Szia!
Megmondom őszintén, ma nagyon ledöbbentett a leányzó! Vártam a barátomat (1 órával utánam végzett), hogy eljön velem Daniért. Pont indultunk, mikor megérkezett Ő! Puszi-puszi, ölelés. Kérdezem tőle, hogy bejelöltem itt-ott, mikor lesz fent, stb. Készségesen válaszolgatott, majd mindenféle bevezetőt nélkülözve közölte, hogy bejövök neki, de hitegetni sem akar, azért gyűrűt még ne vegyek, csak haladjunk szépen (jó, nem ezeket a szavakat mondta, csak ugyebár én pasi vagyok, és egyszerűsítek!
). Döbbenten álltam, mert, komolyan mondom, ez sokat növelt az értékén, hogy ami a szívén-a száján! Ez szerintem mindenképp jót jelent, de főleg az , hogy semmi kertelés, vagy ilyesmi! Őrület. Köpni, nyelni nem tudtam.
Hát egyszer már elhelyezték nálam a Danit, mert 4 tárgyalás volt, abból egyen sem jelent meg, viszont fellebbezett, a döntés ellen, így visszadobta, a Fővárosi Másodfok, az első fokra, arra hivatkozva, hogy most már anyuci is megtud jelenni.
Ez volt dec 2.-án. Azóta se értesítő, se levél. Nem baj, mert tudom bunkó módon hangzik, de míg neki telik ügyvédre, nekem nem. De azt tudom (utána olvastam), hogy ha a gyermek eltávolodása a másik szülőtől már tényleg nagy, és bizonyíthatóan rossz hatással lenne rá ha átkerülne, akkor AKÁRMILYEN full milliomos környezetet tudnának is biztosítani neki, akkor is marad ahol van, a kötődés miatt. Nos, mint említettem 4 hónapja nem találkoztak, és a következő tárgyalásig (amiről meg még nem jött semmi infó) nem is fognak (ismerve anyuci bősz anyai cselekedeteit). Ez pedig nekünk jó!
Tudom, gonosz vagyok!
Alapvetően (most én csapongok a témák között
) 11-15 ig dolgozom h-p ig, úgyhogy ez egyedi eset. Az unokahúgommal (Csilla) jóban vagyunk, ő suliba jár 2hetente hétvégén. Mivel a párja éjszakázik, nappal aludna, így a 1,5 éves kislányukra (Réka) mi vigyázunk Danival. Cserébe bevállalta, hogy amikor nekem kéne pesztra, vigyem át a Danit. Mivel jól ismerik egymást, és van ott egy "baba" is (no, meg Csilla isteni palacsintákat szokott csinálni, ez sokat lendít az ügyön!
), így Dani szeret oda járni!
Hát szoptatás terén sok tanácsot nem tudok adni. Csak annyit tehetek, hogy szorítok nektek!