Sziasztok!
Tegnap egy eleg hosszu hozzaszolast irtam, erre lefagyott a gepem. Hat most ujra megkiserlem, es remelem a legjobbakat.
Bogyeszka!
Nalatok hohy ment ez a rovidre zaras? Attol tartok, ez nalunk nem lesz ilyen egyszeru. Foleg mivel mar a baba elott is voltak emiatt konfliktusok. Elsosorban az apammal, de mindenki mas is azon a velemenyen volt, hogy ez nem jo. Erdekes moson, miota babat varok, az apam az aki ezzel nem zaklat. Talan ugy gondolja, nem tesz most nekem jot a veszekedes, mert nagyon vart mar az unokat es nagyon orul neki. Szoval az o reszerol csend van, de mindenki mas mondogatja.
Ki eroszakosan, ki csak celozgatassal, ki remtortenetekkel...
En meg ismerem ezeket a macsokat es tudom, hogy akkor se karmoljak meg, vagy kapnak oda egy pici gyereknek, ha az a farkuknal fogva huzza elo oket az agy alol
Es ez tapasztalat, a baratnom egy eves fia volt az illeto. Bar aztan ot nehezebb volt kikonyorogni az agy alol a vegen, de ez mar egy masik tortenet.
A toxoplazma vizsgalat ota(marmint a macskak vervetele ota) nem voltak kinn. Igaz, hogy utaztunk veluk, videkre karacsonyozni pl. de mivel hideg volt, ezert aztan nem mentek ki a hazbol. En inkabb magamat vizsgaltatom meg tobbszor, biztos ami biztos. Jobb a bekesseg.
azt irod, hogy nalatok teljes a szeparicio. Az persze nyilvanvalo, hogy macska nem mehet a gyerekszobaba, de a babat sem viszed ki a nappaliba, ahol a cicek vannak?
erre en igy nem gondoltam.
Egy ismerosom van, akinel most jon a masodik baba, es van ket cicaja mar evek ota. Az elsonel is ugy oldotta meg, hogy a cicak a babaszobaba nem, de ha pl kinn szoptatott, akkor a cicak a labahoz fekudtek. Es amikor a baba mar eleg nagy lett, letett neki a nappaliban egy pledet a foldre, ami csak az ove volt, de bizony megesett, hogy a cicok a sarkara telepedtek aludni.
Hat nem tudom...
Azon elgondolkodtam , hogy talan meghosszabitom a nyaralaukat, es az elso egy-ket hetben meg videken hagyom a macsokat, mert akkor ugyse lenne rajuk eleg ido. (Egyebkent a nyari utazasokat is igy szoktuk megoldani, addig anyam pesztalgatja oket).
Ez talan megfelelo kompromisszum lenne mindenkinek.
Meg az a szerencsem, hogy a ferjem nem zarkozik el mereven a macsoktol...Ha meg vele is meg kellen kuzdene, hat nem is tudom..
Orulok, hogy megtalaltam ezt a topicot. Mert a baba elott a macskak voltak ez en egyik nagy szenvedelyem Felve vallom be, meg mindig azok. Es a szegeny gyerek amugy is varosi, pesti kolyok lesz, legalabb enyi kapcsolata hadd legyen az allatokkal. Azt hiszem, neki nem kell majd konyorognie, hogy hadd legyen horcsoge, kutyaja, stb... foleg, ha addig siekrul osszehozni egy kertes hazat vhol videken.
Nagyon elkalandoztam.
Mindenester koszonom a gyors valaszokat, ezutan mar ezt a topicot s figyelemmel fogom kiserni, esetleg ha nagy ellenallasba utkozok, tanacsot is kerek.
zsoka