Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Sziasztok!

Csöpke! Gratulálok a picihez, legyetek naaaagyon boldogok! :P
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1179481446.52.jpg[/img]

Kizsó! Mi is megyünk, ha.........., a többit tudod! :lol: :lol:

Csajok! Minden baba nagyon édes a fotókon, most nem írom név szerint őket! :oops:

Kajla! Minden ok Regivel?

Várakozók kitartás, hamarosan jön a gólya!!!! :P

Most csak ennyire volt időm, lassan eszik a törpém, de mindenkit puszilok! :P

Kép
vivi1

Sziasztok!!!!!!

Ne vegyétek tolakodásnak, de olvastam, hogy kellene iwiw meghívó, nekem van , 1 napig érvényes, ha kell valakinek sikítson!!!!!!!
zsuba31

Naninga: Köszike! :lol: :P Ránk is fér a drukk, meg a gólyahajtás!

Csöpke: :lol: :P
ancsúr

Sziasztok!

Megint szűkszavú leszek csak, annyira jöttem, hogy hozzak Nektek néhány képet! Bocsi, hogy hsz. nincs, de nem sok időm van :(

Kép Hú, mit találtunk!!

Kép Az én gyönyörű nagylányom

Kép Az én gyönyörű, kópé fiam :)

Kép Az én gyönyörű kislányom :)

Kép A gondos nővérke

Kép Épül a házunk (ld. a legfőbb segítséget!)
ildi_ko

Megkésve kívánok én is Szandinak boldog névnapot!!!!!!!

Kép

Kép
kajla

Kajla! Köszönjük szépen, hogy gondoltál ránk!
simineni

Néha elcsodálkozom, hogy telik az idő
Itt van a nagyfiam ballagási tablóképe.
Most született, és már ekkora.
Élvezzétek ki a kisgyerekkort, mert nagyon hamar elmúlik! Kép
simineni

Siminéni! Nagyon helyes a fiad, meg a csajszid is csini! A csajszid haja még mindig szép göndör? Csak azért kérdezem, mert az anyáknapi képen egyenes a haja.

Ildikó! A Te gyerkőceid is édesek! Vivi milyen nagy csaj lett!!! :shock:

Kép
vivi1

Ildi: Gyönyörű a kislánykád! :lol: Na és a segítséged! :lol: Törpike is olyan édes! Egyszóval nagyszerű csipet-csapatotok van! :lol:

Siminemi: Azta! :shock: Mekkora fiad van már! :lol: És nagyon jóképű srác! Gondolom vakargatja magáról a csajokat! 8)

Remélem jövő héten megjön az SNS készülék amit rendeltem és az egyik barinémtől kapom a mellszívót. Anyatej lerendezve. :lol: :P Kicsit előre ment az agyam. :roll: :lol: 8)
ancsúr

Ancsúr! Mi az az SNS készülék?
steiff

Steiff: Az a szoptatós készülék, amibe bele lehet rakni a tejcsit vagy tápit, és abból lehet etetni- szoptatni a kicsit. :lol:
ancsúr

Steiff: Kép bizti hallottál már róla.
ancsúr

Ancsúr :D
Én hallottam az SNS-ről. Nagyon ötletes találmány. A Kismama magazinban sok valós történetet olvastam a sikerekről, amit problémás szoptatásról írtak, és hogy az SNS, no meg a kitartás, és türelem mennyit segített.

Ajánlom Neked (is) a Szoptatás c. könyvet. Ebben pontosan le van írva, hogy miképp kell használni a készüléket, és ami cseppet sem mellékes: két olyan anyuka írta a könyvet, akik maguk is örökbebabákat neveltek és szoptattak a könyvben leírt módszerek segítségével.
Szerintem nem minden a szoptatáson múlik, de aki érez magában ehhez erőt, és elkötelezettséget, és nem vonakodik kipróbálni, miért ne? Aki pedig más anya tejével, vagy tápszerrel táplálja a gyermeket, ő másképp adja meg ugyanazt a törődést, amire szüksége van a picinek. :D

Mennyi idős most a határozatotok?
Vendég

Sziasztok!

Kizsó::Nem szeretnék szakmát változtatni,csak esetleg saját üzletet nyitni vagy ami még nagyon vonz az esküvőszervezés,virágdekoráció készítés.De hát ugyebár tudvalevő mindehez nem kevés pénz kellene! :(
Ami a külföldöt illeti,Franciaországban van a kolleganőmnek ismerőse és oda mehetnénk szintén virágüzletbe(persze ez még egyáltalán nem biztos).

Képzeljétek olyan rosszul voltam szombaton a munkahelyemen hogy mentőt akartak hívni!Péntek du-tántól fájt a fejem,gondoltam az időjárás miatt,megmérték a melóhelyemen a vérnyomásom(10 óra körül)és 138/91 volt bevettem advilt hátha elmúlik de nem, így kb 14 óra felé megint megmértük akkor már 144/101 volt. Erre adtak a gyógyszertárban vmi vérnyomáscsökkentőt de ez sem, használt mire a párom bemondatta hogy ha van orvos az áruházban akkor jöjjön az elsősegély helyre(ez pont az üzletünk mellett van)jött is egy dr nő aki próbálta mérni a vérnyomásom de nem tudta ,kiderült azért nem mert olyan magas lett.Átállította a készüléket és 170/120 mért!!Javasolta hogy negyed óra múlva mérjük megint mivel már vettem be gyógyszert lejjebb kell menjen de ha nem ,akkor hívjanak mentőt!Hát nem tudom hogy esetleg a mentő szó halltán vagy miért kb 20 perc múlva a vérnyomásom 188/115 lett!Nem is tudták megmérni a gyógyszertárban mert nekik "csak"170 pumpál fel a készülék.
Még az a szerencsém hogy a mellettünk levő üzletben két "öreg csaj"dolgozik akik néha hordják magukkal a mérőt. :lol:
A vége az lett hogy a párom elvitt az ügyeletre ahol még mindíg 180/110 mértek így kaptam vmi nyelvalá tevős gyógyszert ami negyed óra múlva lejjebb vitte az értéket.
Tegnap nem mentem melózni mert szédültem,ma du-tán meg megyek a dokihoz csináltasson egy teljes kivizsgálást!(Zárójelben jegyzem meg kíváncsi vagyok mennyi lesz a végösszeg!!!)

Na most már eldugulok,ritkán írok mostanság erre itt egy kész kisregény :lol:
tvera

Üdv mindenkinek!

Már nagyon régen jártam erre, és bevallom régen is olvastalak benneteket. A jó idő miatt sokat vagyunk kint és az az igazság, hogy le is kellett egy kicsit állnom az internetezésről, mert már egy kicsit túlzásba vittem (legalábbis szerintem :oops: )

Nagyon nagyon gratulálunk és örülünk az új csöppségeknek és nagyon sok boldogságot kívánunk hozzájuk!!!!!!!!!!!!!! :)

Az én picurkám már igencsak nem picurka, olyan hihetetlen, de mindjárt 1 éves lesz és rohamosan nő+fejlődik. Annyira nagyon gyorsan elszállt ez az 1 év... Kis bogárkám már szépen megy (inkább rohan) egyedül, egész nap be sem áll a szája, de a mondandója kb. ennyiből áll: ededededededededededededede és adide, nem, de és vég nélkül ede ede ede ede ede ede ede ede ede ede............ És mindezt igazi lányos módon, nem ám szép halkan, hanem úgy, hogy még a szomszédok is hallják. Azt hiszem nagy dumás lány lesz belőle... :lol:
Egyébként rendben vagyunk, kb. 1,5 hónapja voltunk kórházban tüdőgyulladás miatt, akkor nagyon lefogyott szegénykém és nagyon megviselte a dolog (hozzáteszem, engem is; ami itt a miskoci GYEK-ben megy, azt nem lehet leírni, hogy milyen szörnyű...)

Mindenkinek sok puszit küldünk és végül hoztam néhány fényképet. Igyekszünk azért gyakrabban jönni :)

Sziasztok!

Kép
Már bilizgetünk, egyszer már sikerült belepisilni :D

Kép
Nagyon szeretünk kint lenni a szabadban.

Kép

Kép
Tipikus "Gréta-ülés"

Kép

Kép
Kedvencünk, az ajtónyitogatás, ezzel sokáig el tudunk lenni :lol:

Kép

Kép

Kép

KépKép
obea

Még csak annyit, hogy van egy iwiw meghívóm, szívesen elküldöm valakinek, aki kéri.

obea
obea

Obea!
Hihetetlen, mennyit nőtt Gréti! A kis arcocskája is kerekedett és nagyon csini a rucija :lol:
Jó, hogy jöttél!!!!

Tvera!
Anyunak ugyanilyen a vérnyomása ebben az időben. Szegénykém, lehiszem, hogy megszenvedtél! Vigyázz magadra!

Kép
kajla

képfeltöltést tanulom...jajj lányok.... :D

Kép

Kép
móncsi+3

Kajla!

Ez itt a kulcsszó:anyunak.........

Na de nekem??? :?
Még csak 32 éves vagyok....... :oops:
tvera

Ja,azt elfelejtettem hogy a dokim kapásból gyógyszert írt fel,én mondtam neki hogy nem kéne-e egy teljes kivizsgálás..........erre kért teljes vér-vizelet vizsgálatot és ekg-t.
NO COMMENT!
tvera

Atan és Csöpke!

Én is megkaphatnám a történeteteket, ha lehetne?

obeata@freemail.hu

Köszi előre is, nagyon szeretem olvasni a boldog eseményekről szóló beszámolókat.

obea
obea

Sziasztok Lányok :D
Túl vagyunk a lélektani vizsgálaton is! Nagyon kedves pszichológus hölgy fogadott minket. Bő órán át beszélgettünk.Június közepén jön a családgondozó környezni. És utána következik majd a tanfolyam. Ha az is megvan, mehetünk a gyámhivatlba, ha jól tudom.

Van egy kérdésem: a jövedelemigazolás tavalyi kell legyen, vagy ez évi, esetleg előző havi? Ki állítja ezt ki? A munkahelyi gazdasági ügyintéző, vagy elég bevinni egy fizetési jegyzéket?

Véda
Vendég

Obea!
Írtam privit, de nem egyértelmű ,hogy el is ment-e.Ha lehetne én kérném az iwiw-es meghívót. Múltkor sajna lemaradtam róla...
E-mail cím:miska.cimi@citromail.hu

Köszi!!!
steiff

Sziasztok!

Véda a jövedelm igazolást a munkáltató adja és havi igazolást állítanak ki (formanyomtatvány). A jövedelm igazolás 30 napig érvényes. Fizetési jegyzékhez nincs semmi köze a gyámügynek!

Obea Gréti mennyit nőtt!

Készültem én is képpel, délutáni felvétel:

Kép

Kép
madri

Simineni, nagyon jóképű a fiad.
Megpróbálom minden percét élvezni amíg kicsik. Mióta a hugi hazajött, nagyon szembetűnő, hogy Peti milyen nagyfiú lett, pedig nekem úgy tűnik, hogy ő is nemrég van itthon, és már lassan három éve. :lol:

Tvera, jobbulást, vigyázz magadra. Jó ez a doki, a páciens gondolkodik helyette.

Obea, mekkora már a lánykád! Nagyon kis csini. :lol:
Csak ajtónyitogatás, pakolás nincs? Én átlag naponta háromszor rakom vissza a ruháit a szekrényébe, mert egy pillanat alatt kisöpri az egészet. :lol:
Elküldtem a történetet, és képet is.

Móncsi, nagyon jó a kép. Ügyes vagy. :D

Csöpke, nagy gratula a lányotokhoz.
Kép
Lehet, hogy mégsem jön most össze a pécsi kirándulásunk, pedig jó lett volna találkozni, és akkor láthattuk volna a kislányotokat.

Véda d., nálunk a személyzetis csinálja a jövedelemigazolást. Szerintem nincs így megkötve, hogy mikori kell, de gondolom a legfrissebb. Én csak szóltam a személyzetin, hogy kérek jövedelemigazolást, és ők megcsinálták.

Kép
Kép
atan

Madri!
Hát Dávid szeme mit sem változott, gyönyörű kisgyerek!!! Mert hát ugye már felette is telik az idő :D Imádom az ilyen jó husos-combos manókat!!!

Tvera!
igazad van! Anyu már 50elmúlt és csak pár éve ilyen magas a vérnyomása, előtte meg alacsony volt :shock: Szóval, én csak arra céloztam, hogy az ő dokija is az időre fogja és nem kap semmi mást a szokásos gyógyija mellett!
Remélem, neked nem állandósulnak a problémák!!!!!!

Simineni!
Nagyon jó ez a kép! Gondolom, milyen büszke vagy rá!!!! :D

Amneris!
Mi újság veletek? Zituska jól van? Pakol még a teraszon??? :wink:

Napsi!
Tanulsz vagy elfoglal a "bolt"? Egyébként szuper lett!!!! Sok sikert kívánok hozzá!

Kép
kajla

img na nem igazan jo..]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1179858722.45.jpg[/img]

Kép
móncsi+3

Tvera: A magas vérnyomival nagyon kell vigyázni, főleg a gyógyszerekkel amiket felírnak, ajánlom neked a homeos kezelést, szerintem hatékonyabb, és fokhagyma kapszulákat. Sajnos a legtöbb vérnyomis gyógyszernek elég súlyos mellékhatásai vannak. Anyuról tudom, mert most volt kivizsgáláson és pl kitágította a mostani gyogyija a szív koszorúeret, de nagyon, szóval azonnal abba is kellett hagynia. :roll: Nekem is volt kb 3-4 éve ilyen időszakom, akkor beállt vagy fél évig a 180-as vérnyomás, de nem voltam hajlandó szedni gyógyszert, amit írtak, volt hogy elájultam, rengeteget fájt a fejem, de amolyan görcsökkel, nem simán, néha egész éjszaka maszírozta a fejem és a nyakam apa, mert visítani tudtam volna. De igazán tudtam mi okozza, akkor már túl voltunk lombikokon + munkahely, és folyton feszültség volt bennem, nem tudtam lazítani a kudarcok közepette. :? És inkább próbálkoztam természetes gyógymódokkal, természetgyógyászattal, akupunktúrás kezeléssel, és végül megoldódott. Lekopogom, most birom kezelni a stresszes napokat, vagyis inkább kibőgöm magam, vagy kidumálom, és nem nyelek. Esténként próbálok lazítani. :) Szóval ne ijedj meg nagyon, azért veletek is nagyon sok rossz dolog történt mostanság, és elég sokat nyeltél az utóbbi időben, lehet hogy a belső stressz okozza.

Obea: Hú de nagy már Gréti lányka! :lol: Nagyon édi! :lol: Örülök, hogy írtál magatokról egy kicsit. :D

Moncsi: jaj, de édes! :lol: :lol:

Madri: Jaj, Istenem ezek a szemek! :lol: És micsoda férfias pocak! :)

Véda: Gratula nektek!
ancsúr

Sziasztok!

Gyönyörűek a gyerekek!

Remélem mindenki jól van.

Mi csak várunk, meg várunk, meg várunk... és igazából éljük a mindennapjainkat, azonkívül nem történik semmi.

Sokat Keresztlányozok, jó idő van, kint lehet lenni és ez nagyon-nagyon pozitív. Sokat homokozunk, játszunk, kacagunk, nevetünk. Még mindig imádom.

A jövő héttől szabira megyek és 1-étől irány az Adria... 1 teljes hétre. Már nagyon várom, igen-igen fáradtak vagyunk. :lol:

Tvera, a magas vérnyomás nem játék... tessék szépen utánajárni és ha kell bizony, akkor szedd azt a gyógyszert. Én már 10 éve szedem, nem is egyfélét.

Dávid babát, és Csabika babát isten éltesse sokáig, boldog szülinapot! :lol:

Kajla, mi van Regivel? Hogy van?

Többiek, minden rendben?
kanga_mama

Kanga_mama!

Érezzétek jól magatokat az Adrián! :)

Mi idén Badacsonylábdihegyre megyünk nyaralni. Nagyon szép hely. Persze csak júl. 10-től. Az még odébb van egy kicsit.

Nálunk sem történik semmi extra. Mi is csak várunk és várunk. Aktívan kesergek.

Timi
latimi

Drága Timikém! Meglátod, leszünk mi még olyan vidámak, hogy csak na... Köszönöm, megpróbálunk majd egy jót pihenni, állítólag már szuper idő van. Azt hallottam, hogy már április végén 28 fok volt lent. Hol van ez a Lábdihegy?!, még nem hallottam róla, van valami info róla valahol a net-en?
kanga_mama

kanga_mama!

Szigliget előtt van. A nagy központ Badacsony. Van egy gyönyörű kikötője (badacsonynak). Tátott szájjal néztük a jachtokat. Múzeumok is vannak. Innen pikk-pakk ott van az ember Keszthelyen. Tapolca kb. 10km-re van.
Mi a honvéd üdülőbe megyünk. Már tavaly voltunk itt. Elnyerte a tetszésünket. Az üdülő partmenti. Az üdülőt tavaly elkezdték babaráttá átalakítani. Hozattak homokot, hogy olyan legyen a part, mintha a tengerparton lennénk. Ősszel csinálták. Kíváncsiak vagyunk, milyenre sikeredett. A kicsiknek vettek felfújható medencéket.
5 személyes faházak vannak. Ebben ketten fityegünk, meg a három teki.

Jó lenne már hármasban menni, de ahhoz még magas a sorszámunk, majd jövőre.

Timi
latimi

Timi, közben rákerestem a net-en, tényleg szimpatikus hely. Megjegyzem magamnak.
Mi Sibenikbe megyünk a Solaris campingbe, évek óta odajárunk. Ez is szimpi, mert van gyerekmedence, amolyan pancsoló, ezért szerettem volna, ha a Keresztlányomék is jönnek, de sajnos nem jön össze, idén legalább is. No mindegy!
Amikor Zalakaroson voltunk, eldöntöttem, hogy az első nyaralásunk, pihenésünk, kirándulásunk, ott lesz amikor már 3-an leszünk. Nagyon szimpatikus az a szálloda. Igaz, nem olcsó, de megéri, mert csodaszép.
kanga_mama

Kanga_mama!

Megnéztem a neten, gyönyörű helyre mentek. Mi két éve voltunk Horvátországban, Pag szigetén.
Utazási irodán keresztül mentek? Mennyibe kerül ott egy éjszaka (ha nem titok)?

Timi
latimi

Timikém!

Nem utazási irodán keresztül megyünk. Egy nagyon kedves kollegámnak, barátunknak van lent lakókocsija, abba megyünk. Imádok odamenni, jó a társaság. Mindegyik lakókocsist ismerjük a környéken és ez a "magyar vidék" a campingben. Igazából nem tudom mennyit kér a lakókocsiért, mert minket most meghívott és csak az üzemanyag és a kaja kerül pénzbe, ja meg az autópályadíj, ha arra megyünk, de még ez sem biztos. Szeretek a Plitvicei-tavak felé menni a hegyi utakon. Nagyon szép az a környék. Tavaly, ha jól tudom, akkor főszezonban kért 65 ezret a kocsiért 1 hétre?! De ebben nem vagyok biztos, idén biztosan emelt árat. Lehet, hogy egy kicsit drága, de folyamatosan van melegvíz, körbe fürdők vannak és nem kell sorban állni a fürdésért, áram van, villanytűzhely, edények és konyhagépek, valamint lent van a digi TV is. Ezt is korlátlanul lehet használni. Szóval nem tudom, hogy drága-e vagy sem, de nekünk megfelel.
kanga_mama

Kanga_mama!

Szerintem nem drága. Mi 3 éve Olaszországban voltunk - Monfalcone. Akkor lakókocsiban laktunk mi is. Nagyon jó volt.
Ez a camping is tele volt magyarokkal. Megnéztünk egy kastélyt is. Kastélyokba nagyon szeretek járni. Imádok ott nézelődni.

Timi
latimi

Timi!

Én a kastélyokat szeretem nagyon. Most amikor voltunk Zalakaroson, elmentünk Keszthelyre... végigjártuk a Kastélyt. Jó pár évvel ezelőtt a Fertődi Eszterházy kastélyt jártuk végig. Nagyon szép.
2004-ben voltunk hajókirándulni, innen a campingből indult a hajó és elhajóztunk Krka-ra, hát ezt az élményt nem szívesen hagytam volna ki. Csodaszép hely. Igaz, ott nincs kastély, de a vízesés mindent pótolt. Annyira szép... Vittük a kamerát és csináltam belőle egy kisfilmet, hát azt érdemes volna megnézni. Nem dicsekvésként szántam ám ezt, csak olyan jó visszaemlékezni rá. Mindig mikor nosztalgiázni támad kedvem, előkapom a DVD-t és megnézem... :lol:
Na, megyek készülődni a lefekvéshez, korán kelek... 5-kor csörög a vekker.
kanga_mama

Timi!

És az olaszok nagyon drágák?
kanga_mama

Kanga_mama!

A lókocsik ugyanannyiba kerülnek. A kaja a boltban nagyon olcsó. Kivéve a pékárut. A legolcsóbb kenyér 1500Ft/kg volt. Majdnem hátast dobtunk. Vettünk 6 bd zsemlét 400 Ft-ért. Mi rengeteg mindent vásároltunk az ottani cash & carry-ben. Mondanunk kellett a boltban, hogy melyik campingből vagyunk, így tudtunk ott vásárolni, mert egyébként uaúgy működik, mint a metro. Szükséges a vásárlói kártya. A capuccino mennyei.
Az egyik étteremben ettem igazi lasagne-t. Ettünk minihalat belestül, mindenestül. Ilyet szoktam itthon adni a tekiknek. Ők sűrű palacsintatésztában kisütik. Nagyon finom. Csak nem kell belegondolni, hogy mit eszel.
Voltunk olyan kávézóban, ahol legalább 100 fajta kávé volt. Egyedül a sziesztájuk idegesített. Ez Horvátországban sem nyerte el a tetszésemet. Talán azért, mert nem vagyounk ilyenhez hozzászokva.

Timi
latimi

Obea! Megkaptam, köszike! :D
steiff

Steiff!
Aztán csak vigyázz, mert amikor én kaptam meghívót az iwiw-re, az első 1 hét alatt nem nagyon lehetett levakarni a netről :oops: :lol:
obea
obea

Madri Dávidkája!
Első születésnapodon sok boldogságot kívánok!
Nemrég még azon izgultunk mikor jössz már ki a pocakbol, ma meg már 1 éves vagy és gyönyörű!
simineni

DÁVID BABA BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!
(Olyan hamar megy az ido)
Tvera jobban vagy mar,

Kép
móncsi+3

Kedves Dávid és Pisti!
Legyen nagyon szép ez a nap mindkettőtöknek!!!!!

Kép

Kép
kajla

Kép

Boldog szülinapot kívánok Dávidnak és Pistinek!

Megérkezett az SNS készülék, már jól szemügyre is vettem, és ma a mellszívó is megérkezett. :lol: :P Most már minden készen áll, a mellszívót kis is próbáltam. :lol: De furi volt! :lol: Este a törpömmel álmodtam, Isteni érzés volt, etettem, fürdettem. :lol: :P

Puszi mindenkinek!
ancsúr

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk most, mert a fél család beteg! :(

Jún. 2.-ai tali résztvevőinek listáját:
Koko
Ildi ko
Ggabszi
Rkata
Vivi1
Naninga
Kizsó

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!

Tvera!
Remélem minden rendben lesz Veled!

Ggabszi, Ildi ko!
Jó volt találkozni Veletek a börzén! :lol:

kizsó

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést!

Siminéni Pistinek Boldog Szülinapot!

Tegnap köszöntöttük a nagyfiút, mivel Apa ma dolgozik :x . Néhány kép:
Kép Első tortám

Kép Hogy én mit fogok ezzel csinálni!

Kép Tortaevés után

Kép Ez maradt a tortámból?!

Kép
madri

Sziasztok!

Madri Dávidkájának és Simineni Pistijének nagyon boldog születésnapot!
Vendég

Szép jó estét! :)

Dávidot és Pistit a jóistenke éltesse születésnapján!

Kép

Kastélyimádóknak: mi is azok vagyunk :), ha valaki "koncentráltan" szeretne gyönyörű kastélyokban járni (és nem akar Franciaországig elutazni :) ), az tegyen egy 4-5 napos kirándulást Csehországban! Én amúgyis csehmániás vagyok, de minden elfogultság nélkül mondom, csodás kastélyaik, váraik vannak (Hluboká, Vranov, Cervená Lhotá, Orlík, Zvíkov, Kromeriz, no és Cesky Krumlov, a gyöngyszem :) ).

http://www.zamky-hrady.cz/
rkata

Szisztok

Egy (már megint ) kérdésem lenne .
Mikor érdemes lejjebb tenni a kiságyat (no nem a pincébe gondoltam :wink: :cry: )
Zalán már rövidebb hosszabb időre négykézlábra áll ( bár a férjem szerint inkább fekvőtámaszokat nyom :lol: :lol: )
A másik mennyit isztok ebben a melegben, mármint babailag ???
A fiatalúr szájáról úgy kell lecuppantani a vizesüveget :):)
(ja és a kaja nem nagyon csúszik van hogy tápszert kell adnom főzelék helyett mert abból legalább iszik egy kicsit :( )

Naninga
naninga

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?