Új privát üzeneted érkezett!

Kajla: Mivel is műtik? :roll: Sok-sok puszika a tündéri csajszlikának!

Tviky: :lol: :P Ettem is meg a kis husikáját! Olyan falat Peti! :lol:

Tirza: :lol: :P Fél napig kacagtam ezen a mosolyon. :lol:

Vivi: Nagyon komoly! :lol: :P :lol:

Puszika mindenkinek!

Én azért nem írkásztam, mert velünk semmi, még semmi és annál is semmibb. :?
ancsúr

Zsófika! Boldog szülinapot!!! :D :D :D

Koko! Köszike!! :D :D :D
steiff

Lányok! Nincs véletlenül valamelyikőtöknek meghívója az iwiw-re?
steiff

Kedves Kajla, Vivi, Siminéni, Atan, Koko, Steiff és Kizsó!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok az én dundi kispipimre a szülinapján. Köszönjük szépen!
Képeket holnap hozok...

Kajla, nagyon nagyon szorítok, mindenem csuriban értetek!!

A vonalzómat vajon hogy is kell átállítani??? Annak idején Keli volt a vonalzómesterem. Mi lesz most velem? :lol: :?

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Régen írtam, de olvaslak benneteket!

Atan megkaptam Ivett történetét, köszönöm szépen, képet kérhetnék róla? Hétvégén reméltem, hogy találkozunk, majd legközelebb!

Vivi Szabolcska tiszta apukája!

Dávid baba nagyon nagy fiú, már egyedül közlekedik, kibujt az első rágófoga is. Íme pár kép a fiamról:

Kép Szerettel

Kép Így vezetek már!

Kép
madri

Sziasztok!

Minden gyermeknek és felnőttnek utólag boldog névnapot és születésnapot kívánok!

Kajla, szorítok, mindenem csuriban Regiért.

Madri, ezek a szemek... hihetetlen, gyönyörű Dávid.

Vivi, Szabolcsaid nagyon helyesek így együtt.

Tviky, Peti baba óriási már!

Rólunk: megvan a határozatunk! :lol:

Lányok, nagyon remélem, hogy Csöpke nem fog megkövezni, de annyira örülök a boldogságának, hogy muszáj vagyok leírni... ANYUKA lett a mi kedves topictársunk. A többit majd ő elmeséli, ha akarja és lesz ideje. Ma vitték haza a picurt!
kanga_mama

Hát akkor egy kis Keresztlány:

Kép Homokozóban a Keresztanyuéknál

Kép

Kép Ez is a keresztanyuéknál van... cipőt váltok

Bocsi a túltengésért... :lol:
kanga_mama

Vivi1, nagyooooon jó kép. Látszik, hogy szeretik egymást. :lol:

Ggabszi, én tudok segíteni a vonalzó ügyben. Újat kell csinálni. Hívjál, vagy írj, hogy mit segítsek. :lol:

Madri, pont ezen a vasárnap nem voltunk kinn (szombaton este hazajöttünk), de most ott leszünk. Ti jöttök?
Milyen nagyfiú már Dávid, olyan régen láttam, remélem hamarosan találkozunk. :lol:
Küldök képet.

Kanga_mama, ha hiszed, ha nem, pont múlt héten gondoltam Csöpkére, mert már régen nem írt, és közben olvasgattam a gólyahíres fórumot is, és többször eszembe jutott hátha ők valamelyik baba boldog szülei. Nagyon örülök a boldogságuknak. :lol:

Kép
Kép
atan

Túl hamar küldtem el még írni akartam.

Kajla
, mi is nagyon szorítunk Reginek. :lol:

Kanga_mama, nagyon édi a kis keresztlányod, de nem szorítja az a cipő amit felvesz. :lol:

Kép
Kép
atan

Vivi1, tényleg nagyon hasonlitanak pici fiad és apája, csak a szineik mások. Gratulálok, legyetek nagyon boldogok!

Kajla, Reginek innen is drukkolok!

Csöpke, millió puszi, s ha van időd, beszámolót kérünk :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Kicsi Regi Nagyon szorítok neked ma!!!!
Mi baja van annak a pici lánynak, hogy kórházba kell menjen?

Kanga mama!
Olyan jó ilyen híreket hallani! Nagyon édes a keresztlányod, csak gyakorolj rajta, meglásd eljön a TE időd is!

Kokó! Ti már meggyógyultatok? A változatosság kedvéért nálunk Szandra egész éjjel köhögött én meg a Wcre szaladgáltam.
Reggel munka, úgyhogy remélem már kilábalunk a nyavajákból.

Többen írtátok, hogy nem lehet a babátok orrát szívni, de valami átlátszó folyik belőle. Nálunk így kezdődött az allergia.
Pisti pl a tollra allergiás és a porra. A tünetek megszüntek a műszálas párnával és a szőnyeg helyett laminált padlóval amit fel kell törölni és a por egy része eltünik.

Madri!
Rég beszéltünk! Dávid már maholnap 1 éves lesz én meg még most sem jutottam el hozzád, de a nyári szünetben bepótoljuk igérem!

Atan!
Ugye milyen jó két gyerekes anyukának lenni?

Vivi!
Örülök, hogy itt vagy és a kicsi fiad egyre gyönyörűbb!!!
Mindenkinek szép napot kívánok!
simineni

Ggabika en se feledtem el Kicsi lányod Szulinapjat de sajna nem jutottam gep kozelbe.
Zsófika Boldog Szulinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(De te is most szuletel es mar '1 éves vagy?)
Regike sok sok puszi es szoritunk kis hosunk!10 orkor rád gondolunk!Na meg utana!
Kanga mama koszi hogy ilyen jo hirt meg ossztasz velunk es bizti nem fog haragudni.
Csopke sok Boldogságot az egesz CSALÁDNAK!!!!!!!!!!!
Simineni gyogy sugik mennek!!!!!!!
Vivi vigyaz az ilyen kepekel!Sugarzik a szeretett roluk.
Ggabszi ha lehet en is hivnalak vonalzo miatt.skype vagy messenger van?
Madri mint ha 1 auto versenyzot látnék!
Steiff mar 5 honapja varok en is a meghivora sajna nem kapkodnak vele.
Hianyoznak nekem a tobbiek!!!!
Na megyek mert total felfordulas van nalunk a jo szomszed csinalja a keritest es kutyankat be kell zarni aztan meg mi mindig kint vagyunk ha jo ido van, igen am de addigra meg kell fozni takaritani stb stb.
Puszi mindenkinek.
Ja hetvegen uszi,ált.osztaly tali, es sajna a masik ált. osztályunkbol mar valaki el is ment kozulunk.2 általános suliba jártam nagyon jo mert jo volt az osztaly kozzosseg es mindig van osztaly tali naná,hogy ott vagyok mindegyiken.

Kép
móncsi+3

Hát, akkor az ilyen lettem-voltam képek...

Kép
20 percesen

Kép
8 naposan itthon

Kép
1 hónaposan

Kép
Én és a tesóm

Kép
Félévesen kb.

Kép
Megilletődött egyéves szülinapos

Kép
Zsófi és az ajándék ( háttérben lábak és rettenet rendetlenség...a buli miatt... :oops: )

Kép
Klassz az unokatesóm babája!!

Ritkán teszek fel képet, de akkor, ha belekezdek....jajjj nektek!

Kép
Kép
ggabszi

Kajla, nagyon gondolok Regire!!!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Meg is puszilom...

Kép

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Régen jártam erre... először is szeretnék minden név- és szülinaposnak mindenféle jót kívánni!!

Nálunk némileg csendesedik Csenge irigysége Vincussal szemben (kopp-kopp, lekopogom), viszont nagyon hisztis lett a kisasszony, komoly idegzet szükségeltetik hozzá. :roll: (Múltkor séta közben odaszólt egy járókelő, hogy "kis tündérke", majdnem hangosan felröhögtem :lol: :lol: .) Viszont szeptembertől felvették az oviba, úgy érzem, ez mindannyiunknak jót fog tenni (nekem biztosan :P :P :D ), és végre többet foglalkozhatok majd Vincussal. Aki már 5-6 másodpercig önállóan áll, kapaszkodás nélkül, és gond nélkül mászik fel a kertben a lejtős füves rézsűn, majd fel a teraszra, végül be a házba... ha tíz szemem lenne is kevés lenne. :) De eszméletlenül huncut (újabban mindenre rázza a fejét fülig érő szájjal), és egész nap vigyorog szinte megállás nélkül.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
rkata

Kanga_mama!

Gyönyörű a keresztlányod.

Csöpke!

Szívből gratulálok. Sok boldogságot kívánok.

Ggabszi!

Öröm nézni a képeket, úgyhogy nyugodtan tedd fel őket.

Timi
latimi

Atan, köszi... nagyon-nagyon szeretem a kis csibészt. Egy kicsit nagy... de majd belenő... :lol: Ráadásul természetesen hogyan szerette volna másképp a lábára húzni, mint kacsásan, hát persze, mint egy normális gyerek. :lol:

Gabszi, édesek a gyerekeid, Zsófi gyönyörű "baba". Azon a képen, ahol puszit ad a babának, amikor először hirtelen ránéztem, azt hittem, hogy egy másik kisgyerek... hihetetlen jó kép. Isten éltesse a kisasszonyt! Nőjjön nagyra! :lol:

Te Kata... még mindig imádom Vincus kék szemeit és Csenge fürtjeit.

Latimi, köszi, tudod, először sokat vacilláltam, hogy feltegyem-e ide, de gondoltam... miért ne... hiszen ő is gyerek és nem is akármilyen. Gondoltam, hátha tetszik majd nektek és mosolyt fakaszt az arcotokra, nekem már ezért megérte. :lol:

Simineni, szorgalmasan gyakorlok és szerencsére hagyja is, hogy gyakoroljak... nagyon szeretjük egymást. :lol: Remélem, hogy eljön majd az én időm is... vagyis a mi időnk. :lol: Majd együtt játszunk mindannyian. DE JÓ LESZ!
kanga_mama

Rkata!
Napok óta rád gondoltam, hogy nagyon el vagy tünve, örülök, hogy jel adtál magatokról. Puszi a kismanóknak.

Ggabszi
Ha már egyszer a szülinapi jókivánságaim elmaradtak, hát kívánok Zsófinak ma boldog névnapot, bár lehet, hogy szeptemberben fogjátok tartani. Nagyon szép a lányka.

Kép
tviky

Madri: De tündér kisfiad van! És ráadásul milyen vagány soffőr!

Kanga-mama: Nagyon szép kis kereszted van! :lol: Gratula a határozatotokhoz! :lol:

Rkata: De jó hogy írtál! Nagyon szépek a gyerkőcök! :lol:

Gabszi: Jaj, de gyönyörű nagylánykád van! Mekkora már! Nagyon jó visszanézni a képeket! :lol: :P Lehet hogy én sem írtam már nem emlékszem, de én is sok sikert boldogságot kívánok a kis egy éves tündérkének!

Kajla: Mi újság van veletek? Regi???? :?: :idea:

Csöpke: Sok boldogságot kívánok a csöppséghez! Ha ráérsz kérünk beszámolót és fényképet! :lol: :P

Latimi: Olyan régen nem hallottam már rólad! Mi van veletek?
ancsúr

Sziasztok Lányok :D
Segítene nekem valamelyőtök, hogy miképp kell vonalzót csinálni? Van erre külön valahol honlap? Teljesen tájékozatlan vagyok...
Szeretnék én is csinálni egy olyat, hogy "Jelentkezésünk"... Hát, igen már jó öreg: 4 napos :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:

De valahol el kell kezdeni :roll:

A gyerekek csodaszépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden szülőnek gratulálok Hozzájuk!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Kajla!
Remélem Regivel minden rendben és nem viselte meg nagyon a műtét! Sok puszi neki, és gyógyuljon meg hamar! :lol:
Én állítólag a mandula műtétem utáni napon már jó kis házi parasztkolbászt kértem! :lol: :D :lol:

Rkata!
De jó, hogy jelentkeztél! Milyen szépek ezek a gyerekek! :D Nekem a 2. képen tetszik Vincus a legjobban! :D
Annyit voltál eszemben, mikor írtad, hogy Csenge elkezdte a féltékenykedést! Kingus már pár nap után kezdte, mikor haza mentünk a kórházból Zsófival. Sajnos voltak elég durva dolgok is! :oops: Nagyon féltékeny volt Zsófira, de még a mai napig is! Remélem egyszer majd elmúlik. Pedig annyira figyelünk, hogy egyformán foglalkozzunk velük! :)

Ggabszi!
Nagyon tetszik ez az ilyen volt, ilyen lett sorozat! :lol:

Amneris, Réce, Tvera, Obea, Idusa, Kavicska, Ildi ko, Mirosz, Gilice és a többiek, akiket esetleg kihagytam. Rég jelentkeztetek, mi van veletek??? :?: :D

Csajok van köztetek olyan, aki jön a 20.-ai bababörzére?

Még egy kérdés: szeretnétek megint nyomon követést, ki jön a jún. 2.-ai gólyahíres családi napra?

kizsó

Ancsúr!

A hétvégén voltam horgászni, és begyűjtöttem egy kis napszúrást.

Lelkileg most padlón vagyok. Mostanában szinte mindennap bőgök. Már annyira várom, hogy nekünk is csörögjön az a bizonyos telefon.

És veletek mi van? Hogy vagytok?

Timi
latimi

Ggabszi, nagyon jók a képek, hihetetlen, hogy már egy éves. Tündéri a kiscsaj. :lol:

Rkata, de jó, hogy jelentkeztél. Csenge még mindig gyönyörű azokkal a göndör fürtökkel, és Vincus olyan nagyfiú már.
Nem tudom nálunk meddig tart a testvéri féltékenység, de most megijesztettél, hogy nálatok most csendesedik. Ezek szerint számítsak rá, hogy hónapokban mérhető? Az első napokhoz képest nálunk már javult, de a hugi is féltékeny, ha Petit az ölembe veszem, rögtön ott terem. :D

Latimi, Ancsúr nagyon szurkolok nektek, hogy minél hamarabb csörögjön az a bizonyos telefon.
Olyan érdekes, így utólag már nem tűnik hosszúnak az a több mint egy év amit a hugira vártunk, sőt csak úgy szaladnak a hetek, bár tudom ez nem vigasztal titeket, de kitartás, hamarosan megtalál titeket is a babátok.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Kangamama megelőzött :D ,de azért jöttem,hogy megírjam:MEGÉRKEZETT A MI KICSI LÁNYUNK!

Olyan hihetetlen az egész,hogy még nem fogtuk fel teljesen,de ígérem,amint összeszedem a gondolataimat,leírom a mi történetünket.

Biztosan emlékeztek a kb másfél hónappal ezelőtti eseményekre,amik velünk történtek és arra is hogy szerencsére hamar kiderült,hogy az a kisfiú nem a mi babánk volt.Akkor azt hittük,hogy megint sokáig nem történik majd semmi de a sors csodálatos és váratlan fordulatot hozott.

A mi kis Lauránk 2450g-mal és 44cm-rel született,egy apró kis hercegnő és egy igazi csoda! :lol: :lol: :lol:

Tegnap hoztuk haza a kórházból,és mindenképpen Gabikával szerettem volna először tudatni a nagy hírt,mert Laura nem Gólyahíres baba. Szóval azért Gólyahíresek is maradunk, hátha egyszer majd tesókát hoz nekünk a gólya. :D :D :D

Mindenkit puszilok, és igyekszem majd jönni!

Csöpke-Betti-Laura anyukája
csöpke

Csöpke: hát hogyne emlékeznénk a történetedre :( , eleget tépelődtünk rajta, meg rendesen fel is kavarta az összes fórumot, nagyon örülök, hogy ilyen hamar Rátok talált a kislányotok, legyen benne rengeteg örömötök!!!

Atan: nálunk a legelején fikarcnyi féltékenység nem volt Csenge részéről, büszke is voltam az én okos kiscsajomra, meg örültem is hogy kipipálhatom ezt a problémát. De aztán, hogy Vincus mindent elér, megy mint a csík, megkaparintja (és mostmár igyekszik is megtartani!) a játékokat, úgy látszik, ráébredt Csenge, hogy nem olyan kis ártalmatlan ez a tesó, hanem valós konkurencia. :) De igazán tettlegességig sosem fajultak a dolgok (egyszer-kétszer elrántotta az asztalt, hogy Vincus hanyattessen, de azt azonnal szankcionáltuk, ebben nem ismerek tréfát), csak annyiban nyilvánult meg, hogy mindent, de mindent elszedett Vincustól. "Enyém, enyém, nem szabad Vince, nem szabad! Irigy vagyok, irigy, irigy, irigy!' - ettől zengett egész nap a ház, már az őrület határán voltam. :) De most, hogy sokat vagyunk kinn a szabadban, úgy tűnik, csitulnak ezek a harcok, egyre többször látom, hogy megsimogatja az öccsét, sőt, kitalálta, hogy a dömperben tologatja, odafigyel rá, a fenti első fotó például abszolút Csenge ötlete volt, se a mosolyt, se az ölelést még csak nem is kértem, tök spontán jött tőle, úgyhogy ennek külön örültem. Remélem, az ovi méginkább abba az irányba tereli Csengét, hogy osztozzon a dolgokban.
rkata

Steiff, sajna én is hiába várok hetek óta meghivóra, nem tudom, mi alapján osztogatják :cry:

Siminéni, remélem hamarosan meggyógyultok, mi az antibiotikumban, meg a "kenegetésben" bizakodunk újfent. Doki néni szerint bölcsibe mehetnénk, hiszen ez a baj most nem fertőz, de azért inkább rápihenünk. Különben is holnapra tök jó programot találtam ki, felviszem a csajokat a Petőbe, Dorka hadd nosztalgiázzon, Lorát pedig kicsit feszesnek találom :? nézzék meg az okos konduktorok. Bár az is lehet, hogy Dorka után minden gyerek feszes, ő annyira laza szalagrendszerű még mindig.

Gabszi, gyönyörűséges a kis hercegnő, és nem is pufi :twisted: . édes, ahogy a nagylábujjával kapaszkodik a padlóba :lol: Ja, és utólag én is úgy gondolom, jó, hogy elmondtam Dorkának hová megyünk. Mondjuk kiskora óta sohasem csaptam be, ezért soha nem is volt cirkusz, pl. ha elmentem otthonról. Tudta, hozzászokott, hogy anya előbb-utóbb hazajön.

Rkata, tényleg nagyon eltűntél, de fő, hogy megvagy. Nagyon vagány kis legény Vincus. A féltékenység pedig nálunk is megvan, bár Lora egyelőre nem jelent konkurenciát Dorka (játékai) számára. Kiváncsi vagyok, mi lesz, ha a pici elkezd mászni, meg rámolni :lol:

Véda d, válassz ki egy vonalzót, kattints rá, s kövesd az utasitásokat (jó ha tudsz kicsit angolul). Eleinte én is szenvedtem vele, a legnehezebb volt a vége, amikor a kész vonalzót be kell másolni a profilodba az aláiráshoz. Én nagyon béna felhasználó vagyok, de pár óra alatt összehoztam. Sok sikert! :lol: :lol:

kizsó, hát persze hogy irjunk névsort. Utána legalább megtudom, kivel kellett volna végre személyesen is találkoznom, de nem jött össze. Szóval mi megyünk... :lol: :lol:

csöpke, gratulálok még egyszer a kislányotokhoz, csudaszép nevet választottatok neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Drága Csöpke, itt is HATALMAS GRATULA, sok-sok boldogságot, erőt, egészséget kívánok és nyilvánosan is elnézésedet kérem még egyszer! Soha többé nem teszek ilyent!

Ancsúr, köszike!

Latimi, fel a fejjel, no, ne hagyd el magad, légy szíves! Fog az csörögni, csak ki kell várni. Próbálj meg nem mindig ezzel foglalkozni. Na, ez jó nagy hülyeség volt... én is minden nap erre gondolok, ezzel álmodom... hosszú! De azért szedjük össze magunkat, jó?! :lol:

Véda, ha jól emlékszem, az én vonalzóm magyar nyelvű utasítással készült, nézd csak meg!
kanga_mama

Atan, megkaptam ám én is a történetet, csak éppen a fénykép nem csatolódott, úgy mint a többieknek... lehetne pótolni??? KÖSZIKE!
kanga_mama

Hogy én milyen dinka vagyok!! A hajnalni etetésnél (!) ütött szöget a fejembe, hogy Atant vajon miért érdekli a féltékenység??? :roll: :) Aztán megtaláltam a kérdés forrását... hatalmas gratula Ivetthez!!! De jó hogy megint egymásra talált néhány egymásra váró emberke!! :) Megkaphatom én is a történetet? Köszönöm! :)

katalin.robitz@invitel.hu
rkata

Csöpke: Én is szívből gratulálok Kis Hercegnőtökhöz!! A történeteteket szívesen olvasnám majd :)

Kizsó: Megyek a 20-ai börzére. És a 2-ai talira is :)
ildi_ko

Lányok, aranyosak vagytok de a névnapot, ahogy Tvicky is írta ősszel ünnepeljük. Kicsit sok lenne egyrakáson! :lol:

Kangamama, a csajszi igazi kis betyár! Kiváncsi leszek a kislányotokra ( vajon miért gondolom, kiscsaj lesz???), de szerintem hasonló vagány lesz Ő is.

Ancsúr, mindennap azt várom, mikor jön a hír, hazaérkezett a pici babátok. Kitartás...tudod, a vége a legnehezebb! :cry:

Csöpke, nagyon örülök, hogy rátok talált Laura! Legyetek nagyon boldogok!! :D

Kata, Vincus egyre szebb lesz, hű, micsoda jóképű kisfickó...mint Starsky... vagy Hutch...és nem is biztos, hogy így kell írni...de tudod kire gondolok?Hmmm, még én sem vagyok biztos benne, miben is szerepel...no, nem baj! 100% szívtipró, az a lényeg! :lol: :lol:

Kizsó, börzére is megyek, meg családi talira is megyünk.

A féltékenységről+osztozásról.
Azt hiszem a Suttogóban olvastam, de lehet, hogy tévedek, hogy a kistestvér érkezése olyan, mintha a férjünk hazahozna egy másik feleséget és azt mondaná: mától szeretned kell, a konyhai felszerelést megosztani vele...stb. Így kicsit könnyebb megérteni, milyen nehéz is ez! Én biztos seprűvel kergetném ki az új asszonyt! :lol: Ahhoz képest a gyerekeink milyen rugalmasak.
( Na, persze azért ez egy kicsit más...de csak egy kicsit!)
Az osztozkodást pedig meg kell tanulni...nincs mese!Ha nincs kivel osztozni, az könnyű, de megtanulni piszok nehéz! De eljön a pillanat és a minik is rájönnek, jó érzés adni és kapni helyette. Kinél előbb, kinél később. ( Kinél soha? :lol: :lol: )

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Muszáj írnom, olyan szépek a gyerkőcök!!
Zsófi kész kis hölgy lett, Madri Dávidkája is dögönyöznivaló!
Csenge és Vincus nagyon helyesek így együtt! (nekem mindig a szőke pasik voltak a gyengéim :) )

Csöpke
Gratulálok a kislányotokhoz, és nagyon sok boldogságot kívánok!!

Ancsúr, Latimi
Szorítok nektek én is, és nagyon várom már a TI telefonotokat! Igen, a vége a legnehezebb, de aztán ha otthon van a babó, úgy repül az idő!
petyaanya

Gabszi, köszi. Egyébként az én Amandám valóban nagy betyár, ahogy írod. Borzasztó okos, szép kislány. 1,5 évesen úgy mondókázik, hogy csak na. Simán megy a "síppal-dobbal, a boci-boci tarka, sétálunk-sétálunk, a hinta-palinta..." és hadd ne írjam le a teljesség igénye nélkül. Meg tudja mondani hogy hívják és ezer sok dolgot tud már, szóval, itt kellene most megállítani az időt. Valaki egyszer mondta a napokban, hogy a szeme sem áll jól ennek a lánynak, hát van benne valami. És amikor együtt vagyunk a számomra megszűnik a világ. Nem érdekel, hogy ennem kéne, innom kéne, vagy más egyebet kellene csinálnom. Csak Ő van és kész! :lol:
Szerintem azért gondolod, hogy kislány lesz, mert óhatatlanul is beleképzeled az életünkbe a kislányt, hiszen itt van ez a kis huncutka és tényleg... valahogy már nem is emlékszem, hogy milyen volt, amikor az Amanda még nem volt...
Igazából mindegy ám, hogy mi lesz a leendő gyermekünk neme... egyet tudok csak garantálni: IMÁDNI fogjuk és nagyon-nagyon nagy békében, szeretetben fog felnőni és mindent, de mindent, amire csak lehetőségünk van/lesz meg fog kapni. A környezet már adott, hiszen csodaszép helyen lakunk... erdő szélén, őzekkel, mókusokkal, madarakkal, kutyákkal és cicákkal körítve. Hatalmas füves, parkosított területen. Szóval gyere kicsim, gyere, tárt karokkal várunk... :lol:
kanga_mama

Húha, megint túltengek... Bocsika!

Atan, megkaptam... gyönyörűséges szép szemű, huncut mosolyú, édes, aranyos kis csöppség. CSODASZÉP! Akárcsak Peti! :lol:
kanga_mama

Sziasztok!
Már itthon vagyunk! Igazából rutin műtétnek számít az orrmandula kivétele, de az ember akkor is csak izgul!
Alig 20percet volt a műtőben, de nekem az akkor egy örökkévalóságnak tűnt. Mikor vitték be a kis elernyedt testét, csak lógtak a kezei, hát akkor majdnem sírtam...de összeszedtem magam és szugeráltam az órát, amíg ki nem hozták. Megpuszilhattam, a dokibácsi mondott pár szót, aztán rohant tovább műteni, nekem meg el kellett hagyni az osztályt és csak 3óra múlva mehettem újra be hozzá. Pont akkor ébredt fel, olyan kába volt még, egyből ki akart jönni az ágyból, de hát infúzióval nem könnyű mozogni, aztán elkezdett hányni, ráadásul vért (bocsi), ami szörnyű volt! Kapott ellene gyógyszert és aludt tovább. Szinte teljesen végigaludta a napot, estefelé felélénkült, a szobatárs kislánnyal megettek egy zacskó kekszet, hozzá 1/2liter teát, úgyhogy nem volt gond:)
Reggelig aludt, aztán meg jöhettünk is haza!
Jövő héten kontrol, addig sok folyadékot kell innia, amivel sose volt probléma!
Köszi, hogy gondoltatok ránk! Puszi

Kép
kajla

Kizsó!
A szobatárs kislány is azt mondogatta anyukájának mikor felébredt az altatásból: kolbászt akarok enni! :lol: :lol:

Ha most Regi teljesen rendbejön, elmegyünk pár napra nyaralni, pont 2.-a környékén, így nem hiszem, hogy megyünk a talira.

Gabszi!
Zsófi annyira szép a megilletődött képen!
Hány foga jön??????

Rkata!
De irigyellek emiatt a gyönyörű kert miatt, micsoda szép zöld gyep! ( "az fog nekem hiányozni, a gyep!" :lol: :lol: ).

Véda!
a babafalva.hu-n a vonalzóknál nézd meg és a gyermek neve helyére írd, hogy a "jelentkezésünk", és másold be itt a profilodba az aláíráshoz. ha jól tudom, url-lel kezdődik, de megnézem majd!

Latimi!
Remélem, már nem vagy beteg! Milyen tüneteid voltak?

Kedves Laura Anyuka!
Micsoda jó hír, nagy gratula hozzá! Legyetek nagyon boldogok a kis hercegnővel! :D

Kép

Kép
kajla

Csöpke! Gratulálunk a picurkátokhoz!!!!!! :D :D :D :D
steiff

Kanga_mama!

Igyekszem összeszedni magam, de vhogy most nem megy. Sokan mondták már, hogy ez lesz az egyik legnehezebb iőszak a várakozásban.
Majd csak célbaérünk.
:)

Kajla!
Jó kis fejfájás, hányinger. Ezek voltak a tüneteim. Szerencsére már jobban vagyok. Köszi. :)

Timi
latimi

Atan: köszönöm a történetet! Azt gondolom, az ilyen - számomra szándékosnak tűnő - időhúzás és kekeckedés mögött mindig valami beteg lélek áll, akinek ez az egyetlen módja arra, hogy "bosszút álljon a világon", a vélt és valós sérelmein, az élete kudarcain. Csak sajnos soha nem ott csattan az ostor, ahol kellene. :( De Ivett nagyon bájos, biztosan hamar elfeledteti (vagy legalábbis jelentéktelenné teszi) a hercehurcát.

Kajla: köszi a "bókot" a zuram nevében, átadom neki feltétlenül, biztos hízni fog a mája (épp eleget dolgozik a gyepen, hogy így nézzen ki - épphogy a cipőnket le nem kell vetni, ha rá merünk lépni :P :lol: ). Reginek mielőbbi felépülést!!!

Ggabszi: igen, én is szőke, kék szemű pasit akartam világéletemben - ehhez képest lett egy barnaszemű, barna hajú - már amennyi még van neki :P :P , nem gondoltam, hogy ilyen formában fog teljesülni egyszer az álmom! :) Szerintem is tiszta Owen Wilson a pasi (asszem Hutch, de nem vennék rá mérget :) ).

Mi 99%, hogy megyünk a 2-i találkozóra (csak egy esetleges betegség tántoríthat el minket).
rkata

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat és drukkolást mindenkinek, olyan nagyon jól esik!

Latimi: Hát tegnap még csak-csak, de most itt pityeregtem, most éppen megint betegség ütötte fel a fejét a családban, a nővérkémnek kérek nagy-nagy drukkot, rosszul lett és valamit találtak a fejében, én meg már rettegek és ő is hogy nehogy agydaganata legyen. Úr Isten leírni is borzasztó. Annyira ránkférne már egy kis jó hír is. :oops: :cry: :oops: :cry: Tudom milyen nehéz most, bíztassuk egymást, hátha így könnyebb.

Csöpke: Könnyes szemekkel olvastam a beszámolódat, olyan jó lehet nektek! És nagyon-nagyon örülök, hogy végre eljött hozzátok a ti angyalkátok! :wink: :)
ancsúr

Ancsúr!

Ilyenre ne is gondolj, hogy agydaganata van! Ez csak természetes, hogy drukkolok. Minden rendben lesz.

Én meg az unokahúgom miatt izgulok. Ő oxigénhiánnyal született. "csak" a jobb lábával van gond emiatt. Most kap vmi szurit, ami elősegíti az izomzat nyújtását. Vmi ilyesmit mondott a tesóm. Szerencsére kezd hatni a szuri, így talán nem kell megműteni.

Hát tényleg ránk férne egy jó kis hír.

Timi
latimi

Ancsúr, Latimi, annyira együtt érzek veletek, de még egy kis kitartást. megjön az a babó!

Na, a mai program nem egészen úgy alakult, ahogy szerettem volna, legalábbis nem olyan eredménnyel.
Felmentünk a Pető intézetbe, részben Dorkával kicsit nosztalgiázni, hisz ott tanult járni, részben megmutatni a picit (csak halkan jegyzem meg, azzal hivtam fel őket, nézzék meg Lorát, mert túl feszesnek tartom a gyereket). Bár ne lett volna igazam! Hárman vizsgálták meg, s egyöntetű véleményük az volt, hogy SOS meg kell kezdeni a kezelést. Holnap megyünk neurológiára, s ha minden jól megy, péntek délelőtt már a kiscsoportba. Megdicsértek, hogy anyuka jól tette, h. elhozta a gyereket, s miért nem vittem korábban. Könyörgöm, én még nem tartottam a kezemben egészséges csecsemőt , s az én rongybaba Dorkám után olyan büszke voltam, hogy Lora ilyen szépen tartja magát. sajnos túlságosan is, mert a túlzott feszités akadályozza meg abban, hogy forogjon, másszon stb. Azt kérdezte az uram, nagyon el vagyok-e kettyenve. Hát mi tagadás, igen, de főleg lelkiismeretfurdalásom van, hogy előbb kellett volna vinnem Lorát.

Ma vagyunk fél évesek, (Lora 5750 gramm, és 64 cm, kosaras lesz a lelkem), Dorka meg 1 hónap hiján 3 és fél, teszek fel néhány képet, s mindenkinek jó éjszakát:

Kép reggelre valahogy mindig megtelik a szülői ágy gyerekkel

Kép szülinapi zsúron

Kép kutyusum

Kép szöveg nélkül

Kép
Kép
koko

Koko!
Na, nem eszik ilyen forrón a kását! Te nagyon is gondos szülő vagy! A dokinéninek vagy a védőnéninek kellett volna észreveni, de persze még most sem késő, sőt! Hidd el, mi is jártunk Regivel gyógytornára, mindig végigbőgte, de megtanult forogni, mászni, szépen sorban! És a jobb fejbiccentő-izma is megnyúlt.
Nem lesz gond!

Méghogy kosaras! Esetleg irányító!!! Kérdezd csak meg Rkatát vagy engem a féléves eredményekről!
Regina 71!!!!!!cm volt és 7210gramm! Na, ugye, hogy ugye! Szóval, ha könyörögsz majd az edzőnek, akkor esetleg, meg hátha... :lol: :wink:

Ancsúr!
Nálam is így kezdődött a dolog, hogy találtak valamit a fejemben! De kiderült, hogy "csak" egy jóindulatú adenómáról van szó, minden félévben MR-re jártam, amit ki lehet bírni! Biztosan nem lesz semmi baj! Bízni kell!!!!!!

Latimi!
Golondolj arra, hogy a rossz után mindig csak jobb jöhet! Kitartás!

Kép

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Kizsó még élek... :lol: jól esik hogy hiányoltál!
Ég a képemről a bőr hogy milyen nagyon rég írtam........ :oops:
Igazából velem semmi nem történik,kicsit úgy élem a mindennapjaimat mint egy strucc:reggel felkelt a drágám irány a zuhany és utána meló.Lehúzom a 12 órámat,este haza, bambulom a tv-t,olvasom ki mit írt(máramikor a párom gépközelbe enged)és alvás.Másnap dettó!Ezután két nap itthon lét!
A kolleganőimmel próbálok úgy viselkedni mint az "előző életemben"bár ez elég nehéz amikor épp arról folyik a szó hogy megjött nekik és úúúgy görcsöl a hasuk........
Mostanság megint azt érzem válltanom kéne,valami másik munkahely vagy esetleg ha lenne rá pénzem (ami nincs)saját vállalkozás,sőt még külföld is képben van!
Valahogy úgy élek mintha nem történt volna velem semmi és még mindenre ráérek.........csak bele a nagyvilágba........
Anyukámmal rendeződött a kapcsolatunk,végre elfogadta a páromat,és elég sűrűn járunk hozzájuk.Neki még nem mondtam az örökbefogadást se azt hogy emiatt újra "né"leszek,itt is struccos a hozzáállásom.
A volt férjemmel még mindíg nem beszéltem meg az anyagiakat,pedig ez csak nekem lenne jó, végre lenne zsém.STRUCC......
Ja,a kilóimmal még mindíg küzdök,így javítok:Michelin Strucc... :?
Na,eldugulok.........

UI:Mindenkinek ,minden szépet s jót,név-szüli napra!!
Minden újdonsült szülőnek sok-sok boldogságot!
tvera

Sziasztok!

Latimi: Tegnap az éjszakát sikerült átbőgni, így most olyan dagadt szemekkel ébredtem, hogy a békák is megijednének tőlem. :roll: :wink: Nem is gondoltam volna én erre, ha anyu nem meséli nekem könnyes szemekkel ezeket el, és akkor én még legyintettem, meg bohóckodtam szokásomhoz híven, hogy ő ne élje ilyenbe bele magát, de ahogy kifordultam a kocsival tőle elkezdtem pityeregni. :roll: Remélem tényleg nem lesz ekkora gond vele. Csak jöttek minden felől a rémtörténetek.. :evil: egyem is meg a picike szívét a hugidnak, nagyon remélem, hogy szépen felépül, drukkolok majd neki is!

Koko: Köszike. :wink: Hogy te milyen okos anyuci vagy! Igaza van Kajlának, ezt nem is neked kellett volna észre venned. Bele gondolok, hogy egy gyakorlatlan anyuci, akinek még egyáltalán nem volt baba a közelében, hogyan vehette volna észre. Nagyon ügyes vagy! És szuper hogy máris elkezdik a kezelést, így tényleg ilyen időben minden korrigálható. :)

Kajla: El se tudod képzelni mennyit jelentettek a szavaid, így akkor kicsit megnyugodok, valahogy ki kell húzni 24.-éig, akkor csinálnak neki más vizsgálatokat. Valami agyi kristályosodásról is volt szó, hogy lehet hogy az. Örülök, hogy Regi ilyen jól viselte a kórházat, és hogy már otthon is van veletek. :wink: Várunk türelmesen a kicsi törpre, bár a türelmes szó kissé túlzás. :P Anyu egyfolytában kocsit tologathatnék, nővérkém fürdetni szeretne, én szopiztatni, apa pelenkázni, bátyám puszilgatni. :P :lol: Szerintem a kicsi angyalkánk el fog kopni ilyen nagy családban. :lol: :P
ancsúr

Bocsi:

Tvera: Végre jelentkeztél. Megértelek ám téged, és a strucc politikádat is, amin keresztül mentél, nem igen lehet másként kezelni. Valahogy fel kell hogy dolgozd, s amíg nagyon fáj, addig ez a legjobb megoldás. Valószínű én is ilyen lennék. Aztán szép lassan minden ki fog zöldülni, és virágba fog borulni, amint megérkezik hozzátok is a várva várt baba. :)

Gabszi: :lol: :P Ezen a sztorin akkorát nevettem, én nem is tudom mivel kergetném ki az új asszonykát. :lol: :P De a porszívó és a vasaló végét azét meggondolnám, hogy átadnám-e inkább neki. :lol: :P

Rkata: :lol: :P Szerintem is szokni kell a gyerekeknek a szitut és sokaknál tényleg ilyenkor kezdődik amikor már a picuri elindul. Unokahuginál is ez volt, mert hogy most az öcsi már komoly küzdőtárs lett, minden játék kell neki amivel hugi játszik, ugyanolyan pohár, ugyanaz az étel stb. Szóval megy a harc köztük, néha az öcsit el is viszik, mikor hugi kicsit egyedül akar játszani, de aztán meg úgy bújnak egymáshoz, meg adják a nagy puszikat, hogy öröm nézni őket. :lol: :P

Atan: Igen ezt már beszéltük is, hogy utólag minden megszépül. :lol: De hát akkor már ott van, aki rózsaszínre festi a fekete papírt is. :lol: Valahogy kibírjuk, mostani taktikám, jöhetnek a sulikban és az ovikban a gyerekek az ölembe, igaz van benne rizikó, néha egy kis bolhát is átadnak. Brrr. Alergiás vagyok a csípésére, apa már azt mondta, hogy vesz nekem bolhanyakörvet, és a bokámra teszi. :lol: Mert itthon indul a vadászat ilyenkor. :lol:

Kizsó: :roll: Gondolkozunk a júniusi talin. :roll: Szerinted?
ancsúr

Sziasztok Lányok!

Nagyon-nagyon köszönöm,hogy együtt örültök velünk! :D :D :D

Tudom,hogy iszonyú nehéz a várakozóknak,de KITARTÁS!!!!!!!!!!
Nem hittem el,amikor azt mondtátok,hogy minden szörnyűséget elfelejt az ember,amikor megtörténik a csoda,de tényleg így van!!! :lol: :lol: :lol:

Puszilok mindenkit és Ancsúrnak,Tverának,Latiminek rengeteg erőt küldök a sötét napokra! :D
csöpke

Sziasztok!

Akkor elindítom a jún. 2.-ai tali résztvevőinek listáját:
Koko
Ildi ko
Ggabszi
Rkata
Kizsó

Csajok, bocsi azoktól, akik nem gólyahíresek, és esetleg zavarja őket ez a lista, akkor szóljatok, és magánban intézzük! :lol:

Koko!
Nagyon aranyosak a lánykáid a fényképeken! Jól látom, hogy közel azonos színű a szemük? :D

Ildi ko!
Nagyon szűkszavúan írtál! :( Mi van veletek mostanában? :D

Tvera!
Jó, hogy bejelentkeztél! Ha úgy adódna szakmát is változtatnál? :D

kizsó

Sziasztok

Csöpke

Nagy nagy gratula a pici lánykátokhoz :):)

Ancsúr

Most már nagyon szurkolok hogy hozzátok is megérkezzen az a gólya :):)

Csajok

A doki néni azt mondta van Zalánnak egy foga én keresem de nem találom :(:(
Már ki is esett ????? :wink: :wink:
Neki elakadt benne a spatula, és az is igaz, hogy nagyon szenved .

Kizsó

Szóval mi elvileg nem megyünk :):) (már nem merek jelentkezni semmire :( )
De gyakorlatilag ott leszünk :):)

Naninga
naninga

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?