Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, már nagyon el vagyok keseredve a bizonytalanságtól!
Esetleg valaki van/volt hasonló helyzetben!
A páromnak már van két gyermeke, de nekem még nincs!Most tötltötte a 40-et, már párszor rákérdeztem, általában veszekedésbe fullad a dolog!
Egyszer már szakítottunk, és újra akarta kezdeni, akkor én kijelentettem, hogy nekem, mivel nő vagyok szükségem van arra, hogy anya lehessek, akkor azt mondta, hogy maximum egy, az még belefér mert szeret!
Ennek két éve, mostanság jött el az idő, hogy úgy érzem már készen állok rá!Meg is említettem neki, egyszer azt mondja jó, utána meg hogy el fog venni tőle, aztán meg öreg hozzá, utána meg hogy várjunk még!
Nagyon szeretem őt, de azt hiszem ez nagy önzőség! Azt mondja imád, úgy is érzem, de akkor miért csinálja ezt?!
Kérlek titeket segítsetek, mert már néha nagyon kiborulok, egyszerűen kijön belőlem, pedig nem akarom idegesíteni, csak nem bírom a bizonytalanságot már!És nem ez az egyetlen dolog, ami bizonytalanságban tart, nagyon sok mindene mentem keresztül mellette már!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki esetleg tud tanácsot adni!
Törpy