Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Rohanok ... bár kezd a hócipőm telelenni, szeretnék pár órát semmit nem csinálni, olvasni vagy csak lenni ... mindegy majd 15 év múlva :D

Cat Kép meglestem a képeket, isteni ez a két pasi Kép Kép

Lilla Kép olyan csodásan nőnek a gyerkőcök.

Ildikó Kép nagyon szép ez a kislány Kép

Edit Kép hát nem lehet könnyű neked.

Ti miben sétáltatjátok a gyerekeket? én alig bírom bepréselni őket húszrétegruhában a babakocsiba.

Itt egy kép a félévesekről:

Kép

Még rengeteg mondanivalóm lenne, de kóros anyahiányban szenved a három pasi a nappaliban Kép

Szilvi

Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Moncsi!
Ügyesek vagytok, csak így tovább.Kép

Sziszus!
Először is gratula a kis féléveseknek.Kép
Én a fiúkat polár overálba viszem le, az alá nem kell annyi ruha.Most még csak body és harisnya.Kép
Íme:

Kép
Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

SziszusKép
Nagyon helyesek a pasik, igazán vidám fickók! Miért van a body mindig felül a ruhájukon ? Lehet, hogy én nem ismerek valamilyen praktikát?Kép Gratulálok a 6 hónaphoz! Ugye mostmár könnyebb ?

JudytKép
Csinosak a fiúk menetfelszerelésben. Minden nap sétálsz velük ?

EditKép
Sajnálom, hogy a nagy fiaddal is gondok akadtak, dehát még Õ sem elég nagyfiú, nehéz feldolgoznia azt, hogy a 3 fiú mennyire leköt téged. Remélem hamarosan rendbe jöttök, és a picik is megtanulnak aludni.Nagyszülők nem tudnak segíteni, hogy picit többet legyél a nagyfiaddal?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
Nálunk Levi 8.5 hónapos koráig nem igazán fogadott el semmit, csak szopott. Max. 3 kanál gyümi vagy főzelés... aztán egyik pillanatról a másikra megváltozott a dolog.
Ne aggódj! még simán elég nekik a tápszer ebben a korban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judyt Kép tündériek Kép Kép
Eddig én is így öltöztettem, de tegnap este már nagyon hideg volt, az anorákban meg se tudnak moccani, szegény Petyus csak bámult a "szkafanderjéből" hogy komolyan gondoljuk ez?? Kép

Cat Kép csak egy lusta anya vagyok Kép kevés a rugink, a hosszúujju badykhoz vettem harisnyát, meg van pár lábfejes gatyó, és ha alulra teszem ezeket nem kell mindig visszahuzkodnom, mivel ezek a kópék állandóan levetkőznek, zoknival ezért nem is próbálkozom, mire Görgő mindkét lábára felhúzom az elsöről már levette Kép
Tényleg sokkal könnyebb! Persze az ember mindig többet szeretne Kép már lassan a fél 7es kelés is korán van Kép pedig az elején csak azért rimánkodtam, hogy egyszer ne kelljen sírásra kelnem, mostanában Kisvakond beszédre kelünk Kép Tudjátok mint a cseh rajzfilmben Görgő pontosan úgy gőgicsél KépKép

Orsi Kép olyan ritkán írsz, magatokról meg szinte semmit, minden rendben ugye?? Kép

Na, megyek kitalálok mára valami sütit ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép
Gratula a félévesekhez! Zoknit nálunk is mindig lerugdossák, most éppen a térdzoknival próbálkozom, hátha az fent marad.
Én most épppen a fél 8-as keléssel kiegyeztem, erre tegnap fél 7-kor keltek... azért nem reklamálok, de jobb ha nem szoknak rá erre!Kép

JudytKép
Nagyon édesek.Kép
Nekünk bélelt gatyóink vannak, plussz polár kabátka.

LillaKép
Húú, milyen nagyok már a gyerkőcök! Gyöngyörűek!Kép

CatKép
Gratula a járkáláshoz, most sikerült elolvasni a régi hozzászólásokat... Hol vannak a szülinapi képek?

EnikőKép
Nálunk Emese már 3 hónapos kora óta, Réka pedig 4 hónapos kora óta nem eszik éjszaka. Rékánál látszott, hogy éhes amikor ébredt, úgyhogy én mindig megetettem... Aztán pedig elkezdtem húzni egy kicsit mindig (indulva 3 körülről), és amióta itthon vagyunk azóta nem kel fel enni (kint 5 körül volt már az utolsó etetés).

EditKép
Sajnálom, hogy ilyen nehéz mostanában, remélem javul gyorsan a helyzet!Kép

Na, még egy kép a narancssárgáról és a rózsaszínről - Apájuk hívja őket néha így viccesen...
Kép
Gyöngyi

bgy

Sziszus Kép
velünk minden OK Kép csak túl sok a szabadidőm a két örökmozgó mellett Kép ezért vagyok ritkán.

Mamik Kép
megint ingum-burgum nekem. Frissítem a táblát.
Aki hiányzik, írja meg az adatait, és holnap, ha hazamegyünk a nyaralásból, akkor felteszem a frissebbet.
itt a régi:
http://gportal.hu/picview.php?prt=108436&gid=440339&index=1

Gyöngyi Kép
már otthon vagytok?

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

GyöngyiKép
Édesek nagyon a kiscsajok! És milyen rendes babák, hogy nem kelnek éjjel enni. Nekem még 8 hónapos korukban is ettek hajnal 4-5 körül.

Albumunk:http://zman.atw.hu/albumok

SziszusKép
Egy zokszót sem akarok hallani, hogy nehéz neked, ha ráérsz sütit sütögetni.Kép Nem tudom mikor sütöttem utoljára sütikét, cukiból eszünk.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Ha az időjárás is engedi, akkor minden nap lemegyek velük 3 óra hosszára.Kép

Gyöngyi!
Nagyon tündériek a csajszik.Kép

Szilvi!
Nagyon cseles ez az öltöztetés.Kép
Csatlakozom Cat-hez, hogy nem fogadjuk el a panaszkodást, ha sütögetni is van időd.Kép

Orsi!
Adataink a táblához:
Születési idő: 2005.06.14. (36 hét + 4 napra csaszival)
Kósa Ákos 2750g 47cm
Kósa Attila 2400g 48cm

Puszi mindenkinek

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Nagyon szép babákat mutattok itt, Lányok! Ne haragudjatok, ha nem emelek ki senkit, Nem szeretném egyikőtöket sem kihagyni.

Moncsi, elismerésem! Fegyelmezett vagy és türelmes. Drukkolok, hogy minél tovább kihúzzátok.

Még mindig nem érzem komoly hátrányát a "dupla" pocaknak, hacsak azt nem, hogy hamarabb "megunom" az ülést. Állás nem gond, feküdni oldalt sokkal jobb (olyankor a rakomány a megfelelő oldalra csúszik..., de ülés közben egy idő múlva hol a hátamat érzem, hol a bordáimat. Ez utóbbi logikus, mert csütörtökön a doki pont mondta, hogy fundus a bordaívnél...érzem is néha. Megint nem nézte különben a törpéket. Gondolom, nem kell állandóan. Igaz érik már a bejelentkezés vmelyik 4D-re, mert kíváncsi vagyok rájuk.
szilvibank

Sziasztok!

Elég rég jártam erre, hála Nektek megpróbálok minden időt kiélvezni, és kihasználni a Picikkel.
Egy jó hete megszűntek a hajnali traccspartik, alszanak fél 7-ig, és addig csacsognak, amíg be nem megyünk hozzájuk. Nincsenek reggeli sírások!!! Mennyivel jobb így ébredni!

Egyre nagyobb élvezet kanállal etetni Õket,ügyesek és egyre tisztábbak.
Zsanikám tündéri hangon hajtogatja, hogy:"dadladla", Rolcsikám pedig olyan sikításokat és "halálhörgéseket"produkál, hogy néha úgy tűnik mintha még saját magától is megijedne Kép
Nagyon elevenek, kész harc az öltöztetés, pelenkázás...

Szilvi! Kép
Nagyon édesek a Picurkáid és tényleg nem rossz ötlet ez az öltöztetés... mint valami kis táncosok!
Tündéti lehet a kisvakond... Kép

Judyt!
Nagyon szépek a fiúk!!!

Bgy!
Meseszép lányaid vannak! Tényleg nem lehetne hozzájuk illőbb színű rucikat venni!

Cat!
Csak ámulok és bámulok! Nagyon profi az album, de hát a tartalma...!!!
Nagyon szép család vagytok!

Orsi!
Kérlek minket is írj be a táblázatba!
Franyó Roland 2005.04.28 most 5 és fél hó,2850g 51cm, 38+2, császár, első babák.
Franyó Zsanett 2350g, 49cm.
Köszönöm!

És Õk most:
KépKép
tücök

Cat! Kép

Vissza olvasva az előbbi írásomat, elég hülyén fogalmaztam azzal hogy:"de hát a tartalma..."
Nehogy félreérts, javítok Kép
Szóval nagyon profi az album, és a tartalma még fantasztikusabb! Kép

tücök
tücök

Orsi!
Mi is beférünk a táblázatba?
Dobronyi Dorina 2800g 50cm 2004 08 11 15o 17perc
Dobronyi Lilla 2670g 50cm 2004 08 11 15o 16perc
Császár volt és nincs tesó.Ja és 37. hét.
köszi!

Cat!
Nagyon klassz az albumotok!
Honnan van az a jo kis kerités?és mekkora?

Ilona!
Mi van veletek?
Orsi táblázatában láttalak benneteket és eszembe jutott,hogy anno én válaszoltam csak rossz volt a gép és szerintem nem ment el.Mutattam a képeiteket Szilvinek meg a Zolinak,nem baj ugye?
Emlékszel rájuk igaz?
Ha gondolod irj, a Petyátol megvan a cimünk.
Rita
törpefenyö

OrsiKép
Hol otthon? - néha már én se tudom, melyik is az igazi otthon.Kép Jelen esetben itthon, egyenlő Szegeddel...Kép
Csak nov. 3-án megyünk vissza Cork-ba.
A táblához: mi még mindig szeretnénk rózsaszínűek lenni.Kép És a hiányzó adatok: 35+6, császáros szülés.
Orsi, legalább egy pár képpel dobj meg minket, a lurkóid is olyan régen láttuk!!!Kép

CatKép
Hát lehet, hogy a nagy út volt ilyen hatással a lányokra, de amióta itthon vagyunk, azóta nagyon rendesen alszanak. Este kilenckor fürdetés, utána alvás.
Nagyon jók a képek, gyorsan megkuksizatam őket! Szuper rucijaik vannak, nagyon nagyfiúsak az ingekben!Kép
Jártam felétekKép, de sajna egy ikres Anyukát se láttam gyerkőcöt tologatni...Kép

TücökKép
Nagyon édesek! - hogy kukucskál mind2!Kép

Szerintetek normális, hogy csak 4x esznek egy nap? Tudom, más is írta már, de nekem valahogy nem tetszik ez, bár tenni nem tudok ellene. Átlagban 200-210 ml-t esznek etetésenként, ha kevesebbet próbálok adni, akkor nagy a nemtetszés...Kép

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi!
Mi is 4x eszünk, és átlag 200ml-t.Kép
Én sem tudok mit tenni így áltak be, tömni meg nem fogom őket, mert 5x kellene enniük.

Lányok!
Lassan majd elkezdjük a hozzátáplálást.Szerintetek barackot, hogyan lehetne eltenni télére?
Olvastam valahol, hogy citromos vízben kell 10 percig főzni, majd lefagyasztani.

Tücök!
Édik a lurkók.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

JudytKép
Persze, tömni én se akarom őket, és nekem is ők alakították így... Na mindegy, majd ha elkezdjük a hozzátápit, akkor majd többször esznek. Sajna barack kérdésben nem tudok segíteni, hátha a többiek okosabbak. Mi almával fogunk kezdeni, de majd csak ha visszamentünk.

Azt elfelejtettem írni, hogy sajnos Emese 2 hete nem hajlandó szopizni, tök megtörtem rajta, de hát mit tehetek, el kell fogadnom.Kép Legalább Réka még lelkes.Kép

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi!
Sajnálom, hogy már Emese feladta.Kép
Nekem is már csak sajna 5 percig szopiznak.Kép
Mi is almával kezdünk, de a barack télen nehezebben elérhető.

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

JudytKép
Mennyit kell pótolni? Réka képes 1 órát is a cicin lógni, és utána még 150 ml-t megenni üvegből...
Barackkal én nem hiszem hogy próbálkozok majd, mert hihetetlenül ízetlen barackok vannak kint.

Gyöngyi

bgy

GyöngyiKép
Nem gáz a napi 4 evés, ha kiegyensúlyozottak a csajok. Erre van csak igényük, és tudod igény szerinti táplálás.KépKép

TücökKép
Tündériek a kukucskálók!Kép

JudytKép
Nem érdemes őszibarackkal kísérletezgetned, azt a pár üveget meg tudod venni üveges bébiételben is. Én is szívtam a szilva elrakásával, közben a kecskeméti szilva 129 Ft a DM-ben. Kár ezért dolgozni vele.

Cat

Cat
Kép
cateye

RitaKép
Bieco karámban vannak a fiúk. Egy szett 115*115 cm és kettő van összeszerelve. A Kikában volt kapható, de idénytermék és sajnos már nincs.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziszus

Köszi, tényleg jól nőnek. Dávid már 68-ast is hord, Niki pedig 62-est, nagyot nőtt hirtelen és persze dagi is, úgyhogy ami nincs meg hosszban, azt pótolja szélességben.Kép Ti is nagyon szépek vagytok!

Gyöngyi

Köszi neked is a dicsit, Ti sem panaszkodhattok: baromi jól néznek ki a csajok azokban a cuccokban. Niki tiszta irigy arra a rózsaszínreKép A kis bodykat, rugikat is nagyon szívesen hordta és irtó jól állt neki. Már akartam is kérdezni, hogy hogyan tudnánk visszajuttatni a szállítmányt? Ja, a csajaid még
Apának is nagyon tetszettek, pedig nem nagyon szokta más gyerekét nézegetni!
Nálunk Nikinek volt olyan időszaka, hogy meglátta a cicit és üvöltött. Én viszont annyira szeretném ha szopiznának 6 hós korukig legalább, hogy "bekeményítettem". Nem kapott üvegből max 20-30 ml-t a többit szopiznia kellett. Pár nap alatt visszaszokott és most újra hallom azokat az elégedett kis hangocskákat evés közben.
Judyt, Gyöngyi

Ez a kevésszer evés nálunk is probléma Dáviddal. Én azt szeretném, hogy 6* egyen, de ő sokszor már csak 5* hajlandó. A probléma ezzel az, hogy egy alkalommal viszont nem eszik többet, mint amennyit 6* kéne. Meg is látszik rajta, sokkal vékonyabb, mint Niki (ő viszont bármennyit, bármikorKép)- bár, az alkata is olyan lesz és hosszra ő nő jobban.

Cat

Most én lettem beteg, teljesen ki vagyok ütve. Azért remélem, hogy előbb-utóbb össze tudunk hozni egy talit.

Orsi

Kedden megyünk a SOTE-ra a kölkökkel. Nem tudsz esetleg arra járni, hogy a cuccokat visszaadhassuk?

Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Orsi! Még én sem vagyok a listán, így a következők az adataink:
37. hétre jöttek a fiúk, császárral2005.04.11.
- Borsi Milán 47cm és 2300g 18,00 óra
- Borsi Zalán 51cm és 2700g 18.01 óra
köszi hogy felveszel.

Judit! Nekem a védőnő azt mondta, hogy csak egyszerűen nyersen fagyasszam le a barackot, persze meghámozva. Ne tegyek hozzá semmit cukrot, citromlevet.Úis pürésíteni kell nekik, így tök mindedgy hogy fog kinézni ha kiolvasztom.
Amúgy már kapják most is, legtöbbször keverem almával nekik. Nagyon csipázzák.
A többi gyümöt- szilva, körte- is így lehet elrakni? Igaz még szilvát nem adtam még nekik.

Lassan kezdeném a főzelékeket is adni, de fogalmam sincs hogyan fogjak hozzá? Még van fagyasztott anyatejem, gondoltam azt használnám el. De mennyit adjak nekik? Ezt is lassan kell bevezetni? És melyik etetést érdemes leváltani ezzel. A főzelékelés előtt is ciciztessek?Esetleg utána még megkínáljam őket tápszerrel, ÁÁÁÁ hogy csináltátok?

Teljesen le vagyok törve. Az én gyerekeim nem akarnak megfordulni!!! Mit tegyek velük? Mindig segítem őket, de semmi. Már 6 hónaposak, ilyenkor már illő fordulgatni.

Jó éjt nektek!

ancsa

Kép
vancsa

Csajok

Kész vagyok teljesen!Kép Dávci fekszik hanyatt az ágyában, pofázik és semmi jele annak,hogy aludni akarna. Heöö, Gööö, Hágiii... Tök édes! De előadhatná ezt nappal is...

Lilla

Kép

Kép
cicamica

DorisKép
Már én is letettem erről a kocsiról, főleg hogy most vettünk 1et, és szerintem kitér a párom a hitéből ha még 1el előállok...Kép
Akkor mégse olyan kórosan alacsony az óradíj, amit mi fizetünk a dévényesnek... 60 perc 1500 Ft és még házhoz is jön.
Már nagyon várom a képeket!Kép

LillaKép
Tisztára belepirultam a dícséretbe - a lányok helyett is, mert ők már javában alszanak...Kép
Egyébként húzzátok a gyerekeket, hogy így nőnek?!Kép Kép Kép
Én a nem rózsaszín szerkókra bukok főleg, mert kint csak olyat lehet kapni lányoknak... A cuccokat tesómékhoz vigyétek vissza légyszi, ha nem gond - bár egy részét odaadnám OrsiKép utazó pakkjához (feltéve hogy kell), de majd az ülésekkel együtt azokat is eljuttatjuk majd.
Emesét egyébként 2 hétig túrzáztattam, amíg végül feladtam. Sajna nálunk a fenyítésnek nem sok értelme lett volna, mert soha nem szoptak rendesen. Ma este ráadásul Réka se volt hajlandó szopizni, félek hogy ő is felhagy lassan a dologgal...Kép
Dávid miatt ne aggódj szerintem, a lányoknál is volt egy időszak, amikor kevesebbet ettek az 1 elhagyott evés miatt...
Jobbulást neked!

Gyöngyi

bgy

LillaKép
Most láttam Dávid szövegelését...Kép Édes lehet! Én csak észrevételenül szoktam ilyenkor figyelni a csajokat, és egy idő után abbahagyják és alszanak...

Gyöngyi

bgy

Lilla Kép
megoldom. Kedden jön először a szitter, így valamikor el tudok ugrani.
Nem semmi lehet ez a szövegelés Kép de tényleg jobb lenne, ha ezeket nappal adnák elő Kép

Gyöngyi Kép
szívesen vesszük Kép és adjuk tovább, akinek kell Kép Kihasználtátok az üléseket? anyu mondta, hogy sitty-sutty elintézték a szüleiddel a dolgot Kép

Ha hazaértünk a nyaralásból, ígérem, teszek fel képeket a pasikról.

puszi, és nyugodj éjjelt Nektek,
Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Sajna mindig csak bekukkantani van időm, hétvégén kirándulni voltunk, így még visszaolvasni is rengeteg...

Orsi!

Ha még nem késő, bevennél minket is a táblázatba?

2004.11.13. Bodnár Petra 1550 g, 45 cm és Bodnár Csenge 2000 g és 47 cm, 34 és fél hét, csaszi

Köszi!

Nem tudom már ki írta, de Petra 8 hónapos koráig nekem is csak szopizni akart, alig evett egyebet, aztán szép lassan lett 1-2 kaja amit elfogadott, mostanra meg már semmi gond, eszik szépen, ha nem is sokat, de neki elég. Igaz, a házikosztot nem eszi, csak bébiételt, de legalább eszik.
Szopisztrájk nálunk is volt Csengénél, de szerencsére 1-1 napig tartott. Én úgy voltam vele, ha éhes lesz eszik, és úgy is volt. Egy-két szopásnál makacskodott, feszítette magát, de aztán olyan éhes volt, hogy felhagyott a makacskodással és gyönyörűen evett, másnapra nyoma sem volt a dolognak, és a mai napig szopcsiznak. Most már ott tartunk, hogy át sem öltözhetek előttük, mert ha meglátják a cicit, azonnal másznak tátott szájjal. Igaz, már nem az éhség miatt, hanem szerintem csak "élvezkednek". Az esti szopi macerás továbbra is egyedül, de mivel senki nem írt rá tippet, feltételezem senki nem violt hasonló helyzetben. Majd megoldódik ez is valahogy.
Egyébként ti hogy tudjátok az apukákra rábeszélni a nevelési elveiteket? Arra gondolok, hogy nálunk pl. nem győzöm százszor elmondani napjában, hogy legyen szíves a gyerek előtt ne használjon csúnya szavakat (pl. valami nem k.va jó, stb.), vagy hogy ne állva kapkodja be a reggeliét, mert a gyerek apélda után tanul, stb. Egyszerűen elengedi a füle mellett. Ti hogy győzitek meg a párotokat? Vagy mindenkinél apuka magától is normálisan viselkedik?

Sziasztok, felébredtek Kép

Ditke
ditke62

SziasztokKép
KmoncsiKép
Nagyon ügyesek vagytok, csak igy továbbKépKép Most látom mennyire azonos időben voltam Veled terhes két éveKép Nekem okt.10.-én születtek meg a babáim a peteleszivástól számitott 31. hétenKép Kitartás és még minimum 4-5 hét elegyen egybenKép
EditKép
Azért nem lehet könnyű "nagyobbacska" gyerkőccel sem...kitartásKép Remélem egyre jobb lesz a helyzetKép Nálunk is sokáig csak tápszert fogadtak el főként Lilcsike, szerintem ezen ne stresszelj, tényleg érdemes az igényeik szerint etetni őketKép
SziszusKép
Tüneményesek a gyerkőcök a képen, nagyon kis elevennek tünnekKép Én téli babakocsi zsákot használtam mert az alá nem kellett annyi réteget adnomKépGratulálok NektekKép
JudytKép
Annyira tüneményesek a kis Macikák ebben a polar overálbanKép Nagyon puszilgatnivalóakKépÉn is bébiétel formájában adtam anno a barackot is, mi HIPP-et ettünk és finom voltKép
GyöngyiKép
Olyan édesek a Lányok ebben a szerelésben és nagyon kis fotgénekKépKépFél 7 fél 8-as kelés szerintem nagyon jóKép Ha visszamentek Cork-ba lesz majd segitséged? Sajnálom a szopi elhagyást, lelkileg biztos rossz érzés lehet... Milyen babakocsit vettetek?
OrsiKép
Ti hogy vagytok, jó sokáig nyaraltokKépKép Talis képeket láttam a másik topicban, nagyon édesek a fiúk és Te is klasszul nézel kiKép
CatKép
Átnéztem az új albumotokat és tényleg nagyon jó lett, klasszak a képek és szépek vagytok Ti is meg a gyerkőcök isKépKép Minden fotón olyan szép, igényes rucikban vannak a luróitokKép
SzilvibankKép
Örülök, hogy Te is, Ti is jól vagytokKép A 4D-s UH tényleg nagy élmény, majd ird meg mindenképp mi voltKép
TücökKép
Annyira édes ez a kést kis Manó ahogy kukucskálKép Gratulálok az ügyeskedésekhezKép
LillaKép
De ügyes vagy szopiztatás terénKépKép Sajnálom, hogy lebetegedtél, jobbulást kivánokKépDávid édes lehet ahogy gagyarászikKép
AncsaKép
Én az ebédhez közeli időpontban kezdtem a főzelék adását, elötte tápszerrel kináltam majd néhány kanál főzivel és apránként csökkentettem a tápit ill. a főzeléket mindig tápszerrel higitottamKép Szopinál sajna nem tudom hogy van ez... A forgás miatt szerintem ne idegeskedj... Most nem emlékszem pontosan, hogy az enyémek mikor kezdték, de ha időm lesz visszakuksizom a fórumon és majd megirom mire akadtamKép
DitkeKép
Nálunk a gyerkőcök 14 hónapos korukig csak bébiételt ettek szinte, a főztömet nem szerették aztán valahogy a karácsonyi koszt meghozta a kedvüket és azóta egy kanálnyi bébiételt sem fogadnak el egyik napról a másikraKép Az apukák problémásak, esetleg próbáld meg nyugisan átbeszélni Vele ezeket a kérdéseket és kérdezd meg Õ elégedett-e a Te nevelési elveivelKép

Mi jól vagyunk csak Lilcsike mára tele lett piros apró pöttyökkel. Nem hiszem, hogy melegkiütés mert kiemelkedő, hegyes a végük. Mivel más tünete még nincs egyenlőre nem hivtam orvost, meglátom hogyan alakul holnapigKép

Vadvirágékról nem tudtok valamit?

Puszi:Doris
doris

Ditke!

Irigyellek a sokáig szoptatás miatt, remélem, nekem is sikerülni fog. Bár, úgy vettem észre, hogy napközben kevesebb a tejem (ez tuti, nem csak gondolom, mert mérem őket és fejek is utána). Niki lehet, hogy ezért is szopik kevésbé szívesen. Amikor sok van, akkor semmi gond vele. Neked volt ilyen? Te mérted őket? Én már nagyon unom a méricskélést, de enélkül Niki egész nap csak rajtam lóg, mert soha nem eszik eleget- én meg megbolondulok. Kicsit várom már, hogy napközben kiválthassak 1-2 kaját mással, de a szopit nem szívesen hagynám el.
Én lassan papagájnak érzem magamat, annyiszor mondom el apának ezeket a dogokat- eddig semmi eredmény. Gondolom, majd ha a gyereke utánozza, abbahagyja és előre gondolkozik, mielőtt valami ilyesmit csinál. Sztem a férfiak többsége csak a saját kárán tanul.Kép

Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

DorisKép

A hozzátáplálást ti mikor kezdtétek? Én szeretném elkezdeni a kóstoltatást decemberben.
mit is mondtál, miért nem raksz fel képeket? Most úgy emlékszem, mintha nem tudnál kicsinyíteni. Ha ez a baj, küldd át nyugodtan, majd én megcsinálom!Kép

L

Lilla

Kép

Kép
cicamica

AncsaKép
Visszanéztem az archivot és látom Gergő 6 hónaposan fordult hasról a hátára aztán visitott mikor sikerült a mutatvány és nem tudott visszafordulniKép Lilcsike 6 hónaposan az oldalára billent és úgy szemlélődött és 8 hónaposan tudott hasáról a hátára fordulni de vissza még nemKép Nyugi, mindennek eljön az idejeKép

doris

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk, azaz már a hét közepén hazajöttünk, de a hétvégén két nap is iskolában voltam, így mostanra sikerült egy kicsit kipihennem magam.
A gyerekek jól viselték az útat, de még itthon benyaltak valami bacit, mert mire odaértünk náthásak lettek. Mára már elmúlt a nátha, csak ahangjuk olyan, mintha valami repedt fazékból jönne. De amúgy jól vannak. Az út amúgy 12 óra volt oda, ugyanannyi vissza, mert éjszaka mentünk, és csak kétszer kellett megállni szopizni.
A dolog szépséhibája csak annyi volt, hogy a manók minden éjjel keltek háromóránként szopizni, amitől teljesen olyan volt az egész, mint amikor hazahoztuk őket a kórházból. De végre nem nekem kellett főzni.
Anyummal viszont sehogy sem sikerült megértetnem, hogy a manók csak szopiznak és ez így helyes, nem kell nekik sem tea, sem víz, sem gyümölcs, sem méz a cumira. Úgyhogy a manókat nem mertem anyumra bízni egy percet sem, mert tuti kitalált volna valami okosságot, hogy mivel etesse meg őket.
Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat és az egy hét alatt végre még össze sem kaptunk Péterrel, úgyhogy tiszta felüdülés volt az egész, és sikerült végre feltöltődni egy kicsit.
Most, hogy hazajöttünk, kiderült, hogy a dokinénink babája nem akrt pocakbaba lenni, így sajna vagy hálistennek (kettős érzés bujkál bennem) újra van gyerekorvosunk, és a gyerekek megkaphatják végre az öthónapos oltásukat is.
Most gyorsan lekicsinyítek két képet, az egyiken Dédivek, a másikon Mámival vannak a manók.
Puszi mindenkinek, üdv az újaknak, majd igyekszem bekapcsolódni.

Kép

Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Cat!
Említetted a Kecskeméti bébiételt, ti azt ettétek/eszitek?
Azt néztem, hogy azt is a HIPP Kft. gyártja, de fele annyiba kerül.

Annamari!
De jó, hogy újra itt vagy.Kép
Nagyon sokat nőttek a fiúk.Kép

Doris!
Én örülnék neki, ha megpuszilgatnád őket.Kép

Lányok!
Nem megy valaki Bécsbe?
Nagyon kellene nekünk Bieco karám, mert itthon nem lehet kapni se újat, se használtat.Kép
Ha valaki menne, és nem lenne nagy kérés, hogy hozna nekünk,akkor megköszönnénk.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Meglepően könnyen ment a mai lefektetés egyedül, úgyhogy a nyert időt netezésre használomKép

Doris!

Apával már százszor átbeszéltem a "nevelési elveimet", szerinte túlzásba viszem a dolgot. Pl. a csúnya szavakra az a válasz, hogy úgysem értik, majd leszokik róla. (De mikor? Amikor már a csajok kánonban ismételgetik?!) Szerinte ehetnének már valami "rendes" kaját is, ha lenne íze akkor biztos jobban ennék az én főztömet is (ez lehet, de azért nem akartam egyből a szalonnás túrós csuszával indítani és a rakott krumpli sem az igazi füstölt kolbásszal meg tojással ekkora gyereknek-szerintem). Meg sok ilyen apróság, hogy muszáj bekötni az autósülésbe a gyerkőcöt, még ha tiltakozik is, hogy útközben nem veszem az ölembe, és nem csak azért, mert meglát a rendőr, hanem mert nem biztonságos, stb. Szerintem nem vagyok nagyon elrugaszkodva a földtől, nem?

Lilla!

Úgy látom nem csak az én férjemmel van a baj...
Szopi: Nekem is kevesebb volt napközben a tejem, legalábbis nem feszült úgy a mellem, de én ilyenkor már nem mértem. Az első hónapot a Klinikán töltöttük, ott mérni kellett, aztán itthon még egy hónapig csináltam, de az az igazság, hogy belefáradtam. Sokszor szopi után szépen elbóbiskolt, ha rátettem a mérlegre viszont felébredt, aztán nem bírtam vele. Úgyhogy hagytam a fenébe. A délutáni tejcsi volt kevesebb, olyankor gyakrabban szoptak. Kb. 5 hónapos koruktól már este is kevés volt lefekvéskor. Szerencsére volt lefagyasztott tej a fagyóban, én azzal pótoltam, de mindig csak este (abban a hiú reményben éltem, hogy akkor jobban alszanak éjszaka). Napközben nem adtam pótlást, mert egyszer, mikor elkezdtem, azonnal ritkábban szoptak és nemhogy több, de kevesebb lett a tejem. Néhány napig persze többnek tűnt, de nem volt tartós és macerás is volt mindig melegíteni a tejet, ráadásul sokszor alig ettek a pótlásból, így borogathattam ki a sok anyatejet, amit rettenetesen sajnáltam, még ha volt bőven, akkor is...
Szerintem ha hetente-kéthetente megméred őket az elég, ha hízogatnak, akkor én a helyedben nem pótolnék. 6 hónaposan kezdtük el a hozzátápit, persze kb. 1 hónapba telt, mire elhagytunk egy szopit. Utána egy ideig mindig lefejtem a kihagyott szopás helyett a tejet, hogy ne apadjon el, így lett friss fagyasztva. Persze mióta csak reggel-este szopnak már nem fejek, belefáradtam, meg nincs is rá szükség, a két szopira még elég a tej. Szerintem lassan már nem is az evés lesz a lényeg, így már az sem lesz baj, ha kevesebb a tejem. Bocs hogy hosszú voltam.

Annamari!

Üdv újra köztünk!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat anyudéknál, végre kicsit szusszanhattál. Az én anyukámat is nehéz meggyőzni biz. dolgokról, bár azért igyekszik tartani magát az általam elmondott szabályokhoz, csak magában motyog, hogy milyen hülyeségeim vannak. Nálunk a cumi használat volt ilyen. Én nem adtam cumit a lányoknak, így megelőztem az éjszakai "kiesett a cumi, dugjuk vissza" túrákat. Persze egyszer itthon hagytam őket anyukámmal 1-2 órára, persze előkotorta valahonnan a kórházi csomagban kapott cuminkat, és lelkesen újságolta, hogy csak ennyi kellett nekik, máris megnyugodtak, szépen elaludtak. Egyszer (!) kaptak csak cumit alváshoz (mondjuk voltak vagy 7 hónaposak), utána egy hétig ment a sírás és az öklük szájba dugdosása elalváskor. Úgyhogy amit nem akarsz azzal óvatosan, az ilyen nagy babák már nagyon emlékeznek!

Jó éjt mindenkinek!

Ditke
ditke62

JudytKép
Én eleinte nem adtam csak HIPP-et nekik, mert az a legtisztább, nem cukrozzák, és tényleg ellenőrzött ökológiai termesztésből van. Amíg nem edzett a bélflórájuk, addig a legjobbat akartam nekik adni. Mostmár mindent esznek, és fokozatosan bevezetve semmitől nem lett bajuk, így veszek már nekik mindenfélét. Sajnos sok kecskemétibe cukrot tesznek, tejport stb, amiket ne szabad ilyen törpiknek adni.

AnnamariKép
Nagyon édesek a gyerkőcök, és tényleg szép nagyok.
Anyukád sztoriján jókat rötyögtem.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

AnnamariKép
De jó, hogy újra itt vagyKép Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódásotok a Szüleidnél és nagyon büszke lehetsz magadra, amiért a sulit is be tudod vállalni, én nagyon lusta vagyok ilyen téren... GratulálokKép Tündériek a képek, gondolom a Dédi is nagyon boldog volt a látogatásotoktólKép
JudytKép
Sajnos én nem járok mostanában semerre sem...
DitkeKép
Én is egyet értek Veled, sajnos azt kell mondjam vannak akik később érnek meg a gyermeknevelésre vagy csak a saját tapasztalatuk győzi majd meg Õket az igazadról... Nálunk pl. Anyósomékkal küzdünk ill.már nem is küzdök mert teljesen felesleges de apránként rájönnek Õk is, hogy nem beszélek a levegőbe. Pl.javasoltam Nekik, hogy csak olyan játékot engedjenek meg a gyerkőcöknek amit egy-két és tiz nap múlva is szivesen, türelemmel tesznek majd. Pl.porszivó, vasaló, TV távirányitó, fejhallgató, HI-Fi gombok nyomkodása és még irtózatosan hosszú lenne a lista amit egy-kétszer jópofának találtak most meg már a falra másznak tőle vagy rengeteg plusz energiát igényel és persze az én kétéves gyerkőceim már kellően akaratosak - főleg Geri - hogy elérjék a céljukatKép Ez van, nem tudjuk megválltoztatni Õket. KitartásKép

doris

Annamari!
Jó,hogy itt vagy!Tündériek a fiúk!Érdekes lehetett az elmúlt hét anyukáddal.Dehát a szülők már csak ilyenek: mindent jobban tudnak!Megnéztem volna a fiúkat,amint mézes cumit szopogatnak!Brrr!

Doris!
Hát a nagyobbacska minden napra tartogat valami "újat"!Sokszor úgy érzem,ez nem is az én fiam!Vagy nem ismerem eléggé a saját gyerekemet?!Úgy érzem,egyáltalán nem vagyok jó anyja.Nem tudom,mi jár a fejében,mit miért tesz és valahogy az utóbbi időben nem találom a hozzá vezető utat.Rémisztő,de mintha idegen lenne számomra!Pedig most is ugyanúgy szeretem,mint a kicsik születése előtt és ezt sokszor el is mondom neki.
Marcival feladtam a küzdelmet.Így először kap bébikaját,aztán ha elég neki,akkor tápival pótolunk.Most például az áfonyás alma bejött neki.3nap alatt evett meg 1bébiételt.Ha korábban nem,a darabos kajánál biztos kibújik belőle a kíváncsi,mert nagy felfedező a lelkem.(remény hal meg utoljára :-)))

Edit

Kép

Kép
edit73

DorisKép
Köszönjük a dícséretet, kedves vagy.KépKép A porszívóval való játékot én is engedem a kölköknek, az a nagy kedvenc. Ha leszívtam az orrukat, utánna mindig játszhatnak vele.Kép Ez a jutalom. Rosszul teszem ? Karácsonyra egyébként játék porszívót veszünk nekik, mert az a nagy liebling.Kép A többi dolog tiltott, főleg a távirányítók, telefonok.

Hogy telnek a napjaitok ? Megszokták a gyerkőcök hamar itthon ? Éjszaka is rendben megy ? Van ott játszó a közeletekben ? Nekik már az nagy élmény.

EditKép
Teljesen átérzem a helyzetedet. Nem kiskamasz most a fiad ? Olyan érzések vannak benned, ami a kamaszodást jellemzi. Talán még egy pszichológus segítségét is jó lenne kikérni.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

EnikőKép
3, 6-7, 9, 12, 15-16, 18, 21
Végül is az éjfeles etetés maradt ki.
Azt h gondolja a drnő h hagyjuk ki a hajnali 3-st? Ez poén v ténleg már 6 hetes korban lehet? Hogyan???

Eddig velem is kelt a férjem, majd csak a 3-as etetéshez kértem segítséget, múlt vasárnaptól meg csinálom én egyedül. Úgy vagyok vele nehéz, de neki pihenni kell meg 7-körül Dalmát ő látja el amíg a kicsiket etetem. Nem is tudom mit csinálnék nélküle....

1 hónaposan voltak 4 kilósal. most kb 4,5kilók a kisgöböcök.

CatKép
Akkor várunk a 3-mas kaja elhagyásával. Én is még piciknek érzem őket ehhez.
Nagyon profi az album, és nem semmik a modellek semKép

DorisKép
Én keveset vagyok most, de nagyon örülök h újra visszatértél közénk

Doris, CatKép
Köszönöm az elismerést, h 3 gyerkkel is bírok, de ezért írom mindig h van segítségem. 3-tól mindig van velem valaki és néha délelött 11-ig is. Az elismerés nem nekem jár hanem a segítségeknek. Most jó az elején h nem mindig vagyok egyedül. (Sok azért a 3-mal egyedül.) de nem várhatom el és nem is akarom, h mindig legyen velem valaki. Ezt egy kihívásnak tartom és nekem kell megfelelni. De idén úgyis elköltözünk anyuéktól és akkor jöhet majd a mélyebb víz.

MoncsiKép
Gratula a 30. héthez és még pár hetet bent a babóknak

SzilviKép
Gratula a féléves fiúknak. Ilyenkor döbbnek rá h telik az idő...
Szilvi Judyt, Gyöngyi, Töcök, AnnamariKép
Én mindig csak azt tudom írni, h édesek a babák. De hát azok!!

JudytKép
A 3 órás séta az nagyon jó, neked is és a gyerekeknek is.
Én sajna nem minden nap megyek ki velük sétálni, de majd egyre többet fogok menni.

GyöngyiKép
Lehet, h olyan periódusban vannak, h kevesebb kaját igényelnek. Semmi baj ha pár hétig így esznek majd visszaállnak a többszöri evésre.

JudytKép
Honnan szerzel barackot októberben???

AnnamariKép
A nagyszülőkkel néha nehéz. Azt hiszik az unokájuk a gyerekük és ők akarják nevelni. Közben persze azt is gondolják h segítenek. Csak éppen te máshogy szeretnéd csinálni...
DitkeKép
ÉN BEKÖTÖM A GYEREKET (ez a caps lock) és elsősorban miatta és csak másodsorban a rendőr miatt. Nem beszélünk előtte csúnyán, mert érti!!! Nem hülye hanme gyerek, ezt szokták mondani és ez tényleg így van. Attól még h nem tud válaszolni érti amit monduk (egy néma is érti amit beszélsz csak nehezen tudsz vele kommunikálni)
A csúnya szavakon kívül arra is figyelek már h mit mondok előtte. Mindent betáplál az agyába. Ja és h mit csinálok előtte mert mindent utánoz.

na mára kiírtam magam...

pusz: Vikta
6 hetesekKépKép és 16 hónapos
vikta

Az adatok:
Bendegúz:
2005.09.05 3050gr 37+1 normál szülés

Natália:
2005.09.05 2900gr 37+1 császár

testvérük
Dalma:
2004.06.05 3850gr 38+6 normál szülés
vikta

Sziasztok ikresek!

én már Dorison kívül nem is ismerek itt senkit, annyira régen nem jártam erre.

ha valaki még emlékszik: tavaly februárban születtek iker kislányaim, Adél és Nóra. akkoriban még neteztem, aztán időhiány és fáradtság okán leszoktam róla.

azóta bővült a családunk, szeptember 29-én megszületett Máté. úgy érzem, feladtuk a leckét magunknak, hiszen a lányok is még tulajdonképpen kisbabák, bár nagyon ügyesek, önállóak, mégiscsak alig 20 hónaposak.

persze majdcsak belejövünk a dolgokba, csak a kimozdulást jó lenne megoldani, leginkább egy háromüléses babakocsi kellene, ami azért kisebb, mint egy anyahajó, merthogy be kéne férnie vagy a liftbe (esélytelen) vagy a kocsiba. ha valakinek van ilyen eladó, kérem írjon az anetto@euromail.hu címre. minden megoldás érdekel.

üdv mindenkinek: ribizli
ribizli

Vikta!

most látom, hogy nálatok is valami hasonló a felállás, csak minden pont fordítva Kép
ti hogy fogtok közlekedni?

Ribizli
ribizli

Sziasztok lányok!

Heszter, Cateye, Doris
Köszi, nagyon aggódtunk, így nagy kő esett le a szívünkről!

Borkadorka
Nem lehet, hogy felesleges ijesztgetés? Hiszen ha a babákkal minden rendben, akkor nem lehet komoly a meszesedés... Szorítok neked, és fő a nyugalom. A cyták idején én azzal nyugtattam magam, hogy amikor még nem volt ennyi uh, biztosan ugyanennyi "gond" volt a kismamákkal, egyszerűen csak nyugodtak voltak, mert nem tudtak róluk, és így segítettek a legtöbbet a természetnek, hogy megoldja a "menet közbeni eltéréseket". Szerintem tényleg ne aggódj!!! Bízd a dokidra magad, és tedd, amit ő jónak lát.

Vikta
Naponta 3x2 Magne B6-ot szedek. Még ennél is többet?

Kmoncsi
Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Mit szól a dokid a medencevégű fekvéshez? Hogy tervezitek a szülést?

Szilvibank
Kíváncsi vagyok mit szólsz a 4D-shez. Én úgy gondoltam, a háromhetente történő sima uh mellé nem megyek még 4D-sre is. Teszel fel majd képeket?

Lányok
A hétvégén úgy tűnik, találtam megoldást az alhasi fájdalomra. A bababoltban pocaktartót találtam (erős gumi, ami a gerincre viszi át a terhet az alhasról). Én nagyon jól érzem benne magam, csak aggódom, hogy az "A" baba nem tud esetleg tőle elég szabadom mozogni. Vagy csak nem érzem, de mint hogyha amikor rajtam van, akkor nyugiban lenne, és amikor leveszem, akkor kezdi kitombolni magát. Van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy hallott esetleg orvosi véleményt? - a dokimmal még nem konzultáltam róla.

Sziasztok
Eszter (Ikresmama 25+6)
ikresmama

Vikta!

Nappal mi is így eszünk, sőt ma éjjel Ágoston is kihagyta az éjfélit. Ábel maradt az 1-4-7 óráknál.
Majd alakul.

Most nincs több időm, még fejek, aztán futok a Zsófiért az oviba.

Pusz!
Enikő
olajfácska

Szia Ribizli!
Ha jól emlékszem, mi találkoztunk tavaly a McDonaldos talin, nem? Csak mintha akkor még hosszú hajad lett volna. Én egy szőke és egy barna fiú ikerpárral voltam, a lányaid pedig még csak másztak! Kép
Gratulálok Mátéhoz!
Sajnos hármas kocsi ügyben nem tudok segíteni, talán Edit, vagy Nettke.
Sok erőt a három kicsihez! Neked van segítséged?
Mimóza
mimóza

IkresmamaKép

Szerintem nincs igazad: Bori babáival MÉG minden oké, szerencsére. De nagyon jó, hogy már az első intő jeleket észre tudják venni és figyelemmel kísérni. Régen a természet nem mindig jól intézte a dolgát, tudjuk jól, hogy sok baba meghalt, szülésben, első 1 év alatt, stb. És ha nem lenne a fejlett technológia, az én Nikim és Doris Lilcsije se élne- ki se derült volna, hogy nem jut már nekik elég kaja. Remélem nem veszed letámadásnak a véleményemet. Én maximálisan kihasználtam a fejlett technika minden előnyét és nagyon hálás vagyok neki. Hozzátenném még azt is, hogy ha az eredeti orvosom kicsit aggódósabb lett volna, akkor talán nem ide jutunk. (remélem nem fogalmaztam sértően, nem ez volt a szándékom)

Annamari

De jó hogy újra gépközelben vagy! Örülök, hogy jót pihentél és a pároddal is sikerült elsimítani a gondokat. Én is tudom, hogy ha valami egyéb probléma adódik, akkor könnyebb összebalhézni, türelmetlenebb, feszültebb az ember. Nálunk elég volt annyi, hogy az elején Niki nem aludt és állandóan üvöltött.Olyan ideges voltam, hogy én is mindig rámordultam Robira minden apróság miatt.
Ja, és a legfontosabb: Milyen szépek és nagyok már a babák! Nem lehet okod a panaszra, tutira nem ők a legkisebbek. Szerintem nagyot nyúltak, nem? Egész másképp néznek ki, mint a legutóbbi képen. Mesélj már, miket csinálnak mostanában? Hogy állsz a hozzátápival, elkezded lassan? Hogy szoktál le a mérlegelésről? Én most próbálom elhagyni, de nem vagyok elég magabiztos hozzá.

Cat

Néztem az albumot, micsoda nagyfiúk! Ti megmutattátok őket a Kaáliban? Én mindig láttam ott babákat, akiket vittek mutogatni.

Doris

Még valamelyik nap kérdeztem, hogy Ti mikor kezdtétek a hozzátápit- korr kor szerint vagy 6 hósan?

Ditke

Köszi a tapasztalataidatKép És nálatok az nem volt gond, hogy ha nem volt annyi délután a tej, akkor üvöltött? Én nem tudok Nikivel mit kezdeni, ha éhes, úgy üvölt, mint a sakál, kézben is. És milyen gyakran szoptak mikor kevesebb volt? Egyszerre szopiztak olyankor? Õk nem hajlandóak egyszerre szopizni. És az igaz, hogy pár nap után beáll és több termelődik, vagy minden délután ez volt?

Tücök

Szépek a gyerkőcökKép

Vancsa

Már tudom, hol van a Mátka u. Tök közel laksz a sógoromékhoz- ők a Gyöngytyúk u-ban laknak. A sógornőm már mesélte is, hogy látott a védőnőjüknél ikreket. Lehet, hogy Ti voltatok?

Vikta

Ez vicces: most akkorák a babáid, mint Dávid (4600 g). Hány centisek emelett? Egyébként, ha kérnek, akkor szerintem nyugodtan adj nekik éjjel enni. Én még most is adok, ha valamelyik véletlenül felébred. De csak a koruk szerintem nem ok arra, hogy 7* egyenek. Döntsék el ők!

puszi, Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Sziszus!
Nagyon jókedvűek a fiaid! Gratula a félévességhezKép Kép

Judyt!
Jó ez a polár szerkó! Úgy látom, a fiúknak is bejönKép

Gyöngyi!
Nagyon csinosak a lányaid!Kép

Annamari!
Örülök, hogy végre sikerült kikapcsolódnotok!
Édesek a fiúk a sárga sapikbaKép

Cat!
Szuper az új album!Kép Nagyon elegáns volt Oli és Samu a szülinapjukon!!!
Képnézegetés közben vettem észre, hogy jártatok Kiskőrösön!Tőlünk ( Akasztó) 5 percre van kocsival. De kár, hogy nem találkoztunk! Ha jöttök legközelebb, ugorjatok át hozzánk!!!Kép

Nálunk megint beteg a Napsugár, egy hetet volt oviban, és gyorsan el is kapott egy kis torokgyulladást. Most várom, mikor jön ki a fiúkon is...

Ildikó
ildikó

IldikóKép
Kiskőrösön voltunk és Balástyán is kirándultunk a fiúkkal az erdőben. Ha ezt tudom, akkor beugrottunk volna hozzátok. Sajnos szüreti mulatság már csak jövőre lesz, de akkor megyünk mindenképpen.

Jobbulást Suginak!

LillaKép
Nekünk BMC-sek a babák, így a Kaáliba nem viszem őket.KépKép A BMC-be sem, mert nem voltunk annyira jóban velük, hogy becipeljem a pasikat. Kész tortúra velük az ilyen. A nőgyogyimnak bevinném, mert annak nagyok sokkal tartozom, de még nem volt rá alkalom. Most megyek majd rákszűrésre hozzá, de azt hiszem csak egyedül, mert szétrámolnák a rendelőt a pasik. Majd viszek képeket inkább.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat

Bocs, tudtam, hogy Orsi vagy Te Kaális voltál, de rád emlékeztem- rosszul ezek szerint!

Mi ma voltunk megint a SOTE-n kontrollon velük, hát nem lehetett kihagyni a szülőszobát sem. Az épp ügyeletes szülésznők és a dokim is nagyon örültek, körbeajnározták a babákat. Agyondícsérték őket, én meg dagadtam a büszkeségtől.

L

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!!!

Gyorsan csak a neveken meg a képeken futottam végi....NAGYON SZÉPEK A BABÁK!!!!
jó látni hogy néha néha mindenki előkerül!
Ma vagyunk 5 hósak,voltunk is ma szuriért...hál isten most 10 hónap szünet jön oltás ügyben....(remélem jól tudom)

Fotót én is küldök vagy cat-nek vagy most Juditot zaklatom egy kicsitKépKép

Nálunk minden rendben,ÁTKÖLTÖZTÜNK a házikónkba...csak rengeteg pakolni való van még igy is pedig már jó ideje előre dolgoztam...

A gyerekeke utálnak kint lenni a levegőn a kocsibaKépKép
Anyuéknál sok volt a beton és nem volt árnyék igy nem tudtam őket kitenni,nincsenek hozzászokva...
A másik dolog ami mostanság kikészit a hozzátápi!
A dr néni Laurának humana ha-t,Norbinak humana Baby fit-et (bukós gyereknewk ez jó) szóval ezt esznek...meg próbálom a sütőtök pürét amit norbi eszik is de éhes marad humanaval fejezzük be a kaját,Laura viszont fújja tolja ki a pürét,már minden olyan csak még a pocakjába nem jutott egy falat se le.Ilyenkor jut eszembe Cat mindig irta hogy addig jó még nibcs hozzátápi...hát már tudom(sejtem)mire gondolt!!!
Lányok!
Ti mit adtatok 5 hósan?Tudom már sokszor irtátok...
Mi a különbség a tápszer és a tejpép között?
Nem kéne most már mást irniuk fel?Ma is kérdezték kell e valami?én mondtam hogy nincs táp..erre automatikusan irta ezt...nekem kéne mondani hogy irjon most már mást?egyáltalán van másra lehetőség?
bocsánat a hülye kérdésekért!!!

Kristin
kristin75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?