Kedves Mindenki!
A következő probléma miatt kérném a segítségeteket, ami kivülállók számára nem is olyan nagy gond, de számomra most igen. Szóval röviden: még csak 20 hetes kismama vagyok, de a férjem már azzal nyúz, hogy ha megszületik a pici, mikor visszük a szüleihez(szülei 300 km-re laknak a lakóhelyünktől). Bár ez még nagyon nem aktuális, de nagyon szeretnék okos és mindenki számára megfelelő döntést hozni, amikor itt az ideje, na meg persze a férjem szüleit sem szeretném magamra haragítani. Ti mennyi idő után ültettétek először autóba hosszabb útra(itt nem a bevásárlás ill orvoshoz szaladgálás fél órájára gondolok) a picit, úgy, hogy az utazást követően nem a saját ágyacskájában aludt, hanem máshol?Azért kérdezem, mert a férjem szülei, mint ahogy írtam is,elég messze laknak tőlünk...természetesen eszemben sincs megfosztani őket az unokázástól, szó sincs róla, csak nem tudom, hogy jó ötlet-e majd egy három hónapos babával elindulni. Mondtam a férjemnek, hogy jöjjenek inkább az ő szülei, ameddig nagyon picur a baba, és majd 6-7 hónaposan ráérünk elindulni a picivel...erre nagyon felháborodott, hogy akkor az ő szülei nem fogják látni a gyereket 8 hós koráig?én mondtam neki, hogy nyugodtan jöhetnek bármikor, de erre az volt a válasza, hogy nincs autójuk, nem várhatjuk el, hogy ők utazzanak(nem idősek, nem is betegesek). Én nagyon szeretem a férjem szüleit, természetesen a férjemet is, de nem tudom mi a helyes döntés...én szívem szerint nem vinném a gyereket 6-7 hós koráig, de lehet, hogy én látom rosszul, segítsetek légyszi....