Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy jobban tetszik mindenkinek az oldal, és sűrűbben tudunk beszélgetni!
Még én sme tudom, hogy kell képet feltenni, majd próbálkozom és ha siekrül elmondom
Kis képet, ami minden hozzászólásnál megjelenik, azt a profil szerkesztésben lehet, az Avatar feltöltésénél, de csak extra kicsi méretre zsugorítottat enged!
Zsuzsi!!!!
Óriási gratula, juhééé! Örülök, hogy felvettek a nyelvkurzusba! Luci is nagyon ügyes a bölcsivel, tök jó, hogy már tanulhat egy "idegen" nyelvet!
Olyan jó, hogy összetartotok kinn magyarok, biztos nagy élmény lehetett ez a cserkésztábor! Nekem erről mindig az a Chevy Chase film jut róla az eszembe, amikor a mostohafiával megy indiántáborba!
Kriszta
Mi a baj a lovas hellyel?
Építkezéssel mi a helyzet?
Átküldöm holnap a kicsinyítős programot és pár szóban leírom, hoyg tudod kicsinyíteni a képeket!
Cili,
Nagyon ügyes a lánykád! A bölcsiben már mindenki beszél, vagy vannak kivételek? Mert nálunk mindenki meglepődik, hogy milyen ritka szépen beszél a Lili.
Magdi,
Félreértetted, nem a Ti szavazataitok alapján mondtam le az Armilláról, hanem mert úgy érzem, Gábort lehetetlen meggyőzni efelől, annyira elzárkózik tőle.
Móni
Örülök, hogy te is jelentkeztél!
Csengének jobbulást kívánok, remélem már nem lázas és utólag nagyon bodlog születésnapot kívánok Neki!!! Lili is beteg volt az első szülinapján.
Levinel hogy nyilvánul meg az agresszió? Csengét üti, veri?
remélem Anyósod is jól van már!
A házat már megszoktátok, belaktátok? Bá a jót könnyű megszokni, így csaka kérdés, hogy belaktátok már?
Hát csajok én 3 éve vagyok itthon, de cseppet sem vágyom vissza a munkába! Én semennyire nem unatkozom, mindig van mit tenni, náha így sincs időm valamire! Lehet, hogy megváltozik ez pár év után, bár most azt mondom kétlem, de én olyan jól ellennék itthon ha tehetnénk. Sajnos nekem mindenképpen vissza kell mennem ha Tesó 2 éves lesz, mert a gyesből nem fogunk tudni kijönni, hacsaknem egyből tudunk vállalni 3. babát, de ezt majd akkor tudjuk csak.
Szerintem is kell a társaság a gyereknek, de szívem szakadna meg, ha most Lilit bölcsibe kellene adnom és ott kellene hagynom egyedül. Még nem érzem, hogy felkészült lenne rá, de én sem
Tesónak sajnos nem lesz választása
Viszont szeretném ha Lili 3 évesen oviba járna, mégha bőgni is fogok, mikor jövök el tőle...
Ultrahangon minden rendben volt, Tesóka nagyon jól van! Holnap feltöltöm a képet a gépre, és akkor megmutatom, bár mélyen a placentába volt az arca a Drágámnak
magdi, emlékszel neked mikor kezdtett el fájni a hátad, derekad? Nekem már most elkezdődött, de sztem még nagyon korai, hoyg leszakadjon estére, meg napközben is. Éjszaka már alig bírok aludni, háton lenne a legjobb, de akkor nem kapok már levegőt. Így csak a szenvedés marad. Szerintem Lilinél nem jelentkezett ilyen korán.