Sziasztok!
Na, csak most értem ide. A férjem éjszakás volt és aludt, nem tudtam netezni, mert Balázs reggelente még egy hadsereget is felébresztene a jókedvével
. Inkább elmentünk sétálni. Találkoztunk egy ismerős anyukával, neki 1 éves múlt a kisfia, bementünk hozzájuk kicsit játszani. Olyan jó játékokat láttam, azt hiszem karira majd ilyet fogok vadászni. Tudjátok olyan interaktív (vagy micsoda). Állatkák vannak rajta, és ha megnyomod, akkor állathangot ad. Meg volt egy még jobb, azon volt rendőr
, mentős, tűzoltó, meg kormánykerék és index meg telefon is, és minden villogott, szirénázott, stb. Na, ez kell nekünk!!! Püfölte ezerrel, olyan ari volt.
Dórinak boldog fél évet, Gerinek meg boldog 7 hónapot!!!
Nansy!
Üdv itt! Nagyon ari a kislányod! Szerintem nincs baja, csak lehet, hogy picit később kezdi el a dolgokat. Balázs is később kezdett el nyúlni a tárgyakért, még a dokinénit is kérdeztem, hogy most mit csináljak. Aztán egy héten belül már csinálta is. Most is egy hét alatt megtanult mászni és felállni is. Az ülés is úgy ment, hogy egyszer csak ült 10 percet egyhuzamban, előtte nap pedig még billegett. De azért kérdezd meg a szkembert, én is akkor lennék nyugodt!
Akíra!
Most is nagyon tetszik a gyerekülésetek! Mi most kaptunk egyet, használtat. Már 10 éves, állítólag abban az időben ez volt a csúcsmodell. Majd azért neten utánanézek. Új huzatot szeretnék varratni rá, mert ez eleve csajos, meg elég kopott is. De azért remélem jó kis ülés. (ugyanis még nem láttam közelről, csak betettük a csomagtartóba, most hoztuk el)
Ja, és ezt az ülést megvettétek már, vagy ezt fogjátok venni?
Rubinita!
Nem emlékszem, hogy tegnap este köszöntem-e neked, de ha nem akkor most pótolom! Szóval üdv itt! Remélem megjavul a neted hamarosan és teszel képeket a nagylányodról a kisfiadról!
Nikole!
Nekünk a HA-s tejpép nem jött be, mert semmi íze nincs. Balázs is csak almával keverve ette meg. Nálunk a DM-ben vett Babylove a sláger. Balázsnak az íze miatt, nekem pedig az ára is tetszik. (de tényleg finom!
)
A tápszer nekünk is HA-s, bár nincs allergiás a családban, de alapból ezt írta a doktornéni.
Na, az előbb kiszaladtam a konyhába és bekaptam egy pogácsát, amit "anyós" küldött. (azért van a " ", mert nem igazi anyós, hanem apósom élettársa
talán ezért vagyunk ilyen jóban?!
. Az igazi anyósom meghalt 2,5 éve
)
Szóval bekaptam a pogit, ezt Balu észrevette és elkezdte rángatni a gatyámat, hogy ő is, ő is! Nem adtam neki, erre meg olyan sírást levert, mintha nyúznám. Hát kénytelen voltam egyet a kezébe nyomni, most azt majszolja. Van már a haján, földön, a legtöbb a ruháján, de olyan élvezettel eszi, hogy csak na!
Bacsbern!
Mi kilógunk a sorból a cumizás terén, nem mondom hogy nem kell, de nem is létszükséglet. Néha alvásnál cumizik, de ahogy bealszik, már röpül is.
Sőt, még egy dologban kilógunk, nekünk is van hajunk. Persze nem annyi, mint Zitának, de nekünk rádásul szőke, ezért sem látszik.
Gerimami!
Én is azt ajánlottam volna, hogy keverj bele olyasmit, amit szívesen megeszik. Balázs régebben sok almás dolgot evett, mert azt imádja. Így szerette meg a répát is, de már nem kell bele alma.
De tök jó, hogy megette a mai ebédet. (megjegyzem, nagyon jól hangzott, én is megettem volna!
)
Beteg babáknak, Kyrusnak és Zitának jobbulást!!!
Tippem nincs kipirosodott popsira, Sudokrém, Neogranormon, meg ilyenek.
Na, most hirtelen ennyi, ezt is 20 részletben írtam meg, volt közben sírás, peluscsere, teázás, pogievés, minden!