Szia Zsóka!
Közben leesett ki lehetsz,Ábel egy szép, szõke, göndör herceg...
Háááát....én már voltam bent Gabcsi nélkül, akkor nem említették, hogy óvónõje válogatja a beszoktatást...
(Közben az egyik kisfiúról mesélte az anyukája a téren, hogy februárban kezdték /Bástya u/(õ nem mehetett be),a gyerek 2 napig bömbölt az egész ott lét alatt, 3. nap húzni kellett az aszfalton és már az úton is üvöltött...4.nap megkérdezték nem tudna-e várni szeptemberig, mert a gyerkõc még nem érett a közösségre.
Az a baj, hogy a szórakoztató központot az udvar helyére szándékoznak felhúzni...így a mi gyerekeink csak az építkezés zaját élvezhetnék.
Viszont ez csak egy választási ígéret, és mivel elõbb kiderül ki nyer,még lesz idõnk váltani...
Mindenesetre megnézem a Honvéd téri (állami), és a Balaton utcai (fizetõst) is(annyit tudok, hogy 400/óra,45ezer/hó,de gondolom van valami bérlet lehetõség is például 1/2napra)...ott most új játszóteret csináltak, és van egy belsõ udvara is mindkettõnek.(ehhez azért ragaszkodnék -mármint udvarhoz-,mert kicsit borúsabb idõben már nem biztos, hogy nekivágnak velük térre, viszont az udvarra kiengedik õket.)
Esetleg ez nektek is jó lehetne a 15-ös busszal.
Egyébként kerületi ovi még a Vörösmarty téren van, ahol a fõ program, hogy leviszik õket a Vörösmarty térre...nincsen Mikulás ünnepség, Karácsony, Anyák napja...mert az elv:mindenki ünnepeljen otthon.
(
És van 2 ovi a Kossuth térnél,azokról nem tudok semmit.
Ja és a kíváncsiságom el fog vinni a Papnöveld utcai (jogi egyetem melletti)ELTE oviba,ami az elte dolgozóknak ingyenes, külsõsöknek fizetõs.(Én magam is oda jártam,akkor még csak egy sima ovi volt.)
Mindenhol május elején van a beiratás...úgyhogy sietnünk kell.
Eszter