Tvera: A magas vérnyomival nagyon kell vigyázni, főleg a gyógyszerekkel amiket felírnak, ajánlom neked a homeos kezelést, szerintem hatékonyabb, és fokhagyma kapszulákat. Sajnos a legtöbb vérnyomis gyógyszernek elég súlyos mellékhatásai vannak. Anyuról tudom, mert most volt kivizsgáláson és pl kitágította a mostani gyogyija a szív koszorúeret, de nagyon, szóval azonnal abba is kellett hagynia.
Nekem is volt kb 3-4 éve ilyen időszakom, akkor beállt vagy fél évig a 180-as vérnyomás, de nem voltam hajlandó szedni gyógyszert, amit írtak, volt hogy elájultam, rengeteget fájt a fejem, de amolyan görcsökkel, nem simán, néha egész éjszaka maszírozta a fejem és a nyakam apa, mert visítani tudtam volna. De igazán tudtam mi okozza, akkor már túl voltunk lombikokon + munkahely, és folyton feszültség volt bennem, nem tudtam lazítani a kudarcok közepette.
És inkább próbálkoztam természetes gyógymódokkal, természetgyógyászattal, akupunktúrás kezeléssel, és végül megoldódott. Lekopogom, most birom kezelni a stresszes napokat, vagyis inkább kibőgöm magam, vagy kidumálom, és nem nyelek. Esténként próbálok lazítani.
Szóval ne ijedj meg nagyon, azért veletek is nagyon sok rossz dolog történt mostanság, és elég sokat nyeltél az utóbbi időben, lehet hogy a belső stressz okozza.
Obea: Hú de nagy már Gréti lányka!
Nagyon édi!
Örülök, hogy írtál magatokról egy kicsit.
Moncsi: jaj, de édes!
Madri: Jaj, Istenem ezek a szemek!
És micsoda férfias pocak!
Véda: Gratula nektek!