeket láttam a másik topicban, nagyon édesek a fiúk és Te is klasszul nézel ki
Cat
Átnéztem az új albumotokat és tényleg nagyon jó lett, klasszak a képek és szépek vagytok Ti is meg a gyerkőcök is
Minden fotón olyan szép, igényes rucikban vannak a luróitok
Szilvibank
Örülök, hogy Te is, Ti is jól vagytok
A 4D-s UH tényleg nagy élmény, majd ird meg mindenképp mi volt
Tücök
Annyira édes ez a kést kis Manó ahogy kukucskál
Gratulálok az ügyeskedésekhez
Lilla
De ügyes vagy szopiztatás terén
Sajnálom, hogy lebetegedtél, jobbulást kivánok
Dávid édes lehet ahogy gagyarászik
Ancsa
Én az ebédhez közeli időpontban kezdtem a főzelék adását, elötte tápszerrel kináltam majd néhány kanál főzivel és apránként csökkentettem a tápit ill. a főzeléket mindig tápszerrel higitottam
Szopinál sajna nem tudom hogy van ez... A forgás miatt szerintem ne idegeskedj... Most nem emlékszem pontosan, hogy az enyémek mikor kezdték, de ha időm lesz visszakuksizom a fórumon és majd megirom mire akadtam
Ditke
Nálunk a gyerkőcök 14 hónapos korukig csak bébiételt ettek szinte, a főztömet nem szerették aztán valahogy a karácsonyi koszt meghozta a kedvüket és azóta egy kanálnyi bébiételt sem fogadnak el egyik napról a másikra
Az apukák problémásak, esetleg próbáld meg nyugisan átbeszélni Vele ezeket a kérdéseket és kérdezd meg Õ elégedett-e a Te nevelési elveivel
Mi jól vagyunk csak Lilcsike mára tele lett piros apró pöttyökkel. Nem hiszem, hogy melegkiütés mert kiemelkedő, hegyes a végük. Mivel más tünete még nincs egyenlőre nem hivtam orvost, meglátom hogyan alakul holnapig
Vadvirágékról nem tudtok valamit?
Puszi:Doris