Sziasztok!
Meli: Nekem az volt a félelmem a nagyobb pelusokkal, hogy Marci nem egy dundó típus, és attól féltem, hogy a combjánál fog kifolyni, de nem. Szóval nekünk úgy tűnik a nagyobbak váltak be, mert rengeteg pisit el kell, hogy nyeljen.
Tényleg: Ti nézitek, hogy mennyi folyadékot iszik meg a babóca 1 nap alatt??? Mert én a mai napot úgy kb. kiszámoltam, és a 6 dl a minimum, sőt. Ebben benne van a 2-szer 1,5 dl tápi, 1 dl tea, és olyan 2 dl víz + ami ugye a kajcsiban van. Azt nem is nézem. Hát néha én is ennyit iszom meg egy nap alatt
És akkor ma még tuti inni fog vizet ha felébred és vacsi után is ez a 2 dl-ben még benne sincs
Szóval számoljatok, mert most már kíváncsi vagyok nagyon!
És mi olyan 1/4 8 és fél 8 között fürdetünk, attól függően, hogy mikor és mennyit aludt délután és mennyire álmos. Utána megisza a tápit és ált. 8 előtt már ágyban van. És ha jó éjszakánk van, akkor alszik reggel 8-ig, 1/4 9-ig. Persze legtöbbször felébred 1-szer, 2-szer, de a cumival ált. visszaalszik.
Mondjuk tegnap este olyan iszonyatosan sírt, hogy én nem is tudtam megnyugtatni
, úgy hívtam le párom, hogy próbálja már meg, neki hátha sikerül. Szerencsére sikerült, és el is aludt, de 3/4 12-kor megint felsírt. Mire leértem, már meg is nyugodott. Gondolom a foga lehet... Utána viszont aludtunk 1/4 9-ig
Hát én nem tudom megnézni a Jónás naptár szerint Marcit, mert nem akkor fogant, mikor ez mutatja a peteérést... A kínai szerint viszont fiú. És idén is mindig azt mutatja a Jónás peteérésnek, mikor éppencsak, hogy megjön, tehát olyan 2. nap van. De mint láttuk, Akíránál ez bejött. Mármint a peteeérés
És tudjátok mi a fura??? Hogy 2006-ban és 2008-ban is egyik hónapban fiú a másikban lány. Érdekes.
Disznóvágás: Hát én annyira állatbarát vagyok, hogy az is csoda, hogy nem vagyok vegetáriánus.
Szóval én nagyon nem bírom a disznóvágást (sem), és rosszul is vagyok a vértől, és attól a sok csúnya mindentől, amit ott látni. Viszont a hurkát-kolbászt imádom, szóval, én csak megdolgozni nem szeretek a finomságért
Akíra: szegény kislány, iszonyú, hogy már ilyen picinek ilyen fájdalmat kell megélnie. Képzeljétek, nővéremék síelni voltak, és a nagyobbik lánya (ő is 4 éves) eltörte a lábát, amikor elesett
Elvitték ott - Ausztriában - kórházba és egyből meg is akarták műteni, de végül hazaengedték őket, csak begipszelték. De itthon is folyamatosan hordani kell röntgenezni, mert ha rosszul kezd összeforrni, akkor azonnal műteni kell. Szegénykém, annyira sajnálom. Úgy félek, hogy Marcival is történik valami, de úgysem tudjuk megóvni őket