Sziasztok!
Szia Gyuzsu! Örülök, hogy túl vagytok a költözésen! Hiányoltalak már!
Igen! Ez nálam is nagy téma: a szülés. A lombikok alatt állandóan errõl olvastam, szerintem le is tudnék egyet vezetni. De mióta örökbe fogadtuk a kislányunkat, nem szeretem ezeket olvasni. Tudom, hogy ebbõl végleg kimaradtam. És hiányzik. Nem kínzón, mintha nem is lenne gyerekem, inkább kíváncsiságként. Meg valahogy úgy érzem, hogy "kilógok" a többi szülõs anyuka közül. De csakis ebben! A téma már úgyis a gyerek, és abban én is teljesen otthon vagyok! Csak a szoptatáshoz nem tudok érdemben hozzászólni. Érdekes, hogy ez nem hiányzik annyira.
Mi 5 lombik után döntöttünk az örökbefogadás mellett. Már a 3. után mondták nekünk, de akkkor én még nem voltam hajlandó ebben gondolkodni. Nem voltam ellene, de rettegtem attól, hogy én sosem szülhetek. Az 5. után már érdekes módon könnyû volt a döntés, mert akkor már úgy éreztük, hogy mi már igazán mindent megtettünk.
Nekem a védõnõ adta a végsõ lökést, és egy örökbefogadott gyermeket nevelõ házaspár, akikkel összehozott bennünket.
Gyakorlatilag 2 nap alatt döntöttük el, hogy mi is ezt az utat választjuk. Nem bántuk meg!!!
Engem is kiakaszt, mikor azt mondják, hogy meglásd, most már majd jön magától is. Egyrészt ezzel kapcsolatban egyezik a véleményem Zsebibabáéval, másrészt nekünk 1000%, hogy nem lehet "saját". Harmadrészt nem is szeretnénk még egyet. Egy gyerekre rendezkedtünk be. Ilyen is van, bár néha megszólnak érte.
Bocsi, hogy off voltam, de egy kicsit elmaradtam innen a múlt héten.