Szia Ildi!
Elgondolkoztam azon amit, írtál és talán igazad is van egy kicsit. De mivel ezek természetesen szerek én úgy gondolom, nem okozunk vele kárt. Késõbb minden bizonnyal a gyógyteákért is sokkal gyakrabban nyúlok, mint az antibiotikumért, amúgy sem nagyon szeretem õket. Korábban is fontosnak tartottam, hogy megpróbáljam természetesen orvosolni a bajokat. Pl. mikor igen stresszes idõk jártak felém, és igen nehéz volt az elalvás, egy jó pohár meleg kakaót gurítottam le a torkomon, és nagyjából ennyi elég volt a nyugodt éjszakai alváshoz...
Csak ezt szerettem volna írni.
Kicsit off: mint tapasztalt édesanya adhatnál nekem tanácsot alvás ügyben. Eddig semmi probléma nem volt, aludt, felkelt éjszaka 2x,1x szopi aztán aludt tovább. Kb. 1 hónapja teljesen összezavarodott szegény. Kipróbáltam, hogy több kajcsit kap vacsorára, hogy csak szopi van, elõbb fürdés, késõbb fürdés. Teljesen reménytelen. Felkel és nagyon-nagyon keservesen sír. Néha (egyre ritkábban) elég ha csak cumit adok neki, de legtöbbször ki kell vennem és megszoptatni. Tejcsi is van elég, és azért napközben is annyiszor szopizik, amennyi jólesik, ebben nem korlátozom õt. Szombaton pl. este 8-tól aludt negyed 2-ig, szopi, alvás reggel fél 6-ig, alvás 8-ig (ekkor már a mi ágyunkban). De pl. ma éjszaka fél 8-kor beájult a vacsiba, aztán óránként kelt , negyed kettõkor meguntam, átvittem az ágyunkba. Õszintén szólva borzasztó fáradt és álmos voltam. Akkor talán 5-kor kelt, de alig bírt visszaaludni, játszani szeretett volna. Nagy nehezen sikerült elaludni, akkor reggel fél 8-kor a rádió keltette fel. Most 10-kor evett elaludt. Megébredt az elõbb, de ölbe vettem hamar meg is nyugodott, visszaaludt. Amióta ilyen gyakran kel, azóta napközben is nyûgösebb. A foga? vagy vmi másra gyanakodjam? Ma megyünk amúgy egészséges tanácsadásra, talán kiderül vmi? Vagy ez mi?
Ha megosztanád velem a gondolataidat megköszönném.
Valamelyik alvás topicban is jó vagy a szegediben.
Többiektõl bocs az offért.
Ágci