Steiff, sajna én is hiába várok hetek óta meghivóra, nem tudom, mi alapján osztogatják
Siminéni, remélem hamarosan meggyógyultok, mi az antibiotikumban, meg a "kenegetésben" bizakodunk újfent. Doki néni szerint bölcsibe mehetnénk, hiszen ez a baj most nem fertőz, de azért inkább rápihenünk. Különben is holnapra tök jó programot találtam ki, felviszem a csajokat a Petőbe, Dorka hadd nosztalgiázzon, Lorát pedig kicsit feszesnek találom
nézzék meg az okos konduktorok. Bár az is lehet, hogy Dorka után minden gyerek feszes, ő annyira laza szalagrendszerű még mindig.
Gabszi, gyönyörűséges a kis hercegnő, és nem is pufi
. édes, ahogy a nagylábujjával kapaszkodik a padlóba
Ja, és utólag én is úgy gondolom, jó, hogy elmondtam Dorkának hová megyünk. Mondjuk kiskora óta sohasem csaptam be, ezért soha nem is volt cirkusz, pl. ha elmentem otthonról. Tudta, hozzászokott, hogy anya előbb-utóbb hazajön.
Rkata, tényleg nagyon eltűntél, de fő, hogy megvagy. Nagyon vagány kis legény Vincus. A féltékenység pedig nálunk is megvan, bár Lora egyelőre nem jelent konkurenciát Dorka (játékai) számára. Kiváncsi vagyok, mi lesz, ha a pici elkezd mászni, meg rámolni
Véda d, válassz ki egy vonalzót, kattints rá, s kövesd az utasitásokat (jó ha tudsz kicsit angolul). Eleinte én is szenvedtem vele, a legnehezebb volt a vége, amikor a kész vonalzót be kell másolni a profilodba az aláiráshoz. Én nagyon béna felhasználó vagyok, de pár óra alatt összehoztam. Sok sikert!
kizsó, hát persze hogy irjunk névsort. Utána legalább megtudom, kivel kellett volna végre személyesen is találkoznom, de nem jött össze. Szóval mi megyünk...
csöpke, gratulálok még egyszer a kislányotokhoz, csudaszép nevet választottatok neki