Sziasztok!
Már komolyan végig sem tudlak Titeket olvasni!!!!
Képzeljétek, Alida már 63 cm és 6070 g!!
A fejkörfogata meg 40.5.
Csuda dolgokat csinál mostanában: reggelente egész prédikációkat tart a kiságyában, meg a takarót folyton a fejére húzza. Valamiért megint felkelünk az éjjel szopizni, de nem is annyira bánom, legalább kiürül.
Andrea: olvastam a történetedet, nagyon sajnálom, hogy ilyen mětéten kellett keresztülmenned. Pihenj sokat és egy percig se bánkódj, az a lényeg, hogy Petike egészséges és hogy hamar megtalálták a cisztát és már jól vagytok. Jó babázást
Emôke: örülök, hogy meggyógyult a kis Krisztián! Teszel majd fel új képeket a naplóba?
Kati: azt hiszem, Te kérdezted, hogy miért vagyok Kanadában: férjem, aki szintén magyar, itt dolgozik egy egyetemen, így én is ideköltöztem, miután elvégeztem az egyetemet. Néhány évig külön kellett lennünk, amíg még tanultam, hát szörnyě volt. 3 havonta láttuk egymást + a nyár. Most már el sem tudom képzelni, hogy hogy bírtuk ki. Különben örülök, hogy itt élünk és nem Pesten kell sétáltatnom Alidát. Itt sokkal tisztább és nyugodtabb.
Rita, Sudi: nagyon édesek a gyerkôcök együtt!! Boldog fél éves szülinapot Tominak
Viki: gratulálok Benihez!! Nagyon szép kisfiú
Én is új tag vagyok, nemrég csatlakoztam és nagyon jól érzem itt magam
Sok-sok puszi: