Sziasztok !
Tegnap elmentünk asztrológushoz, bár ne mentünk volna.....
A férjem jár már vagy öt éve egy természetgyógyász nõhöz, neki a lánya asztrológus. Amikor a fiam pici volt, mondom a férjemnek, kérd már meg, csinálja meg a horoszkópját. Az érdekelt volna, mire figyeljünk, miben lesz tehetséges, miben kallódhat el, stb, stb.
A csaj csak nem jelentkezett, csak nem....egyszer rákérdezett a férjem, azt mondta a vizsgáira készül, de nincs a dolog elfelejtve. Már lassan mi felejtettük el. Aztán a párom volt a természetgyógyász nõnél, ahol találkozott a lányával (az asztrológussal). Az rákérdezett: jól vagytok? Mindenki? A párom: Igen. Akkor gyertek el a horoszkópért a jövõ héten.
Elmentünk. Közölte, hogy nem véletlenül nem szólt eddig.
Megcsinálta a horoszkópot, és a halál házában szörnyû szélsõséges baleseteket, betegséget betegség hátán, esetlegesen fejlõdési rendellenességet látot az elsõ két életévben. Azt mondta, õ meg volt gyõzõdve róla, hogy a Peti már nem él.
Ezért meglepõdött, amikor a párom mondta, hogy jól vagyunk, így gondolta, már van értelme elmondani a horoszkóp többi részét is.
Na ezekután gondolhatjátok, rohadtul nem érdekelt a többi része a dolognak. Fõleg az idegesít, hogy Peti még csak másfél éves......mondtam is neki, azt mondta, már túl van a krízisen, már "megmarad".........
Õ látó is, most látta elõszöt a petit, azt mondta, egészséges.....
Na, de én most sík ideg leszek még egy fél évig..........
Ha valakinek van ismerõse, vagy ért egy picit is hozzá, kérem, segítsen!!!!! Semmi nem érdekel, csak ez a halál-háza !
A Peti paraméterei: 2001.10.17.-én született 17.06.-kor, császárral.
Ja, és egy hörghuruton kívül semmi egyébb baja nem volt, életerõs, 12 kg-os 89 cm-es másfél éves kisfiú.
De mindenkinek a véleményére kiváncsi vagyok! Szerintetek ennyire meg van írva a csillagokban ??????
köszönöm, várom a segítségeteket !
köszi: Ladányi Kata