Sziasztok Lányok!
Szégyellem magam, hogy ilyen ritkán írok, de igyekszem hamar belejönni, hogy jól beosszam az időm és még ide is jusson!
Előszöris
Kriszta Neked itt is szívből gratulálok!!! Hogy viseled a terhességet? Nagyon izgalmas, hogy mindig van kismamánk
Kriszta után ki jön?
Magdi! Nagyon aranyos vagy, hogy így összetartassz minket, ha te nem lennél! Még nem köszöntem meg a képeket Vincéről, mondanom sem kell, hogy gyönyörű! Mindkét fiadat szívesen fogadjuk vőlegényeknek
De jó, hoyg már a hozzátáplálásnál tartotok! Hihetetlen, hogy megy az idő! Zsombor meg nagyon ügyes, ne aggódj, nmyáron könnyebb ledobni a pelust és akkor irány az ovi szeptemberben! Mi is szeretnénk ha járna szeptemberől oviba Lili, remélem felveszik így is, hogy itthon vagyok.
Móni! Sajnálom, hogy Levi kórházba került. Remélem már jól vagytok és nyoma sincs a betegségnek! Akkor ti is nephrológiára játok? Lilivel remélem márciusban kell menni utoljára és minden negítv lesz!
Cili! Jajj, én is nagyon várom a tavaszt, főle hogy ilyen picivel nehezebben mozdul ki az ember=konkrétan sehogy. Fiúk már sulisok? Olyan nagyok! Hihetetlen, hogy amikor megismerkedtünk akkor 3-4 évesek voltak!
Rólunk... Most van egy kis időm, mert mindkét gyerek alszik!
Szülés:Úgy volt, hogy szombat reggel megvizsgált a doki "jó alaposan" és onnantól beindultak a fájások. Megbeszéltük, hogy ha rendszereződik, akkor menjek be.
Még utoljára elmentünk Auchanba kakaóscsigáért, mert annyira kívántam
, aztán a barátainkhoz felmentünk egy utolsó beszélgetésre és ott már 5-8 perces fájások voltak. Aztán hazamentünk, forró vizet vettem, hátha csak jósló, de
nem mulasztotta el, így szóltunk Anyunak, hogy jöjjön, mert lassan
indulnánk. Ja igen, akkor már 3 perces fájások voltak. Anyuék pont Érden voltak a nővéreméknél:), miért is pont ne akkor
) 23.30 kor értünk be a kórházba, maradtak a 3 percesek, de a legnagyobb meglepetésre a fájások ellenére 1 ujjnyira voltam nyitva és Armilla feje még messze volt a méhszájtól. Kaptam oxitocint, meg burkot repesztettek, na onnantól kapartam a falat a fájdalomtól, de szerintem ügyes voltam, elég jól viseltem
Elhatároztam, hogy én bizony megszülöm ezt a gyereket hüvelyi úton!
... De nem sokminden történt, nem tágultam semmit és Armilla feje sem ment lejjebb, így 6ig kaptam időt, hátha... akkor sem adtam fel!
Aztán mivel nem történt semmi
, így császár mellett döntött a doki.
Na a császár most még rosszabb élmény maradt. Nem akart kijönni Armilla a dokiknak se, akkor látták, hogy kétszer a nyakán van a köldökzsinór, egyszer a hasán, így esélye nem volt, hogy normál úton megszültem volna. Ezért nem tágultam semmit
Rossz volt, mert éreztem, ahogy rángatnak, kipréselik belőlem a gyereket, meg előtte, amikor néma csönd, hogy tuti baj van...
Na mindegy, már jól vagyok, most azt mondom, több császárra nem vállalkoznék.
Remélem majd elmúlik az élmény és még egyszer beadom a derekam
Tejcsivel sajnos ugyanaz a helyzet, mint Lilivel. nem állhattam sorba, amikor a tejmirigyeket osztogatták. Még tudom szoptatni, nem is adom fel, de többnyire tápszerrel lakik jól a drágám.
Amúgy nem tudom írtam-e, de két Tündérkénk van. Armilla az egyik tündér, eszik, alszik, nézelődik, és néha megmutatja a hangját, de akkor is csak a hasfájás miatt
Lili a másik kis tündérkénk, sokat segít, szereti a tesókáját! Néha megmutatja, hogy többet foglalkozzak vele, de kezelhető teljesen
Ha sír armilla, odamegy hozzá, énekel neki és megnyugszik Armi. Olyan édesek!!! Nem gondoltam volna, hogy egy 2,5 éves gyerek ennyit tud segíteni!
Kérdés lenni kaki ügyben, hátha emélkeztek még rá! Armilla nem kakil minden nap. Volt, hogy 2 napig nem kakilt, aztán magától sikerült, de tegnap 3 napi nincs kaki után kúpot adtam neki és nem jön. A doktorn szerint ha nem fáj a hasa, nem kemény ésjól érzi magát a baba, akkor nem probléma, főleg,hogy tápszeres. 5 nap után gáz ha nincs kaka. Szerintetek? nektek rémlik valami?
Na azt hiszem,most bepótoltam mindent, igyekszek jönni gyakrabban!
Zsuzsi! Te is jelentkezz csak egy mondtat ereig akkor, hogy jól vagytok!
Sok puszi!!!