2000.06.02 10:23
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Nem akarom tovabb folytatni a vitat az ovirol, de meg annyit hozzatennek, hogy nem az anya szemszogebol nezem csak a dolgokat! Mert en is foglalkozom otthon vele, en is tanitok neki verseket, en is leviszem a jatszoterre, DE EZ MAS!
Mert mas titokban keszulni az anyaknapjara, es az evzarora, hogy anyanak az tenyleg meglepetes legyen. Mert Martinbol nem lehetett meg egy betut sem kihuzni, hogy mit tanultak, mert mondta, hogy az meglepetes. Es ez nekem nagyon jol esett. Ha megtehetnem, hogy otthon legyek, akkor is beadnam fel napra oviba. Mert szerintem szuksege van a gyereknek erre, hogy fokozatosan keszuljon fel az iskolara. Mert van ismerosom, aki otthon volt a gyerekkel, es csak az iskola elotti evben adta oviba fel naposra. Es nem kezdhette meg az iskolat, mert sokat volt beteg, es nem tudott felkeszulni az iskolara. Ugyanis meg kell szokni a kozosseghez tartozo bacikat, es virusokat. Ha elsosen hianyzik sokat a sulibol, akkor ott lesz majd elmaradasa, es az sokkal rosszabb. Mert sajnos mara mar akkora a tananyag, es olyan gyors a tempo, hogy ha valaki lemarad, az nehezen tudja potolni, es annak rossz kovetkezmenyei vannak. Ezt mint pedagpgus irom, es tapasztalatbol. Persze amikor megtehetem, akkor en sem viszem a Martint oviba, mert imadok vele egyutt lenni. Nekem ez a velemeny, es nagyon sajnalom, hogy Mari ez neked hulyeseg. En ezzel senkit nem akarok megbanti, es tiszteletben tartom mas velemenyet. Szerintem ennek a levelezesi listanak az a celja, hogy megosszuk egymassal a velemenyunket, es nem az, hogy vitazzunk. En nem irtam egy szoval sem, hogy amit Zsoka es Evelin irt az nem jo. Nekik az a velemenyuk, nekem meg ez. Mindenkinek a sajat szemszogebol igaza van.
Ezzel szeretnem lezarni a vitat, es mindenkinek legyen jo napja!
Moni