Sziasztok!
Megjottunk Magyarhonbol, ami elege izgalmakkal teli es irto rohangalos volt. Megprobalok egy kisebb osszefoglalot gyartani:
Fiam a fraszt hozta rank egy epilepszia szeru rohammal ami miatt a Heim Palba kotottunk ki. Minden vizsgalat negativ, valszeg nincs epilepsziaja, az orvos szerint ez is a refluxja miatt volt. Hat mit mondjak, kihagytam volna ezt az elmenyt. Azota viszont ismet onmaga, porog-forog, meg nem all egy percre sem
Kirokonoztuk magunkat, irtora elvezte a tarsasagot es az allando programozast, most meg iszom a levet, anya egyedul nem annyira izgis. Gyarapodni ... haaaat nem hinnam hogy tul sok jott fel rank, sot, a magyar korhazi merleg total levitte a jo kis 7800 g-unkat 7550-re, de en az itteninek hiszek
. Majd penteken kiderul, mert megyunk 9 honapos rendelesre. A hossza viszont megint nott, mar 75 cm, a babaszobas gorben total kilogunk a tablazatbol, ami eleg erdekes mert sulyban meg eleg alul kullogunk. Szoval van egy kis nadszalam.
Most 8 honaposan es 24 naposan meg egy darab fogunk sincs, de a fentieket olvasva nem aggodom
A foldon kuszik es forog, furge mint a gyik, par lepest igazi maszassal is veghezvisz, de altalaban orral a sarban landol. Mindent pakol, fel pillanatra nem lehet egyedul hagyni mert galibat csinal. Igazi rosszcsont, amolyan csillaron logo tipus
Be nem all a szaja, van mar nehany szo amit ertelemmel hasznal es sokat ismetel.
A magyar bebietelek nagyon bejottek neki, mint kiderult, ott ketszer annyi van egy uvegben, de azt is meg tudta enni. lehet, nem adtam neki eddig eleg kajcsit? Nagyon bevalt a cseresznyes tejpep, mint magyar kuriozum, de az igazi favorit az a kifli. Most mar nem is csak ragja, hanem meg is eszi az inyevel.
Etkezesek: ebredeskor 200 ml tapszer
reggeli: jo nagy tanyer tejpep
kiflicsucsok
ebed: 200 g fozelek
ket ora korul : 150-200 ml tapszer
uzsi: valami gyumolcs, keksz, de nem nagy mennyiseg
vacsora; 200 g fozelek
lefekves elott: 100-200 ml tapszer
Fozelek helyett neha huslevest is kap.
Szoval szeintem rendesen eszik a fiatalur, megsem latszik rajta.
Mindenkinek megtekintettem az uj kepeit, es nagyon tunderiek a csemetek. Udvozlom Kangit, kis tunder a kiscsaj, es tavol all a sovitol.
a mi adataink (mondjuk itt fiu van)
szul: 3670 g 50 cm
1: 4120 g 55.8 cm
2: 5000 g 60 cm
3: 5800 g 65 cm
4: 6100 g 66 cm
5: 7000 g 69 cm
6: 7250 g 71 cm
7: 7500 g 72 cm
8: 7800 g 75 cm
Mindenkit puszilunk, es most mar ujra leszunk
Barbus es Kristof