Sziasztok!
Na megérkeztem én is. Jó lenne azt mondani, hogy Gerimamival telelni voltunk valahol, azért nem jelentkeztünk, de persze szó sincs ilyesmiről.
Tényleg hol vagy Gerimami????????????????
Ez a hét elég zűrös volt, állandó szaladgálás, férjecském szülinapja, egy-két ünneplés, stb.
Egyébként jól vagyunk, az éjszakák változóak, de nem panaszkodom, 1-2-szer kelünk. Új módszerrel eszik Balázs, csak beviszem neki a cumisüveget hajnalban, benyomom a szájába és kimegyek a szobából. Lehet, hogy felelőtlen vagyok, de nagyon sokszor arra ébredt fel, hogy kiszippantotta a tápit az üvegből, elvettem tőle és ahogy mentem ki a szobából és a lábaim "zaja" felébresztette. Így meg megissza amit és amennyit szeretne és alszik tovább. Még eddig nem nyelt félre (csak ettől az egytől tartok), de az akkor is megtörténhet, ha ott ülök mellette, meg a bébiőrön keresztül még azt is hallom, ahogy nyeli a "lét".
Ja, és így én sem ébredek fel annyira...
Mensi: jól összejöttünk itt
nekem is tegnap jött meg. Nekem egyébként szülés óta borzasztó mennyiségű, előtte meg észre sem vettem (bár gondolom a gyógyi miatt). Szóval eddig nem volt bajom, de most utálom magam ezeken a napokon.
Héééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!! Nem lehet, hogy Gerimami elutazott Miskolcra megvenni a lottószelvényt és ő a nyertes milliárdos???????
Most meg számolgatja, hog kinek mennyit ad belőle.
Akíra!
Jó, hogy nem vagy szomi, majd tudja az a kismanó, hogy mikor szeretne jönni hozzátok.
Biztos hamarosan bekopogtat!
Wáááááááá.........!!!! Nem tudom már mik voltak az előző oldalon, szóval bocsi, de nem reagálok.
Meli!
Édes a kisfiad! Mennyi idő van a 3 kissrác között? Tök jó, biztos jó barátok lesznek. Mennyi "okosságot" fognak még együtt elkövetni!!!!
Rubinita!
Csak panaszkodd ki magad nekünk!
Bobtail kutyust nem láttam itt, szerintem nincs senkinek. De persze lehet, h tévedek.
Az "okosbabát" már én is néztem, de nálunk az sincs helyben, megint utazni kellene, mint a Helen Doronhoz.
A nyelvi része felől érdeklődtem, de ott azt mondták, hogy anyanyelvi szintű szülő kell(ene) hozzá. Meg hogy ezzel a módszerrel már 2 évesen megtanulhat írni-olvasni. Én ezt nem biztos, hogy szeretném.
Egy kolléganőm volt ilyen bemutatón, de még nem beszéltem vele azóta. Azt mondta majd odaadja, amiket leírt ott. Azért kíváncsi leszek rá.
Fejfájásosoknak, hasfájósoknak, szemfájósoknak és szétrobbanósoknak jobbulást!!!!
Ja, tesómék jól vannak, Ákos haspók: állandóan cicin lenne és enni szeretne. Már a tejcsi is szépen beindult, bár az egyik cicije kisebesedett. Olyan vasgyúró, hogy csak a 62-es bodyk mennek fel rá, pedig csak 50 cm-vel született, de jó "széles".
Holnap megyünk megnézni, mert ma is aludtak amikor ott voltunk.