Sziasztok!
Elveszett bárányka jelentkezik...
tegnap fényképésznél voltunk a Rékával,utána angolon,majd itthon hirtelen annyi dolgom összetornyosult,hogy már csak este tudtam jönni,de mire ideértem már túl késő lett,ezért ma itt kezdek
Ma meg Cini muzsikán voltunk a Rékával,majd Müllerbe pellust venni és a Magma-ba nagyon jó leárazások vannak,szóval kisrucikat vásároltam Rékának. Majd róla később...
Edit!
Vigyáz,mert Judit egy főboszi
én nem is tudtam még,hogy terhes vagyok,de ő már igen
-
Én eddig azt hittem,hogy 40 oldal után van váltás
Kalóz
én ma tűzoltójelmezt vettem a Dávidnak a Magma-ban 2390.- volt asszem,de miután meglátta az illetékes, jól megkaptam ám a magamét,mert Sam-nek sárga a sapkája,ez meg piros
mostmár csak azon izgulok,hogy felveszi-e egyáltalán a bulin.
fülbevalós sztori aranyos
Mostmár emlékszem a műtétes dologra,hát nem tudsz igazán okos lenni.
Szerintem nem lesz baj jövőhéten sem Mátéval,mostmár belejön...
Judit!
Örülök,hogy jönnek a képek
nagyon tutti
A PhotoFun-t már ismertem,barátnőim már boldogítottak vele,csak még nem volt időm foglalkozni
szupereket alkottál.Nem is tudok kedvencet választani az összes tetszik
És tök jó az oviról beszélgetni,nehogymár abbahagyjuk
És tudom,hogy nem kombinálsz
nyugodtan kérdezz...
Mivel védekezünk???Hát....
megszakítás meg gumi...de tervezem,hogy megyek a nőgyógyászomhoz,spirált felrakatni,erről tudtok valami érdemlegeset? Csak akkor tudják felrakni,ha megvan? Nem tetszik nekem sem,ez a megoldás sem,de egyelőre nem szeretnék kistesókat
majd ha akarok,akkor levetetem.
Mi az a vuduzás
Biztos nem ízlett Bencinek a leves,azért bújt el...
Dávid félig-meddig öltözik egyedül,és igen a csordaszellem hatására.
Mostmár egyre ügyesebb és próbálkozik,de az elején öltöztetni kellett az ovónéniknek vagy a dadusoknak. Semmi hajlandóságot nem mutatott,hogy szeretne egyedül öltözni/vetkőzni,sőt inkább ha buzdítottam,még rosszabb volt. Aztán egy ideje levette a cipőt egyedül,majd a zoknit,a harisnyát....egy időben azt játszottuk,hogy az ő feladata levetkőzni alul,aztán én meg felül. Vagy én az egyik zoknit,ő a másikat....mostanában pedig már a pulcsit és a polót is le tudja venni,de öltözni még nem tud. Szóval van remény
okt. 17-e óta már ott tartunk,hogy tud egyedül vetkőzni
Tényleg te szoktál kukoricalevest főzni
Görcs
milyen lepedő? milyen alváshoz?mit akarsz varrni?vagy mi van... ez most nem ugrik be miről beszélsz
Micsoda összevisszaság...ááááá...bocsi
biztos a telihold miatt,vagy az hogy irok is meg mást is csinálok közben
Ildikó