Sziasztok Kedves Társalgósok!
Sokat olvasgattam itt és gondolkodtam,hogy hova is írhatnék,de úgy gondoltam inkább nyitok egy új témát,mert elég kényelmetlenül érzem magam!Azt hiszem gyorsan le is írom, hogy miért!Próbálokrövid lenni!...
A történetem ott kezdődött,amikor 18 voltam és egy éve jártam első nagy szerelmmel.Ekkor terhes lettem és a szüleim nagyok aranyosak és megértőek voltak,ők amellett voltak,h tartsam meg és mindenben segítenek,mert annak idején ők is "így jártak"!Én boldog voltam és így is akartam,de a kedves barátom a szülei mellé állt,akik követelték,h vetessem el!Sajnos így is lett!Borzasztó élmény volt,azóta se felejtem el!...Azóta eltelt 2év.Másodéves joghallgató vagyok és ismét nagyon szerelmes!De most úgy igazán!Biztos hülyén hangzik,de úgyérzem megtaláltam a másik felem,akivel igazán boldog vagyok!A baj csak az,h ennek még csak 3hónapja és,h 400km van köztünk és 2év.Az én javamra.Ő még csak most fog érettségizni!És amire már gondolom rájöttetek,terhes vagyok tőle!6hetes!...én igazából nagyon boldog vagyok és ami igazán meglepett az az,h Ő is!!!hallani sem akar az abortuszról,ahogy én sem!De nagyon félek a szüleim reakciójától,mert ez egy elég különös helyzet!Az ő anyukája tegnap este véletlenül megtudta így ő már túl van ezen,tehát nekem is minél elöbb el kéne mondanom,de nem merem!Nagyon félek!Pedig nagyon szeretnénk ezt a babát!
Ti már mind sokkal tapasztaltabbak vagytok nálam!Kérlek segítsetek!mi lenne a leghelyesebb döntés?hogy mondjam el?mikor?mit csináljak?...
Előre is köszönök bármilyen hozzászólást!!!
üdv: adri