Sziasztok!
Remélem emlékeztek rám, ugyan fél éve már nem jelentkeztem, de már nagyon hiányzott ez a kis fórum.
Először rólunk pár szót.Már 7 hónaposak a kisfiaim és eléggé lefoglalják a mindennapjaimat, na nem azért, mert olyan rosszak, csak minden percet kihasználok, hogy velük legyek. Tündérek, nagyon jó babák, már tudunk néhány percig egyedül ülni és kapaszkodva állni is. A mászás inkább csak kúszás és gurulás hasról hátra és így tovább, de szépen bejárják már a nappalit ezzel a módszerrel.
Nagy babák vagyunk. Gáborka 73 cm és 8,97 kg, Tamáska 72 cm és 9,24 kg. Mindkét gézengúznak már van két-két foga. Nagyon édesen beszélgetnek egymással, reggel az első mosoly mindíg a tesó felé megy, ilyenkor meg lehet őket zabálni, sokat gyönyörködünk bennük és nagyon örülök, hogy vállaltuk az ikreket, csodálatos dolog duplán átélni a fejlődésüket, nagyon élvezem.
Remélem most már többet tudok jelentkezni, mert már tudok a fiúk mellől is netezni, eddig csak lent volt a dolgozószobában gép, oda pedig szinte soha nem jutottam le.
Renóca!
Nagyon szép lett a házatok és Miklóska rengeteget nőtt, igazi nagy fiú már
RKata!
Csengének a fürtjei és Vincus kék szeme eszméletlen. Sajnálom, hogy ilyen zajba kell lennetek, reméljük hamar befejezik az építkezést és tudtok ti is nyugodtan pihenni.
Naninga!
Nekünk is volt olyan időszak, amikor Gáborka nem nagyon akart enni, de amint kiderült a foga volt az oka és nem a meleg. Kb. 2 hétig tartott és nagyon idegölő volt, még fogytunk is egy pár dekát, de kijött a fogacska és most már minden rendben, remélem nálatok is hamarosan rendeződnek a dolgok. Sok fajta kaját esztek már? Ízlenek a főzelékek?
Nekünk csak egy fokozattal lett lejjebb rakva az ágy, amíg lehet, húzom a teljesen lerakást, mert nem igazán jó emelgetni a közel tíz kg-okat.
Móncsi+3!
Nem semmi mennyit nőttetek, kész fiatalúr lett a pici babából, akit mi utoljára láttunk.
Kizsó!
Remélem sikerült a leves. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk szombaton menni, de a Gábornak most kell Bécsbe mennie. Nem akarnak n ekünk mostanában összejönni ezek a talik, múltkor a baleset, most ez, de reméljük a következőnél nem lesz semmi akadály. Már meg sem fogjátok ismerni a fiúkat, annyit nőttünk.
Vivi1!
Gratulálok a jogerőhöz, nagy előrelépés! Nem vagyok igazán képbe, hogy nálatok mióta húzódik az ügy, de nekünk októbertől január végéig sikerült elhúzni a jogerőre emelkedés-új születési anyakönyvi kivonat elkészítése ügyet, és nem is engedték, hogy személyesen menjünk érte, úgy küldték ki postán, természetesen a 30 nap ügyintézési határidő legvégén. No comment, addig pedig semmi "csúnya anyagiakat" nem lehetett intézni, így 6 hónap után kaptam a szülési szabira járandóságot, teljesen jó ügyintézés-nem?! Remélem nálatok nem így lesz.
Sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni, de majd igyekszem most már naprakészebb lenni.
A várakozóknak kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!!!
Rvan