Mi eleg sokat vagyunk uton a picikkel, sokszor egesz nap. Räadäsul sztem nem is normälis, hogy ha valaki szoptat, akkor zärja be magät otthon. Harmadszor pedig az en kisfiam nem 3oränkent eszik, hanem neha oränkent, ha ugy van kedve. A nagy melegröl ne is beszeljünk.
En soha nem csinälok ebböl ügyet. Ha mäsnak van joga cigarettäzni mellettem a parkoloban vagy a piacon vagy buszmegäloban, akkor nekem nincs jogom szoptatni? Azzal megcsak nem is kärositok mäst (mint a cigifüst..). Ha pedig valakinek nem tetszik, ne nezzen oda, en sem bämulom az egymäst felfalo modon smärolo pärokat, vagy az ordenäre modon öltözött egyeneket, vagy a csöveseket ha nem tetszik, nem?
Szoptattam mär teszkoban väsärläs közben (sztem kevesbe voltunk zavaroak, mintha ordit a baba), faluban a järdän ülve (mert nem volt sehol egy pad) ällatkertben, parkolokban, pläzäban, autopälyän dugoban, parkban es soha nem erdekelt a közönseg. Nem is kertem sehol erre alkalmas helyiseget, minek. A babänak nem kell
Es minel többet gondoljäk igy annäl kevesbe lesz eluasito a viläg.
Egyebkent sztem a gond ott kezdödik, hogy a szoptatäs nem egy töök termeszetes dolog, hanem kicsit demonizälva van. Es ez valahol mär az ovodäkban kezdödik, godnoljatok bele häny kisläny eteti a babäjät a 'melleröl' es häny cuclisüvegböl?? (En magam is cumisüvegeztem babäimat, anyukäm is a gyerekeit
)