Szia Era!
Nem,mi nem váltunk el,és a férjem nem is érti miért veszekszem egyfolytában a lányommal.Ő semmi okot nem lát erre.
Most olvastam csak vissza,bár elég felületesen,de pár dolgot mintha az én lányomról írtál volna.Mindent mondani kell neki:moss fogat,zuhanyozz le(minek,2 napja zuhanyoztam,ez a válasz
),fésülködj meg(áú,ez fáj
-hát elhiszem,mert soha nem fésüli ki rendesen),és így tovább.És abszolút mindennel ez a helyzet.Mondjak egy példát,hétvégén a reggeli fogmosás szerinte fölösleges,mert akkor úgysincs suli
,este megmossa ugyan,de addig???Fésülködni sem kell,ha nem megy sehova,mert nem látja senki.
Ha csokit eszik a szobájában,csak be kéne dobnia a papírt az asztal alatti kukába,de nem teszi.Csoki darabok mindenhol a földön ,asztalon.Egy idő után panaszkodik,hogy nála olyan rendetlenség van.
Ha elválnánk az apjával,el sem merem képzelni milyen lenne egy új párral.Szerintem nem fogadná el őt,a férjemmel sem túl bensőséges a kapcsolatuk,míg kicsi volt rajongott érte,most csak néha engedi megölelni vagy megpuszilni magát.
Másfelől még gyerek azért,néha kis bújós ,akit ölelgetni,puszilgatni kell,és elmondani 5x is ,hogy szeretem őt.
Néha szégyenlem,hogy túl tűrelmetlen vagyok vele,egyetlen gyerekem(nem így terveztük,így hozta az élet,volt már pár vetélésem),csak én alapból hamar felkapom a vizet,nem is igazán ideges vagyok,hanem a hangom emelem fel,arra meg ő allergiás
Ami még nagyon kiborít,az az öltözködés.Ha a nadrágja rózsaszín,akkor a pólónak is annak kell lenni,mindig egy színbe öltözik.És mostanában úgy vásárolunk,hogy csak ami neki tetszik,különben nem veszi fel,de még így is van olyan pulcsija,ami nagyon tetszett mikor meglátta,majd' 10,000 volt,és 1x sem volt rajta,mert az neki nem tetszik,csak azért mondta vegyük meg,mert látta ,hogy nekem nagyon tetszett.Éppenséggel akkor vehettem volna inkább magamnak valamit azon a pénzen.
Amióta elkezdődött a suli,szerintem mindig ugyanabban a farmerban megy,már sül le a pofám,azt hiszik nem veszünk neki egy normális gatyát.
Na,ennyi ról(a)unk,szerintem estig nem hagynám abba.
Még annyi,hogy mindig van valami bogara,most viszont egy nagyon ....(nincs is rá szó)....hülye dolgot talált ki.Nem akarja elvégezni a nagydolgát,csak kb 3-4 naponta,mert az annyira utálatos,főleg kitörölni utána
Ami kb 5 percet tart nála,aztán 5 percet mosakszik,és megint 5 perc törlés,hogy biztosan tiszta legyen.Ez azért már túlzás.Aztán nyafi,hogy fáj.Hallottatok még ilyet?
Tényleg ennyi,bocsi,hogy sok lett.
Nálatok mi a konkrét gond most?Mert amit olvastam,az 2005ben volt,azóta milyen irányban változtak a dolgok?
Enis