Új privát üzeneted érkezett!

Naninga magadból indulj ki... már bocsi, hogy beleszólok, hiszen ezt én még nem tudhatom, de azért csak gondolj bele, meleg van, szerintem te/ti is több folyadékot isztok az átlagnál és hát enni ugye nem nagyon van kedved/kedvetek. De persze mondom, egy babás anyuka biztosan jobban tudja, mint én.

Siminéni Pistijét is éltesse az istenke nagyon sokáig.

Tegnap itt volt megint a kis tünci-büncim. Egyfolytában Kenesztanyuzott, este megfürdettük, mert igencsak sikerült összekennie magát és hát már késő volt. Mondtam az anyukájának, hogy jobban járunk, ha még nálunk megfürdetjük, mert hazafelé úgyis elalszik az autóban és akkor csak fel kell vinni, hát igazam lett. Kb. 2 kilóméter után azt sem tudta, hol van... úgy aludt. Szóval a fürdés után, adta a hajkefémet a kezembe, hogy "kenesztanyu séfülj". Hát megséfültem na! :-))) Imádom a kis göndör fürtjeit.

Nézzétek csak:

Kép Elcsórom apa innivalóját, jól felrázom, hehe...

Kép Labdázok a Kenesztanyuéknál
kanga_mama

Kata, ajaj, betetted a bogarat a fülembe... Nagyon szép! Megnéztem! :lol:
kanga_mama

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Holnap lesz a lányom táncfellépése a sportcsrnokavatón, majd teszek fel képeket.
simineni

Kanga_mama: ha kell konkrét infó (pl. szállás), írj nyugodtan. :) Mi amúgy a múlt hétvégén tettünk egy négynapos prágai kiruccanást, hááát... két gyerekkel nem az igazi, na. :oops: Én végigstresszeltem az egészet, nem igazán élveztem, be kell lássam, ez a fajta kirándulás nem annyira nekik való, de legalábbis mindenképpen jobb csak egy gyerkőccel menni. Úgyhogy erőst gondolkodom, hogy a szlovéniai őszölésre csak Csengét visszük.

Nekem is van fürtöském. :) A gyerekek láthatóan kevéssé voltak lelkesek a fotózáskor. :lol:

Kép

Ennek a képnek meg az a poénja, hogy a következő pillanatban egy autó hajt ki a vár bejáratán, mire Csenge - ahogy egy jólnevelt gyerekhez illik - azonnal "menedéket" keres, és bebújik a mögötte lévő őrbódéba, félretolva a díszőrt. :lol: :lol: A srác alig bírta ki vigyorgás nélkül, mozgott a szája rendesen, mi meg dőltünk a röhögéstől. :lol: :lol:

Kép
rkata

Kata, mi Pestre utaztunk 4 felnőtt és a keresztlányom, még ez sem volt egyszerű, hát még a két gyerekkel olyan messze. Megértelek... :lol: Még jó, hogy a díszőrnek tetszett Csenge mutatványa, nekem is tetszett volna.

Lányok, ne haragudjatok, de muszáj feltennem képet... Ugye nem köveztek meg érte. Szóljatok, ha úgy gondoljátok, hogy ne mutogassam itt a keresztlányomat, de nem bírok ellenállni, annyira édes volt, a mai nap termése... Nézzétek, csak:

Kép Nagyon jól érzem magam...

Kép Bohóckodok...

Kép Nesze Keresztanyu... és megjegyzem ennél még vizesebb is voltam
kanga_mama

Kanga_mama!

Én nem haragszom, ha teszel fel képeket a keresztlányodról.

Kata!

Megnézegettem a képeket ezekrők a várakról. Meseszépek. Be is tettem a kedvencek közé. Amikor lehetőségünk lesz elmenni Csehországba, ezeket tutira megnézzük.

Timi
latimi

Sziasztok!

Jún. 2.-ai tali résztvevőinek listáját:
Koko
Ildi ko
Ggabszi
Rkata
Vivi1
Naninga
Tviky
Ancsúr
Napsi
Kizsó

Még valaki? :D :D :D

Képzeljétek mi történt ma! Jöttünk haza a gyereknapi "őrületből", és a ház előtt Zsófi megjegyezte, hogy "nagyon pisilni kell!" Már egy pár napja próbálkozunk a szobatisztasággal, de azért még néha becsorog neki! :lol: Gondoltam, mire felérünk a 4. emeletre, úgyis bepisil, de azért szedtük a lábunkat. Gyorsan wc-re ültettük, mikor felértünk és láss csodát, belepisilt! :lol: :D :lol: A pelus pedig teljesen száraz volt!!! Nagyon örültünk neki, meg persze ő is!
Remélem egy-kettőre szobatiszta lesz! :D

Naninga!
Mi akkor tettük lejjebb az ágyat, amikor már fel tudtak kapaszkodni! Onnan már nem sok kell, hogy felhúzza magát! Én a helyetekben már le engedném a magasságát! :D
És melegben az én lányaim is többet isznak. Viszont az étvágyukkal csak akkor van baj, ha betegek! :lol: :lol:

Rkata!
Csenge lányod dolgain olyan jókat szoktam mosolyogni! :lol: Nem semmi, biztos nem unatkoztok mellette. :lol: :lol: Vincus pedig egyszerűen gyönyörű! :D

Kanga mama!
Látom jól szuperál a kis medence! Jó pihizést nektek! :D

kizsó

Kizso :):)

Köszke :):):):)
Igazából a szélébe már régota belekapaszkodik de nem húzza fel magát , viszont az ágyunkban reggelente a paplanokat megmássza :):)
És napról napra újat mutat :))
Miért nő ilyen gyorsan ???????????? :( :lol: :lol: :lol: Hol az én iciripiciri kisbabám ??? :):):)

Zalán igazán beteg még (kop-kop-kop-) nem volt, de most nem eszik, fözeléket egyáltalán nem fogadja el , gyümölcsön is csak nyammog , de vizet azt bármikor bármennyit :):):)
Mondjuk tartaléka van , nem félek hogy éhen hal :):)

Hétvégén tali :):):)

Kanga -mama
helyesek vagytok a keresztlányoddal :):) és tegyél csak fel képet nyugodtan jó nézegetni őket :):):

RKata

Azok a fürtök meg Vincus kék szemei ..... csúcs :):)

Naninga
naninga

Drága Zsu: Hatalmas gratula nektek, és sok boldogságot kívánok kicsi lányotok megérkezéséhez! Nagyon-nagyon örülök!
Kép

Kanga-mama: Keresztlánykád még mindig tündéri! És rakjad csak a képeket, öröm nézni! Az én keresztfiacskám már a hóna alá csap. :lol:
Kép

Rkata: Vincusnak olyan gyönyörű kék a szeme! :lol: Csenge fürtjei meg még mindig lenyűgöznek! Én sem csodálkozom, hogy a kis katona vigyorgott, amikor egy angyalka megszálta az őrtornyot. :lol:

Kép

Kizsó: Meggyógyultatok már?
Nektek is küldök egy kis gyógyítót!

Kép

Naninga: És persze Zalán se marad kis a gyógyító üziből! Remélem már eszik azért.

Kép

Timikém: Nektek meg kívánok minél hamarabb egy gólyát, persze magunkkal együtt, hogy aztán jól kitárgyaljuk itt a pelenkázás rejtelmeit! :) Oksika?

Kép
ancsúr

Ancsúr

Köszi :):):):)
De nem nagyon :( Azaz visszatértünk a tápszerhez mert azt legalább megeszi , igaz azon is csak nyamnyog de legalább van valami a pocakjában . :)
Már egészen karcsú a mi kis gombóckánk :):)

Figyi két nap alatt annyi gólyát láttam és mindig mondtam nekik , ha M-i útirányt ha vennének megköszönném :):):)
Remélem lassan oda érnek Cecéről :):):) (ott láttuk őket de vagy 10-et bizti :):):) ) jut mindenkinek :):):

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok,

hiányoztatok nagyon, de egy hétig nem tudtam gép közelébe jutni. (volt mindenféle kacifánt, majd mesélek, meg kis betegség is....nem kell sárgulni, nem nyaralni voltunk :lol: )

Most csak azért irok gyorsan, mert aki késztetést érez, s sok előhivandó fotója van, a Media Markt akciója keretében május 31-ig 10 forintos áron lehet 10x13-as papirképeket rendelni, ha online adjátok fel a rendelést. A www.mediamarkt.hu-n kell regisztrálni, onnan már könnyen megy. A fotók minősége sem gáz, időnként egy-egy kék nagyon kék lesz, de 98%-ban jók.
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Először is a szülinaposoknak, Madri Dávidkájának és Siminéni Pistijének kívánok sok boldogságot, megkésve egy kicsit, de nagy szeretettel.
Kép

Madri, mindig gondolok rátok vasárnap, hogy de jó lenne találkozni, de nálunk kb. 2-4 között alszanak a gyerkőcök. Azért nem adom fel remélem hamarosan találkozunk. :lol:

Zsu, hatalmas gratula a kislányotokhoz. Sokat gondoltam rátok. Nagyon kíváncsi vagyok én is a részletekre.
Kép

Lányok, múlt héten megszületett a jogerős határozatunk, most már csak az anyakönyvre várok, és intézzük a többi iratot is. :lol:

Vivi1, ti hol tartotok határozat ügyben, van valami előrelépés?

Kizsó irtam pü-t.

Kép
Kép
atan

SZIASZTOK!

Tegnaptól van netünk!!!!!! :lol: Végre!!!!!!!!!
Sajnos még kevesebb időm van :(
Dolgozom :( , Miklós bölcsis lett.

Kizsó, Napsi, MINDENKI!!!! :P
A többit szóban :lol: , mert szombaton mi is megyünk!!!!!

Kedves Gabika!
Ezúton köszönjük a meghívást :P
Miklóska és én biztos megyünk, Apa még bizonytalan.

Addig is egy kép a MI boldogságunkról:
Kép

Mindenkit ölel: Süni :lol:

Kép
renóca

Új mail címem:

sunireni@gmail.com

Kép
renóca

Renóca!!!! :lol:

Végre! Már úgy hiányoztál! :lol:
Látom az új ház nagyon bejön Miklóskának! :lol: :D :lol:
De jó, hogy tudtok jönni!

kizsó

Szia Kizsó!

Kicsit izgulok, ha csak ketten megyünk.
Egyedül még nem, sőt sehogy nem vezettem még Pesten. Úgy döntöttem ha ketten megyünk Vácon átkompozok, de még kompozni sem kompoztam mint sofőr. :wink:
Már nagyon várom. :D

Az iwiwre töltöttem két videót a nagyfiúról.
És íme pár kép az új otthonunkról, igaz ezek már egy hónaposak, a költözködéskor készültek ezért a sok edény a konyhaszekrényen
:roll:
Kép Kép Kép Kép

Jó éjt Süni

Kép
renóca

Sziasztok!

Először is Dávidkának és Pistikének boldog szülinapot!!! :wink:
Kép

Csajok! Szombaton hánykor jöttök a talira? Mi kb. 11 körül érünk oda, vagy egy kicsit elöbb :roll: :lol:.

Renóca! Jó, hogy itt vagy!!! Miklóska milyen naaaagy! :shock: :shock: Szép lett a házatok, gratulálok! :wink:

Naninga! Nálunk a tápiból fogy kevesebb ha meleg van. A főzeléket meg a gyümit szívesen megeszi. Vizet nem hajlandó inni, csak a teát fogadja el.
Forogni még nem tudunk, de a rácsban kapaszkodás és húzás már jó 1 hónapja megy. Egyszer fordult át magától, akkor is a baba tornásztatóba kapaszkodott, úgy sikerült neki hasra fordulni.
A hordozóban szépen emeli a fejét, gerincét, mindig ülni akar. :D

Atan! MEGJÖTT A JOGERŐNK!!!!!! Ha minden ok, pénteken megyünk az anyakönyvért! (lekopogom, kopp-kopp) :D

Zsu! Hatalmas gratula, sok boldogságot! :P

Kanga mama! Édes a keresztlányod! :P

Ancsúr! Jók ezek a figurák! Hol találtad?

Most lépek, majd szombaton dumcsizunk!!! :wink:

Kép
vivi1

Süni :):):)

De jó látni téged erre :):)
Örülök hogy találkozunk szombaton :)

Vivi

Gratulálok a jogerőhöz. :):):
Jól elhúzodott az ügyintézésetek :( (mi már el is felejtettük )
Köszi a választ, mi vizet iszunk de látnád milyen élvezettel tudja inni. :):):)
A kaja meg megy amennyi megy már nem idegelem magam , mondta a doki néni hogy vissza fog majd venni mert ugyi nagyon nagy volt a súlya 8,30 , de hogy ennyire :( :):):):)
Jobban örültem volna ha nem forog már 3 hósan csak most kezdené mert már olyan mint a szemfényvesztés hömbölödik jobbra balra nem győzök utána kapkodni :)
Szóval jó az ha még csak most kezdi én nem bánnám :wink: :lol:

Naninga
naninga

Kép szülinaposképeim.img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1180591205.jpg[/img] Kép

Kép
móncsi+3

Kép

Kép
móncsi+3

Atan!

Válasz ment!

kizsó

Sziasztok!

Remélem emlékeztek rám, ugyan fél éve már nem jelentkeztem, de már nagyon hiányzott ez a kis fórum.
Először rólunk pár szót.Már 7 hónaposak a kisfiaim és eléggé lefoglalják a mindennapjaimat, na nem azért, mert olyan rosszak, csak minden percet kihasználok, hogy velük legyek. Tündérek, nagyon jó babák, már tudunk néhány percig egyedül ülni és kapaszkodva állni is. A mászás inkább csak kúszás és gurulás hasról hátra és így tovább, de szépen bejárják már a nappalit ezzel a módszerrel.:D Nagy babák vagyunk. Gáborka 73 cm és 8,97 kg, Tamáska 72 cm és 9,24 kg. Mindkét gézengúznak már van két-két foga. Nagyon édesen beszélgetnek egymással, reggel az első mosoly mindíg a tesó felé megy, ilyenkor meg lehet őket zabálni, sokat gyönyörködünk bennük és nagyon örülök, hogy vállaltuk az ikreket, csodálatos dolog duplán átélni a fejlődésüket, nagyon élvezem.

Remélem most már többet tudok jelentkezni, mert már tudok a fiúk mellől is netezni, eddig csak lent volt a dolgozószobában gép, oda pedig szinte soha nem jutottam le.

Renóca!
Nagyon szép lett a házatok és Miklóska rengeteget nőtt, igazi nagy fiú már :lol:

RKata!
Csengének a fürtjei és Vincus kék szeme eszméletlen. Sajnálom, hogy ilyen zajba kell lennetek, reméljük hamar befejezik az építkezést és tudtok ti is nyugodtan pihenni.

Naninga!
Nekünk is volt olyan időszak, amikor Gáborka nem nagyon akart enni, de amint kiderült a foga volt az oka és nem a meleg. Kb. 2 hétig tartott és nagyon idegölő volt, még fogytunk is egy pár dekát, de kijött a fogacska és most már minden rendben, remélem nálatok is hamarosan rendeződnek a dolgok. Sok fajta kaját esztek már? Ízlenek a főzelékek?
Nekünk csak egy fokozattal lett lejjebb rakva az ágy, amíg lehet, húzom a teljesen lerakást, mert nem igazán jó emelgetni a közel tíz kg-okat. :roll:

Móncsi+3!
Nem semmi mennyit nőttetek, kész fiatalúr lett a pici babából, akit mi utoljára láttunk.

Kizsó!
Remélem sikerült a leves. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk szombaton menni, de a Gábornak most kell Bécsbe mennie. Nem akarnak n ekünk mostanában összejönni ezek a talik, múltkor a baleset, most ez, de reméljük a következőnél nem lesz semmi akadály. Már meg sem fogjátok ismerni a fiúkat, annyit nőttünk.

Vivi1!
Gratulálok a jogerőhöz, nagy előrelépés! Nem vagyok igazán képbe, hogy nálatok mióta húzódik az ügy, de nekünk októbertől január végéig sikerült elhúzni a jogerőre emelkedés-új születési anyakönyvi kivonat elkészítése ügyet, és nem is engedték, hogy személyesen menjünk érte, úgy küldték ki postán, természetesen a 30 nap ügyintézési határidő legvégén. No comment, addig pedig semmi "csúnya anyagiakat" nem lehetett intézni, így 6 hónap után kaptam a szülési szabira járandóságot, teljesen jó ügyintézés-nem?! Remélem nálatok nem így lesz.

Sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni, de majd igyekszem most már naprakészebb lenni.

A várakozóknak kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!!!

Rvan
rvan

Sziasztok!

Lányok, péntek óta minden nap itt volt az én gyönyörűségem. Ma is! Olyan jót játszottunk, rajzoltunk, homokoztunk, kutyáztunk, macskáztunk. :lol:

Köszönöm a bíztatásotokat és hogy nem unjátok az én szépségemet. Majd még rakok fel róla képeket.

Szombaton osztálytalálkozóra megyek, most lesz a 25 éves általános iskolai találkozónk. Már nagyon várom.

Sajnos a nyaralás lefújva... :cry: Úgy döntöttünk, hogy ilyen pocsék időben ami most van és amit a jövő hétre jósolnak a horvát tengerpartra nem érdemes pénzt költeni. Maradnak az itthoni melegvizes strandok és még a kericsajunkat is tudjuk vinni, ha éppen arról van szó.

Most megyek szunyálni, igyekszem majd többet jönni, már ha hagynak géphez jutni. Mert ha itt lesz a kiscsibém, akkor sajnos foglaltak lesznek a kezeim, nem tudok írni. :wink:
kanga_mama

Sziasztok!

Rvan!
Végre Te is előkerültél megint! :lol: Puszi a nagyfiaidnak! Kár, hogy nem tudtok jönni! :( De majd legközelebb! :lol:

Hoztam egy pár képet! Kingust ma ünnepelték az oviban, mert ugye ő nyári, és az utolsó héten, amikor még megy, felköszöntik.

Kép
A torták:
Kép
Kép

Kép
Kép

Gólyahíresek! Akik jöttök a talira, minél hamarabb gyertek, mert kb. 10. órától játékos, családi vetélkedőt tervezünk! Jópofa nyeremények lesznek!

kizsó

Kizsó: 5*
ancsúr

Süni, mikor olvastam, hogy szabadkozol az edények miatt, gyorsan kimentem a konyhába körülnézni, hát garantálom, nálunk a duplája van edényből elöl, pedig mi 6 éve költöztünk ebbe a házba. :lol:

Vivi, gratulálok a jogerőtökhöz, most, hogy a fiatalúr majdnem féléves :wink:

Kizsó, nagyon helyes a két torta (biztos te gyártottad), no meg a balettozó kismanók is. :lol:
Nagyon fogunk sietni szombaton, de nem biztos, hogy odaérünk ilyen korán, apa az előbb mondta, hogy nem tud hazajönni ma, mert holnap délig annyi munka van. Gondolom szombatra virradóra próbálja majd kialudni magát... :cry:

Moncsi+3, Isten éltesse a kisfiadat!

Rvan, ha nem is jöttök szombaton, azért képeket tehetnél fel a srácokról :lol:

Kép
Kép
koko

Csajok!

Nagyon sajnálom, ezek a talik nekünk sem jönnek össze! :cry:
Múltkor a párom dolgozott, most szabit kért, de tegnap Szabolcska belázasodott és még mindig hőemelkedése van. Most megyünk a dikihoz. Elég hisztis, így nem kocsikáztatom 2-szer 3 órát.
Bocsi Lányok, remélem a következőre már megyünk!

Kép
vivi1

Vivi: A figurákat a stratlapon a valamelyik képeslapos oldalon találtam. :lol: És gratulálok a jogerőhöz! (Coffee cup.hu-figura)

Rvan: Szia! De régen jártál erre! Mondjuk érthető, ha nem netezel, két kis gézengúz mellett. Puszi a kis törpöknek!

Moncsi: Imádnivaló! :lol: :lol:

Renóca: Nagyon szép a házatok! :lol: És a Miklóska lak is jó lett! Milyen nagyfiú már! :lol:

Naninga: Én már kisgólyákat is láttam! :lol: Minden villanypóznán ül egy gólyacsalád, és olyan arik, ahogy a kicsit kikandikálnak a fészekből! :lol: Gondoltam majd csak beszáll ide is egy kis gólyakölyök. :lol: :P

Sziasztok!
Kép
ancsúr

Rvan

:)
Jó látni téged is :) Ha ide nem is akarsz dobhatnál pár képet a skacokról hogy mekkorák :)
Már én is a fogára gyanakszom , szegénynek lenn is fenn is nagyon be van már dagadva az ínye és nem akar áttörni sehol :(:(:(:( és megint folyika nózija is meg rág ezerrel , de semmi keményet nem hajlandó a rágókák csak dísznek vannak mindenféle rongyot ruhánkat gyömöszölné a szájába:(:(

Nem semmi súlyotok van mi is 8,5 körül vagyunk bár szerintem fogyott most :)

Ancsúr
a bébi gólyák is hoznak kisbabát ????? :D :shock:
Figyi nem vagy már mindenórás ?????? :)))))
Szerintem már az 50 esben vagytok neeeeem ? :wink:

Bocsi mennem kell

Naninga
naninga

Sziasztok! :lol:

Huuúú mennyi jó hír:)))
Renóca :lol: :lol: :lol: Már nagyon vártuk ezt a pillanatot, hogy végre legyen net is:) Gyönyörű a házatok! Miklóska meg akkorát nőtt, gyönyörűszép szemecskéi, csudihelyes pofija van! :lol:

Rvan!:)
Véééégreeeeeeeee:)
KÉPEKET, KÉPEKET, KÉPEKET!!! (ez skandálás lenne:) )
Puszika nektek, gyere többet!!!:)

Moncsi3! Boldog Szülinapot Csabikának! :lol: Nagyon helyes kisfiú!

Kanga Mama! :( Sajnálom a lefújt nyaralást, de keresztcsajszid biztosan kárpótol!:) Puszika nektek!

Vivi!:( Jobbulást nektek! Pedig annyira vártam, hogy találkozzunk... Vigyázzatok magatokra!

Atan!!!:) képeket, képeket!:)

Koko!:) Várom a találkozást! Amiről múltkor beszéltünk mikor lesz??? ;) :P

Kajla!:) Köszi a keresést, de eltűnésem oka legkevésbé az, sokkal inkább Norisz :lol:
Egyébként nagyon köszi :lol: Igyekszünk, amennyire csak telik tőlünk!!!
Hogy van Regi Cica???? Olyan édes a képeken mindig, ő is hatalmas kiscsajszi:)

Hoztam pár képet Noriszról... Igazi nagyfiú már:) Hihetetlenül jól kommunikál, ahhoz képest, hoyg mi volt 1 évesen... Elképesztő mennyit nőtt, csibészesebb lett.:) Rengeteg cuppanos puszit kapunk, rengeteg ölelést és hatalmas szeretetet!!:)
És a képek:

Kép Kép
KépKép
KépKép
Kép KépKép
Kép Kép Kép Kép

Holnapra nagyon készülünk!!! Annyi kedves ismerősünk lesz, hogy nem is tudjuk majd hova kapjuk a fejünket! Olyan jó érzés hogy ennyi jó embert ismerünk és ennek a nagycsaládnak mi is tagjai lehetünk!:)

Mindenkit üdvözlünk!!! ;)
/Most jó darabig ismét csak read-only leszek, bocsi a sok-sok képért :oops: :oops: :oops: 8) )

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Jaj Napsi, ez kislegény egyre gyönyörűbb!!! :lol:
Igen, köszi, a keresztlányom tényleg mindenért kárpótol. :lol:

Kizsó, csuda helyes Kingus és Zsófi... micsoda balettos lányod van... :roll:

Móncsi, azt hiszem már gratuláltam, de sebaj... Isten éltesse Csabikát, gyönyörű szemei vannak! :lol:

És akkor amit megígértem. Végre fel tudtam tölteni a hétvégi képeket a gépre:

Kép
Nagyon sok dolgom volt, le kellett mosnom Apa autóját...

Kép
Meg kellett locsolnom a virágokat...

Kép
...a füvet...és a kutyát...

Kép
...aztán kimostam a rongyot...

Kép
...és képzeljétek, majdnem beleestem a vödörbe...
kanga_mama

Természetesen a keresztlányom elvette az eszemet, elfelejtettem megírni, hogy a mai postával megérkezett a határozatunkhoz a jogerő! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Még valami: Matiba, meghallgattam a rádióműsort rólatok... édesek a fiúk! :lol:
kanga_mama

Napsi: :lol: :P Nagyon jó bunkerotok van! Imádom ezt a kis tököst! :lol: :P

Kizsó: Annyira várom már! :D :lol:

Kanga- mama: Kis keresztlányod nagyon édike! Milyen kis szorgalmas! :lol: Gratula a határozathoz! szupi!

Naninga: Hát hogy ne hoznának a kisgólyák! Azok hoznak csak igazán! :lol: :P És nem jársz messze, már 50-esek vagyunk! Hogy megöregetem, mi? :lol: :D
ancsúr

Sziasztok!

Marcianyu és RKata! Gratulálok az ovihoz!

Gabszi! Nagyon ügyes Balázs! :) Igazán büszke lehetsz Rá!

Sünike! Örülök, hogy jelentkeztél! Tündéri Miklóska!

Kizsó! Szépek a torták! A két hölgyemény tüneményes!

Kangamama! Édes a keresztlányod és köszönöm!

Napsi! Szuperek a képek Noriszról!

Moncsi! Milyen nagy már Csabika! Nagyon aranyos!

A végére pedig a "fekete leves", a rossz hír: nem tudunk menni a talira, pedig úgy készültünk! :( :( :(
Daninak tűszös mandulagyulladása és bronhitise (lehet, hogy ez utóbbit nem így kell írni), Matinak arcüreggyulladása van.
Most is virrasztok, mert Dani egyfolytában nagyon mélyen köhög, nem merek elaludni.
Annyira rossz, mert nagyon mentünk volna, és rendre mindig akkor lesznek betegek, amikor a Gólyahíres tali van. Tavaly sem voltunk, bár akkor is mondtam Gabikának, hogy megyünk. Már nem merem mondani, hogy megyünk, mert tuti betegek lesznek. Talán jövőre végre ott lehetünk.

Érezzétek nagyon jól magatokat!
Vendég

Érezzétek jól magatokat a talin!
Mi sem megyünk, de nálunk nincs betegség, hanem pár nap kikapcsolódás. Az első napokról teszek is fel képeket!
Indulásra készen:

Kép

Szentesen:
Kép

Hajdúszoboszlón:
Kép

Kép
kajla

És a folytatás:

Még mindig Szoboszlón:
Kép

Lovasfogatoztunk:
Kép

Hazafelé egy fáradt katicabogarat is hoztunk :lol: :
Kép

Kép
kajla

Ó, de bájos ez a katicabogár!!! Eszméletlen, mennyit változik Regi, hétről-hétre!!
rkata

Kajla

Micsoda csini sofőrötök volt. :):):):)

RKata

Semmi gond mert ezek szerint én sem tudtam elköszönni tőletek. :( :):):) (mondjuk aztán mi is hirtelen távoztunk)
Életben mégszebbek a gyerekeitek :):):)

Jó volt megismerni mindenkit , bár hozzá teszem ez nekem a bőség zavara volt , szerintem csak egy nagyon kis részét sikerült megismernem a jelenlevőknek .
Bocsi mindenkitől aki kimaradt.

Megyek csomagolni mert utazunk 1 hétre (szerintem estére el is indulunk ) :evil: :evil:

Naninga
naninga

Sziasztok!

Kajla: Regi gyönyörű! :lol: :P Ilyen kis katica tőlünk is hiányzik nagyon. :lol:

Drága anyucik: Nagyon jó volt a találkozó, szuperul éreztük magunkat. A gyerekek csodállatosak, imádnivalóak. Olyan mint egy nagy család. :lol: Nagyon jó volt nézni a sok boldog családot, és olyan jó volt belegondolni, hogy a jövő nyári talin, már törppicurral leszünk ott. :lol: :D Mikor este beléptünk az ajtón apával, ő azt mondta, milyen jó itthon, no de mikor majd hárman lépünk be az ajtón! :lol: :P na az lesz majd az igazi! :lol: :P Nekem is ott volt a bőség zavara, volt akivel csak pár szót váltottam és csak intettem, de a gyerekeket kicsit megpuszilgattam, vagy simogattam. :lol:

Naninga: Jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat, jó volt találkozni veled is. :lol:
ancsúr

Sziasztok!

Kár, hogy nem mehettünk a talira!!! :cry: :cry:
Szabolcska 2 napig lázas volt, a torka van begyulladva, valami baci. Hétfőn vérvételre kell vinni.

Látom, Ti jól éreztétek magatok, ennek örülök! :D

Kép
vivi1

Sziasztok Lányok, úgy örülök, hogy sokatokkal találkoztam.
A Gólyahires fórumra a nem publikus képek közé felpattintottam néhány tucat ( :lol: ) fényképet.
Naninga, örülök, hogy végre nem csak fényképről... :lol:
Matiba, Vivi1, Kajla, de kár... Már előre dörgöltem a kezem, hogy találkozunk.
Atan, jó hogy rám köszöntél, vizszintes helyzetben, s csukott szemmel, nemigen ismertem volna meg Ivettkét, meg Peti is kicsit más volt élőben. :lol:
Ancsúr, téged meg valahogy nem tudtalak megismerni. (biztos, hogy láttuk egymást, mi is ott táboroztunk a füvön, ahol Jinyék, meg Naningáék.)
Kizsó, Dolly, minden elismerésem a tiétek a játékok miatt. Bár csak a végére értünk oda, de megszervezni, lebonyolitani, a jutalom-ajándékokat összeállitani, meg becsomagolni.....rengeteg energia. Szuperek voltatok.
Idusa, :oops: képzeld! Éjjel, amikor töltöttem fel a képeket, Lilikéteket is kerestem, de nem találtam. Mindketten Zolival fogtátok Lorát a kezetekben, készült is rólatok kép, igy - gondolom - nem volt hiányérzetem, hogy nem készült rólatok "gyerekes" kép. Itthon aztán vertem a fejem a falba, hogy a hercegnőről nem csináltam fotót. Bocsi, majd legközelebb. Ugyanigy, ha esetleg más kimaradt, sorry. Jövőre, ha majd Lora is elindul, tuti, nem fogok tudni fényképezni, nem hogy videózni!!!!

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon elfáradtunk! :D
Olyan jó érzés, hogy egyre több ismerős van ilyenkor köztetek! :lol:

Koko!
Köszi a dicséretet, tényleg sokat agyaltunk a feladatokon, ajándékokon, stb. , de örülünk, hogy ilyen jól sült el. Szeretnénk hagyományt teremteni, úgyhogy aki most kimaradt, az jövőre pótolhatja! :lol: :lol: :lol:
Jó képeket raktál fel! :D Majd én is teszek fel, csak még le kell kicsinyítenem, de most már nem! :D

kizsó

Napsi, a képeken látható házikó csúszdával Chicco termék? Vagy? esetleg elérhetősége, ára? Állati klassz :lol: :lol:

Amneris, rég hallottunk felőled, a talin sem láttalak. Idusával kerestünk. Ugye nincs baj? :?:

Kép
Kép
koko

Sziasztok!:)

Mi is nagyon nagyon jól éreztük magunkat!!!:) :) :)
Már alig várjuk a következő lehetőséget a találkozásra :P
Nagyon jó volt, hoyg mindenkivel tudtam dumcsizni legalább 1-2 mondatot... Többre szinte nem is volt alkalom... Rengeteg ismerősünk volt ott, ill. Norisz már akkora, hogy folyton szaladni kellett utána...:)

SÜNI!!:) Úgy örültem, hogy tudtunk talizni!!!:))) Miklóska hihetetlen mekkorát nőtt, és annyira helyes kisfiú!!!
Ja, és szavadon foglak ám! ;)

Koko!:) Nagyon köszi:) A családos vetélkedőn "rötyögtem" a legtöbbet! :D Hihetetlenül aranyosak és leleményesek voltak a gyerekek a szüleikről nem is beszélve! Az az összetartozás és szeretet leírhatatlan! :)
Csak egy kis mozzanat: Az egyik feladatnál bekötött szemű ülő szüleit kellett eteniük a gyerekeknek egy nutellás kenyérrel:)
Az egyik csapatnál a kisfiú ahogy meglátta a nutellás kenyeret elszaladt:) Majd utánaszóltunk, hogy ne féljen nem neki kell megennie:) Persze jött azonnal vissza... Majd etetni kezdte anyuciját akit folyamatosan gyors evésre buzdított: Egyél már anya, gyorsabban, gyorsabban, nem igaz hogy ilyen lassan eszel stb... Persze az anyuka teli szájjal "röhögött" (és én is) mert annyira jópofák voltak a gyerekek:))))
A kerti játékok Berchet és Smoby márkák, és amit tudok (mert hogyne tudnám!) priviben leírom :lol:
Jó volt talcsizni, remélem novembertől többet tudunk!!! :lol:
Királylányaid megint elvarázsoltak, Dorka bájos mosolyától nem tudok szabadulni:)) Nagyon helyes csajszi:) Laurát élőben sajnos csak aludni láttam, ill. inni... Szívesen megdögönyöztem volna:)

Amneris!:)
Éppen azt beszéltük mi is, hogy hol lehetsz, nekünk is nagyon hiányoztatok:( csak nem betegség??? Remélem nem...

Ancsúr!:) Remélem hamarosan imádhatsz otthon is egy kis tököst vagy "töknélküli" tündérbabát:)

Kajla!:) Látszik Regi nagyon jól érezte magát!:)
Mi meg annyira vártunk titeket... Na nem baj, majd legközelebb...

Idusa, Gilice, Jiny, Rkata, ldikó, Tviky, Atan nagyon jó volt veletek is találkozni, gyermekeitek élőben még sokkal helyesebbek!!! Az idő meg annyira szaladt, hogy nagy beszélgetésekre nem volt idő...

Diti! Kár hogy csak elszaladtunk szinte egymás mellett:( Máté már mennyire ügyes:)) Ha van kedved teszel fel pár képet, vagy kérjek mailben megint? :)

Norisz megkapta ajándékát, igaz szerdán lesz a névnapja, de akkor párom nem nagyon lesz itthon, ezért tegnap már odaadtuk:
Háááát naaagy volt az öröm:) Ahogy kicsomagoltuk, összeszereltük stb... Annyira örült neki:) /Egyébként most érkezett el a pillanat, hogy vigyázzunk az ajándékokkal... Nem szeretnénk mindennel elkényeztetni, csak annyira nehéz megállni... Nekem nem adódtak ilyen ajándékok kiskoromban, és ezért is örülünk, ha adhatunk... Viszont lassan már a másik végletbe esünk, úgyhogy mostantól igyekszünk itt is következetességre törekedni...
Nektek ez könnyen megy?/

Kép

Mindenkinek sok puszi!
Napsi

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Hoztam pár képet, remélem nem baj! :oops: :D

Kép balett vizsga

Kép kis bohócom
Kép hajvágás előtt

Kép hajvágás után
Kép rövidhajú Kingus

Kép rövidhajú Zsófi

kizsó

Lányok, én is nagyon örülök, hogy találkozhattam veletek.

Koko, én Dorkádat megismertem, és ezért mertelek megszólítani. :lol:

Napsi, úgy sajnálom, hogy csak egy pár szót tudtunk beszélni. Nagyon örültem amikor rám köszöntél. Ebben a nagy forgatagban nem győztem kapkodni a fejemet. Az az igazság, hogy csak rövid időt tudtunk ott tölteni, mert a nagyi szülinapjára siettünk.

Diti, örülök, hogy találkoztunk, Máté annyira megnőtt, hogy alig ismertem meg. :lol:

Kajla, Regi már kész kishölgy, és még mindig nagyon hasonlít rád. Hihetetlen, hogy lassan két éves. Tündéri a kiscsaj. :lol:

Vivi1, remélem Szabolcska már jobban van.

Kép
Kép
atan

Amikor elküldöm a hozzászólást mindig eszembe jut, hogy valamit elfelejtettem. :lol:

Rvan, úgy örülök, hogy jelentkeztél. Kérhetünk képet a fiúkról, úgy szeretném látni őket. Légszi, légyszi, légyszi!!!! Mesélj, hogy vagytok, mi van veletek. :lol:

Kizsó, te voltál a fodrász? Mert ha igen akkor nagyon ügyi vagy. A lányok nagyon csinosak, hamarosan lesz is gondod az udvarlókkal. :lol: :lol:

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok!

Jó ideje nem tudtam jönni, mert kicsit elhavaztunk a házunk burkolása miatt.
Most épp a festegetések zajlanak: ablakok köré díszcsíkok, garázsfal, teraszkerítés... Ha szabadidőnk marad, egyszerűen eldőlünk, így tényleg alig-alig netezek. :oops:

Irigykedve néztem ám a családos tali képeit a Gólyahír albumában! Sajnáljuk, hogy nem jutottunk el végül, pedig nagyon vártuk... :(

Hogy nőnek ezek a csemeték! Regi, Kingus, Zsófi - no meg a kis aprókák! :P
Teszek fel én is képeket Zitusról, jó?

Puszi Mindenkinek! - Amneris -

Kép Igazi fogkrém...?

Kép De hát ez finoooom!

Kép Sátorozás a terszon :-)

Kép Mostanában folyton olvasunk!

Ja és: Napsi! Nem felejtettem ám el a CD-t, csak valahogy nem töltök annyi időt a gép előtt, hogy átírjam. Azért az eszemben van ám! Bocsi a késlekedésért! :oops:

Puszi! :P

KépKép
amneris

Amneris, úgy örülök, hogy jelentkeztél és nincs baj. Minden meg van bocsájtva, ha igazoltan vagytok távol, de azért időnként irjál. Zituskának tündéri kis birodalmat varázsoltatok a teraszon. :lol:

Süni, most olvasom, te is ott voltál a talin. Rád is fentem a fogam, de mivel képet még nem láttam rólad, esélyem sem volt, hogy megismerjelek. Remélem, majd legközelebb... :lol:

Kizsó, annyira helyesek a lányok. Ez vmi ovis fellépés volt a bohóc ruhában? Jó a sipka is, látszik hogy ügyes kezek varrták.

Napsi, sajnálom, hogy nem értünk oda a vetélkedőre, annak fényében, amit irtál, még inkább. Majd jövőre. Várom a privit, bár Dorka annyira komisz volt az elmúlt napokban, hogy megbeszéltük Donáttal, kicsit visszaszoritjuk mi is az ajándékozást. Jó, mondjuk nem nagy ajándékokat kapott hétköznapokon, csak vmi apróságot. Pl. valahányszor vásárolni mentünk, mindig vettem neki egy kifestőt, vagy szines ceruzát, gyöngyöt, de most ennek is vége egy időre. Hisztis, felesel, nem válaszol ha szólok hozzá, vagy direkt az ellenkezőjét teszi, mint amire kérem. No, s persze jól kihasználja, hogy bármit csinál is, imádjuk. Annyira komisz volt két napja, hogy az esti hisztijével Lorát is felverte, aki 5 percig csak remegett és zokogott... :cry:
Mostantól én vagyok a zord anya, de azért alig várom a du.-t, hogy menjek érte a bölcsibe.

Kép
Kép
koko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?