Sziasztok!
Tulipika!
Hát, nálunk nem jelentett egyáltalán problémát!
A kispapa melletted ül, nagyjából a fejeddel egyvonalban és ott simogatja a kezedet, meg hasonlók - tehát nem kell, hogy totálban végignézze a baba születését! Nándi mondjuk a második baba születésénél ott állt a doki mögött és mikor látszódott Bálintka feje, akkor mondta nagy izgatottan, hogy: "Látszik a feje, anya! Már mindjárt kint van!"
Szóval, embere válogatja, de én még nem találkoztam olyan párral, akiknél ez problémát jelentett volna!
Kényszeríteni nem szabad! Ha nem akar, akkor ne legyen ott a szülésnél, de semmiképp ne beszéld le róla - szerintem. Ja, és az én javaslatom az, hogy mindenképp legyen bent Veled valaki, aki közel áll Hozzád, mert sokat tud segíteni - már a puszta jelenlétével is.
Ez az én véleményem. Azért hallgass meg másokat is, de mindenképp Te/Ti döntsetek!
Zsuzsa! Nekem előre láthatólag bármelyik nap jó lesz! Ha lefixáltátok az időpontot, akkor írd meg légyszi és megpróbálok alkalmazkodni Hozzátok!
Ditta! Hát, igen. Kirúgtunk a hámból a lányokkal!
Rám fért már, de úgy látszik öregszünk, mert tegnap megbeszéltük barátnőmmel, hogy nem nekünk való már ez!
Gotti! Remélem már nem aktuális (mert meggyógyult Ziti), de nálunk 2 emberes a kanalasorvosság bevétele!
Az első verzió: egyikőnk lefoglalja, megpróbálja elvonni a figyelmét, közben a másikónk gyorsan beleteszi a kanalat a szájába. Ez a light-osabb változat.
A keményebb is hasonló, de ott az egyikőnk lefogja a kezecskéjét, hogy ne üsse ki a kanálból a cuccot, a másikónk pedig kinyitja a száját és beleönti az orvosságot!
Érdekes, hogy az első inkább Bálintnál, a második pedig főleg Nándikánál fordul sűrűbben elő.
Kinga, Móni, Tibicsoki! Hol vagytok??????
Dorka tudom, hogy nem jut nethez, tehát Ő fel van mentve, de a többiek...
Legalább egy hahót írhatnátok!
Puszi mindenkinek!
Adri