Sziasztok!
Szerencsére nem betegedünk le,sőt nem is tudom mi volt ez a hiper nyűgős nap a Dávidnál
,akkor szokott ilyen lenni,ha lappang benne valami. De mára már tényleg semmi baja nem volt még az orrát se kellett fújni. Lehet,hogy az időt érezte,na de gondolom annyira nem bánta ezt a két napot ovi nélkül.Nem hisztizett,hogy menni szeretne
pedig szeret járni.
Már elkezdtem egyet írni délután,de valami közbejött,így abbamaradt,aztán meg nem tudom hova lett,mert hiába akartam bemásolni,már nem volt vágólapon.
Judit!
Gyönyörű szép lett a holdad,pont halottam a Híradóban,hogy volt fogyatkozás,és hogy milyen ritka jelenség,ha tudom,hogy lesz,én is megnéztem volna
,
biztos voltam fent az adott időszak alatt legalább 1x. na jó nem panaszkodok,mert jókat alszok mostanában a reggeli kelések ellenére...
Sajnálom,hogy ennyire lebetegedtetek,
Benci most pótolja be az összes betegséget,amit eddig elmúlasztott. szegénykéim!
És ezek a kemény próbák...
reméljük nem kapod el,
a férjednek meg megint érnek a fekete pontok irgum-burgum.
Antibiotikum
Mi 5 napig szoktuk szedni. Elégnek kell lenni,asszem úgy van,hogy vagy 5 nap egy kúra vagy az üveg tartalma,de nem fogyhat el szerintem . Legalábbis nekünk nem fogyott el még soha. És mit írt fel? Nekünk Cecloretta-t szokott általában.
Ha megnyugtat azért hívd fel a dokit hétfőn.
Ez a legújabb divat
tudod csak pozítivan.
(Holnap mindenkinek ilyen frizkója lesz)
Edit!
Gondoltam rátok tegnap,de írni nem volt erőm,nem tudtam idekoncentrálni,de eszembe voltatok.
Én is rosszabbra számítottam,ami a kortermet illeti,mondjuk ágyat nem látok,amin te aludtál volna,vagy te egész éjjel gubbasztottál?
Az egészségügy helyzetét nekem is módonban állt megtapasztalni csütörtökön,hát hálát adok Istennek,hogy nem vagyok beteg.
katasztrófa-ez nem elég jó kifejezés,pedig csak egy sima mezei laborvizsgálaton voltam. És állítólag még egész jól megúsztam.
Ahhoz képest,hogy telefonnal fótóztál hiper szuper a minősége
nagyon jó kis telefonod lehet.
Hát ki lehet jelenteni,hogy a fiad egy
hős. Dávid tutti nem bírta volna elviselni ezt a sok kütyüt magán,max. ha én nem vagyok ott vagy ha lekötözik. Reméljük az eredményei is jók lesznek és
/értékelhetők/
Hütőfürdő
Én már nagyon rég nem hűtőfürdöztem a Dávidot,lekopogom,de figyelemelterelős módszerrel valameddig bent tudtam tartani a kádban,amit persze fokozatosan hűtöttem le,így nem volt annyira kellemetlen. Sok játék a kádba,és mese és mese.Amúgy szeret fürdeni?De a te módszered sem rossz
Vérvétel
Hétfőn kell telefonálnom az eredményemért a dokinak,akkor tudok mondani valamit,ő is csak akkor tudja megmondani,hogy felrakja a spirált vagy nem. És akkor kellett volna hívjam újra,ha megjön,erre ma nem megjön??,tiszta dili,remélem még hétfőn meglesz vagy kedden,mert akkor most fel kell rakja a spirált. Vagy nem tudom mi lesz.
Ildikó